World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.070.847
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
hoss kaže...

Jadni mediumi {#}

Baš sam to htio reć, 24. meni leopard ne izlazi iz garaže, možda kakav servis napravit taj dan,a za one medijume sa kojima se mogu braniti barem ću probat odigrat koju.

Sistem misija kao eventova mi se sviđa ali kad za nagradu trebaš ubijat određenu skupinu tenkova mi se nesviđa i mislim da bi taj dio ubuduće trebali izbaciti.

\m/ \m/
15 godina
neaktivan
World of Tanks

pa iskreno i ovih 30 killova je izazvalo neracionalnu pomamu za killovima.. ljudi se skoro međusobno pobiju i izhebu zbog killa.

možeš si misliti šta će lov na mediume napraviti..

ja ću svejedno igrati sa mediumima.. BMK, kada uzmem t62 ili t54 neka me dođu ubiti {#}

dobro bat-a neću voziti taj dan {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

dobio sam novog KV1, i svu posadu iz T28 koja ima postotak 81% sam mislio prebaciti u kv1, al kada sam prebacio punitelja postotak je 51%??? hoce li tako i ostali ostati?!?!

15 godina
game789 kaže...

dobio sam novog KV1, i svu posadu iz T28 koja ima postotak 81% sam mislio prebaciti u kv1, al kada sam prebacio punitelja postotak je 51%??? hoce li tako i ostali ostati?!?!

da jer mjenjas tip tenka

medium > heavy

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina
game789 kaže...

mozda nisi imao para tj. credsa da ga pretreniras za 20k pa si ga badava,ugl nesto si shebo

ja mislim da si regrutiro novog

dobro citaj sto ti pise prije nego krenes klikat,ja sam si tak svoju sada najbolju posadu shebo u pocetku kod prebacivanja{#}

dobra stvar je da ces iz ovog naucit za ubuduce i pazit ces kod posada,a i cijenit ces posade koje se bildaju postepeno

inace svaki tenk ak slucajno prodas mozes opet kupit, al ak otpustis posadu, opet sve ispocetka{#}

na mom acc medju 50 tenkova, sa t34 i typeom, najvrijednije su posade u njima

inace ce u iducem patchu uvest zastitu od slucajnog prodavanja tenkova i razjurivanja posada na burzu....{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 19:26 (ED63).
12 godina
neaktivan

a joj, znaci bolje onda da nediram ostatak posade iz t28 te da ih ostavim za nekakav drugi srednji ruski tenk??? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 19:25 (game789).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

svejedno ti je, jer posada od 81% svejedno nakon pretreniravanja (za creditse ofc) padne nazad na 75 ili 76,  tako da ti je isti k.

svakako uloži 100k creditsa u posadu od kv1 i digni ih na 75% jer je to keeper tenk.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
game789 kaže...

a joj, znaci bolje onda da nediram ostatak posade iz t28 te da ih ostavim za nekakav drugi srednji ruski tenk??? 

da, za t-34 ak ides na tu granu

ili za neki visi tir, jer preko kv-1s mozes do kv-13 i dalje na medium liniju

imaj na umu ak ides na mediume prek kv-13, pa na t-43, mediumi imaju drukcije motore i radije od hevija, koji su isto na medsima i td-ima, i imaces puno vise za otkljucavat ak se ukljucis u tiru 7

ja imam i kv-13 i t-43 elitane, trenutno sam na t-44, i oba tira 7 su tu negdje po performansama, mada mi se 13 vise dopao

sad sam ponovo kupio t-34 da skupim expe za novu med granu kad dodje pocevsi od tira 6

inace od mislim t-34-85 posade mediuma imaju 4 clana isto ko i heviji veceg tira is linije

a t-34 ima mao cudniju posadu, comander je i guner, driver, radista i loader

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
12 godina
neaktivan
World of Tanks

jel 122mm U11 najbolji top na KV1?

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 19:51 (game789).

0 0 hvala 0
15 godina
game789 kaže...

ako igraš sa zlatom i ako se ne nerviraš kad često promašiš je,inače je onaj 85mm najbolji na njemu

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 19:58 (luka94).
15 godina
game789 kaže...

To je kratka neprecizna haubica koja kad uspije pogodit e onda boli poprilično. Po meni je najbolji onaj 85mm top. S time sam svašta radio. A haubica nije loša ako voliš igrat s tim glomaznim topovima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 20:02 (St0ka).
14 godina
World of Tanks

pozdrav ekipa,kupio sam prvog autoloadera amx 50 100...

ima li tko kakve savjete kako igrati snjim,koje modula na njega staviti i kakvu posadu postaviti...posadu sam prebacio sa amx 45 i trenutno imam sixth sense i popravke na svima

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Shaka111 kaže...

ima li tko kakve savjete kako igrati snjim,koje modula na njega staviti i kakvu posadu postaviti...posadu sam prebacio sa amx 45 i trenutno imam sixth sense i popravke na svima

Autoloaderi su najefektivniji pri kraju bitke.Nađi samo žrtvu,parkiraj joj se odozada,isprazni.Na početku bitke igraj support.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
12 godina
neaktivan
game789 kaže...

Po meni itekako, ali samo na blizinu. Ako nisi u prvoj liniji praktički si beskoristan, neprecizan je. Moj prijedlog je da igraš s njim i da budeš uvijek u prvoj liniji. Biće ti koristan i kad/ako otključaš KV 1S, da ne igraš sa stock topom.

15 godina
neaktivan
r3bl kaže...
game789 kaže...

Po meni itekako, ali samo na blizinu. Ako nisi u prvoj liniji praktički si beskoristan, neprecizan je. Moj prijedlog je da igraš s njim i da budeš uvijek u prvoj liniji. Biće ti koristan i kad/ako otključaš KV 1S, da ne igraš sa stock topom.

Ali kad igraš sa derp topovima,moraš ...znati koliko možeš primiti.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
13 godina
World of Tanks

Meni je taj 122mm efektivniji kad igram protiv vecih tierova,a i ove manje ubija sa najviše dva hica većinom jedan,inace taj 122 jer po meni precizniji na daljinu nego 85mm.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
g12356 kaže...
Shaka111 kaže...

Autoloaderi su najefektivniji pri kraju bitke.Nađi samo žrtvu,parkiraj joj se odozada,isprazni.Na početku bitke igraj support.

meni je jedini problem kod autoloadera taj sto ih tek dobijes na tier 7-8...

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
neaktivan
Shaka111 kaže...

Nikako nemoj ić u prve redove, osim ako si siguran da možeš iz zaklona ispraznit spremnik i pobjeć, autoloderi se igraju kao support tenkovi, jer dok puniš laka si meta

12 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

Zamisli ono elc ili bdr sa autoloaderom? To ne bi bilo ok, zar ne?

play2much
15 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...
Obi Wan kaže...

Bilo bi ok,ali onda neka ima 57mm,spor reload između clipova i penetraciju da nemože probit tier 6 od naprijed.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

kako je verzija kv1 stock vrlo spora, živci živci živci :)))

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 22:04 (game789).

0 0 hvala 0
15 godina
je, dok je full apgrejdan ide ko raketa :D
One ring to bring them all and in the darkness bind them
12 godina
neaktivan
World of Tanks

vezano za novac, moze li pretvoriti u kredite za nadogradnju djelova??

hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
ako misliš dal' možeš pretvoriti zlato u xp bodove - ne

možeš jedino za gold pretvoriti xp bodove na elitanim tenkovima u free xp
12 godina
neaktivan

nemam zlata hbt :) tko ce mi dati novca za to :) mislio sam da se moze postojeci novac kojeg imas zamjeniti u kredit za nadogradnje! ok!

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Neki dan sam uzo 75 golda za 3,70kn preko opcije plačanja preko mobitela. za tih par kuna se skinu dodatci sa dva tenka, nije tak skupo.

2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Klan Hegemony trazi clanove do kraja 8. mjeseca, ako ste zainteresirani za regrutaciju, kliknite na link dolje

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/161982-hegemony-heg-trazi-kvalitetne-igrace-za-esl-kupoveclan-warskompanije/#top

evo jedna zanimljiva pobjeda od maloprije
nije sve u statistikama :)

Moj PC  
7 1 hvala 0
14 godina
The Unforgiven kaže...
je, dok je full apgrejdan ide ko raketa :D

Da onda juriš 20km/h,dok dođeš završila bitka

robimarko@gmail.com
17 godina
fanaticni gejmer kaže...
Obi Wan kaže...

pa nece sad autoloader stavit na t5 ili 6 tank sa istim damage-om kao na t8.

vollio bih vidjeti kakav je to gameplay, a ne da grindam ko budala do t7 tenka i onda nakon toliko potrosenog vremena i silvera zakljucit da mi se autoloader ne svida.

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 1:40 (Obi Wan).
15 godina
Zato su tu test serveri..
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice