World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.399
|
čitano: 9.089.824
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
someguy kaže...

al kad upadne u t10-9 ionako ga svi buse kao i jp2!! zar ne ? btw koliko cesto upada u t9-10

Postavi JP2 u hulldown poziciju (sakrij prednji oklop trupa) i lagano se nakosi kod reloada i začudit ćeš se što sve odbija. Preko 300mm oklopa u takvoj situaciji. Imaš isti top kao i Ferdi, a daleko bolju pokretljivost i mrvicu bolji reload. MM je postavljen tako da si uvijek podjednako na vrhu/dnu tima (odnosno vlastiti tier/tieri viši od tvoga).

15 godina
World of Tanks

evo i mene se ticu ovi zadnji postovi, jer i sam neznam kaj prvo uzet, jer imam 2 posade na jg panteru, i mislim prvo uzet dvojku i strau posadu prebacit tamo, a dok otkljucam i ferdu imacu i motor sa 4502a

a da vise ne trolam o skilovima i opremi,evo jedan link

skillz, 1337 5k1llz rulz {#}

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/157034-fatkiddowns-guide-to-skills-perks/

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 23:26 (ED63).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
stručnjak kaže...
someguy kaže...

Al sto se tice armora na ferdi isti je ko na tigeu p samo sto nema tigrov najveci weakspot tj kupolu al kad upadne u t10-9 ionako ga svi buse kao i jp2!! zar ne ? btw koliko cesto upada u t9-10

Od kada je izašao patch 8.6 nemoguće je grindat tenkove lvl 8 i 9 jer svaku partiju upadaš s tenkovima lvl 10, a njih u igri bude 3-6, da je jedan ili dva pa aj, ali ovako ajme....pa ti igraj.

How terrible...

Vulgar Display Of Power
16 godina
neaktivan
World of Tanks

a jesi stručnjak, ne da ne upadam u tier 10 bitke nego sam 80% vremena prvi na listi.

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Zato san i reka stock ferdinand je ajme sa topom a drugi top iako neloš je zapravo top sa jgpanthera i fali mu penetracije ali zato 3 top to sve nadoknađuje...

kupio sam ga ima 2-3 dana ferdija i stvarno vidim da često igram u tier x (e 100 je ferdi 2 shoot) :) samo da znate.. haha

ali zato kad gledam ima tier 10 top neloš armor odličan traverse i armor koji je za tier 8 ako ga se malo nakosi odličan samo treba GRINDAT ARGHT ......... haha :D

zato je tiger P sad u penziji dok ferdinanda ne rješim :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dedaa kaže...

a jesi stručnjak, ne da ne upadam u tier 10 bitke nego sam 80% vremena prvi na listi.

Opet ti!!! I jesi poboljšao statistiku?

Frka85
12 godina
neaktivan
stručnjak kaže...
dedaa kaže...

Opet ti!!! I jesi poboljšao statistiku?

Sta zar opet ista prica {#}

16 godina
World of Tanks

Je li moguće da nitko cijeli dan nije ništa napisao u ovoj temi!? Tko bi rekao! Inače, ako se ne varam stalno netko nešto napiše. Svaki dan, koliko sam pratio do sada.

Moj PC  
6 0 hvala 2
15 godina
World of Tanks

znaci glasine o glasinama na ruskom forumu su bile istinite, iduci "big end hevi" su ameri sa t57 hevi linijom{#}

ipak rusi imaju insider information{#}{#}

bice opakog grajnda sa t71{#}

roll out !

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Je li moguće da nitko cijeli dan nije ništa napisao u ovoj temi!? Tko bi rekao! Inače, ako se ne varam stalno netko nešto napiše. Svaki dan, koliko sam pratio do sada.

Deda je na godišnjem valjda pa ... :P

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
13 godina
odjavljen
Izzy kaže...

Co? Witam siemka!

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
15 godina
World of Tanks

IS3, fenomentastičan tenk.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
World of Tanks

Ne sviđaju mi se efekti kada te netko pogodi. Prije 8.6 si znao kad te netko pogodio i oduzeo HP, ali sad nešto samo prducne u pozadini i ono fali 50% HP-a. Prije se barem tenk stresao, bilo je zvuka, dok u 8.6 ti i ogrebotina oduzme daleko previše HP-a. Bezveze.

Ad astra peronospora

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

T-28 probojni tenk bez armora je strava :D evo kako 4 klasa trola 6 (unistio sam kv1s haha)..Dobio sam neku levashinovu medalju :) i to sve x3 :P

Edit 3 slika Pobjedili smo ali zanimljivo je vidit broj afk saveznika (uključujući i kv1 s-a)......

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 9:25 (Horatio_Hornblower).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Jutarnji n00bovi, nasreću više ih je bilo na protivničkoj strani {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 11:25 (smola3005).

6 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Bypass kaže...

Ne sviđaju mi se efekti kada te netko pogodi. Prije 8.6 si znao kad te netko pogodio i oduzeo HP, ali sad nešto samo prducne u pozadini i ono fali 50% HP-a. Prije se barem tenk stresao, bilo je zvuka, dok u 8.6 ti i ogrebotina oduzme daleko previše HP-a. Bezveze.

Amen! Užasno mi je to sad posebno dok se puno toga događa ni ne skužiš kad te penetriraju a kad dingaš. Btw svaki put kad trackam nekog kaže mi we dinged them?

17 godina
World of Tanks

Ovo sto se meni u WoT-u dogada vikendima se jednostavno ne moze opisati rijecima, ali na vasu i moju srecu ima jedna

pjesma koja savrseno opisuje situaciju na serverima. Posebno obratite pozornost na rijeci!

Meni se cini da cu odustati od x3 jer nakon 12 poraza za redom u 2 tenka na 2 servera mislim da nema smisla niti pokusavati.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 13:46 (Sint1).

1 0 hvala 0
15 godina
Bypass kaže...

Stvar navike...i ja sam pljuvao, ali nekako se navikneš nakon nekog vremena. Ne kažem da je dobro što su napravili, samo da će ti to prestati biti problem nakon nekog vremena navikavanja...

chemmy kaže...
Bypass kaže...

Amen! Užasno mi je to sad posebno dok se puno toga događa ni ne skužiš kad te penetriraju a kad dingaš. Btw svaki put kad trackam nekog kaže mi we dinged them?

Da, zvukovi su im totalno ispali. I kada nekog dingaš zna biti kakti "critical hit"...LOL.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
World of Tanks

Onaj osjecaj kad sa AMX 50 120 dodjes ispred Fv 4202 ispucas citav klip da bi ga ubio i dobio slot i sa zadnjom granatom njemu ostane od 5 do 20 HP-a i onda ga netko drugi dovrsi {#}

I tako se desilo ovih dana jedno 5 puta {#}

Skinite histrical realism sound mode, tako nekako se zove pa su bolji zvukovi i topova i kada dingate {#}

{#} za sve koji igraju danas, trebat ce vam za zivce {#}

2 0 hvala 0
17 godina
meni ostao samo centurion 7/1 ali nema sanse da ga unistim...uvijek ga neko prije mene dovrsi... a samo jos sutra imamo vremena jel?
-BiH-slackspace
16 godina

A ja imam barem 15 slobodnih mjesta u garaži. Da je moguće dao bih ti koliko ti god treba.

17 godina
World of Tanks
Evo sad opet unistio onog FV2402 , a centuriona ni za lijeka :)
-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Sta treba uraditi da se dobije slot?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Unistiti Centurion 1, Centurion 7/1 i FV2402 ili je 4202... Eto unistis ta tri i imas free slot.. Ali to cini mi se vrijedi jos samo sutra... A pocelo je prije nekoliko dana.
-BiH-slackspace
15 godina
began kaže...

Sta treba uraditi da se dobije slot?

Treba ubiti jedan centurion(tier8), jedan centurion(tier9) i fv4202, mislim da do 15. traje...,

EDIT: "This special offer starts on 1st July at 07:10 and ends on 15th July at 07:00 CEST (GMT+2)."

Meni je bio neki bug ubio sam samo tier 8 jos su mi oba falila i s AC1948 ubijem Caernarvona i poslije bitke mi napise da sam dobio slot {#}

Danas 35W-4D {#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 19:27 (Intel&ATI).
15 godina
World of Tanks

Jeli e-75 jos uvijek tier 9 i pzkpf 6 tiger  tier 7? (nism duge igrl)?!?

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 20:15 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

skoda kao novi obiteljski auto u garazi, tdi naravno

Purchased:
'T-25' successfully purchased. You have spent gold:  750 .

{#}{#}

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
lmutak kaže...

Jeli e-75 jos uvijek tier 9 i pzkpf 6 tiger  tier 7? (nism duge igrl)?!?

Je.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nedavno pređeh sa NA servera i kupih na EU  acc čisto da neidem od početka a ima i type 59 :), malo lošia stat ali reko biće bolje ! Odigram par partija i zapitam se šata treba ovdje da se uradi da bi pobjedio;

3 0 hvala 0
17 godina
moderator
ED63 kaže...

skoda kao novi obiteljski auto u garazi, tdi naravno

Purchased:
'T-25' successfully purchased. You have spent gold:  750 .

{#}{#}

Tenk je odličan/zabavan (ako se kupi na popustu). Mogli bi i golden platoon nekad baciti :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice