World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.078.857
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
mystik kaže...

ako za nesto platis onda i ocekkujes kvalitetnu podrsku i sam odlican softver.

jedino sto si dobivao placanjem donedavno je bilo pay to win s gold ammo. sad ihmos kupit i za credite ali trebas premium acc i.premium tenk tier 8.

no sto su ponudili igracima kao game.end sadrzaj? CW?? ok, al sto je sa onima koji nisu u velikim klanovima i onima koji ne mogu igrati navecer?

jesu za njih ponudili kakav sadrzaj koji bi ih zadrzao zainteresiranima za igru? ne,nije ih briga.

odlucili su raditi 4 igre odjednom a jednoj nisu u stanju dati kvalitetnu podrsku. dobivaju toliko love od igraca, pa mogu bez problema uzet jos 150 ljudi da radi razvoju.

I da uzmu još 150 ljudi šta će bit, donet će još 150 idiotskih odluka da unište igru normalnim igraćima samo da bi pogodovali noobu koji je platio 50e za lowea i misli da je nepobjediv s time i onda kad ga arty oneshotta jer stoji na otvorenom i ne kreće se onda ide whineanje po forumu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 23:43 (St0ka).
15 godina
World of Tanks

Narode, samo /ignore  na Jarvana. ja već jesam, manje frustracije {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 23:49 (Krešo91).
Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
World of Tanks

Super partija, super tim, ali bez mene bi izgubili, cepali nam bazu a ja sam taman reloadao gun na Loriu ali sam resitirao cap {#}

Ako zelite znati kako, pogledajte replay {#}

http://mwreplays.com/replay/UYAH6QWH18LW/

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Kakvu sam sada borbu imao, najrađe bi se rasplakao, da nisam zajebo na kraju sa ovim su-152 dobio bi borbu i jedna od nagrada bi definitivno bila moja... {#}

1800xp-a za poraz

Jednostavno sve sam savršeno napravio do kraja i onda me ovaj s derpom shebe u mp3 {#} , plačem

Pogledajte replay i dajte savjete kako sam mogao izbjeci ovaj su-152

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

cak i da si dobio game ne bi ti znacilo puno jer ti ovaj kill i pobjeda ne bi donjela u konacnici vise od 2500xpa +bonus, ali to ti nece biti dosta s obzirom da prema pricama vk28 lako odlazi preko 3k xpa. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
mystik kaže...

cak i da si dobio game ne bi ti znacilo puno jer ti ovaj kill i pobjeda ne bi donjela u konacnici vise od 2500xpa +bonus, ali to ti nece biti dosta s obzirom da prema pricama vk28 lako odlazi preko 3k xpa. 

Imao sam vec jednu borbu od 3000dmg i oko 1000dmg po spotanju i dobio 2772xp-a tak da tu negdje bi bilo s tim da je ono bila tier 7 borba a ovo tier 9

12 godina
protjeran
Stolnik kaže...
Jarvan kaže...

Naravno, tenk ti je planuo sam od sebe, i devovi su krivi jer neznaš igrati.

Činjenica je da lani je igra bila kvalitetnija nego sad...upravo radi padobranaca poput tebe, NIJE IH BILO.

Svaku igri (pogotovo f2p) ubije community. Najviše s prohtjevima, koji se moraju udovoljiti da bi se zadržalo igrače, a kada se udovolji onda noliferi nemaju oko čega whineati, pa počnu kenjati na vlastite prohtjeve koje su imali prije patcha.

Tak će biti unedogled. Ako ti igra ne valja nemoj igrati, učini uslugu normalnim igračima.

Koji si ti šugavi retard pa takvih nema nigdje.

Nije me bilo kad sam ti svaki dan hebao mamu, pa nisam imao vremena za tenkove, ali nije bilo ni tebe kad sam te proslu godinu napravio.

Tko je rekao da igra nevalja retarde, tko? Rekao sam da ima puno Bug-ova i to je normalna stvar svake, bas svake igre. Samo sto jadni rusi neznaju optimizirat igru, koristi jednu jezgru OMG {#}

Vidim da sebe smatras normalnim, a bas si ko SIEMKA playeri, ofc ti si jedan od njih pa su za tebe oni normalni

Kada će "ljudi" poput ovoga dobiti prigodnu kaznu?

Ako nemaš argumenata onda se isključi iz rasprave.

Ovo ti je drugi put u istom danu s ovakvim ponašanjem. Prvi put su ti samo izbrisali post. Ovaj put nadam se account.

Ontopic.

Ima li itko problema s FPS na Pješćanoj Rijeci??? Na toj mapi mi je FPS za 30% niži. I kad igram s Hummelom, kad sam u arty modu padne fps za 50%.

Pretpostavljam da mi je do laptopa radi sporom proca.

Moj PC  
4 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Da bilo koju drugu igru igrate onoliko puno vremena koliko igrate wot,siguran sam da bi njoj našli još više greška.

A ako vam modovi ne rade i ružni su vam default ciljnici i minimapa,stisnite V pa igrajte kao face.

Idem ja malo ovako šta se ovaj isti tren mogu sjetiti da su uveli na nagovor communitija:

-clan wars

-game modove attack i encounter(comunity ih je tražio ali i odmah zamrzio)

-nove tenkove(community se uvijek veselio novim tenkovima)

...

I na kraju krajeva igra je besplatna.I nije pay to win.Probajte bilo koji drugi   freemium mmorpg npr. LOL pa će te vidjeti šta je pay to win(moji kolege koji igraju lol su mi otvoreno zavidni na svim tim specialsima koje mi imamo).

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 10:12 (g12356).
Moj PC  
6 0 hvala 2
15 godina

Ma WG ne radi pola koliko im mi placamo,u tim drugim igrama koje ja igram barem rjese sve probleme i dodaju jos neke nove sitnice.A ovi tu masno zaradjuju na nekakvim premium tenkovima i zlatu koje ljudi kupe iz ocaja kada vide kako je igrati bez toga.

Novi tenkovi,pa vecina igraca jos uvijek igra sa 3 pocetna stabla,ja sam probao Francuze i Engleze i neki mi se svide jako,ali opet se vratim na IS-3 recimo ili Jacksona.To je moj problem,ali jos uvijek po meni u igrama prevladavaju 3 pocetna stabla,nema onih gluposti kao kod francuza da 6 puta opali(sto je meni glupo,jucer sam sa AMX 12t razvalio T29 sa 30-40% jer sam dosao iza njega i istresao svih 6 pucnjeva u bok,pa ja poludim kada mi dodje tako neki tenk).Pocetak ove igre je bio najbolji,tada sam se zivcirao 50x manje nego sada.Nije bilo toliko premium ovisnosti,kao ni premium tenkova i ostalih gluposti kao bojanje tenka ili mjenjanje imena posadi.

Sto sve cini pohlepa...

12 godina
neaktivan
World of Tanks

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Ma WG ne radi pola koliko im mi placamo,u tim drugim igrama koje ja igram barem rjese sve probleme i dodaju jos neke nove sitnice.A ovi tu masno zaradjuju na nekakvim premium tenkovima i zlatu koje ljudi kupe iz ocaja kada vide kako je igrati bez toga.

Novi tenkovi,pa vecina igraca jos uvijek igra sa 3 pocetna stabla,ja sam probao Francuze i Engleze i neki mi se svide jako,ali opet se vratim na IS-3 recimo ili Jacksona.To je moj problem,ali jos uvijek po meni u igrama prevladavaju 3 pocetna stabla,nema onih gluposti kao kod francuza da 6 puta opali(sto je meni glupo,jucer sam sa AMX 12t razvalio T29 sa 30-40% jer sam dosao iza njega i istresao svih 6 pucnjeva u bok,pa ja poludim kada mi dodje tako neki tenk).Pocetak ove igre je bio najbolji,tada sam se zivcirao 50x manje nego sada.Nije bilo toliko premium ovisnosti,kao ni premium tenkova i ostalih gluposti kao bojanje tenka ili mjenjanje imena posadi.

Sto sve cini pohlepa...

NItko te ne tjera da kupuješ išta premium.Želiš doći do tiera 10 bez premiuma?Kupi si tier 5 i sakupljaj creditse,a koliko ja znam koji igram već od patcha 6.6 ja mislim,tako je oduvijek bilo.Ja zato evo igram više sa francuzima i britancima nego što igram sa rusima i amerima.A znaš zašto njih ima manje?Jednostavno zato jer ima manje njihovih tenkova u tech tree-u.A šta se tiče amx-a 12,tu sam i ja kriv jer neznam igrati sa tim tenkom ali se zato ne žalim nego se ponašam muški jer znam da ako me ubije amx da sam kriv ja što sam mu to dopustio.Ako si doista bio u t-29 tako ja bih ga na tvom mjestu facehuggao i onda mi on ništa nebi mogao,a čak da i bi ja bi ga ubio na kraju.Još bolje da sam na gradskoj mapi gurnuo bi ga u zid izmađu mene i zida da nikam nemože,reloadao HE i on bi bio gotov.

Ali zato obožavam elc amx.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 10:48 (g12356).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel neko igra sa BatChat, jel se isplati igrati taj tenk?
Onako kroz igru vidim da cesto ginu prvi, pa me zanima da li se isplati sa Lorraine 40t grindati taj Batmobil :) 

Džedaj

0 0 hvala 0
15 godina

Pa nitko me ne tjera,gdje sam ja napisao da ja moram kupiti premium.Ja sam samo napisao da oni namjerno smanjuju zaradu da bi se kupio premium.I onda naravno ljudi kada vide da se ubiju u igri,heroji bitke itd. i onda zarada 14000,a do toga pise da bi premiumom zaradili 21000 i naravno da psiholoski odmah utjece na nas.Pa zatim slijedi kupnja zlata i trosak,a na kraju shvatis da podrzavas njih da i dalje to rade.

I kada/ako bude isti broj tenkova,svejedno ce biti 3 pocetne grane najvise koristene,mogu se kladiti u to.U nizim tierima je zabavno igrati s novim tenkovima,uvijek.

Ja sam dosao do tiera X i ne moras meni govoriti sto da radim jer znam kako stvari stoje,znam od pocetka ove igre kako stvari stoje i jednostavno je tuzno gledati u sto ona se pretvara.Nakon sto su uveli Lowea sve je otislo nizbrdo,onda su se bunili da je on prejak i predobar,onda je dosao Type59,pa su maknuli Type,pa su ga opet uveli,pa ga opet maknuli,pa uveli jos 3-4 premium tenka da im se nađe,pa onda jos par premiuma.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

A šta će biti kada uvedu poljsku granu?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
marsovac kaže...

Jel neko igra sa BatChat, jel se isplati igrati taj tenk?
Onako kroz igru vidim da cesto ginu prvi, pa me zanima da li se isplati sa Lorraine 40t grindati taj Batmobil :) 

Meni je Bat odlican, top je odličan, 2000dmg u jednom klipu, brz,  jedan od dražih tenkova koje imam

14 godina
g12356 kaže...
ivanoile kaže...

Sto sve cini pohlepa...

NItko te ne tjera da kupuješ išta premium.Želiš doći do tiera 10 bez premiuma?Kupi si tier 5 i sakupljaj creditse,a koliko ja znam koji igram već od patcha 6.6 ja mislim,tako je oduvijek bilo.Ja zato evo igram više sa francuzima i britancima nego što igram sa rusima i amerima.A znaš zašto njih ima manje?Jednostavno zato jer ima manje njihovih tenkova u tech tree-u.A šta se tiče amx-a 12,tu sam i ja kriv jer neznam igrati sa tim tenkom ali se zato ne žalim nego se ponašam muški jer znam da ako me ubije amx da sam kriv ja što sam mu to dopustio.Ako si doista bio u t-29 tako ja bih ga na tvom mjestu facehuggao i onda mi on ništa nebi mogao,a čak da i bi ja bi ga ubio na kraju.Još bolje da sam na gradskoj mapi gurnuo bi ga u zid izmađu mene i zida da nikam nemože,reloadao HE i on bi bio gotov.

Ali zato obožavam elc amx.

Ovo je čista glupost.Jebo ti meni sve ako s T29 uspiješ facehuggat amx-a.Pa nitko tko vozi amx nije toliko glup da ide frontalno na teškaša,već ga ide zaobić kako god zna i umije.

Jedno je facehuggat teškaša koji nema akceleraciju,okretnu brzinu i općenito brzinu,a drugo lakog tenka koji ima baš sve to.

15 godina
g12356 kaže...

Siema! kto PL? {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
13 godina
odjavljen
Krešo91 kaže...
g12356 kaže...

Siema! kto PL? {#}

Witam. Kurwa jebany. {#}

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win
17 godina
World of Tanks

Ajde ne kenjajte vise oko bugova, premium tenkova i ostalih zajebancija.
Igra je BESPLATNA i nitko ne mora dati ni centa za nju. To sto mi odlucujemo nesto kupovati u njoj to je nasa pohlepa za vecom zaradom, vecim xp-om i itd.
Znam kamaru ljudi koji igraju bez premiuma i finansiraju tenkove veceg tiera sa tenkovima nizeg.

Placam premium i kupio sam par premium tenkova jer mogu, HOCU i sto mi ti tenkovi pruzaju vise zabave ali ne kukam, seruckam i smaram ljude na forumu zato sto nekad mi nestane pucanj ili uocim neki bug.
Ekipa iz WG jeste pohlepna ali ne biste ni vi bili nista bolji da ste na njihovom mjestu. Ljudi su vidili da mogu da muzu i to rade. I ja bih da sam na njihovom mjestu.

Zato molim vas da prestanete da SMARATE ovdje sa kukanjem, kad bi svatko od nas se zalio kada uoci neki bug gdje bi bio kraj :)
Ako vas toliko nervira igra prestanite igrat, ima jos kamara dobrih MMO-ova na trzistu ;) 

7 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ćoby kaže...

Ovo je čista glupost.Jebo ti meni sve ako s T29 uspiješ facehuggat amx-a.Pa nitko tko vozi amx nije toliko glup da ide frontalno na teškaša,već ga ide zaobić kako god zna i umije.

Jedno je facehuggat teškaša koji nema akceleraciju,okretnu brzinu i općenito brzinu,a drugo lakog tenka koji ima baš sve to.

Pretpostavka je da je gradska mapa pošto su one jedine koje su zabavne.

A tamo ponekad i nema dovoljno mjesta da me se zaobiđe.

15 godina
Jarvan kaže...

Ima li itko problema s FPS na Pješćanoj Rijeci??? Na toj mapi mi je FPS za 30% niži. I kad igram s Hummelom, kad sam u arty modu padne fps za 50%.

apsolutno nemoguće.zašto plačeš? nemaš pojma igrat pa ti je fps mali! nauči igrat pa će ti fps biti veći.igra radi ko vurica.na svakoj mapi 999 fpsa uz zauzeće graficke 100%.pričaš gluposti

sad si  sam sebi uskočio u usta.bravo{#}

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 12:18 (Kill Frenzy).
14 godina
g12356 kaže...
Ćoby kaže...

Daleko je to od pretpostavke...jedina prava gradska mapa je himmelsdorf i tu scouti deru ili hill ili skroz suprotnu stranu mape.Oni nemaju potrebe ić kroz onaj stisnuti prolaz.Sve ostale mape(ruinberg,zigfried line itd) sadrže neko polje ili slobodno područje po kojem se onda scouti slobodno ganjaju.Većinom prevladavaju mape bez neke građevinske infrastrukture,tako da to po meni nema nekog smisla.Može se dogodit,daleko od toga(možda sam malo pretjerao u gornjem postu) ali jako rijetko,dok sam tvoj post skužio kao da je to napraviti najlakša stvar na svijetu...a nije.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Neznam,ali ja sa elc-om i panzerom III upravo volim prolazit kroz gradske dijelove.Onako sa elcom,izađem iza ugla,ošamarim neprijatelja sa 90mm topom,skrijem se iza ugla   i napravim krug pa opet.Čistine volim jedino ako ima dobra hull down pozicija za t-29.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...
Jarvan kaže...

apsolutno nemoguće.zašto plačeš? nemaš pojma igrat pa ti je fps mali! nauči igrat pa će ti fps biti veći.igra radi ko vurica.na svakoj mapi 999 fpsa uz zauzeće graficke 100%.pričaš gluposti

sad si  sam sebi uskočio u usta.bravo{#}

Hahaha dijete drago.

Problem na jednoj mapi od njih 50. I 99% radi mog procesora koji je dualac 1.65.

Krivi igr i svakog boljeg od sebe. GG

SIEMKA si zaboravio na početku posta.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ali najbolje je kada netko vam daje najveću pohvalu u cijelom gamingu:"hacker".

Moj PC  
6 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kakva poljska grana tu bi baš pretjerali, jer Poljaci uopće nisu imali svoje tenkove prilikom njemačke invazije jedino što su imali su laki tenkovi 7TPšto su ustvari prerađeni britanski Vickers 6-ton (Mk.E).

I još poslije rata se proizvodi poljska verzija sovjetskog IS-2 i to je to ako od toga sastave granu svaka im čast jedino ako odnegdje ne iskrsnu neki prototipovi {#}

Jedina grana koju bi mogli još izbaciti je japanska i talijanska jer su oni imali lake, srednje i teške tenkove, naručito zanimljivu paletu lakih tenkova su imali Talijani neke od njih su koristile i NDH snage.

Ovo bio zanimljiv tier X teškaš Fiat 2000, također Talijani imaju i solidan P26/40 heavy tank.

Fiat 2000 Fiat 2000
P26-40 P26-40
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 13:12 (zrimo).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Nisam sto posto siguran, ali sam negdje naisao da ce sastavit europsku granu u kojoj ce biti ukljuceni poljski, svedski, madjarski, talijanski i jugoslovenski tenkovi. Ispravite me ako se varam.

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
13 godina
neaktivan
World of Tanks
A da nije slučajno...?
Moj PC  
17 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
zrimo kaže...

Kakva poljska grana tu bi baš pretjerali, jer Poljaci uopće nisu imali svoje tenkove prilikom njemačke invazije jedino što su imali su laki tenkovi 7TPšto su ustvari prerađeni britanski Vickers 6-ton (Mk.E).

I još poslije rata se proizvodi poljska verzija sovjetskog IS-2 i to je to ako od toga sastave granu svaka im čast jedino ako odnegdje ne iskrsnu neki prototipovi {#}

Jedina grana koju bi mogli još izbaciti je japanska i talijanska jer su oni imali lake, srednje i teške tenkove, naručito zanimljivu paletu lakih tenkova su imali Talijani neke od njih su koristile i NDH snage.

Ovo bio zanimljiv tier X teškaš Fiat 2000, također Talijani imaju i solidan P26/40 heavy tank.

Da,baš prototipove,blo je to na overlordovom blogu da su našli naravno nekakve prototipove.A šta si mislio da nebudu prototipove stavljali?Ali su rekli da ako nebudu našli dovoljno poljskih i talijanskih tenkova da će ih kombinirati u poljsko/talijansku granu.

Reichz kaže...

Nisam sto posto siguran, ali sam negdje naisao da ce sastavit europsku granu u kojoj ce biti ukljuceni poljski, svedski, madjarski, talijanski i jugoslovenski tenkovi. Ispravite me ako se varam.

Mislim da su za šveđane rekli da bi oni imali vlastitu granu.Inače puno tech treeova se još planira,barem više od pet.A neki će imati samo jednu jedinu liniju tenkova.

15 godina
g12356 kaže...
Ćoby kaže...

Neam pojma ime mape(ona sto izgleda kao lepeza),T29 je zauzimao bazu i bavio se mojim drugom.Ja sam dosao iza njega i jednostavno ispucao svih 6 granata u njega.On je reloadao valjda,ali nije ni okrenuo kupolu prema meni.I naravno sve sam to odigrao onako na sve ili nista jer sam cijeli dan gubio,pa vise iz nervoze sam to napravio.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice