World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.117.432
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
World of Tanks

Sta je ovo danas kao da je vikend, ne mogu sastaviti pobjede ni da Chuck Norrisa imam u timu {#}

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
TonyKTM kaže...

Ne mislim da win chance nego efficiency pojedinog igrača. To mi više ne prikazuje.

to je i meni bilo sa 3.4.2 verzijom pa sam stavio testnu verziju 3.5.0 i sad mi prikazuje sve

17 godina
moderator
sokre kaže...
St0ka kaže...

Jel uopće vrijedi držat kamuflažnu mrežu na glomaznoj artiljeriji kao što je GwTiger?

ja ju furam stalno jednostavno što nemam praktički što koristnije staviti,

Da se nadovežem na ovo: Umjesto mreže možete staviti spall liner, može spasiti glavu ako vam urade counter arty, pa vas zaštiti od splasha (kad gađaju napamet pa pogode blizu).

EGLD+Rammer+Spall Liner

15 godina
DrNasty kaže...
sokre kaže...
St0ka kaže...

Jel uopće vrijedi držat kamuflažnu mrežu na glomaznoj artiljeriji kao što je GwTiger?

ja ju furam stalno jednostavno što nemam praktički što koristnije staviti,

Da se nadovežem na ovo: Umjesto mreže možete staviti spall liner, može spasiti glavu ako vam urade counter arty, pa vas zaštiti od splasha (kad gađaju napamet pa pogode blizu).

EGLD+Rammer+Spall Liner

Da, baš gledam šta da stavim umjesto mreže. Ako nešto mrzim, uz scoute koje nitko ne ubije, onda je to counter arty

14 godina
protjeran
World of Tanks

Batalite spall liner. Samo oko 10 % dmg reduction a to je premalo da te spasi posebno sad kad arty ima ovolko malo hp a da ne spominjem masu koja čini tenk osjetno sporijim. Imao sam ga na artyu i odusto od toga.

0 0 hvala 0
15 godina
DrNasty kaže...
St0ka kaže...

Ne, camo faktor ti je 1, znači waste of slot.

Gdje nalazite te informacije?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo za one kojim još nije jasan T32, dvije random bitke od malo prije... Jedna dobar tim, druga "mrvicuuuu" neorganiziran tim (ja ne kužim zašto kad je attack ljudi brane spawn point, k'o da imamo što izgubit). Kao što već reko brawler, iskoristiti malo veću mobilnost i oklop tako da se radi pritisak na neprijatelja, samo guraš napad, naravno pobrineš se da imaš support barem nekog mida ili nešto i rokaš... Kakav strah od typa, kakav strah od ostalih T8 heavyija, ma to ne postoji :D Čak niti tier 9 nije problem, tier X isto se da riješavat, al tu je uloga tebi biti support :) Uglavnom moćan tenk full resrchan, nemam neku statistiku s njime zbog teških početaka dok se istraži kupola i malo shvati što i kako najbolje.

Ajd dodat ću još neke bitke od pred par dana :)

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
OriginalEXE kaže...
Reichz kaže...

Je li to -5 na prvoj slici?

-3

-5 je,na drugoj je -3

16 godina
Dr. Vicko kaže...

Sta je ovo danas kao da je vikend, ne mogu sastaviti pobjede ni da Chuck Norrisa imam u timu {#}

Meni je tako zadnja 4 dana, a prije toga same pobjede. To je tako.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 17:41 (Izzy).
17 godina
moderator
DamageHigh kaže...

Gdje nalazite te informacije?

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/147120-083-tank-camouflage-tables/

Ovo je za 0.8.3 verziju, sad ne znam jesu li promijenili šta na 0.8.4, nisam ni tražio.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Odlicna partija sa krmacom kako je zovemo u klanu. Onda iza toga zaredaju se partije di uradis malo ili nista. Tenk ocajnicki treba poboljsanje ako nista bar prednjeg oklopa.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

FFS t62a ima veći camo nego obj. 704 i 268 {#} type59, t54 i t44 isto imaju odličan..

sad mi je već jasno zašto ga ekipa reskilla na camo {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ovako očajan tim dugo nisam vidio... {#}

120k (s premiumom bi bilo) u porazu, to mi je novi rekord...

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ekipa... s jagdtigerom obično snajpam na srednjoj udaljenosti, ali znam i prsa o prsa.. pa preporuka za Equipment?

Ventilation, Rammer, Spall Liner

Ventilation, Rammer, Tool Box

ili nešto drugo?

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

evo mene opet, nisam igrao cca. pol godine ... ima li kakvih novosti? {#}

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 19:32 (rebelsy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ajd da sam i ja jednom osvojio mid week medal hunt haha :D Hit ratio očajan, malo me sram  {#} Al ok top su mi uništili, a već sam bio poproavio gusjenice jer je trebalo bježati pred artiljerijom :D

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Gotov T69 grind :(

Stavio bih ga u top 5 tenkova koje sam igrao. Tenk je nevjerojatan. 

0 0 hvala 0
17 godina
Ziga kaže...

Ekipa... s jagdtigerom obično snajpam na srednjoj udaljenosti, ali znam i prsa o prsa.. pa preporuka za Equipment?

Ventilation, Rammer, Spall Liner

Ventilation, Rammer, Tool Box

ili nešto drugo?

ja bi cammo stavio umjesto tolla ili linera.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
17 godina
sokre kaže...

Sad imam ventilaciju, optiku i cammo.. No nisam baš zadovoljan

17 godina
Ziga kaže...
sokre kaže...

Sad imam ventilaciju, optiku i cammo.. No nisam baš zadovoljan

stavi si ramer definitivno, ja imam i vent te biu na obj 268 da si maximiziram punjenje topa. te mi posada za 3 skill puni camo. doduše obj 268 ima odličan cammo pa bih mogao bez mreže ali još koji % na cammo ne škodi. znalo se dešavati da protivnički tenkovi doslovno nalete na mene u šikari i puf:) a liner ti neće previše pomoći kad te odvali t7-8 arty a tenk ti postane tromiji. alat oki nije loš ali ja sam si digao repair na 100% tako da oko toga nebrinem.

a optika je po meni ti nepotrebna vidiš sasvim pristojno 390m i ako si negdje u srednjim redovima imat ćeš kakvog spotera, možda mi je bitnije da sam skriven pa kad naleti papak nema mu spasa.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 22:54 (sokre).
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Ajd da sam i ja jednom osvojio mid week medal hunt haha :D Hit ratio očajan, malo me sram {#} Al ok top su mi uništili, a već sam bio poproavio gusjenice jer je trebalo bježati pred artiljerijom :D

Gledam ti slike, kako da je tako loša zarada sa T32...skoro svaku si u minusu...pa za to treba kredit dići da isfinanciraš :)

16 godina
neaktivan
malina22 kaže...
Oly_E3 kaže...

Ajd da sam i ja jednom osvojio mid week medal hunt haha :D Hit ratio očajan, malo me sram  {#} Al ok top su mi uništili, a već sam bio poproavio gusjenice jer je trebalo bježati pred artiljerijom :D

Gledam ti slike, kako da je tako loša zarada sa T32...skoro svaku si u minusu...pa za to treba kredit dići da isfinanciraš :)

Da se igrat ekonomičnije, ali kad pofali odigram par partija u T34/Super Pershing i opet sam dobar :D Ovdje je problem što mi je hit ratio katastrofa zbog fulanja ili bounca pa se dosta puca. Recimo T30 u kojem opalim 5-8 puta unutar bitke ima hit ratio od 80-ak % po bitci, a većinu bitaka 100%, jer u njemu ako fulaš se pojedeš još ako ostaneš sam :D Ovdje nije to toliki faktor jer k'o rambo letaš :D AL ok čak i ako puno pucaš ako te ne oštete previše zarada će biti (kao ona gdje je bila 22k prva slika par posteva gore...), Nisu me probili samo par bounceva (-200 srebra ja mislim) i municija je išla za trošak. Sad kad te dohvate i oštete čak i ako preživiš bit će pozamašan trošak. Ova zadnja je malo ekstremni slučaj bio :D

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Na t-32 obavezno stavit armorer-a,jer mu gun često crveni/žuti.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Na t-32 obavezno stavit armorer-a,jer mu gun često crveni/žuti.

Ah kod svih amera je tako više manje... Roknu mi top ja ga popravim i opet mi ga roknu hahaha :D Trenutno već punim prvi set perkova, tako da u drugom to ide :)

12 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

pa i nema baš nešto novog samo šminkaju i dodavaju nove tenkove.. nisi ništa propustio bar si si živce počinul od siemki ... mislim da ih bude War thuder pokopal ako ubace tenkove u skoro vrijeme {#}

14 godina
ESepulTribE kaže...
rebelsy kaže...

pa i nema baš nešto novog samo šminkaju i dodavaju nove tenkove.. nisi ništa propustio bar si si živce počinul od siemki ... mislim da ih bude War thuder pokopal ako ubace tenkove u skoro vrijeme {#}

Ja vec igram War Thunder i vidim da ce ubacit tenkove i brodove, avioni su im 100 put bolji od sugavog Warplanes-a od wga... Siguran sam da ce ih i u tenkovima zgazit
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
13 godina
neaktivan
World of Tanks

evo da se malo pohvalim

moj novi rekord

13 0 hvala 0
16 godina
Stolnik kaže...
Ja vec igram War Thunder i vidim da ce ubacit tenkove i brodove, avioni su im 100 put bolji od sugavog Warplanes-a od wga... Siguran sam da ce ih i u tenkovima zgazit

Ti zbilja mrziš Wargaming, jel'?

Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 14:05 (Shamrock).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

World of Tanks nije loša igra koliko je lošom čine debilni igrači...jedina igra koju igram duži vremenski period...War Thunder avioni su jako zabavni, probao sam ih i svidjeli su mi se...u njoj se ne osjeti u toj mjeri siemka faktor koliko u wotu...sad čekam World of warships pa da vidimo kakvo ce to biti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Samo da ubace u MM da sortira igrace po efikasnosti ili nes slicno i bila bi super igra :)

Napokon sam otkljucao i IS 7 {#}
Iako sam imao uzasan pocetak sa IS 8 i pocetni win ratio od 20% sada je na 45% imam ace tankera i moram priznati da mi se tenk svidio pravo {#}

Jos mi je draze da je ''zadnja'' bitka sa njim bila prava poslastica {#}

Zadnja bitka Zadnja bitka
Kad ti nema sefa na poslu :) Kad ti nema sefa na poslu :)

16 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice