World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.115.549
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
DrNasty kaže...

Vlasnici SU100Y, kakva je zarada i fun factor? Znam da ima odličan top. Nakupio sam golda, ali ću sačekati popust pa razmišljam da ga tad kupim. Imam ISU152 posadu sa 3 skilla i jednog gunnera viška u barakama pa mislim da bi bio zvijer sa tom posadom.

I šta od opreme preporučate?

Fun factor je postojan do onog trenutka kada skužiš da si spotan,tada te više nema...ne vozam ga baš,loš camo a armor ne postoji,ogroman tenk...težak za igrat,vrlo ograničen,i treba ti luck factor,skill mo's objesit macku o'rep.Fora je imat takav top ali WG je dobrano to naplatio svim ostalim minusima.

Kupio sam ženi Dicker Max,vrhunski tenk...stvarno si car na terenu,SU je za tu i tamo odvalit nekoga s guštom ali Dmax je stvarno lagano OP td za t6.

btw

https://www.youtube.com/watch?v=TMMWYLHRPnk {#}

http://wotlabs.net/sig_cust/7D00A3/f52a84f2875111959e4c9e15dc8259b1/eu/smellsliketeenspirit/signature.png
17 godina
moderator
Thoroughbred kaže...

Kupio sam ženi Dicker Max,vrhunski tenk...stvarno si car na terenu,SU je za tu i tamo odvalit nekoga s guštom ali Dmax je stvarno lagano OP td za t6.

Onda neću čekati SU100, evo čitam i po wot forumu da je top troll kao i BL10, nema camo i ogroman. Nije to za mene.

Sad ne znam dal da čekam Dickera ili da kupim Pz4 S dok je na popustu...

Savjeti?

EDIT: Ma neću ništa, nek stoji gold na računu, možda kakve kamate zaradim :P

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2014 9:36 (DrNasty).
14 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Thoroughbred kaže...

Onda neću čekati SU100, evo čitam i po wot forumu da je top troll kao i BL10, nema camo i ogroman. Nije to za mene.

Sad ne znam dal da čekam Dickera ili da kupim Pz4 S dok je na popustu...

Savjeti?

Jel to (pz4s) onaj s pew pew pew pew pew pew pew pew topom?{#}

Ne volim ja te "snajpere" tipa panther koje rade 100dmg,imao sam onaj premium T7 panther (bio na 70% popusta ako se dobro sjećam,50+ sigurno),prodao sam ga čim je završila akcija...

Za Dickera znam da ide u moju garažu čim bude popust,epic gun depresija,odličan top (konačno ja malo j...RNG,što gađaš - pogodiš u 90% slučajeva),i zarada je super...ali to je samo zato jer radim prilično dmg s njim.

Ja skinem test server skoro svaki put pa probam sve te tenkove koje imam na picku,ili wotreplays...iako su tamo samo dobri replayevi pa nemaš objektivan dojam o tenku.

Kad te MM pomazi s SU,one shotaš svašta...a ono što ne one shotaš,ammo rackaš {#} Brutalan top,ali ne kao money maker,za tu i tamo iživljavanje...teško je složit 3-4-5 dobrih partija s SU,ali je keeper u svakom slučaju.

http://wotlabs.net/sig_cust/7D00A3/f52a84f2875111959e4c9e15dc8259b1/eu/smellsliketeenspirit/signature.png
13 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Vlasnici SU100Y, kakva je zarada i fun factor? Znam da ima odličan top. Nakupio sam golda, ali ću sačekati popust pa razmišljam da ga tad kupim. Imam ISU152 posadu sa 3 skilla i jednog gunnera viška u barakama pa mislim da bi bio zvijer sa tom posadom.

I šta od opreme preporučate?

On ti nije kao isu152,mrtvi sniperista,on ti je više za drugu lijinu,nako kao push-td,samo to ti je zeznuto igrat jer je pre velik,nikakav armor,spore se okrece pa brzo zavrsis u garazi,kao sniper nije loš ali je mu je camoo bad,gun je odlican,zarada oko 20k bez premiuma,oprema standardno:rammer,camo/binos ili gld/vent.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni je su100y zvijer, top uopce nije troll, barem se meni nisu desavale situacije u 150 partija. Prosjecna zarada je oko 25k bez premiuma, tenk mi je uzivancija.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
World of Tanks

Iz bitke u bitke sam sve sretniji što sam krenuo ovu liniju grindat . Znaci ovaj AT15 rijesi bitku i napravi dobar rezultat vrlo lako :D 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
Rucipe kaže...

Iz bitke u bitke sam sve sretniji što sam krenuo ovu liniju grindat . Znaci ovaj AT15 rijesi bitku i napravi dobar rezultat vrlo lako :D 

Meni je AT15 dosta bolji od AT7, iako je veći tier sa istim topom. Jednostavno ima veću slobodu kretanja topa, samim tim je i fleksibilniji. Nisam još B barrel stavio, još mi 25k fali, ali kad to završim pravac prema tortilji. Nije moj tip igre al nema veze, idem dalje.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kupio E25 jer mi se uvijek cinio op, treca partija i dobro sam mislio

replay

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
moderator

Ma dobar je on, pogotovo u čoporu, al skup u pm...

11 godina
stručnjak kaže...

E vidiš ja baš mrzim E3, a volim E4 jer taj amo reći oklop kod E3 je tako glup da je to prestrašno (bar meni), foch 155 prije nerfa je bio zvijer ali nije ni sada loš, dapače meni je ok, jagd E100 je bio ok dok ekipa nije skužila da kad si u hull down-u napuni gold i pored topa lijevo i desno prolazi sve, Object 268 je odličan td, odlične mobilnosti i sada solidnog topa koji poslije nerfa ipak nosi premalo za jedan td lvl10 ali zato puni oko 14s. Zadnji td koji mi je u garaži je Fv 183 koji je ujedno i najzabavniji td. Kako zna navući osmije na lice kada u šutu uništiš E5...neprocjenjivo. Sada grindam Wt E100 jer mi se čini ok ali Su 122 54 nisam kupio jaaakkoooo dugo jer me Su 101 koštao 10 godina života ali ako bude kakav popust nastavit ću tu liniju.

Jedini osmijeh E4 koji mi je dao je kad sam na stepama isu 152 od jednom odvalio, mislim nije tenk toliko loš, al pre zahtjevno za igrat skoro pa ništa ne oprašta, t 30 mi isto nije bio pretjerano drag al opet sam imo dobrih rezultata u njmu i imo je ok naprid kupolu,  depresiju i elevaciju topa. Ovaj E4 što je u stvarnosti trebo bit teška samohhodka valda, nema uopće elevacije topa npr na sveragosku nemože dignit top kad ide onim kanalom sredinom, a o hull downu da nepričam, ona kupolica {#}. Prije nerfa je bio banana sad je malo bolji, al opet ako rola avg tj 750(čak i sa svom opremom ramer + vents) kad naleti na obj s ramerom obj 704 će ga dobit a ovaj je t 9 koji ima puno bolji rld, a i granate normalnije lete sve u svemu meni puno bolji tenk. Obj bar ima camo i može se s njim "campat" ili ko stelt tenkom. No opet ja sam prije odgrindo E5 pa je možda i do toga on je totalno druga priča od E4 osim kupolice.

Mislim da je ok za cw gdje imas tim al u randomu puno samo kontrole/ discipline treba a i skilla za e4 da bude efektivan.

Su 152 , isu 152 i obj 704  je meni puno dosadnija  linija, nego su 100m1, su101, su54-122. ovi s 152mm topovima su ili kampaj ili okini nekom pola hp i povuci se dok ne relodaš, a ako ti neko dođe s strane u 99% slučajeva možes izać u garažu. Dok sa  su100m1, su101 i su 54 obicno se iznenade pogotovo s clutch brake skillom, Nešto slično ko at 15  i thortose moguće ih je flenkat i crklat al se dosta ljudi izneneadi pošto fear faktor leži u brzom rate of fire tako da nije ugodno kad svako par sekundi nestaje dio HP-a. 

A put od isu 152 do obj 268 meni izgleda ko skoro isti tenk malo brže se okreće i više trool armora. Dok Su100m1  do obj263  svaki je brži od prethodnog, bolje oklopljen i veći dpm, a 263 je ubiti foch bez tumora s većim lower platom te odličnim topom od is 7 tj ono što na is7 verziji topa ne valja, na obj 263 je to ispravljeno.

Foch 155 je meni nakon obicnog focha bi razočaranje, pre mali kut topa ljevo desno, no to nije bio toliki problem jel je imao oklop naprijed i motor pa se moglo zakucat u zid i rotirat ga pomoću zida dok ovu pucaju po tebi i bauncaju... No opet nije bio za moj stil igre im way to defensive... 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
12 godina
neaktivan
World of Tanks

KV4 je odličan full sam ga nadogradio i sve dere nema mu mane 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

E4 je meni od prije par dana treća desetka u garaži i prva koju sam se pokajao sto sam uzeo...Tenk nije loš al nije ni da valja. sa t30 sam imao mnogo boljih partija. Top nikako ne mogu da shvatim, nanisanim do kraja al granata jednostavno kao da leti nekom svojom putanjom, juče gadjam t95 sa strane tri puta, jedna probija dve fulaju totalno... armor smijurija, svi me buse, tu i tamo mantlet odbije nesto, rotiranje kupole skoro svaku partiju vrisne kao i ammorack...jedno veliko gofno od tenka...da mu je barem ona cubica gore jaka kao na e3 pa čovjek da kaze nesto al ono kao i na e5 svi probijaju.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Rookie1231 kaže...

A kakav je KV3? Namjeravam ga kupiti...

Nisam ja ništa prčk'o.
11 godina
Spiridon kaže...
Rookie1231 kaže...

A kakav je KV3? Namjeravam ga kupiti...

Kuku lele dok je stock, a kad je full odlican ako ne gori (lako se pali ko tigar ). Kad je u svom t 7 onda je odličan u t 9 je naporan al se može isto odlično može igrat, ako je gradska mapa...

11 godina
neaktivan

Meni je kv3 bio super, a sad imam full kv4 i mučim se :( nanišanim, čekam nišan do kraj a granata odleti nekamo ili niže ili više, pogodi on, al daleko mi je on do tiger 2.

12 godina
neaktivan

Radije kupi E25 nego SU 100Y, imam obadva ali ovaj mali je prebrutalan.

Sto se tice E25 je dusu dao za nabijanje statsa i fino je OP i nije ni cudo da je tako skup al opet bilo je nekih kodova pa ga se dobilo dzabe {#} {#}

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima ko za platoon sa at8 is ili su152, imm 2 dana premiuma pa da iskoristim maksimalno

vi koji ste uzimali at7 poslije at8, jeste li se pokajali ili da ga i ja uzmem?

1 0 hvala 0
13 godina
Predator003 kaže...

Ima ko za platoon sa at8 is ili su152, imm 2 dana premiuma pa da iskoristim maksimalno

vi koji ste uzimali at7 poslije at8, jeste li se pokajali ili da ga i ja uzmem?

AT7 ti ima isti top kao i AT15 a AT15 ti buši čak e100 u lower plate tako da je tenk odličan . 

Ja isto tražim nekog za platoon da ima AT15 . 

11 godina

Definitivno preporuke za at 7, najbolji td t 7 što sam ja igro pogotovo što ima 30% više hp-a od ostalih TD-ova uz bok s ht, još kad izviriš iza ugla(sakriješ 90% tenka) i udri brigu na veselje...

Ja sam uživo s njim na starom redshireu i proharovki,  lagano niz 1-2 liniju onim putem na proharovki i spoting dmg-a ko blata ... {#}

http://wotreplays.eu/site/654662#self evo to je stock at 7 :) tj top od at 8  

14 godina
World of Tanks

9.1 info

- TD camouflage bonus after shooting will be removed (SS: currently, when shooting, TD’s don’t lose as much camo as other classes, this will be a nasty nerf especially to very fragile TD’s with big guns, such as the Borsig and WT Panzer IV)
- some light tanks will be buffed (at the very least, MT-25 and VK2801), MT-25 should be buffed approximately to the old T-50-2 level
- tier 4+ light tanks will have their MM tier spread reduced (there will be exceptions for certain vehicles)
- 12 of the worst tanks (statistically) will be buffed and 8 of the best will be nerfed

- Veider states that the camo issue concerns all TD’s, they are too stealthy, this is caused a lot by the TD stealth bonuses
- after the nerf, TD’s without armor will have to keep more distance from their targets
- the list of “good” and “bad” tanks will not be disclosed now
- Aufklärungspanzer Panther will not be rebalanced in 9.1, but later
- Tiger I will be nerfed a bit
- rear-turret VK4502B will not be buffed or nerfed
- improved anti-aliasing will come until the end of the year along with Dx11 support
- Tortoise is slightly OP, but the armor change (nerf) in 9.0 will have some effect, if it’s not enough, it will be nerfed
- FV 215b (183) is apparently doing fine
- rebalance is not based only on winrate

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Nek se gone u lepu materinu...

Toni
15 godina
neaktivan
Po koji to već puta...

Ovo mi je najveća glupost : 12 of the worst tanks (statistically) will be buffed and 8 of the best will be nerfed

Ispada da će na kraju u tom WOTu svi tenkovi biti isti. Osim onih prototipa koji će žariti, i ništa im se neće moć s tenkovima koji su zapravo postojali u WW2.
Wow, such a realistic story of game.
Optimizam je nedostatak iskustva.
12 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

9.1 info

- TD camouflage bonus after shooting will be removed (SS: currently, when shooting, TD’s don’t lose as much camo as other classes, this will be a nasty nerf especially to very fragile TD’s with big guns, such as the Borsig and WT Panzer IV)

Ode i hellcat iz garaže...

11 godina
turbojc kaže...
Po koji to već puta...

Ovo mi je najveća glupost : 12 of the worst tanks (statistically) will be buffed and 8 of the best will be nerfed

Ispada da će na kraju u tom WOTu svi tenkovi biti isti. Osim onih prototipa koji će žariti, i ništa im se neće moć s tenkovima koji su zapravo postojali u WW2.
Wow, such a realistic story of game.

U teoriji je to ok što oni rade, al u praksi je banana. Primjer Amx 50b  je isto bio Op kad je tek izašao.I onda su ga doveli do trenutnog stanja. Dok je t 57 way to op, ali ga se dočepalo i previše loših igrača tako da je drastične nerfove izbjego, time što statse koje bolji igrači držu u nebu, ovi lošiji zakucaju u blato i tenk u statistikama ne izgleda op. Slična stvar je s patonom m48 i preciznosću u pokretu.

A wot nikad nije ni bio realistična, a još manje Historical igra samo se oni vješto reklamiraju. Najveći problem je što npr opet npr  amx  50b {#} je tenk koji je dizajniran da ide vs is 3, is 8(T10) dok u igri 122mm od kv1s-a ga može penat u kupolu bez ikakvih problema, što je bio jedan od uvjeta dizajna. Tako svima nami dragi t54 je mogo ispalit oko 4-5 granata u minuti, is 2 122mm oko dvije , isu152 1-2 itd...

Uglavnom tenkovi su "historical" kad njima odgovara.  

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa Tiger je dizajniran da skida M4 i T-34 sa 1-1,5 km, a ne protiv IS (Josif Stalin 122). Ali igra je igra, samo se nadam da neće svi tenkovi statistički postat isti.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Čini mi se da su nam oni ubacili tenka Carl, tako da nas pripreme na sto ce WoT postat ubrzo, svi tenkovi isti pa eto borite se :)

Uz poneki Carl Premium

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2014 20:42 (Et_Tu_Brute?).

8 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Po meni trebaju ostaviti neke tenkove da su jači a neke da su slabiji ,zato što je tako i bilo u stvarnosti . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Mislim se bi li ponovo kupio T29 (kakav mu je MM sada i isplati li ga se kupiti?), koju bi opremu mogao staviti (rammer, vent i v stab?) i koje skilove posadi?

0 0 hvala 0
14 godina
rapture686 kaže...
Stolnik kaže...

Nek se gone u lepu materinu...

Pridruzujem se cestitkama, u dvije lepe materine....

13 godina
neaktivan
World of Tanks

al totalno su se pogubili.ono sto bi hitno trebalo popravit to ne diraju?treba nam je.eni multi core support.2014 je i mobiteli imaju cak 8 j jezgri. uvest bolji mm po broju bitaka ili k/d a ne da cijeli dan igram sa paradajzima koji neznaju di je druga zastava.. m103 popravit veakspot na hull  armoru..  a ne da t7 (175 pena) probije bez problema t9 heavy tenk. je.eni apsurd..  kako da se taj tenk natjece u t9-10 bitkama?sramota

xfact
Moj PC  
7 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice