Dali haubica IX B C 155 55 ima kao X onaj autoloader za granate ili puni jednu po jednu kao i ostale haubice
Nema autoloader, puca normalno. U biti i nema neke razlike između francuskog T9 i T10 artija. Isti top, samo što je T10 sa autoloaderom.
Dali haubica IX B C 155 55 ima kao X onaj autoloader za granate ili puni jednu po jednu kao i ostale haubice
Nema autoloader, puca normalno. U biti i nema neke razlike između francuskog T9 i T10 artija. Isti top, samo što je T10 sa autoloaderom.
Evo baš isprobavam Panther/M10 na test serveru i moram reći da je tenk bolji nego što ste ga tu cijenili na forumu... malo je trom, al zarada je po meni dosta dobra, zasad 30k čiste zarade po rundi, a ništa posebno, obično imam 1200 dmg-a i nešto sitno spotting dmg-a, oko 1000 najviše... sve runde sam dosad dobio, a naravno igram sve bez premium shellova jer pratim zaradu budući da je to premium tenk...
Evo statistika zasad, a mislim da to može dosta bolje, sad mi nažalost lagga, a i mislim da može bouncat više shotova nego što je to trenutno slučaj jer većina dere gold na test serveru :D
meni je danas taj m10 panter bounco nekoliko 105 sa t25at jer se malo nakosio i sidescrape-o na 500 m
neko je davno napiso na wot forumu da je dobar samo za trening posade zbog topa koji je vec na tiru 6 nedovoljan
cak je i na pzr 4 smalturn tenku taj L70 preslab, dok sam igral vk-e, najgori mi je bio 3001d zbog nemogucnosti da mounta 8.8, a taj 7.5 je preslab zbog malog dmg-a
i ja sam gledo da uzmem neki med za trening posada, a moj vjerni 3001H ih je do sad 4 izbacio za pantera2, indiena, 2801 i jos jednu u apartmanu, sa 5-om posadom vec unutra, al bi rado uzo jos i neki prem
mislim da ciu na kraju uzet skodu(t-25) za pola cijene jer svi mediumi sa 5 clanova posade imaju neki zajeb- tj los top sa malim dmg-om
zato se ne isplati po meni dat za tir 7 kolko vec golda (5750 mislim) kad je diker max 3200 sa daleko vecim dmg outputom i gun depressionom ijos ti ostane skoro za mjesec dana premiuma
i da svjestan sam da se nemogu usporedjivat jer su razlicite klase,ali cijena cini razliku
ajmo prjedlozi koji 4ti skill za is7 posadu.
radio operater mi je sa churcha, trenutno na njemu grindam rus. hevy posade. znači treba mi commander i loader. a sa church radio operaterom mislim da ću na cammo.
Edit: hebla ih igra lag je neizdrživ, evo upravo sad imam e100, 2 e75 te neko malo kinesko govno na šutu sa is7 i afkors da mi se tenk počne vrtiti u krug i otkaže poslušnost drito pred njima lol.
ja ti predlazem perkove koji cine razliku u igranju,a da ti je trenutno puneci bude skill npr repair
com-6th sense, bia, eagle eye, repair
gun-bia,designated target, deadeye,snapshot
dri-bia,prev.maintainance,smooth ride, off road(ili snapshot)
rad-bia,call for vengeance,situational awareness,repair (ili signal boosting ili relaying)
load-bia, safe stowage,adrenalin rush, repair
Da nastavvim sa trolllanjem ruske linije kv 1 je tenk bez premca 3 puta sam ga sa tigerom p bocno opalio sva 3 puta critical hit 0 dmg...
nakon jednog od patcheva par mjeseci unazad neki topovi jednostavno imaju tendenciju da dingaju ak nisu do kraja naciljani
i ja sam to primjetio na tigru,i na t34 i kv-1s, neki put ko da se i od grma odbije
drugi put ga opali 2 puta ali ciljaj do kraja,bolje pricekat sekundu-dvije duze i pogodit nek pucat u brzini i fulat
i nakon kaj se nisan smanji,jos pola sekunde treba da se neutralizira server lag ponekad
NIje me bilo duze vrijeme pa da pitam dali su popravili što Jgpzd100 ili je i dalje sranje na koje bolje ne trošit novce?
Sad će te Zaja stavit na ignore.
nemoj protiv krmace bices oneshotan ak te doticni sretne ingame
Koje trebam vjestina treban uzet prve za KV-1S?
view range, snap shot, smooth ride,situational awareness, repair(posto loader nema nijedan specificni skil sve samo perkovi)
posle kad budes imao drugi skil na 40-42% reskilas, uzmes sve perkove-6th sense,designated target,preventive maintainace, radista i nemoras reskilat i uzmi sa drugi repair, loaderu safe stowage,a za drugi skil opet uzmi ovo gore ko za prvi skil
kome nije jasno nek procita malo o tome i razliku skilova i perkova jer ak uzme perkove odigrace 200-300-400 borbi dok ne napuni 100% a dotle nista od izabranog nece bit aktivno
najbolje objasnjeno kod tazilona na pr0 scout site-u
evo ja neki dan doso do drugog skila na kv-1s i resetiro i postavio kak pise gore
nije da su me prije cesto zapalili ili amorackali, al mi je sad ugodnije igrat,posebno kad se sjetim kakv je bio tenk kad sam tek prebacio posadu
oprema:vent, optics i gun drive da povecaju view range od bijednih 330m za nekih 15% i dugo ciljanje topa (122 ofc)
steta sto nejde vertikal na njega dusu dao ovaj tenk za taj hebeni komadic softwerskog koda
i tako za pare može i MS-1 ( moje malo sirotinje :-) ), a bogme i KV sport serija...
kada ide onda ide
kAD SE SVI HVALITE :)
LOLz :D
Kako to da vam piše da ste napravili toliko "critical hitova"? Zbog nekog moda? Ali opet mi nije jasno kako jer ih ima previše!?
Nekakav "bug" možda?
i tako za pare može i MS-1 ( moje malo sirotinje :-) ), a bogme i KV sport serija...
kada ide onda ide
kAD SE SVI HVALITE :)
LOLz :D
Kako to da vam piše da ste napravili toliko "critical hitova"? Zbog nekog moda? Ali opet mi nije jasno kako jer ih ima previše!?
Nekakav "bug" možda?
mislim da xvm zna prouzročit taj bug,barem je meni tako.
Ccccccc... Ne mogu vjerovati! A ja sa 9 000 i nešto sitno partija imam jedino Super Pershinga, a on uz njega ima i Lowe, IS-6, T34, JagdTiger 8.8... Sve premium tenkove lvl. 8, a i druge nižeg levela.
Ccccccc... Ne mogu vjerovati! A ja sa 9 000 i nešto sitno partija imam jedino Super Pershinga, a on uz njega ima i Lowe, IS-6, T34, JagdTiger 8.8... Sve premium tenkove lvl. 8, a i druge nižeg levela.
Ja imam samo T-25 i Church III(kojeg sam požalio)...nema se para za veće tenkove
A bilo bi super kad bi uveli da premium tenk možeš kupit tek kad istražiš tier koji je usporedan sa premium tenkom...npr kad istražiš T32 otvori ti se mogućnost kupnje T34
Njubovi bi se valjda do tad naučili igrat,ali jbg nema od toga para za wg
Da, to bi bilo dobro. Evo sada će doći E-25, premium TD, a imaju u planu uvesti neki kineski tenk kao premium.
Spominje se čak i mogućnost da T-50-2 postane premium tenk, pošto će ga izbaciti sada sa 8.7 zakrpom i na njegovo mjesto staviti MT-25.
Samo im je profit na pameti, pa uvode nove premium tenkove.
Ali jasno mi jer svatko razmišlja o što većoj zaradi, novcima, pa tako i oni.
e-75 je fakat hebeni monstrum, najbolja do sada sa njim. lol još ostalo 80k+
Ti si bolestan, expa skoro ko cijeli ostatak tima..dakle komforno je moglo
sokre vs 15 poljaka
Igra je super, sad sam već odigrao 1600+ partija!!! Imam is8 , e sada želim reći da mi mnogi postvi tu nisu jasni , a i ima stvari u igri koje mi nisu jasne npr dok sam igrao is3 naleti mi SP onaj medium premium tank i probijem ga prvim pogotkom pored topa i ostane mu rupa i kasnije tri puta u tu istu rupu i ništa , znaci stojimo na 2metra jedan od drugog i znam da sam ga hit pod kutom od 90 stupnjeva , znaci hull mu ima 178 armora a kupola 102 a ja imam 225 pen sa gold ammo 265 i opet isto sranje? pa moje pitanje glasi jel ima neka u odnosu izmedju armora i penetracije ili ima i sreće npr sa is 8 imam lvl 10 gun i probijam sve druge heavy 10 u onaj doljni dio hulla bez problema cak i e100 i mausa kad su mi frontalno krenuti samo treba imati živaca i dobro naciljati :) , i još nešto vidim da se svi žale na silver , nisam toliko iskusan ali moja preporuka za su kv1 i kv1s nije samo da su Op na svom tieru vec i silver ide ko lud, a pogotovo kv1s kad vam dodje partija tier6 ma lol imate sigurno 4 killa i 3k dmg i onda silver ide ko lud :)
Tražim i neki HR klan da vdim i taj dio igre !!!!
Igra je super, sad sam već odigrao 1600+ partija!!! Imam is8 , e sada želim reći da mi mnogi postvi tu nisu jasni , a i ima stvari u igri koje mi nisu jasne npr dok sam igrao is3 naleti mi SP onaj medium premium tank i probijem ga prvim pogotkom pored topa i ostane mu rupa i kasnije tri puta u tu istu rupu i ništa , znaci stojimo na 2metra jedan od drugog i znam da sam ga hit pod kutom od 90 stupnjeva , znaci hull mu ima 178 armora a kupola 102 a ja imam 225 pen sa gold ammo 265 i opet isto sranje? pa moje pitanje glasi jel ima neka u odnosu izmedju armora i penetracije ili ima i sreće npr sa is 8 imam lvl 10 gun i probijam sve druge heavy 10 u onaj doljni dio hulla bez problema cak i e100 i mausa kad su mi frontalno krenuti samo treba imati živaca i dobro naciljati :) , i još nešto vidim da se svi žale na silver , nisam toliko iskusan ali moja preporuka za su kv1 i kv1s nije samo da su Op na svom tieru vec i silver ide ko lud, a pogotovo kv1s kad vam dodje partija tier6 ma lol imate sigurno 4 killa i 3k dmg i onda silver ide ko lud :)
1600+ partija!!!!!!!!!!! Ajmo to još više naglasit, a tek si počeo lol, ovo se nabije u mjesec dana igre, pa u WoT-u ljudi imaju u prosjeku oko 10-15 tisuća rundi, a mnogi i više, tu ljudi sa foruma imaju preko 20k rundi....
Uglavnom misliš da si odigrao tonu rundi, a vidiš da si tek početnik kad ne znaš probit Super Pershinga... moraš pogledati tutoriale o igri i naučiti što je spaced armor i kako pojedini tip granate funkcionira... pusti čiste brojke, Super Pershing ima spaced armor, što znači da ima dvije ploče sa tih 178 armora jednu iza druge, a još je gore što je između njih razmak i tu granata izgubi probojnost, isto tako i na kupoli.
Weakspot za gađati je gornji lijevi dio turreta gdje su one dvije "cijevi" te kupola sa svake strane ispod onog spaced armora... moraš naučiti te mehaničke stvari sa tutoriala da bi postao dobar, a čim naučiš već ćeš bit tonu bolji od velike većine na serveru koji samo igraju da igraju iako nemaju pojma o ničemu u igri. LP
Ovaj kv-13...on je medium ali na papiru mu je oklop bolji od tigera...ali zato kv13 ima relativno loš top sa kojim neću moći penetrirati tier 8 tenkove,a kamoli tier 9. Sva sreća da je grind d IS-a i t-43 malen,a zadnji top mi već otključan.kada ga kupim pošto kupolu nemam researchenu,stavit ću onaj nadograđeni 76mm tek toliko da ih ne moram gađati praćkom.
malo je preocito da su weak points najbitniji dio igre.
Evo ga na,opet "profici" udaraju.
Ovdje nema vise toga da neki pocetnik nesto kaze jer odmah svi grunu na njega kako je to nista.
Stvarno vise,nekome je 1600 bitki puno,ovisi sto radi,nemaju svi vremena i snage navecer prckat po ovoj igri i veselit se kada dobijes ekipu punu siemki.
Ovdje nema vise toga da neki pocetnik nesto kaze jer odmah svi grunu na njega kako je to nista.
Stvarno vise,nekome je 1600 bitki puno,ovisi sto radi,nemaju svi vremena i snage navecer prckat po ovoj igri i veselit se kada dobijes ekipu punu siemki.
Ma da.Ljudi opustite se malo.Svaki početak je težak.
Bilo bi bolje da ste čovjeku objasnili da u WoT-u postoji stvar koja se zove "spaced armor" koja nije prikazana u statsima tenka(a ja mislim da bi se admini trebali potrudit da to promijene).I da ste čovjeku predložili da mu date savjete oko čega god treba.
1600+ partija!!!!!!!!!!! Ajmo to još više naglasit, a tek si počeo lol, ovo se nabije u mjesec dana igre, pa u WoT-u ljudi imaju u prosjeku oko 10-15 tisuća rundi, a mnogi i više, tu ljudi sa foruma imaju preko 20k rundi....
Uglavnom misliš da si odigrao tonu rundi, a vidiš da si tek početnik kad ne znaš probit Super Pershinga... moraš pogledati tutoriale o igri i naučiti što je spaced armor i kako pojedini tip granate funkcionira... pusti čiste brojke, Super Pershing ima spaced armor, što znači da ima dvije ploče sa tih 178 armora jednu iza druge, a još je gore što je između njih razmak i tu granata izgubi probojnost, isto tako i na kupoli.
Weakspot za gađati je gornji lijevi dio turreta gdje su one dvije "cijevi" te kupola sa svake strane ispod onog spaced armora... moraš naučiti te mehaničke stvari sa tutoriala da bi postao dobar, a čim naučiš već ćeš bit tonu bolji od velike većine na serveru koji samo igraju da igraju iako nemaju pojma o ničemu u igri. LP
Joj, što mu govoriš slabe točke na SP-u, pa da me još lakše probijaju. Šala-mala.
Nego kad si mu već rekao te slabe točke mogao si spomenuti i strojnicu na trupu.
Bilo bi bolje da ste čovjeku objasnili da u WoT-u postoji stvar koja se zove "spaced armor" koja nije prikazana u statsima tenka(a ja mislim da bi se admini trebali potrudit da to promijene).I da ste čovjeku predložili da mu date savjete oko čega god treba.
Čitaj gore post opet ako ti nije jasno... filozofiraš bezveze...
Opet sam pwnan,radi mog manjka pažnje i nesanice.Ispričavam se.
Kakvi su vam dojmovi o kv13?
evo ono kaj ja tupim stalno, 1.5k borbi i tir 9 vec i onda ga tir 8 pojede i ovaj kuka
decko moj, daj prvo procitaj pdf file u wot folderu tam di si instaliro igru
pa onda prodji tutorial (znam da ti netreba kao iskusnom ratniku sa 1600+ borbi al ipak prodji,tam nema sp-a
pa imas fala bogu wot database sa prikazanim weakspotovima
ovo sto spominjes sa penetracijom je goli kur** jer teorija i praksa nemaju veze u ovoj igri-za pocetak pogledaj si par videa o battle mechanics, o fizici, sve imas na njihovom portalu,jer kad ja sa t34 i 240 pen dingam zaredom 4 puta amx 40 u vrh kupole di ga probija inace top sa 75 pen,onda znam da je to zato jer je pod takvim kutem da se granata odbije, makar bi ga trebala odnijeti na drugu mapu,ili kad dingam sa HE granatom neko tenk, ili jos gore kad sa arty i HE koja doleti u paraboli odozgora "dingam"? wtf?
working as intended, its not a bug its a feature
a ubuduce kad sretnes super peru i dodjes na 2 metra od njega, evo jedne male tajne starih iskusnjara sa foruma:
stisni tipku W i to ce ti pokrenuti tenk naprijed pa onda lijepo zaobidji tog sp-a pa ga ljepo pogodi u bok ili zguza,moze se i to napravit u ovoj igri a cak je i dozvoljeno
sta reci na kraju, koju poruku poslati dragom kolegi sa uskoro 1700+ borbi
pa ja kao nub pocetnik troler kamper i lurker flanker potpomognut sofisticiranom opremom, kamuflaznim bojama svercanim iz inozemstva i apliciranim na tenkove na crno, sa hrpom iskusnih posada koje dobe i ljetovanje i benificirani staz i sigurnu mirovinu u tir x jednom kad do toga dodje,sa 17000+ borbi,mogu reci sljedece:
ako ti je tim glup, budi pametniji i iskoristi njihovu glupost, ak je vlakic, budi u sredini,nemoj bit jedini na flenku i poginut prvi, kad vidis super peru oznaci ga za arti sa kombinacijom tipki: prvo stisni V da dobijes expe od svih granata koje arty puca na njega i onda ga zapalis sa Alt + F4
jos ak uspijes dobit x2 expa bonus, bices do 2600+ borbi ti na is-7 i skidat te super pere pogotkom u bilo koji dio tenka
ja sam jos na 3 tira 9 a is-4 imam samo zato jer je sa 9 posto 10, a i ove 3 devetke od njih je 1 bila 8 pa postala 9
znaci ja sa 17k borbi sam USTVARI doso do jedne 8 i tri 9
a ti ces decko moj sa pola manje borbi imat sve desetke u garazi i neces ni sretat te bijedne super pershinge u borbi
roll out for strong start
Evo jedna od sinoc sa is3...Sa tom 8icom mogu cuda radit i ako je tim u k...Nakon sto su moji kolege izginuli na drugoj strani ja sam morao sam rijesavati desnu stranu,prvu dvojicu u vodu koji su branili jedan drugog pa onda ostale...
Nazalost nisam slikao ali na replay wotu imaju i slike...
http://wotreplays.com/site/247623#abbey-tomo53nja-is-3
Jel bio t-34-1 nekad skoro na popustu i jel zna mozda netko hoce li biti uskoro?
Vec sam par puta pricekao malo i ustedio tako nesto silvera pa mi se omililo, al sam nestrpljiv da probam ovog meda;)
Sad je bila jedna od stvarno presmješnih scena u igri...Ugl ubi sam 8 siemki :) ostao bez municije i sam ostao cap njihovu bazu i zahvaljujući ninđa ratniku stugu i tome što je s 35 ca blind tactical weapon mi smo pobjedili :) yeej evo par slika hahaha ne mogu vam opisat osjećaj kad si bez metaka cap i čekaš da ti neprijatelj dođe a ti nemas sto napravit osim molit boga da te ne detecta haha..
I ne budite zli prema noobovima i mi smo sami bili noobovi :P