- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Orlikova medalja sa VK28.01 i onim 75mm gov.ancem. Otkad su ga nerfali nije ni blizu onog što je bio, ali opet ima zabavnih partija, bar zaradim.
Još malo pa u garažu dolazi aufklarungobersturmbanfuhrerpanzer Panther. Konisch će moći nešto i probiti.
Jes da ću syebati statse do jaja jer većinom bushspotam, ali nema veze, samo nek je Leo 1 bliže.
Jel bio t-34-1 nekad skoro na popustu i jel zna mozda netko hoce li biti uskoro?
Vec sam par puta pricekao malo i ustedio tako nesto silvera pa mi se omililo, al sam nestrpljiv da probam ovog meda;)
Ne bih ti ga preporučio, ako baš hoćeš pripremi puuuuuno živaca....tenk gori kao niti jedan u igri, modulu pucaju ajme, ammo rack ode u 3 pm, ili eksplodira ili ti ga skinu x2, zadnji top je solidan ali puni nešto manje od 8 s. Tenk je za snajpanje prilično dobar, top ne možeš spustiti nego nešto malo, armor je nula ali odlična kupola pa se krij koliko možeš....Eto ukratno ja sa njim samo pokupim x2 pa nek stoji.
@stručnjak
meni je mali t34-1 fenomenalan tenkić.. mini type sličan top kao na type-u, type-asta kupola.. gun depression je malo slabiji, ali na ovom tenku mi toliko ne smeta.
hull armor je mekan, ali ja sam naviknut sa type-om boriti se protiv enemyja koji mi buše hull tako da mi nije neki problem.. sve u svemu meni je tenk odličan, iako sam imao povremenih ekstremnih unlucky streakova..
i kad smo već kod unlucky streakova, ovaj t71 ne mogu čekati da prodam, iako je super zabavan jednostavno me mrzi.. toliko sam puta popio 1-hit od svih vrsta tenkova da sam prestao brojati LOL.. a i kad nije 1-hit obavezno pokrepa pol ekipe i modula
na to još win ratio s njim 35%
Ne bih ti ga preporučio, ako baš hoćeš pripremi puuuuuno živaca....tenk gori kao niti jedan u igri, modulu pucaju ajme, ammo rack ode u 3 pm, ili eksplodira ili ti ga skinu x2, zadnji top je solidan ali puni nešto manje od 8 s. Tenk je za snajpanje prilično dobar, top ne možeš spustiti nego nešto malo, armor je nula ali odlična kupola pa se krij koliko možeš....Eto ukratno ja sa njim samo pokupim x2 pa nek stoji.
A ne znam...
Vidio sam na par mjesta da ga hvale, a drugi ga kude. Mislim da je to do stila kak ga vozis.. Do sad su mi medovi isli na zivce, al mi ovaj type 34 pobudio znatizelju. U stvari mozda sam i ja malo sazrio Meni je i type 58 skroz ok tenkic...
Idem ga sad uzet pa sta bude...
A ne znam...
Vidio sam na par mjesta da ga hvale, a drugi ga kude. Mislim da je to do stila kak ga vozis.. Do sad su mi medovi isli na zivce, al mi ovaj type 34 pobudio znatizelju. U stvari mozda sam i ja malo sazrio Meni je i type 58 skroz ok tenkic...
Meni je type 34 najluđi tenk u igrici a bio sam i super zadovoljan i s type 58 ali ovaj me razočaro
Nisam ni ja dugo...
Daj replay, ovo treba vidjeti :D
@stručnjak
meni je mali t34-1 fenomenalan tenkić.. mini type sličan top kao na type-u, type-asta kupola.. gun depression je malo slabiji, ali na ovom tenku mi toliko ne smeta.
Planiram na tu kinesku medium liniju ici uskoro pa kakva su vam sada tacno iskustva ??
Ja bih sa njima igrao ipak malo agresivnije, flank i trolanje pa je li bolje ici na njih ili na rusku medium liniju ??
Svidjaju mi se zbog 122mm topova koji dodoju na 34-2 i nadalje
danas kupio ARL 44 i prva partija u platoonu...(otkljucao kupolu i drugi top sa free expom)
odlican tenk,zasad mi se uzasno svida
Meni najdraza sestica samo nemoj igrati sa onim zadnjim 90 mm topom. Ima vecu penetraciju ali uzasno dugo nisani, otkljucaj ga jer ce ti biti lakse na AMX M4 45, a na ARL stavi 105 mm puno lakse i bolje iskustvo igranja
Nisam ni ja dugo...
replay
Ubuduce sliku u paint i cropaj, minuta posla
I sa 155 taj dmg i nije nesto, koliko sam ja vidio ljudima je to neki prosjek sa tim tenkom
Ahh taj KV4 i njegov armorevo jos dokaza sta moze popit to ni maus nebi izdrzo
,steta sto je poraz ali sta se moze.
Krasan si fajt imao, respekt
Inače normalno da Maus nebi izdržao kad bi u fajtu s njegovim tierom bilo granata od topova ubojica FV215b 183, Obj 268 i pzE100. To kad pogodi probija sve iz prve i skida po 1000 HPa
Pustimo to što me prijateljski S35 oneshoto skoro na samom početku i onda nakon što se ispričo cijelu partiju cvilio jer nije shvaćao da pričam ovom idiotu u Hellcatu, ali ovako što izjavit
Smučila mi se i igra i ljudi.
Predobar damage panel imas.. Koji je to? Može pls link
Malo gledam kolekciju screenshotova pa rekoh da podijelim dokaz da se unatoč tome što su nerfani, s arty-em može nešto napraviti. Ali treba imati i dosta sreće kaj se toga tiče
u ovom slucaju sreca = jako los tim. sreca ti je kad napravis blind shot kill... ovo samo znaci da se ljudi ne znaju sakrit.
Nisam ni ja dugo...
Daj replay, ovo treba vidjeti :D
A ustvari nisam ništa posebno spektakularno odigrao...dosta i loše na trenutke, ali me pomazio njihov tim koji je očito zanemario prijetnju s moje strane (dobro, Maus nije, ali nije dobro prošao..)...ali evo:
Da ne bude post bez slika, evo još jedna sa "Aufklarungobersturmbanfuhrerpanzer Panther-om"
U principu jedina fora je brdo expa...:)
Da ne bude post bez slika, evo još jedna sa "Aufklarungobersturmbanfuhrerpanzer Panther-om"
Kakav ti je za igrati? Jel robija ili ide?
Ja planiram preskočiti motore, kakav je sa stock motorom (30k exp-a otprilike), budući da je ko kuća sa onim Panther trupom, bitno mi je da mogu pobjeći ako zagusti?
Free exp ću potrošiti na ovjes i kupolu, pa onda par k za Konisch, a odatle pravo na Indien.
Kakav ti je za igrati? Jel robija ili ide?
Ja planiram preskočiti motore, kakav je sa stock motorom (30k exp-a otprilike), budući da je ko kuća sa onim Panther trupom, bitno mi je da mogu pobjeći ako zagusti?
Free exp ću potrošiti na ovjes i kupolu, pa onda par k za Konisch, a odatle pravo na Indien.
Uh...bez motora će ti biti robija...spor je skroz i za drugim motorom. Tek s trećim postaje light tenk.
Iako čak i s motorom ne možeš igrati klasičnog scouta koji se zaleti među protivničke linije jer je jednostavno prevelik...bez problema ga pogodiš...ali zato kada ideš rammat one male francuze, doslovno se popneš na njih i pregaziš ih...oni mrtvi, sebi nisi niš skinuo....:D
Što se igrivosti tiče, teško je kad upadneš u visoke tierove...kad si u nižim tierovima (8,9), flankaš i trpaš damage s tim topom bez problema...
Imam nabrijan camo i 6th sense, držaću se grmlja i spotati, tek kad se prorijede linije ići ću agresivnije. Vidjećemo, namjerno su stavili onakve motore koje nema nijedan tenk, da se mora potrošiti trećina xp-a koja treba do Indiena. Ako ne bude išlo, moraću onda i motore ubaciti.
Jel bio t-34-1 nekad skoro na popustu i jel zna mozda netko hoce li biti uskoro?
Vec sam par puta pricekao malo i ustedio tako nesto silvera pa mi se omililo, al sam nestrpljiv da probam ovog meda;)
nije tocno da gori, nesjecam se kad su me zadnji put zapalili,imam posadu s tajpa i safe stowage i preventive maintainance
u biti je type 58 mi cesto gorio jer sam bio mako fire extinguisher i stavio speed generator, pa nakon 5 pozara u 10 partija vratio sam aparat,makar je bio malo agilniji s tim
kako kazu u onom videu kung-fu fighter "chinese vehicles have poor dynamics"
tenk u biti ima motor ko type 59 al je puno laksi i strasno je dobro ubrzanje
vrlo laki grind,jos sam si i drugu posadu nabio na 100%
evo bas jucer ga prodo, frknuo 4-5 modula i odma uzmem t-34-2,za 200k ubodem enhanced suspension,sa free expima kupolu i odma gore 100mm top,motor imam sa is-2,a radio isto,uz vent i optiku i posadu sa 3 skila
A ne znam...
ma super su "dolina liža" mediumi-volim puno ližaaaa(sjecate se kineza s reklame za "dolinu ližu")
makar je type t-34 zeznut jer mu je comander i guner pa njega cesto skinu,al su ti kinezi u biti ruski t-34 i t-34-85 prekopirani
treba im vent, optika i ramer ili gun drive, zavisno od stila
al je t-34-1 je pravi mali dragulj u tir 7 mediumima, sa najjacim topom i najvecom pen (rusi imaju sam 85mm top) a 90mm na t20 nemre ni papir probit od napred,vk db ima tir 6 top, a panter premali dmg,a ni komet nije nis bolji
ko i kod svih kineza, malo se dobije sa zadnjim motorom al ipak treba off road i vent,da ne velim da bia i mozda dodatno gorivo jos vise pomazu da tenk bude fluidniji
je malo suplji, ali je kupola skroz okrugla i vrlo dingy, neprocjenjivo
stari majstori su rekli : svidja nam se jakoooo
ja ga zgrajndo a i frend mi reko da je t-34-2 puno zabavniji pa cu si njega ostavit,a ovaj ide u arhivu..
Što bi ste napravili da vidite ovo u igri?
Sherman sa kupolom od AMX 13.
Pucao po njemu.
Što bi ste napravili da vidite ovo u igri?
Sherman sa kupolom od AMX 13.
Penetrirao turret.