evo da se malo pohvalim
moj novi rekord
Svaka čast.
Izgleda kao da ste samo ti i enemy kvs igrali
evo da se malo pohvalim
moj novi rekord
Svaka čast.
Izgleda kao da ste samo ti i enemy kvs igrali
Ovako očajan tim dugo nisam vidio...
120k (s premiumom bi bilo) u porazu, to mi je novi rekord...
Brko daj molim te nakaci mi na dropbox taj mod i posalji link, bitno mi je ovo da prikaze ukupni dmg cijelog tima pojedinacno i mene da nemora se klikat jedno po jedno....
Ovako očajan tim dugo nisam vidio...
120k (s premiumom bi bilo) u porazu, to mi je novi rekord...
Brko daj molim te nakaci mi na dropbox taj mod i posalji link, bitno mi je ovo da prikaze ukupni dmg cijelog tima pojedinacno i mene da nemora se klikat jedno po jedno....
To ti je ovaj mod http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/177899-statistics-pack-for-084/
Ti zbilja mrziš Wargaming, jel'?
Nitko ne mrzi WG nego jednostavno nas rade idiotima, server im se sruši danas oni napišu obavijest tek drugi dan kako su imali zakazano dan ranije održavanje servera, ukebali su cw, riot sistem im nije radio te taj dan koji su grali bezveze cw svejedno su im se zaključali tenkove i još more problema. Ako primjećuješ u warthunderu bit će samo povijesna vozila koja nisu bili blue printevi
EDIT: a di je još izostanak tj. stari engine koji koristi samo JEDNU jezgru???? WG WTF???
konacno cromwell u garazi, i konacno prodo sam matildu
milina je nabacit ramer i vent, dodatni ovjes(da ne otkljucavam odma njegov), koristit free expe za kupolu i stavit gore zadnji top
jos kad ti ekonom u garazi veli da uz taj top ide jedno stotinjak-dvjestotinjak apcr granata nabavljenih davno prije po "nabavnoj" cijeni u pola cijene i da je to dosad skuplalo prasinu u skladistu ... bring 'em on
crusader sam ostavio iz sentimentalnih razloga, i da treniram posadu za buduce lightove, i da se ucim scoutanju
cherchil ce bit pakao jer cu prvo morat istrazit gun carrier,da se posle nemoram vracat,tek onda ch 7,nadobijacu se samara dok ga ne predjem
jos malo i t71
do t-34-1 cu mlade dobit (opet)
56-16 ljepo napreduje,jos zadnji radijo i posada ce na 100% pa onda pilit po scoutanju
trebam savjet
jos 8k expa do t-50-2
posada u t-50 su stare iskusnjare t-46, bt-2, bt-7, a-20 presli sve ovo
imam nedoumicu dal prodat t-50 i prebacit posadu dalje ili zadrzat ga, i u t-50-2 stavit posadu iz tetracha uz priucenog loadera
3 | prodaj kume,prebaci raju |
---|---|
5 | ostavi t-50,i posadu |
10 | ne pitaj gluposti nubino |
Izgleda da se produžuje i ruski light tank tree.
I ja sam se prebacio na War Thunder. Igra je preodlična WoP se može sakriti, o grafici da ne pričamo. Pokušavam utopit WoT account dok još mogu. I da WoT je definitivno najskuplja f2p igra s kojom sam se dosad susreo.
evo mene opet, nisam igrao cca. pol godine ... ima li kakvih novosti?
pa i nema baš nešto novog samo šminkaju i dodavaju nove tenkove.. nisi ništa propustio bar si si živce počinul od siemki ... mislim da ih bude War thuder pokopal ako ubace tenkove u skoro vrijeme
Ja vec igram War Thunder i vidim da ce ubacit tenkove i brodove, avioni su im 100 put bolji od sugavog Warplanes-a od wga... Siguran sam da ce ih i u tenkovima zgazit
igram ga i ja al mi nekako bolje leže tenkovi tako da budem malo pričekao da to ubace da počnem aktivnije igrat.. inače to je prvi tim od Wota koji je otišao i napravio War thunder jer budu prije Wota to spojili , to im je bio cilj na samom početku zato su i otišli i bolju igru napravili jer vide grešeke koje rade u WOt-u
Evo ovako poceo sam igrati prije jedno 7-8 dana.Imam M3 Lee i sad me zanima da li da istrazim T1 Heavy ili Shermana?
Evo ovako poceo sam igrati prije jedno 7-8 dana.Imam M3 Lee i sad me zanima da li da istrazim T1 Heavy ili Shermana?
T1 heavy.
Po screenshotovima mi se čini da ćemo nakon dužeg vremena dobiti i novu mapu.
Po screenshotovima mi se čini da ćemo nakon dužeg vremena dobiti i novu mapu.
ajde nešto novo, premda bi biljo lejpo da vrate i koju staru. ima hrpetina mapa koje su izbacili iz rotacija.
čini mi se da sad konstantno igramo 4-5 mapa. u biti ih sve odigraš ako imaš sreće za 1-2h.
swamp, komarin ehh da mi je njih vidjeti!
I ja sam se prebacio na War Thunder. Igra je preodlična WoP se može sakriti, o grafici da ne pričamo. Pokušavam utopit WoT account dok još mogu. I da WoT je definitivno najskuplja f2p igra s kojom sam se dosad susreo.
hm kako može najskuplja, nisam do sada uložio ni kune a istražio sam većinu tenkova
istina uz puno uloženog vremena ali nisam požalio jer je igra zabavna
dobio sam besplatno t34 premium tenk tako da mogu bez problema zaraditi za svaki tenk koji otključam
tako da se ne planiram prebacivati na druge igre koje neće biti ništa bolje osim možda po grafici
a to mi nije baš bitno
što se tiče war thundera mogu samo reći zakon...A što se tiče wota najzabavniji je bio u verziji 5 kad je bilo 40 tak tenkova...I da živciraju me ubercooll tenkovi iz vijetnama .. u wotu mi je zabavno do 5 tiera, u 6 kv1s ubiva volju a u ostalima razni francuski šljam i ostali mi čupaju živce uključujući i siemka lowe ili type 59 igrače...
Generalno gledano mape su im premalene...da ih malo povecaju bilo bi bolje
Generalno gledano mape su im premalene...da ih malo povecaju bilo bi bolje
Igram ti ja neku noc war thunder i kontam pa covjece da su ovakve mape na world of tanks koja bi gotiva bila,ona brda dosta mjesta za skrivanje.
Evo kako izgleda specijal za vikend na US serveru, valjda i mi dobijemo nes slicno :)
http://worldoftanks.com/news/2128-saint-patricks-day-weekend/
Još 30k do Pershinga, jedva čekam da se riješim ovog T20. Zabavan je tenkić, ali meni je sjeda (52% wr), spor traverse i reload, dosta ovisan o mapi i timu (a stvarno me kače kreteni s njim).
Ahahah luđak ovaj ludi sovjet :D SU-100Y, nećkao se cijelo vrijeme imao taman golda da ga kupim i nećkam se od kad je izašao hoću neću, hoću neću, na kraju rekoh k'o ga hebe :D Posada na 75% reload očajan, duži nego na T30 trenutno odnosno 17.4 sekunde, ali to će se dovest u red, bar na 12-13 sekundi jednog dana.. Top brutalno jak :D Nisam još dospio u T8 bitku, al mislim da će biti petardiranja s njime :D Druga bitka odmah 1st class nikad brže hahah :D Al najače je, ogroman tenk sve kepeci oko tebe, a ti brži od njih skoro :D Dosta je mobilan to mi se sviđa
Ahahah luđak ovaj ludi sovjet :D SU-100Y, nećkao se cijelo vrijeme imao taman golda da ga kupim i nećkam se od kad je izašao hoću neću, hoću neću, na kraju rekoh k'o ga hebe :D Posada na 75% reload očajan, duži nego na T30 trenutno odnosno 17.4 sekunde, ali to će se dovest u red, bar na 12-13 sekundi jednog dana.. Top brutalno jak :D Nisam još dospio u T8 bitku, al mislim da će biti petardiranja s njime :D Druga bitka odmah 1st class nikad brže hahah :D Al najače je, ogroman tenk sve kepeci oko tebe, a ti brži od njih skoro :D Dosta je mobilan to mi se sviđa
Al kolko mi se čini mekan je. Šta god sam vozio do sad i susreo se s time uspio sam ga probit. Čak sam napravio i onehsot sa KV2
Al nije to to.....
Još malo pa će nam dat program da si sami modeliramo tenk da ga možemo kupit nakon šta ga istražimo........
Kako stoji sa zaradom? Koliko prosječno zaradi?