World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.399
|
čitano: 9.091.410
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Pranja kaže...

Što bi ste napravili da vidite ovo u igri?

Sherman sa kupolom od AMX 13.

Razmisljao dali ima autoloader ili ne{#}

17 godina
neaktivan
Izzy kaže...
Pranja kaže...

Što bi ste napravili da vidite ovo u igri?

Sherman sa kupolom od AMX 13.

Pucao po njemu. 

Zaletio se sa E50M u njega{#}

Vulgar Display Of Power
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Nece x2 da imam 100 topova na tenku.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Arty je OP :D treća partija u SU-26, a inače sam odigrao valjda 15 partija s artijima jer mi se ne sviđa gameplay.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Juce poslo supportu u vezi broja,koji mi nije validan i nemogu ga promjenuti u wot acc,evo sta su mi poslali

Hello flexyzor,

Thank you for contacting us with your issue. My name is Hernando Cortés and I will be more than happy to help you on the matter.

You don´t have to worry about this issue. Provide us the following information and we will change it for you. :)

- Account registration date
- Name of the Internet provider when the account was registered
- City of registration
- The new phone number you want attached to this account
- Visual data concerning all of your financial transactions (submit on-line banking transaction screenshots only - we do not accept screenshots of email notifications). Feel free to grey-out any non-related information of WoT. Be aware that the max size of the .jpg file is 2 Mb.

Moze mi netko objasnit sta im trebam poslat,nisam sa engleskim dobar frend{#}

Moj PC  
3 3 hvala 0
13 godina
World of Tanks

T-34-85 As tankist i replay

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
began kaže...

Juce poslo supportu u vezi broja,koji mi nije validan i nemogu ga promjenuti u wot acc,evo sta su mi poslali

Hello flexyzor,

Thank you for contacting us with your issue. My name is Hernando Cortés and I will be more than happy to help you on the matter.

You don´t have to worry about this issue. Provide us the following information and we will change it for you. :)

- City of registration
- Visual data concerning all of your financial transactions (submit on-line banking transaction screenshots only - we do not accept screenshots of email notifications). Feel free to grey-out any non-related information of WoT. Be aware that the max size of the .jpg file is 2 Mb.

1. Poslati datum kad si registrirao acc.

2. Ime internet providera sa kojeg si registrirao acc.

3. Ime grada u kojem si registrirao account.

4. Novi broj mobitela koji zelis da ti bude povezan za acc.

5. Podaci o transakciji novca, znaci ako si kupovao gold posaljem im screenshot sa netbankinga ili paypala. I maksimalna velicina slike ti je 2 Mb.

The_God_Of_The_Gods
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav ljudi{#}

Kako sejvat screenshot sa wot-a kad ga izrežem u paintu samo onaj dio koji cu postat,samo oni dio gdje su reziltati bitke{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Decki kako vam se cini ova igrica isto je s tenkovima i tek je u razvoju.. http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/war-thunder-tanks/190690.aspx

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ferdinand je pain in the ass kad je stock :(

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
raptor22 kaže...

Pozdrav ljudi{#}

Kako sejvat screenshot sa wot-a kad ga izrežem u paintu samo onaj dio koji cu postat,samo oni dio gdje su reziltati bitke{#}

U igri stisni print screen, zatim idi u Games/world of tanks/screenshots i vidi je li ti tu slika. Zatim odi na   http://www.picresize.com/# i tu napravi što hoćeš te spremi gdje želiš. Meni je ovako najlakše{#}.

Frka85
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 0:39 (stručnjak).
13 godina
neaktivan
Horatio_Hornblower kaže...

Ferdinand je pain in the ass kad je stock :(

je..al kad ga elitaš kreće fun! {#}

14 godina
neaktivan
ED63 kaže...

evo ono kaj ja tupim stalno, 1.5k borbi i tir 9 vec i onda ga tir 8 pojede i ovaj kuka

decko moj, daj prvo procitaj pdf file u wot folderu tam di si instaliro igru

pa onda prodji tutorial (znam da ti netreba kao iskusnom ratniku sa 1600+ borbi al ipak prodji,tam nema sp-a

pa imas fala bogu wot database sa prikazanim weakspotovima

ovo sto spominjes sa penetracijom je goli kur** jer teorija i praksa nemaju veze u ovoj igri-za pocetak pogledaj si par videa o battle mechanics, o fizici, sve imas na njihovom portalu,jer kad ja sa t34 i 240 pen dingam zaredom 4 puta amx 40 u vrh kupole di ga probija inace top sa 75 pen,onda znam da je to zato jer je pod takvim kutem da se granata odbije, makar bi ga trebala odnijeti na drugu mapu,ili kad dingam sa HE granatom neko tenk, ili jos gore kad sa arty i HE koja doleti u paraboli odozgora "dingam"? wtf?

working as intended, its not a bug its a feature

a ubuduce kad sretnes super peru i dodjes na 2 metra od njega, evo jedne male tajne starih iskusnjara sa foruma:

stisni tipku W i to ce ti pokrenuti tenk naprijed {#} pa onda lijepo zaobidji tog sp-a pa ga ljepo pogodi u bok ili zguza,moze se i to napravit u ovoj igri a cak je i dozvoljeno {#}

sta reci na kraju, koju poruku poslati dragom kolegi sa uskoro 1700+ borbi

pa ja kao nub pocetnik troler kamper i lurker flanker potpomognut sofisticiranom opremom, kamuflaznim bojama svercanim iz inozemstva i apliciranim na tenkove na crno, sa hrpom iskusnih posada koje dobe i ljetovanje i benificirani staz i sigurnu mirovinu u tir x jednom kad do toga dodje,sa 17000+ borbi,mogu reci sljedece:

ako ti je tim glup, budi pametniji i iskoristi njihovu glupost, ak je vlakic, budi u sredini,nemoj bit jedini na flenku i poginut prvi, kad vidis super peru oznaci ga za arti sa kombinacijom tipki: prvo stisni V da dobijes expe od svih granata koje arty puca na njega i onda ga zapalis sa Alt + F4

jos ak uspijes dobit x2 expa bonus, bices do 2600+ borbi ti na is-7 i skidat te super pere pogotkom u bilo koji dio tenka

ja sam jos na 3 tira 9 a is-4 imam samo zato jer je sa 9 posto 10, a i ove 3 devetke od njih je 1 bila 8 pa postala 9

znaci ja sa 17k borbi sam USTVARI doso do jedne 8 i tri 9

a ti ces decko moj sa pola manje borbi imat sve desetke u garazi i neces ni sretat te bijedne super pershinge u borbi

roll out for strong start {#}

E sad nisam ja reako da je 1600 puno partija , i ne owna me tier 8 kad igram tier 9 , pažljivo pročitaj pa ćeš zamjetiti da sam reako kad sam igrao is3, a evo tebi kao iskunsom igracu hvala na podršci i savjetima!!!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 10:05 (swon).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam jedan problem kad želim uhvatit neki screenshoot i stisnem print screen jednostavno mi se sruši igra!!! i tako u 9 od 10 pokušaja!!! Ako je netko imao slican problem i našao rješenje nek mi javi kako!!, hvala!! Pa da i ja stavim neki screen shoot tu kao naab početnik!!!  {#}

Igra je fun ,zabavno se rokat , a za ove što prave se da treba igru studirat i tražit week spot kao da je znanstvena fantastika jedan savjet 99,99% slučajeva ćete probit nekog ako ga hit pod 90 stupnjeva u ravan dio i gotovo!!  

A za onaj post o SP rekao sam nije mi jasno prvi hit probijem ga i odna iduća tri u isto mjesto ne mogu!!!! I dupli armor bi baš morao oslabit na taj način ako ga pogodiš na isto mjesto više puta , moraju puci oba amora i sve otici u PM.!! e sad druga je stvar što su iz nekog razloga US tankovi najbolji!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 10:22 (swon).
Moj PC  
0 12 hvala 0
17 godina
moderator
swon kaže...

Igra je fun ,zabavno se rokat , a za ove što prave se da treba igru studirat i tražit week spot kao da je znanstvena fantastika jedan savjet 99,99% slučajeva ćete probit nekog ako ga hit pod 90 stupnjeva u ravan dio i gotovo!!  

A za onaj post o SP rekao sam nije mi jasno prvi hit probijem ga i odna iduća tri u isto mjesto ne mogu!!!! I dupli armor bi baš morao oslabit na taj način ako ga pogodiš na isto mjesto više puta , moraju puci oba amora i sve otici u PM.!! e sad druga je stvar što su iz nekog razloga US tankovi najbolji!!

14 godina
World of Tanks

momak ocito da nemas iskustva u ovoj igri jer sadrzi skrivene elemente koje ti statsi pojedinog tenka nece otkriti,probaj guglat spaced armor world of tanks pa ce ti biti mnoge stvari jasnije...

a ako neces istrazivati igru bar u nekoj mjeri kao sto su weak spotovi(koji su uzasno vazni da poznajes) onda neznam zasto imas 1600-1700 partija???

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
began kaže...

Hello flexyzor,

- City of registration

Isto sam napravio jučer ali sam malo drukčiju poruku dobio

1. Account registration date

2. Name of Internet provider during registration

3. City of Registration

4. Gold receipt screenshots or proof other information related to your WoT account payments, if any

Sve sam poslao pa čekam rezultat

14 godina
neaktivan

Pa ne znam zašto bi istraživao kad mi igra radi sve ok, nemam problema sa pen inače, samo sam rekao kako je malo glupo da SP kojeg probiješ u neki spot i opet ga hit u taj isti spot pa ništa , a na njemu rupa kao modro jezero!!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 10:35 (swon).
16 godina
Re: World of Tanks8

Sjećam se da sam prije 9 mjeseci (dakle listopad prošle godine) nakon pauze od 8 mjeseci počeo igrati WoT.

I tako naletim ja sa skroz unaprijeđenim IS-om 3 na SP-a.

Znači isti slučaj kao kod tebe i pošto dugo nisam igrao, a u međuvremenu je došao SP, nisam ga mogao probiti.

I tako gađam ja njega prvo ravno u trup i normalno ništa, onda ga gađam u trup, ali nisko, u donju ploču i opet ništa, onda sam opalio još jednu nisko samo da provjerim hoće li sada probiti i opet ništa.

OK, kada je tako, odlučim gađati u kupolu i opalim u kupolu i pogodite što - NIŠTA! Sada mi je već čudno, kako je to moguće? I dobro, OK nastavim gađati dalje u kupolu i pretpostavljam da sam ispalio još 2 granate u kupolu od kojih je možda 1 prošla.

I tako na kraju su ga uništili drugi igrači. Znam još da sam ga u početku pogodio u bok i oštetio dok se okretao prema meni, ali nakon toga više nikako, odnosno možda još 1 put.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 22:53 (Izzy).
17 godina
moderator
swon kaže...

Pa ne znam zašto bi istraživao kad mi igra radi sve ok, nemam problema sa pen inače, samo sam rekao kako je malo glupo da SP kojeg probiješ u neki spot i opet ga hit u taj isti spot pa ništa , a na njemu rupa kao modro jezero!!!

To nije prava rupa, igra ne simulira to. Te fleke nestanu nakon nekog vremena. Ono što se desi je da server izračuna ugao, udaljenost, normalizaciju zrna, baci random brojke za varijaciju preciznosti unutar kruga, varijacije +/- 25% na probojnost i damage i imaš rezultat.

Svoje gađanje iste rupe možeš objesiti mačku o rep. Koliko bi server morao biti moćan i internet veza brža da 30 tenkova ima stvarne rupe i tako voze po mapi, pomnoženo sa brojem bitki koje se itovremeno odvijaju?

Možda to uvedu sa patchem 95.8.7, zajedno sa linijom SPG-ova iz Somalije.

17 godina
World of Tanks

Ocigledno decko ne zeli ukljuciti mozak ni na jnih 5 sekundi koliko je potrebno da uocis weakspot na protivnickom tenku i nanisanis misem {#}

Imam veoma losu vijest onda za tebe, a to je da WoT nije igra koju bi trebao igrati. Sama čar igre je u tome sto nije samo pusto napucavanje bez imalo mozga i pameti. 
Mnogo je zanimljivije kada se moras malo potruditi, naciljati weakspot, navesti neprijatelja u klopku, istrolati ga ako si u kakvom brzem tenku i u globalu nadmudriti ga {#}

Mnogi se zale da nije izbalansirana, da su neki tenkovi OP naspram drugih, da autoloaderi unistavaju sve pred sobom i itd. ali ne shvataju da tako treba i da bude. Jer ako bi svi tenkovi sa istog tiera bili identicni u snazi i karakteristikama onda ne bi bilo zanimljivo, bila bi najednostavnija arkadna igra. Kad bi samo vecina igraca ukljucila mozak, drzala se nekih osnovnih pravila, pazila na rasporen protivnika i svojih na MINIMAPI i podrzavali jedni druge onda ne bilo ni OP tenkova, niti nekih vecih problema. 

Problem je sto je igra puna ljudi poput tebe, koji su dosli da se napucavaju i ubiju dosadu u zivotu.

Be uvrede, nista licno i ja sam tu da se zabavim, samo sto meni predstavlja uzivatk kada sa IS3 npr. unistim ili barem skinem HP-a jednom Mausu ili IS7. Naravno da svi mi volimo kada te MM stavi pri vrhu na listi ali ne moze uvijek jer je igra tako zamisljena i napravljena. 
Imas 1600+ borbi, slabo tko je od nas ovdje bio odlican igrac sa tom cifrom, slabo tko je ovdje od nas odlican igrac inace, ima par ljudi koji su unicurni i svaka ima cast ali nitko to od tebe ni ne trazi niti se na to mislilo kada su ti upucene neke kritike. 
Nitko ti ne misli nista lose, samo pokusavamo da te natjeramo da malo razmisljas, ovo je igra u kojoj ukoliko zelis da budes normalan igrac moras da znas dosta cinjenica i svim tenkovima koje susreces na bojistu. Nikada neces nauciti sve prednosti i mane nekog tenka dok ga ne otkljucas i ne budes igrao sa njim ali do tada barem se potrudi na Google-u malo prouciti weakspotove i ostale "karakteristike" tenkova sa kojima se susreces, prvenstveno radi sebe da ti ude zanimljivije igrati, a onda i radi nas - igraca koji se trudimo normalno igrati i uzivati u zabavi {#}

Da ne bi ovo otislo u spam, ukljuci mozak vidjet ces da je ljepse i zanimljivije tako i ne shvataj kritike licno, vecina ih nije te prirode i sretno na bojistu {#}

15 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Sta uzet Ferdu ili JP2 zanima me iskustva onih koji ih imaju , a ne statististicke stvari  brzini , armoru i to...

1 0 hvala 0
17 godina
someguy kaže...

Sta uzet Ferdu ili JP2 zanima me iskustva onih koji ih imaju , a ne statististicke stvari  brzini , armoru i to...

Ferdinanda naravno jer vidiš kamo vodi put linije grinda.., prema nečemu bolesnom i nešto što ti neće skidati osmijeh od uha do uha.

15 godina
Ziga kaže...
someguy kaže...

Ferdinanda naravno jer vidiš kamo vodi put linije grinda.., prema nečemu bolesnom i nešto što ti neće skidati osmijeh od uha do uha.

lol pa i jp2 vodi do jagdtigera...

@someguy uzmi jp2 ako volis igrati td agresivno poput mediuma jer imati jp2 i onda se skrivati cijelo vrijeme po grmlju je retardluk...

ferdinand ima bolji armor ali je sporiji tako da uzmi njega ako volis standardni td gameplay...

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
12 godina
neaktivan
World of Tanks

pozz, one koje ovo ne zanima neka molim vas ignoriraju :)

ovako, nisam igrao wota jako dugo, trebala bi mi pomoć pri grindanju, znači većinom pri sakupljanju srebrnjaka u igri, exp mi nije toliko bitan zato što mi je većina tenkova otključana, ako je netko zainteresiran, zamolio bih da mi se javi u privatne poruke, pozdrav {#}

i da, zaboravio sam spomenuti, registrirao sam se ovdje tek sada, već duže vrijeme pratim ovaj forum i ovu temu, pa sam vidio da si međusobno pomažete :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 13:16 (DL41).

1 9 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Al sto se tice armora na ferdi isti je ko na tigeu p samo sto nema tigrov najveci weakspot tj kupolu al kad upadne u t10-9 ionako ga svi buse kao i jp2!! zar ne ? btw koliko cesto upada u t9-10

0 0 hvala 0
16 godina
someguy kaže...

Al sto se tice armora na ferdi isti je ko na tigeu p samo sto nema tigrov najveci weakspot tj kupolu al kad upadne u t10-9 ionako ga svi buse kao i jp2!! zar ne ? btw koliko cesto upada u t9-10

Od kada je izašao patch 8.6 nemoguće je grindat tenkove lvl 8 i 9 jer svaku partiju upadaš s tenkovima lvl 10, a njih u igri bude 3-6, da je jedan ili dva pa aj, ali ovako ajme....pa ti igraj.

Frka85
15 godina
stručnjak kaže...
someguy kaže...

Od kada je izašao patch 8.6 nemoguće je grindat tenkove lvl 8 i 9 jer svaku partiju upadaš s tenkovima lvl 10, a njih u igri bude 3-6, da je jedan ili dva pa aj, ali ovako ajme....pa ti igraj.

Pa što? Na tieru IX redovito imaš tier X top...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina

E, ali prvo moraš doći do njega. Lijepo je napisao "grindati".

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice