World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.071.570
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
World of Tanks

ima li nekakav klan iz hrvatske, a da nije nužno da za prihvaćanje moras imati najbolje tenkove??

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 20:15 (game789).

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: World of Tanks
game789 kaže...

ima li nekakav klan iz hrvatske, a da nije nužno da za prihvaćanje moras imati najbolje tenkove??

CAC- Croatian Army Clan.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
12 godina
neaktivan
World of Tanks

da li to jos radi? jer link za forum ne postoji?!?

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 20:26 (game789).

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Test 8.8 ce valjda bit dostupan u cetvrtak...

http://ftr.wot-news.com/2013/08/19/8-8-test-to-start-on-thursday/

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Možete li mi, molim vas, preporučiti koje skillove i perkove staviti na posadu Tigera koja će ići dalje tom linijom? Prvi Repair, drugi BiA? Također, koju opremu bi bilo dobro staviti na M103?

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Reichz kaže...

Možete li mi, molim vas, preporučiti koje skillove i perkove staviti na posadu Tigera koja će ići dalje tom linijom? Prvi Repair, drugi BiA? Također, koju opremu bi bilo dobro staviti na M103?

Commander prvi Sixth Sense, onda na ostatak posade podijeli repair i firefighting. 2 skill commander Jack of all Trades, gunner snapshot, vozac preventive maintence, radio operater biraj za njega kako ti volja xD i loader safe storage. 3 skill tj. perk cijela posada BiA dalje kako ti volja xD

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=Teo_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 23:09 (BAD_BOY01).
17 godina
World of Tanks

100% je wargamming nešto dr*ao po igri..

ništa ne mogu penetrirati..prije sam s PzE100 rasturao sad u 10 hitaca imam 3 penetracije samo!?!?!?! ni jedan kill ne mogu skupit...

2 1 hvala 0
16 godina
Stolnik kaže...

Test 8.8 ce valjda bit dostupan u cetvrtak...

http://ftr.wot-news.com/2013/08/19/8-8-test-to-start-on-thursday/

Tko se više raduje novom patch-u...nekada davno je to bilo ali sada molim da prestanu izbacivati patch-eve ko na traci, neka izbace 2 puta godišnje ali da se potrude i da to valja. Igra je bila bolja na početku i MM je bio bolji ali ovo sada je više nego sramotno. Nemoguće je grindati tenkove od 6 lvl pa nadalje, arty  uopće nema, previše je njubara bilo i biti će ali meni se čini da su WG stručnjaci najveće njubare...neke stvari i ćorava kokoš vidi ali ne i oni...inače volim Ruse ali ovi su totalni idioti što se tiče ove igre, idu napraviti nešto bolje i rade samo gore...lol

Frka85
16 godina
Ziga kaže...

ništa ne mogu penetrirati..prije sam s PzE100 rasturao sad u 10 hitaca imam 3 penetracije samo!?!?!?! ni jedan kill ne mogu skupit...

Zar misliš da da oni objave sve što promijene ...moš mislit...sj....tenkove a da ne kažu...ništa novo.

Frka85
17 godina
stručnjak kaže...

Zar misliš da da oni objave sve što promijene ...moš mislit...sj....tenkove a da ne kažu...ništa novo.

Win mi je pao s 51% na 45%

odigrao upravo... onako kako spada... 6 hitaca, 6 pogodaka, 1 penetracija (840Dmg) i to je sve..

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas obrisao igru.

Instalirat ću ju kad izađe sljedeći peč.

Ako se i onda bude ovako ponašala, obrisat ću ju zauvjek

zzzZZzzzZZzzzZz...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Evo netko je pitao za Tigra i skillove, eto ja sam na Tigra P stavio sve repair, kasnije ću pretrenirat Sixth Sense na Commandera, a na Drivera obavezno Preventative maintenance jer je to ipak njemački tenk :D 

A eto i runde od maloprije, imam tek 40 rundi s ovim tenkom, njemačke tenkove baš i ne igram pa se još privikavam, a i nemam još jači turret pa ga lako buše u ovaj... al eto, Ace tanker je pao, Radley Walters isto, te naravno Steel wall koji je uobičajena stvar za Tigra P kad je top tier {#}

Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
Ziga kaže...

Imam isti problem sa Fochom 155 {#}

Ofulas cojka ili napravis critical sa 100 metara {#}

14 godina
stručnjak kaže...

Tko se više raduje novom patch-u...nekada davno je to bilo ali sada molim da prestanu izbacivati patch-eve ko na traci, neka izbace 2 puta godišnje ali da se potrude i da to valja. Igra je bila bolja na početku i MM je bio bolji ali ovo sada je više nego sramotno. Nemoguće je grindati tenkove od 6 lvl pa nadalje, arty  uopće nema, previše je njubara bilo i biti će ali meni se čini da su WG stručnjaci najveće njubare...neke stvari i ćorava kokoš vidi ali ne i oni...inače volim Ruse ali ovi su totalni idioti što se tiče ove igre, idu napraviti nešto bolje i rade samo gore...lol

Treba prelistat nekih par stotina stranica unatrag na ovoj temi i malo se podsjetiti. Većina postova je žaljenje na MM, previše artiljerije, ruski bias... Sad odjednom je premalo arty, a i dalje se kenja po MMu (koji je po mom mišljenju ipak puno bolji nego što je bio)... Nikako udovoljiti ljudima.

A možda imamo različito shvaćanje toga što je "nekada davno" u kontekstu ove igre ;)

16 godina
World of Tanks

Meni je igra skroz dobra. I baš se veselim novom patchu jer me najviše zanimaju novi ruski srednji tenkovi i zanima me kakav će biti SP.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Konacno ace na M60

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Intel&ATI kaže...

Konacno ace na M60

Slobodno nabaciš replay {#}

13 godina
protjeran
Unimatrix 007 kaže...

Tocno to,da vidimo i tog mediuma u akciji jednom kad ga vec ostali nemaju...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 2:10 (Tomo53nja).
15 godina
Unimatrix 007 kaže...
Intel&ATI kaže...

Konacno ace na M60

Tomo53nja kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Eto {#}

http://wotreplays.com/site/303434#el_halluf-ravenhr-m60

15 godina
Unimatrix 007 kaže...

Evo netko je pitao za Tigra i skillove, eto ja sam na Tigra P stavio sve repair, kasnije ću pretrenirat Sixth Sense na Commandera, a na Drivera obavezno Preventative maintenance jer je to ipak njemački tenk :D 

A eto i runde od maloprije, imam tek 40 rundi s ovim tenkom, njemačke tenkove baš i ne igram pa se još privikavam, a i nemam još jači turret pa ga lako buše u ovaj... al eto, Ace tanker je pao, Radley Walters isto, te naravno Steel wall koji je uobičajena stvar za Tigra P kad je top tier {#}

lol 3 IS-a u timu i svaki je napravil dmg u prosjeku za 1 granatu 122-vjerojatno nemaju svi 122 top

da nije los tenk za skilere i aimere

al je bit da s tim topom mos busit i 9-etke bez beda

ja imam standard-recon, snap shot, off road, sit. awareness i repair na posadi

dok sam ga intenzivo grajndal(sad stoji da neko drugi napravi zadnjih 15k expa) stavil sam vent, optiku i gld, i razlika se zaista primijeti

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
17 godina
Intel&ATI kaže...
Unimatrix 007 kaže...
Intel&ATI kaže...

Konacno ace na M60

Tomo53nja kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Eto {#}

http://wotreplays.com/site/303434#el_halluf-ravenhr-m60

Jbt koja zvijer, ako se ne varam, reload mu je oko 7 sec? za 400 dmg-a sa 268 penetracije, ovo je odlično... u rukama unicuma ovo je tenk za pubstomping :P

Uff, evo još jedne dobre noći, ove misija za premium je odlična, taman kad skupim 50k xp-a, imam preko 30 killova i na kraju večeri/noći završim sa po 700-800k kredita :P  

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 8:23 (Unimatrix 007).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja igram premium za đabe 10ak dana. Kad skinem x3 na svih 11 tenkova, vec imam 35-40k expa. Kad je x2 ipak se  moram malo više potruditi..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

da... fakat lako se ubere 50k xp-a sa x3 bonusom.. ja grindam nekih 7-8 tenkova (ni sam ne znam točno {#}), sa njima uberem bonus i još koju partiju bacim sa svojim gušt tenkovima i eto prem.-a {#}

ja sam ga ubrao i u sub. i ned. partiju nakon što sam ubrao 300k bonus.

inače nemam puno vremena igrati .. max 20-ak partija na dan, ako i toliko..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
World of Tanks
Moj PC  
6 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Opet premium dani hihihih...{#}

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=Teo_CRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

evo nakon 63 igre mastery na hellcat, 3365 dmg, 6 kills, 1450 xp, jos pritom sniper medalja i master gunner

tribalo mi je dosta vrimena dok sam nabavio najjaci top ali isplatio se :D

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
World of Tanks

Koje sranje...natrpali su sve moguće specijale, koliko ih nije bilo zadnjih godinu dana unutar jednog faking mjeseca kojeg me cijelog nema doma...{#}

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jadni mediumi {#}

5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Sad bi bilo najbolje da svi voze mediume, tako da ljudi lakse osvoje premium.. ili mozda ne, posto ce te svi (si)lovat {#}

Imam shermana i panteru u garazi od mediuma, panteru nema sanse da igram {#} 

play2much
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Evo jedna super runda sa novim KV-1.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice