World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.280.206
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Da li tko zna da li pobjede u team battleu ulaze u ukupnu statistiku? Mislim, odigrao sam hrpu partija ali mi se personal rating i postotak pobjeda nije mrdnuo iako sam imao bar 80 posto pobjeda danas.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
Samo da kažem da sam u par sati igre već vidio one nove tier x td waffentrager i to dva puta.Ekipa je potrošila hrpu free xp i konvertirala gold za xp ali tko ima love za bacanje neka izvoli.Ja sam na tier v novi td.
15 godina
ja mislim da je wot staff imao posebni sastanak u kojem su dogovrali koje je najgori mogući tak koji nam mogu pokloniti...

mislim da su uspjeli :D
One ring to bring them all and in the darkness bind them
12 godina
World of Tanks

Zašto sam sad dobio ovaj elitni laki tenk kad sam se ulogiro? Isto tako sam dobio i LTP još davno kad sam tek počeo igrat i imam li ja neke koristi od njih ili da ih prodam jer su preslabi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tenk je živo govno.. dijelili su ga jer su pobjedili u golden yojstick awardsima
One ring to bring them all and in the darkness bind them
12 godina
World of Tanks

Jel imam neke koristi od njega i LTP-a ili da ih prodam?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
macgyver 53 kaže...

Koriste ti za treniranje posade, iako kod rusa nit nemaš baš lightova za koje bi ih treniral...

13 godina
neaktivan
World of Tanks

U subotu, 02.11. u 15:00h održava se peti Hrvatski 3na3 "Dobar, loš, zao" kup.
Dopušteni su laki, srednji i teški tenkovi, maksimalno tier 8 i 1 autoloader na urbanim encounter mapama bez granica kao što je u 1na1.
Otvoreno je za 32 tima s time da će se broj povećati ukoliko dođe do velikog broja prijava, igra se single elimination.
Nagrade:
1. 5,000 WoT gold x3
2. 3,500 WoT gold x3
3. 2,500 WoT gold x3
4. 1,500 WoT gold x3
Objava: http://www.esl.eu/hr/wot/news/231739/
Prijava: www.esl.eu/hr/wot/3on3/dobar_los_zao_kup05/signup/
Pravila: www.esl.eu/hr/wot/3on3/dobar_los_zao_kup05/leagueinfo/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Prodaj smece,uzmi dzabe lovu, garage slotove i adio.

Vulgar Display Of Power
12 godina
World of Tanks

Ok, prodat ću oba tako i onako ih nevozim opće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

{#}sry za spam!{#}

{#}Klan OSVETA, regrutira nove aktivne igrače, min uvjeti 18+, WN7 - 1 200+

Klan OSAM http://osmice.net16.net/
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 0:10 (tony24pro).

0 6 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

U zadnjih para dana fps mi pada cak na 8(rijetko kad iznad 30)  a ping oko 50-60, a nekad kad poludi skace i na 150-200,nekuzim zasto, to mi se nije prije desavalo????

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Kad se već hvalimo, trenutno stanje kod mene je 32 629 245 love, bilo je i više ali samo kupio 3 tier X tenka, jednu devetku i prodo 2 devetke, unazad 3 tjedna, i naravno jedno 3 milje potrošio na prem granate sad na zadnjem popustu.

Danas sam oneshoto skrivenog bata sa full helthom u GWE100, to mi je prvi oneshotan tenk s njime. Gađo sam E50M i lik se izmakene i promašim ga ali sva sreća bat se našo na putanji granate.

Danas u dvije partije dobijem lika u is8 koji koristi stock top, onaj sa kv1 S-a, što je najgore ima cca 26k partija, za nepovjerovat.

2 0 hvala 0
13 godina
macgyver 53 kaže...

Zašto sam sad dobio ovaj elitni laki tenk kad sam se ulogiro? Isto tako sam dobio i LTP još davno kad sam tek počeo igrat i imam li ja neke koristi od njih ili da ih prodam jer su preslabi?

Prodaj T7 Car, on je smeće. Fino dobiješ 170k srebra i mjesto u garaži (to je zapravo poklon od WG-a a ne tenk kao neka sila).

LTP je dobar za svoj tier i fino zarađuje. Imam 554 bitke s njim i zaradi i preko 10 000. Procijeni jel ti to malo ili dovoljno...

Nisam ja ništa prčk'o.
13 godina
World of Tanks

Kolega O B O jel coltaš premium ili samo pucaš a granate vođene "silom" pogađaju bez obzira gdje je top uperen? {#}{#}

EDIT: A di je pečat? Pic or didn't hapened... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 1:02 (Spiridon).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Baš mi se sviđaju ove nove 7 Vs. 7 bitke! Večeras sam samo njih igrao. I stavio sam rezoluciju na 1280x1024 i igra izgleda neusporedivo ljepše nego prije. Sve je puno zaglađenije iako su grafičke postavke najniže, ali sam nakon samo jedne partije vratio na staro (1024x768) jer mi je igra još više spora na toj rezoluciji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Jeli Churchill VII dobar?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Spiridon kaže...

Kolega O B O jel coltaš premium ili samo pucaš a granate vođene "silom" pogađaju bez obzira gdje je top uperen? {#}{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/world-of-tanks/96070.aspx?page=1003&jumpto=3925218&sort=asc&view=flat

Ovo ti je link mog posta od jučer, danas sam zaradio isto malo love, da imam premium

15 godina
O B O kaže...

Kad se već hvalimo, trenutno stanje kod mene je 32 629 245 love, bilo je i više ali samo kupio 3 tier X tenka, jednu devetku i prodo 2 devetke, unazad 3 tjedna, i naravno jedno 3 milje potrošio na prem granate sad na zadnjem popustu.

Danas sam oneshoto skrivenog bata sa full helthom u GWE100, to mi je prvi oneshotan tenk s njime. Gađo sam E50M i lik se izmakene i promašim ga ali sva sreća bat se našo na putanji granate.

Danas u dvije partije dobijem lika u is8 koji koristi stock top, onaj sa kv1 S-a, što je najgore ima cca 26k partija, za nepovjerovat.

bitno da granata nije pala na pod sva bi se zgulila, ovak ju je bat zastitio svojim modulima, a i posada se bacila pod nju u namjeri da ju spasi, sigurno su mislili da je prem granata {#}

e pajdo ja sam da bi mogo igrat sa is-8 zadnji top istrazio sa is-4 kad je posto tir x, mos mislit kakva mi je bila statistika dok sam 60k skupio {#} svi su me samarali {#}{#}

osim toga nesto je tu cudno trebo bi moc stavit bl-9 sa is-3,il je samo tip glup{#}

macgyver 53 kaže...

Jeli Churchill VII dobar?

tak tak, spor do bola, top brzo puca al oce i dingat na daljinu

sad sam na testu probo black princa i mogu rec da mi se svidja,naravno nije nista brzi

O B O kaže...
Spiridon kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/world-of-tanks/96070.aspx?page=1003&jumpto=3925218&sort=asc&view=flat

Ovo ti je link mog posta od jučer, danas sam zaradio isto malo love, da imam premium

e da vidio sam tu sliku al sam zaboravio napisat kak ce sad  kolega napravit nagradnu igru i dijelit nesto credsa, bas bi mogo

1. nagrada 15 milijuna

2. nagrada 10 milijuna

3. nagrada 5 miljki

i jos ti 2 ostane za pivu i kokice{#}

"ajde janko znas da se treba dijeliti"{#}{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
17 godina
World of Tanks

bit će čokoladica do božića:)

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Odakle vi skinete modove? Ja skidam na KoreanRandom ali svaki put naletim na nekog gdje mi je sve na Ruskom...

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 11:26 (Virtua Fighter).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja zadnja tri patcha koristim ovaj mod i taj mi najbolje odgovara.

Na mobu sam pa nebrem drukcije staviti link.

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/281795-089-chr1schi%c2%b4s-modpackage-11/

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 11:35 (jura).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

prvi dojam ovih random battles... teska retardacija

kao nekakav 7v7, a svi se nabiju u t8 i na kraju ispande 5v5

da ne kazem da sljedeci mjesec moras igrat team battles za dobit 250 silvera

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
moderator
Obi Wan kaže...

Idealan razlog da opet skupimo kakvu ekipu sa foruma, uigramo se i pokupimo 250k.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 16:13 (DrNasty).
13 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Idealan razlog da opet skupimo kakvu ekipu sa foruma, uigramo se i pokupimo 250k.

Marvelous!

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
16 godina
Obi Wan kaže...

prvi dojam ovih random battles... teska retardacija

kao nekakav 7v7, a svi se nabiju u t8 i na kraju ispande 5v5

Ima li negdje link za to?

17 godina
St0ka kaže...

Ima li negdje link za to?

pa pise tamo di su misije koje slijede ingame...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
World of Tanks
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Što je korisnije na Ferdinandu, kamuflaža ili ventilacija? Imam kamuflažnu mrežu na njemu i mislim se hoću li je maknuti i staviti ventilaciju.

Uz to imam još "rammer" i "binocular". Ventilaciju bih stavio u namjeri da dodatno skratim vrijeme punjenja topa (BiA će se uskoro napuniti na 100%), a tenk je velik, pa mislim da onda i nema neke velike koristi od kamuflažne mreže. Ili sam u krivu?

Što vi mislite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Izzy kaže...

Što je korisnije na Ferdinandu, kamuflaža ili ventilacija? Imam kamuflažnu mrežu na njemu i mislim se hoću li je maknuti i staviti ventilaciju.

Uz to imam još "rammer" i "binocular". Ventilaciju bih stavio u namjeri da dodatno skratim vrijeme punjenja topa (BiA će se uskoro napuniti na 100%), a tenk je velik, pa mislim da onda i nema neke velike koristi od kamuflažne mreže. Ili sam u krivu?

Što vi mislite?

ventilacija je bolja

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice