Da li tko zna da li pobjede u team battleu ulaze u ukupnu statistiku? Mislim, odigrao sam hrpu partija ali mi se personal rating i postotak pobjeda nije mrdnuo iako sam imao bar 80 posto pobjeda danas.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mislim da su uspjeli :D
Jel imam neke koristi od njega i LTP-a ili da ih prodam?
Koriste ti za treniranje posade, iako kod rusa nit nemaš baš lightova za koje bi ih treniral...
U subotu, 02.11. u 15:00h održava se peti Hrvatski 3na3 "Dobar, loš, zao" kup.
Dopušteni su laki, srednji i teški tenkovi, maksimalno tier 8 i 1 autoloader na urbanim encounter mapama bez granica kao što je u 1na1.
Otvoreno je za 32 tima s time da će se broj povećati ukoliko dođe do velikog broja prijava, igra se single elimination.
Nagrade:
1. 5,000 WoT gold x3
2. 3,500 WoT gold x3
3. 2,500 WoT gold x3
4. 1,500 WoT gold x3
Objava: http://www.esl.eu/hr/wot/news/231739/
Prijava: www.esl.eu/hr/wot/3on3/dobar_los_zao_kup05/signup/
Pravila: www.esl.eu/hr/wot/3on3/dobar_los_zao_kup05/leagueinfo/
Prodaj smece,uzmi dzabe lovu, garage slotove i adio.
Ok, prodat ću oba tako i onako ih nevozim opće.
sry za spam!
Klan OSVETA, regrutira nove aktivne igrače, min uvjeti 18+, WN7 - 1 200+
U zadnjih para dana fps mi pada cak na 8(rijetko kad iznad 30) a ping oko 50-60, a nekad kad poludi skace i na 150-200,nekuzim zasto, to mi se nije prije desavalo????
Kad se već hvalimo, trenutno stanje kod mene je 32 629 245 love, bilo je i više ali samo kupio 3 tier X tenka, jednu devetku i prodo 2 devetke, unazad 3 tjedna, i naravno jedno 3 milje potrošio na prem granate sad na zadnjem popustu.
Danas sam oneshoto skrivenog bata sa full helthom u GWE100, to mi je prvi oneshotan tenk s njime. Gađo sam E50M i lik se izmakene i promašim ga ali sva sreća bat se našo na putanji granate.
Danas u dvije partije dobijem lika u is8 koji koristi stock top, onaj sa kv1 S-a, što je najgore ima cca 26k partija, za nepovjerovat.
Zašto sam sad dobio ovaj elitni laki tenk kad sam se ulogiro? Isto tako sam dobio i LTP još davno kad sam tek počeo igrat i imam li ja neke koristi od njih ili da ih prodam jer su preslabi?
Prodaj T7 Car, on je smeće. Fino dobiješ 170k srebra i mjesto u garaži (to je zapravo poklon od WG-a a ne tenk kao neka sila).
LTP je dobar za svoj tier i fino zarađuje. Imam 554 bitke s njim i zaradi i preko 10 000. Procijeni jel ti to malo ili dovoljno...
Kolega O B O jel coltaš premium ili samo pucaš a granate vođene "silom" pogađaju bez obzira gdje je top uperen?
EDIT: A di je pečat? Pic or didn't hapened...
Baš mi se sviđaju ove nove 7 Vs. 7 bitke! Večeras sam samo njih igrao. I stavio sam rezoluciju na 1280x1024 i igra izgleda neusporedivo ljepše nego prije. Sve je puno zaglađenije iako su grafičke postavke najniže, ali sam nakon samo jedne partije vratio na staro (1024x768) jer mi je igra još više spora na toj rezoluciji.
Jeli Churchill VII dobar?
Kolega O B O jel coltaš premium ili samo pucaš a granate vođene "silom" pogađaju bez obzira gdje je top uperen?
Ovo ti je link mog posta od jučer, danas sam zaradio isto malo love, da imam premium
Kad se već hvalimo, trenutno stanje kod mene je 32 629 245 love, bilo je i više ali samo kupio 3 tier X tenka, jednu devetku i prodo 2 devetke, unazad 3 tjedna, i naravno jedno 3 milje potrošio na prem granate sad na zadnjem popustu.
Danas sam oneshoto skrivenog bata sa full helthom u GWE100, to mi je prvi oneshotan tenk s njime. Gađo sam E50M i lik se izmakene i promašim ga ali sva sreća bat se našo na putanji granate.
Danas u dvije partije dobijem lika u is8 koji koristi stock top, onaj sa kv1 S-a, što je najgore ima cca 26k partija, za nepovjerovat.
bitno da granata nije pala na pod sva bi se zgulila, ovak ju je bat zastitio svojim modulima, a i posada se bacila pod nju u namjeri da ju spasi, sigurno su mislili da je prem granata
e pajdo ja sam da bi mogo igrat sa is-8 zadnji top istrazio sa is-4 kad je posto tir x, mos mislit kakva mi je bila statistika dok sam 60k skupio svi su me samarali
osim toga nesto je tu cudno trebo bi moc stavit bl-9 sa is-3,il je samo tip glup
Jeli Churchill VII dobar?
tak tak, spor do bola, top brzo puca al oce i dingat na daljinu
sad sam na testu probo black princa i mogu rec da mi se svidja,naravno nije nista brzi
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/world-of-tanks/96070.aspx?page=1003&jumpto=3925218&sort=asc&view=flat
Ovo ti je link mog posta od jučer, danas sam zaradio isto malo love, da imam premium
e da vidio sam tu sliku al sam zaboravio napisat kak ce sad kolega napravit nagradnu igru i dijelit nesto credsa, bas bi mogo
1. nagrada 15 milijuna
2. nagrada 10 milijuna
3. nagrada 5 miljki
i jos ti 2 ostane za pivu i kokice
"ajde janko znas da se treba dijeliti"
bit će čokoladica do božića:)
Odakle vi skinete modove? Ja skidam na KoreanRandom ali svaki put naletim na nekog gdje mi je sve na Ruskom...
Ja zadnja tri patcha koristim ovaj mod i taj mi najbolje odgovara.
Na mobu sam pa nebrem drukcije staviti link.
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/281795-089-chr1schi%c2%b4s-modpackage-11/

prvi dojam ovih random battles... teska retardacija
kao nekakav 7v7, a svi se nabiju u t8 i na kraju ispande 5v5
da ne kazem da sljedeci mjesec moras igrat team battles za dobit 250 silvera
Idealan razlog da opet skupimo kakvu ekipu sa foruma, uigramo se i pokupimo 250k.
prvi dojam ovih random battles... teska retardacija
kao nekakav 7v7, a svi se nabiju u t8 i na kraju ispande 5v5
Ima li negdje link za to?
Ima li negdje link za to?
pa pise tamo di su misije koje slijede ingame...
Ovo se zove weekend special
http://worldoftanks.eu/en/news/44/special-second-battle-el-alamein/
Što je korisnije na Ferdinandu, kamuflaža ili ventilacija? Imam kamuflažnu mrežu na njemu i mislim se hoću li je maknuti i staviti ventilaciju.
Uz to imam još "rammer" i "binocular". Ventilaciju bih stavio u namjeri da dodatno skratim vrijeme punjenja topa (BiA će se uskoro napuniti na 100%), a tenk je velik, pa mislim da onda i nema neke velike koristi od kamuflažne mreže. Ili sam u krivu?
Što vi mislite?
Što je korisnije na Ferdinandu, kamuflaža ili ventilacija? Imam kamuflažnu mrežu na njemu i mislim se hoću li je maknuti i staviti ventilaciju.
Uz to imam još "rammer" i "binocular". Ventilaciju bih stavio u namjeri da dodatno skratim vrijeme punjenja topa (BiA će se uskoro napuniti na 100%), a tenk je velik, pa mislim da onda i nema neke velike koristi od kamuflažne mreže. Ili sam u krivu?
Što vi mislite?
ventilacija je bolja