World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.086.596
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

ne radi se o nerfanje damagea nego o količini artija po  bitci. to su trebali nerfat a ne damage. ovi debilkosi što se žale na preveliku štetu se žale zato što neznaju igrat i sakrit se od artije ili je im se ljeno micat.

btw mislio sam da je 8.2 peč najgori ali mi se čini da će ovaj biti još gori.sa 8.2 pečem sam dobio konstantna rušenja igre i loše perf. da ne govorim o količini bugova koji se događaju.igra se sruši,ja se vratim u igru i tenku fali 90% energije s tim da me nitko nije pogodio niti me mogao pogoditi(više puta se dogodilo).da nekažem da je jučer lik sa t95 potonuo u asfalt i da sam ga oneshotao  sa m48 a nije ammorack.

ovaj peč mi se nekako čini najmanje sadržajnijim. umjesto da se pozabave novim mapama i supportom za multi core ffs oni jedu govna.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
World of Tanks

Ne kužim vas koji bitchate 0/24.

Igram ovo oko godine na pol, na 2 različita kompa i jednom laptopu.

NIKAD ali baš NIKAD nisam doživio da mi se igra crashala, ili da nekaj se smrzlo ili zeznulo. Čak niti BUG neki nisam doživio.

Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
World of Tanks

znam masu ljudi koji igraju wot i svima se igra sruši kad tad.meni se prije rušila ali rijetko i to je bilo ok.nakon instalacije 8.2 peča alt tab stvara mnoge problem i to ne samo meni nego i ostalima(vidi wot forum).

bugova u igri ima ali nakon peča 8.2 više a to su...nakon rušenja igre tenk je mrtav ili oštećen iako ga nitko nije pogodio(igra počela prije par sekundi i imam frenda u platoonu koji je sve vidio i kaže da se tenku nitko nije približio-i drugi imaju ponekad isti problem),mrtvi tenkovi i dalje stoje kao da su živi i na mini mapi se isto vide,trzanje miša koje je ajd prestalo u zadnje vrijeme,ne pojavljivanje six senxe žaruljice,shelovi koje proguta mrak itd itd-ovo misu problemi koji muče samo mene nego i druge pa nemogu reći da je problem do mene.ovo su opće poznati problemi...jedni od...

nije bug ali da ne govorim koliko poplavim kad vidim da mi je moja 7950 na 40% a samo prva jezgra procesora na 100% a ove miruju na 0. udavio bi ih koliko su nesposobni i ljeni

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 15:37 (Kill Frenzy).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ali sada kada vam uleti scout među vas bit će vam još gorja panika.

Ako je ikako drugačije u clan warsu,nije me briga jer nikad ga nisam igrao niti vjerojatno nebudem.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Do kad traje ovaj test server?

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 15:46 (began).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: World of Tanks
began kaže...

Do kad traje ovaj test server?

Tek je stigao, bit ce 3 tjedna, mozda i 4.
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
16 godina
World of Tanks

Meni igra radi dobro. Odnosno koliko to može s obzirom na PC. Nekad, ponavljam nekad se zna srušiti, ali kada uđem ponovno bude sve u redu, osim ako me netko od neprijatelja nije izgađao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ekipo kojoj se ruši igra često - koristite kakve modove? Pitam zato jer je iz mojeg iskustva upravo korištenje modova dovelo do toga da se igra ruši. Prije nego plačete Wargamingu možda da malo proučite taj dio?

Meni se igra sruši ako sam alt-taban dok se loada prva igra dana a imam upaljen XVM. To je jedan od primjera. A znam da i ekipa iz klana ima sličnih problema kad instaliraju modove.

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

bio bi teletabis kada to nebi prvo probao.meni se ista stva r događa i na laptopu.

još nešto sam primjetio kada pomičem miš preko mape u arty modu kao da ej nakakva sjena preko cijele mape u obliku kocaka i onda se mapa loada...takodjer poslje alttabanja pri povratku u igru vidi se kako se teksture vraćaju iliti crtaju ponovo...to prije ovog peča niej bilo.ja na kompu nisam nitša mjenjao a isto se događa i na laptopu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

i sad ne budi ljen skinem igru ponovo sa stranive(cijeli torrent client) i skine mi se ovo sa slike.i šta da ja radim s tim.kad pokrenem ovaj exe file igra se počnem poonovo skidat.to tako prije nije bilo

mnogi spominju da je problem upravo u skidanje igre preko launchera ali ja ju nemogu nikako drugacije instalirat!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Igra se ruši s modovima i bez modova. 

Nije moj problem što je WG nesposoban napraviti normalni client/igru bez retardiranih bugova.

I korisnici su krivi jer WG nije u stanju napraviti sve potrebno za normalno igranje?

Glupa poluvidljiva minimapa sa retardiranim ikonama?

Glup damage panel koji prikazuje damage koji primim?

Retardirani ciljnik koji mi pokazuje reload time? 

Nišan za arty koji pokazuje koliko mogu pomaknuti cijev u stranu a da mi se ne raširi krug?

XVM ?

To je ono prvo što mi pada napamet što mogu popraviti modovima. A jel treba pričati o glupom MMu, o OP i UP tenkovima? O glupim 0 damage da ne govorim. Danas igram s M48, 5 hitova u IS-3 što sprijeda, što sa strane. Znaš što je bilo? 5 PUTA 0 DAMAGEA uz poruku PENETRATION. 

A uspjeh balansiranja tenkova im je izbaci neki OP tenk i onda nerfaj do besvijesti. 

Koliko se ljudi iz velikih klanova žale da naprave par ebenih stvarčica da olakšaju organizaciju velikih klanova?  Godinu i pol oni nisu u stanju napraviti par alata za prikupljanje logova raspodjele golda, normalni team chat i slično. 

Ali nema im ravnih kada je u pitanju izmamljivanje love od igrača. 

Eto ti zadnjeg contesta. Daju nagrade koje zajedno iznose manje od 3000€. A znaš koliko tisuća ljudi je uzelo bar premium na 7 dana ne bili možda imali ikakve šanse za sudjelovanje.

Da ne pričamo o svim onim stvarčicama poput promjene imena posade i sličnih bezvezarija koje koštaju golde.

Mah, uostalom ne znam čemu sam ovo pisao.

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
protjeran
World of Tanks

Na cca 50 ljudi koje znam i s kojima igram. 49 nema problema, a 1 ima jer je prokleto mutav za računala.

Mislim da to sve govori.

WG je očito kvalitetan dev, od svih igara koje sam igrao i igram WoT je NASTABILNIJI...h8s gonna h8

Moj PC  
1 9 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Glavno da si nam ti najpametniji. 

Nažalost, puno ljudi na ovom forumu ne zna normalno raspravljati i argumentirati, pa onda kreće s vrijeđanjem.

Al ak te veseli, neka.

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
mystik kaže...
...

To su upravo i razlozi zasto sam odustao od ove igre, malo po malo do*izdilo mi je sve iako sam bio solidan igrač. Cijelo vrijeme sam branio igru od frenda koji je nonstop sr*o, a tek sam skužio da je zapravo u pravu.

Svakim patchem je igra sve gora i gora, dobre stvari miču a ubacuju loše, a da ne spominjem bugove. Vrhunac su mi bili tier 10 tdovi i mediumi te gold ammo za creditse, doslovno je nepodnošljivo igrat. Sve je zapravo počelo sa 7.0 patchem i nerfanjem HE granata.

U usporedbi kako je igra izgledala na ljeto prošle godine kad sam počeo igrati te kako izgleda sada, to je nebo i zemlja, sada je lošija jedno 10x sa 150k idiota u isto vrijeme u usporedbi sa onih 30k koliko ih je bilo max, i koji su znali nešto.

Što je najgore ulupao sam love i love, od premium tenkova (lowe, b2, h35, churchill..) do premium accountova nizašto. Zato svakome savjetujem da ne daje lovu idiotima, neka igra free, barem neće lupati glavom u stol kad mu lowe bounca na shermanu.

13 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

I jos me zanima,jeli imao netko problema pri kupnji zlata s mobitelom(095)?Ja sam to kupio jednom prije valjda godinu i pol i nije bilo problema,ali posto bi sada kupio malo vise zlata(9500-5500+2500+1500),pa da nebi bilo problema i onda rjesavat sa njihovim supportom.

Ja sam kupio prije cca 1,5 mjesec sa 095 na bonove jer mi se nakupilo dosta na na računu. Nije bilo nikakvih problema...

U kakvoj sam igri bio maloprije, tier I-II sa onim gratis sranjem. Gubimo 13:7, ostali ja (60%) i MS1 (15%) Pobjedili na kraju 15:13, MS je imao 7 kilova i 1190 expa. Neznam da li postoje neki rekordi po pitanju tier I tenkova?

17 godina
World of Tanks

A ne morate igrati. Ako vam se ne svidja igra i ako vas toliko muce ti bugovi jednostavno prestanite sa igranjem i nece vas vise nervirati :)
Nije savrsena i nikada nece ni biti niti postoji savrsena igra na trzistu.

Za besplatnu igru je i odlicna. To sto netko odluci da kupuje premium racun i da uzima premium tenkove je njegova stvar...

Meni se igra nikad ne rusi, niti imam kakvih problema prilikom alt tab-anja ili bilo kakvih mijenjanja otvorenih prozora. Jos je pretezno igram na poslu na svom laptopu koji ima intelovu grafiku {#}. Problem mi je lag ali to je do usb sticka i do konekcije jer ni na mobu nije signal bas extra, a to samo dok igram na poslu, kod kuce sve radi extra.

Jedini problem koji sam ja primjetio je da ponekad mi jednostavno nestane pucanj, nema veze koja je daljina, desavalo se i na 300 metara i na 50 metara. Naciljam protivnika i opalim i ono nis, nema ni onog traga granate da se vidi, niti bilo sta. Jedino sam primjetio da mi je to malo ucestalije na 12.8cm topu na E75.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jarvan kaže...

Na cca 50 ljudi koje znam i s kojima igram. 49 nema problema, a 1 ima jer je prokleto mutav za računala.

Mislim da to sve govori.

WG je očito kvalitetan dev, od svih igara koje sam igrao i igram WoT je NASTABILNIJI...h8s gonna h8

A zasto onda mozes prijavit bugove na njihovom forumu? i zasto se pustaju test serveri? ako je igra savrsena kao sto ti kazes (bice da si samo jos jedan troll u nizu na ovom forumu)

12 godina
protjeran
Y2K2 kaže...
Jarvan kaže...

Mislim da to sve govori.

A zasto onda mozes prijavit bugove na njihovom forumu? i zasto se pustaju test serveri? ako je igra savrsena kao sto ti kazes (bice da si samo jos jedan troll u nizu na ovom forumu)

DAJ SI PROČITAJ PITANJA!!! 

Pa tome postoji TEST SERVER!

Jako dobro se igra proroštva prije public releasa,  bugovi se prijavljuju na test serveru i riješavaju prije releasa.

Trolovi ste svi koji pljujete po igri jer očito neznate igrati.

Čim vas neko oneshota (ili arty siluje) odma je WG kriv.

Igram čisti free, nikad premium niti premium tenk, da se do Tier X, u godinu i pol NEMA RUŠENJA IGRE niti JEDNOM, a još dosad niti na BUG nisam naletio.

15 godina
neaktivan

Problem je sto oni djelomicno srede bugove na testnom serveru i dok srede jedan pojavi se drugi, i tako u krug odkad je izasla igra. i de se malo smiri steti ti zivcima. 

15 godina
Jarvan kaže...

DAJ SI PROČITAJ PITANJA!!! 

Pa tome postoji TEST SERVER!

Jako dobro se igra proroštva prije public releasa,  bugovi se prijavljuju na test serveru i riješavaju prije releasa.

Trolovi ste svi koji pljujete po igri jer očito neznate igrati.

Čim vas neko oneshota (ili arty siluje) odma je WG kriv.

Igram čisti free, nikad premium niti premium tenk, da se do Tier X, u godinu i pol NEMA RUŠENJA IGRE niti JEDNOM, a još dosad niti na BUG nisam naletio.

nemogu a da ne odgovorim na ovako glup i bezobrazan post.

prvo daj se malo smiri i ne budi bezobrazan i nauči se normalnoj komunikaciji a ne vrijeđanju

ako se bugovi riješavaju prije release peča čemu onda onoliki popis fixeva u sljedećem?!

trol sam zato što ukazujem na neke bugove?{#}

čemu izjednačavanje oneshot sa bugovima?

to što nikad nisi naletio na bug je laž.recimo...nikad nisi zapeo za kamen??? e to je dragi forumaš isto bug. igra kao i svaka ima masu bugova koji se popravljaju iz peča u peč i odma naravno nastaju novi..imam skoro 10k bitakla i znam što govorim.

imaš njihov forum koji vrvi problemima kao i kod svake druge igre i to je normalno.ukazivanje na neki problem nije "plakanje"

ti meni ideš govorit da neznam igrat zato što sam nabrojio neke bugove? ajde daj svoj profil pa da vidimo genijalca

15 godina
World of Tanks

Malo bzvz onaj nerf svih artya. I neće napraviti ništa. A ak sam doro shvatio moj GwPanther će biti još brži na onim lošijim terenima, jedino što su smanjili hitpointse. A hitpointsi i nisu nešto jako bitni na artyu kad je tu dovoljan oneshot od čak i mediuma ili kontra artya. Al damage nisu dirali tako da ću ja i dalje oneshotat noobove u loweu.

Bolje da su jednostavno MM sredili i stavili do 3 artya.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 22:01 (St0ka).
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
protjeran
World of Tanks

Nikad nisam zapeo za kamen...nikad mi se igra nije crashala na desktop, nikad nisam doživio NI JEDAN BUG! Ko i 99% mojih frendova.

Jedinu zamjerku imam na optimizaciju (valjda), igra mi jednako na laptopu sadašnjem ide, bilo na low ili high.

Mora da ste neki opaki gameri i znalci.

Moj PC  
1 9 hvala 0
15 godina
Jarvan kaže...

Nikad nisam zapeo za kamen...nikad mi se igra nije crashala na desktop, nikad nisam doživio NI JEDAN BUG! Ko i 99% mojih frendova.

Jedinu zamjerku imam na optimizaciju (valjda), igra mi jednako na laptopu sadašnjem ide, bilo na low ili high.

lažeš

14 godina
Jarvan kaže...

Koji si ti lažov, trebao bi ti Mamić dat neki savjet {#}

A tai 1% si ti od tih 99% pametnjakovića. Ni meni se nikad nije igra srušila ( mozda jer imam malo jacu masinu, tko zna ), al da im bug-ova, ima ih i to poprilicno. A sad u 8.2 ima jos vise bug-ova, lampica se ne pali a skill mi je na 100%, nišan mrda a miš je na miru, kad igram pa me trekaju il ( campam s JgPz E100 ), znam stisnut Alt + Tab pa malo na BUG il WOT stranicu i vratim se u igru za 10 - 15 sec tenk ili je ostecen ili unisten, a nitko me nije ni odspotao a kamoli pogodio, mislim ono WTF? a to da su ruski developeri ( cjele dane na votki ) nesposobni, jesu i nema im ravnog!!!!!!

U potpunost se slazem sa Kill Frenzy-em o tome sto prica!

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
15 godina
World of Tanks

Vidim ovdje padobranaca ima ko u igri. Još samo fali da viče: SIEMA! KTO POLAK?

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
4 1 hvala 0
12 godina
protjeran
World of Tanks

Naravno, tenk ti je planuo sam od sebe, i devovi su krivi jer neznaš igrati.

Činjenica je da lani je igra bila kvalitetnija nego sad...upravo radi padobranaca poput tebe, NIJE IH BILO.

Svaku igri (pogotovo f2p) ubije community. Najviše s prohtjevima, koji se moraju udovoljiti da bi se zadržalo igrače, a kada se udovolji onda noliferi nemaju oko čega whineati, pa počnu kenjati na vlastite prohtjeve koje su imali prije patcha.

Tak će biti unedogled. Ako ti igra ne valja nemoj igrati, učini uslugu normalnim igračima.

Moj PC  
1 10 hvala 0
15 godina
neaktivan
hoss kaže...

U kakvoj sam igri bio maloprije, tier I-II sa onim gratis sranjem. Gubimo 13:7, ostali ja (60%) i MS1 (15%) Pobjedili na kraju 15:13, MS je imao 7 kilova i 1190 expa. Neznam da li postoje neki rekordi po pitanju tier I tenkova?

suicider97 , ime igraca, 10 killova sa T1

15 godina
World of Tanks

Većeg trolla vidio nisam. Jesi pročitao moj post gore na stranici? Možeš mi reći što su oni uveli od toga što je community tražio? I da još k tome radi kako treba?

Jedini padobranac ovdje si ti. 

Ne ovu igru neće ubiti community nego sam WG a i to su već počeli raditi.

Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Meni je igra u redu. Štoviše, vrlo dobra. Samo što mi zna nerijetko dosta usporiti (ispod 10 fps) posebno kada sam u grmu pa gledam kroz snajperski ciljnik, pa mi tada zna biti čak oko 5 fps. I to na najnižim postavkama. No, to je zbog mog računala, tako da na tome nemam što zamjerati WG-u.

A na ovu igru nisam potrošio ni lipe, a u skoro 2 godine laganog igranja sam došao do IS-8 tenka (znači lvl. 9) i u garaži imam sveukupno 8 meni dobrih tenkova. Tako da se nemojte nervirati ili još gore iskeširati određenu svotu novaca pa onda pucati po šavovima i psovati i što ja znam sve ne. Jer na kraju nitko vas nije tjerao da date iti lipe na ovu igru - to ste napravili svojom voljom i nema smisla da se kasnije ljutite zbog tog i pljujete po njoj zbog kojekakvih "bugova". Ionako ih ima svaka igra.

Za kraj, meni je igra dobra, a uskoro bih mogao (nadam se) dobiti novo računalo/prijenosnik pa će mi biti još bolja.

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

ako za nesto platis onda i ocekkujes kvalitetnu podrsku i sam odlican softver.

jedino sto si dobivao placanjem donedavno je bilo pay to win s gold ammo. sad ihmos kupit i za credite ali trebas premium acc i.premium tenk tier 8.

no sto su ponudili igracima kao game.end sadrzaj? CW?? ok, al sto je sa onima koji nisu u velikim klanovima i onima koji ne mogu igrati navecer?

jesu za njih ponudili kakav sadrzaj koji bi ih zadrzao zainteresiranima za igru? ne,nije ih briga.

odlucili su raditi 4 igre odjednom a jednoj nisu u stanju dati kvalitetnu podrsku. dobivaju toliko love od igraca, pa mogu bez problema uzet jos 150 ljudi da radi razvoju.

Moj PC  
1 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice