World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.116.376
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
never kaže...

evo da se malo pohvalim

moj novi rekord

Svaka čast. {#}

Izgleda kao da ste samo ti i enemy kvs igrali {#}

Sve je moguće...
16 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Ovako očajan tim dugo nisam vidio... {#}

120k (s premiumom bi bilo) u porazu, to mi je novi rekord...

Brko daj molim te nakaci mi na dropbox taj mod i posalji link, bitno mi je ovo da prikaze ukupni dmg cijelog tima pojedinacno i mene da nemora se klikat jedno po jedno....

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
15 godina
mejt kaže...
Intel&ATI kaže...

Ovako očajan tim dugo nisam vidio... {#}

120k (s premiumom bi bilo) u porazu, to mi je novi rekord...

Brko daj molim te nakaci mi na dropbox taj mod i posalji link, bitno mi je ovo da prikaze ukupni dmg cijelog tima pojedinacno i mene da nemora se klikat jedno po jedno....

To ti je ovaj mod http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/177899-statistics-pack-for-084/

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina
Shamrock kaže...
Stolnik kaže...
Ja vec igram War Thunder i vidim da ce ubacit tenkove i brodove, avioni su im 100 put bolji od sugavog Warplanes-a od wga... Siguran sam da ce ih i u tenkovima zgazit

Ti zbilja mrziš Wargaming, jel'?

Nitko ne mrzi WG nego jednostavno nas rade idiotima, server im se sruši danas oni napišu obavijest tek drugi dan kako su imali zakazano dan ranije održavanje servera, ukebali su cw, riot sistem im nije radio te taj dan koji su grali bezveze cw svejedno su im se zaključali tenkove i još more problema. Ako primjećuješ u warthunderu bit će samo povijesna vozila koja nisu bili blue printevi

EDIT: a di je još izostanak tj. stari engine koji koristi samo JEDNU jezgru???? WG WTF???

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 16:18 (0verlord).
15 godina
World of Tanks

konacno cromwell u garazi, i konacno prodo sam matildu

milina je nabacit ramer i vent, dodatni ovjes(da ne otkljucavam odma njegov), koristit  free expe za kupolu i stavit gore zadnji top{#}

jos kad ti ekonom u garazi veli da uz taj top ide jedno stotinjak-dvjestotinjak apcr granata nabavljenih davno prije po "nabavnoj" cijeni u pola cijene i da je to dosad skuplalo prasinu u skladistu ... bring 'em on {#}

crusader sam ostavio iz sentimentalnih razloga, i da treniram posadu za buduce lightove, i da se ucim scoutanju{#}

cherchil ce bit pakao jer cu prvo morat istrazit gun carrier,da se posle nemoram vracat,tek onda ch 7,nadobijacu se samara dok ga ne predjem{#}

jos malo i t71

do t-34-1 cu mlade dobit (opet)

56-16 ljepo napreduje,jos zadnji radijo i posada ce na 100% pa onda pilit po scoutanju

trebam savjet

jos 8k expa do t-50-2

posada u t-50 su stare iskusnjare t-46, bt-2, bt-7, a-20 presli sve ovo

imam nedoumicu dal prodat t-50 i prebacit posadu dalje ili zadrzat ga, i u t-50-2 stavit posadu iz tetracha uz priucenog loadera

3 prodaj kume,prebaci raju
5 ostavi t-50,i posadu
10 ne pitaj gluposti nubino
WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ja za pet moram pišati krv, a vidim da neki skidaju po 13 komada.... {#}

1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Izgleda da se produžuje i ruski light tank tree.

http://worldoftanks.eu/en/development

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
World of Tanks

I ja sam se prebacio na War Thunder. Igra je preodlična WoP se može sakriti, o grafici da ne pričamo. Pokušavam utopit WoT account dok još mogu. I da WoT je definitivno najskuplja f2p igra s kojom sam se dosad susreo.

3 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
ESepulTribE kaže...
rebelsy kaže...

evo mene opet, nisam igrao cca. pol godine ... ima li kakvih novosti? {#}

pa i nema baš nešto novog samo šminkaju i dodavaju nove tenkove.. nisi ništa propustio bar si si živce počinul od siemki ... mislim da ih bude War thuder pokopal ako ubace tenkove u skoro vrijeme {#}

Ja vec igram War Thunder i vidim da ce ubacit tenkove i brodove, avioni su im 100 put bolji od sugavog Warplanes-a od wga... Siguran sam da ce ih i u tenkovima zgazit

igram ga i ja al mi nekako bolje leže tenkovi tako da budem malo pričekao da to ubace da počnem aktivnije igrat.. inače to je prvi tim od Wota koji je otišao i napravio War thunder jer budu prije Wota to spojili , to im je bio cilj na samom početku zato su i otišli i bolju igru napravili jer vide grešeke koje rade u WOt-u

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo ovako poceo sam igrati prije jedno 7-8 dana.Imam M3 Lee i sad me zanima da li da istrazim T1 Heavy ili Shermana?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
deathlegend kaže...

Evo ovako poceo sam igrati prije jedno 7-8 dana.Imam M3 Lee i sad me zanima da li da istrazim T1 Heavy ili Shermana?

T1 heavy.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
St0ka kaže...

Po screenshotovima mi se čini da ćemo nakon dužeg vremena dobiti i novu mapu.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
g12356 kaže...
St0ka kaže...

Po screenshotovima mi se čini da ćemo nakon dužeg vremena dobiti i novu mapu.

ajde nešto novo, premda bi biljo lejpo da vrate i koju staru. ima hrpetina mapa koje su izbacili iz rotacija.

čini mi se da sad konstantno igramo 4-5 mapa. u biti ih sve odigraš ako imaš sreće za 1-2h.

swamp, komarin ehh da mi je njih vidjeti!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 20:38 (sokre).
13 godina
neaktivan
chemmy kaže...

I ja sam se prebacio na War Thunder. Igra je preodlična WoP se može sakriti, o grafici da ne pričamo. Pokušavam utopit WoT account dok još mogu. I da WoT je definitivno najskuplja f2p igra s kojom sam se dosad susreo.

hm kako može najskuplja, nisam do sada uložio ni kune a istražio sam većinu tenkova

istina uz puno uloženog vremena ali nisam požalio jer je igra zabavna

dobio sam besplatno t34 premium tenk tako da mogu bez problema zaraditi za svaki tenk koji otključam

tako da se ne planiram prebacivati na druge igre koje neće biti ništa bolje osim možda po grafici

a to mi nije baš bitno

13 godina
neaktivan
World of Tanks

što se tiče war thundera mogu samo reći zakon...A što se tiče wota najzabavniji je bio u verziji 5 kad je bilo 40 tak tenkova...I da živciraju me ubercooll tenkovi iz vijetnama ..  u wotu mi je zabavno do 5 tiera, u 6 kv1s ubiva volju a u ostalima razni francuski šljam i ostali mi čupaju živce uključujući i siemka lowe ili type 59 igrače...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Generalno gledano mape su im premalene...da ih malo povecaju bilo bi bolje

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

8 killova a zadnji sam uvatio gw panthera kako se baca u vodu i ubijem ga prije nego se utopi. {#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Generalno gledano mape su im premalene...da ih malo povecaju bilo bi bolje

Igram ti ja neku noc war thunder i kontam pa covjece da su ovakve mape na world of tanks koja bi gotiva bila,ona brda dosta mjesta za skrivanje.

Naprimjer ovakav teren sa dosta uvala,i tako to Naprimjer ovakav teren sa dosta uvala,i tako to
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 21:35 (began).
17 godina
World of Tanks

Evo kako izgleda specijal za vikend na US serveru, valjda i mi dobijemo nes slicno :)

http://worldoftanks.com/news/2128-saint-patricks-day-weekend/

2 0 hvala 2
17 godina
World of Tanks

Ni blizu ubiti 13 žigosanih {#}

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Konačno!

4 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Još 30k do Pershinga, jedva čekam da se riješim ovog T20. Zabavan je tenkić, ali meni je sjeda (52% wr), spor traverse i reload, dosta ovisan o mapi i timu (a stvarno me kače kreteni s njim).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo i od mene nesto od prije:D

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ahahah luđak ovaj ludi sovjet :D SU-100Y, nećkao se cijelo vrijeme imao taman golda da ga kupim i nećkam se od kad je izašao hoću neću, hoću neću, na kraju rekoh k'o ga hebe :D Posada na 75% reload očajan, duži nego na T30 trenutno odnosno 17.4 sekunde, ali to će se dovest u red, bar na 12-13 sekundi jednog dana.. Top brutalno jak :D Nisam još dospio u T8 bitku, al mislim da će biti petardiranja s njime :D Druga bitka odmah 1st class nikad brže hahah :D Al najače je, ogroman tenk sve kepeci oko tebe, a ti brži od njih skoro :D Dosta je mobilan to mi se sviđa

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Oly_E3 kaže...

Ahahah luđak ovaj ludi sovjet :D SU-100Y, nećkao se cijelo vrijeme imao taman golda da ga kupim i nećkam se od kad je izašao hoću neću, hoću neću, na kraju rekoh k'o ga hebe :D Posada na 75% reload očajan, duži nego na T30 trenutno odnosno 17.4 sekunde, ali to će se dovest u red, bar na 12-13 sekundi jednog dana.. Top brutalno jak :D Nisam još dospio u T8 bitku, al mislim da će biti petardiranja s njime :D Druga bitka odmah 1st class nikad brže hahah :D Al najače je, ogroman tenk sve kepeci oko tebe, a ti brži od njih skoro :D Dosta je mobilan to mi se sviđa

Al kolko mi se čini mekan je. Šta god sam vozio do sad i susreo se s time uspio sam ga probit. Čak sam napravio i onehsot sa KV2

15 godina

Al nije to to.....

Još malo pa će nam dat program da si sami modeliramo tenk da ga možemo kupit nakon šta ga istražimo........

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 0:28 (0verlord).
16 godina
neaktivan
to ti je dicker max soviet edition... ista stvar kao s njim jak top slab armor, doduse dicker maxa je lakse sakrit jer je jedno 5x manji, ali bazicno ista stvar il ga volis il ga mrzis :D bio sam poceo sa sovjetskim td ovima sad mozda nastavim :D samo dosta stvari treba istrazit redom gw panther, m26 pershing, m103, t110e4, m41 trenutno jos jednu granu gurat bi mi bilo puno za sad malo kasnije cu
Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
16 godina

Kako stoji sa zaradom? Koliko prosječno zaradi?

17 godina
World of Tanks

Evo jedne dobre, pošteno smo preokrenuli rundu protiv jačih tenkova jer je naš top tier bio pussy sa još stock IS-om... a i ovo je ujedno najbrži Ace tanker koji sam dobio dosad, već u 8. odigranoj rundi s njim...

Evo, da se vidi da je tek osma runda s njim :P Evo, da se vidi da je tek osma runda s njim :P
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice