World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.121.302
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Vido kaže...

Capao sam tako jednom sa KV (sadašnja dvojka) i glupi PzIV se našao pametan da idemo ubiti sve bla bla (ostala 2-3 negdje, nas 7-8). Počela budala pucati po meni, sreća njegova dingalo mi je i dobro da imam sporu kupolu jer sam se baš spremao da mu zafrljim jednu 107mm u mozak ali smo pobjedili u međuvremenu. Bio sam Invader.

I zašto pobogu želite pobiti sve? Jeste vi normalni? Cilj igre je pobjeda tima, ako uspiješ uhvatiti preostale ok, ali zašto ja ne bih probao capati i dobiti više XP-a?

Pa pobogu više dobiš expa kad ih sve pobiješ nego kad capaš i ostanu 2-3 njihova tenka ziva... jos ak su npr. ostala 2 tier10 tenka e onda se moš *ebat sa svojim expom {#}

15 godina
World of Tanks

Treba dosta ljudi proučiti opet sam koncept igre i određene dijelove iste. 

No, nebitno sad to, pala mi na pamet jedna ideja. 

Da mi tenkisti sa Bug foruma pokrenemo našu seriju Historical Battle po uzoru na HB sa WoT foruma. Naravno ukoliko bi se našlo dovoljno zainteresiranih jednom tjedno, TS server bi nam valjda neki klan omogućio.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
idoh kaže...

Mene je jednom Löwe probio u M18, nisam imao šanse, na nekih 8>4. On piše don't cap, a ja mu stišćem F6 :). Ignorirao sve, došao do baze i bum, ali je poplavio pa je valjda dobio privremeni ban :). smola, jesi to bio ti?{#}

Nemam Lowe-a...

17 godina
dasoo988 kaže...
Vido kaže...

Capao sam tako jednom sa KV (sadašnja dvojka) i glupi PzIV se našao pametan da idemo ubiti sve bla bla (ostala 2-3 negdje, nas 7-8). Počela budala pucati po meni, sreća njegova dingalo mi je i dobro da imam sporu kupolu jer sam se baš spremao da mu zafrljim jednu 107mm u mozak ali smo pobjedili u međuvremenu. Bio sam Invader.

I zašto pobogu želite pobiti sve? Jeste vi normalni? Cilj igre je pobjeda tima, ako uspiješ uhvatiti preostale ok, ali zašto ja ne bih probao capati i dobiti više XP-a?

Pa pobogu više dobiš expa kad ih sve pobiješ nego kad capaš i ostanu 2-3 njihova tenka ziva... jos ak su npr. ostala 2 tier10 tenka e onda se moš *ebat sa svojim expom {#}

Netočno. Ako se pobjedi capom ili uništenjem svih tenkova, dobije se jedako exp-a. Drugim rječima, uništavanje svih ne donosi nikakav bonus spram capanja.

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
crystal6 kaže...
dasoo988 kaže...
Vido kaže...

Netočno. Ako se pobjedi capom ili uništenjem svih tenkova, dobije se jedako exp-a. Drugim rječima, uništavanje svih ne donosi nikakav bonus spram capanja.

On je mislio da više XP-a dobiš ako ih TI ubiješ.

Pričam i serem bezveze
15 godina
World of Tanks

Bullshit.

Capanje donosi dodatni XP onima koji capaju:"per point scored, up to 100". S druge strane ubijanje donosi onome koji radi štetu: "per point of damage, modified by victims tank type and tank tier compared to your own tank." 

Za uspješno capanje baze dobi se flat bonus, uz TPF koji se temelji na damage koji je tim napravio. 

+ mogućnosti drugih bonusa prilikom lova.

Moj PC  
7 1 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Cappanje donosi 0 XPa. I cappat treba samo kada nije sigurna pobjeda. Jednom davno sam sa IS-3 na mapi Mountain Pass presao preko mosta, nikoga nisam ni vidio ni ostetio i cappao sam. Pobjeda, dobio sam manje od 300XP sa premiumom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Novi rekord...6 puta pogodim e75 i nula dmg...sa is4

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Zar ne nosi capanje 25pointa po igraču, negdje sam to pročitao da li na forumu ili redditu 

0 0 hvala 0
14 godina
napisao vam je gore mystik, 1 exp po bodu cappa. dakle max 100 ak si invader. pa vi vidite...
14 godina
neaktivan
World of Tanks

do*izdila mi je ova pantera, pucam ko mitraljez na kv3 a jedva da mu prašinu skinem s kupole, ima ko kakav prijedlog za teški tenk gdje da krenem, njemci prema e100, ili rusi is4 ili is7, mislio sam na amere al mi na putu stoji m3 lee a s tim se nemam namjeru zafrkavat

0 0 hvala 0
15 godina
imam prijedlog da nikad ne pucaš u kupolu
Pričam i serem bezveze
15 godina
neaktivan
renofan kaže...

do*izdila mi je ova pantera, pucam ko mitraljez na kv3 a jedva da mu prašinu skinem s kupole, ima ko kakav prijedlog za teški tenk gdje da krenem, njemci prema e100, ili rusi is4 ili is7, mislio sam na amere al mi na putu stoji m3 lee a s tim se nemam namjeru zafrkavat

Evo ti weakspotovi pa uživaju gađanju.

http://www.wotdb.info/screenshots1/ussr-KV-3/1.jpg

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako netko ima zainteresiran za klan, nek mi se javi, polako napredujemo, sinoć se sa ownerima tukli za provinciju i izgubili, trebamo svita!! :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mi smo imali jednu provinciju vec jedan dan,i barem jos 3 puta bili u finalu ,ako ne i vise,al isad cemo rokat kad smo dobili malo pojacanja hehe!

btw. http://fawr.forumhr.com/  regrutacija u tijeku!

Xc
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 8:44 (MrXleader).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

mene zanima da li ce se moci ili ae moze promjeniti ime u WOT-u?! znam da je pitanje glupo al..!

Anthony
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Anthony17 kaže...

mene zanima da li ce se moci ili ae moze promjeniti ime u WOT-u?! znam da je pitanje glupo al..!

mislim da da, ako pošalješ email developerima i priložiš sliku kakve vodke {#}

ja bih isto promijenio ingame nick

15 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Anthony17 kaže...

Može se promjenit, samo treba poslat onaj ticket ili kako se već zove. Meni su promjenili :)

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Bas i ne osim u ovim slucajevima.

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
renofan kaže...

Ovisi za sto ti treba t10 tenk. Ako je primarno random game onda ni e100 nije los, za cw preporucam is-4 i is-7. Oba su vrlo dobra iako je moje misljenje da je is-7 malo bolji. Sa e100 je problem sa malim penetrationom jačeg topa i bez zlatne municije u cw nemas sta radit, čak bude problem i u random game-u. Manje tenkove oneshootas, sto je super, ali nesto veliko probit je problem. Oklop mu je dosta dobar, ali je veliki weak spot lower hull gdje te svi buše...

14 godina
bruno11 kaže...
Ziga kaže...
Anthony17 kaže...

Može se promjenit, samo treba poslat onaj ticket ili kako se već zove. Meni su promjenili :)

A jel se moze promjenit e-mail?

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
15 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
bruno11 kaže...
Ziga kaže...
Anthony17 kaže...

A jel se moze promjenit e-mail?

Yup može, samo trebaš dosta informacija dati radi sigurnosti kao koji ISP ti daje internet uslugu, koja ti je adresa, informacije o transakcijama (SS od PayPal-a ili od izvješća iz banke), datum registracije i jako puno teksta zašto želiš promijeniti email adresu.

BTW za prioritet poruke stavi najhitnije jer inače ne odgovaraju po 5-6 dana....znam iz prve ruke jer sam frendu pomagao oko toga, na kraju su kreteni zaboravili pa sam trebao cijelu situaciju opet ponavljat i na kraju pederi se sjetili i promijenili.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
14 godina
World of Tanks

Na koji mail da im posaljem zahtjev?

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Dvije partije za redom bez ispaljenog metka{#}{#}{#}{#}

Hajdučko Srce
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 17:30 (Zaja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

Mi smo imali jednu provinciju vec jedan dan,i barem jos 3 puta bili u finalu ,ako ne i vise,al isad cemo rokat kad smo dobili malo pojacanja hehe!

btw. http://fawr.forumhr.com/  regrutacija u tijeku!

hoces da vam sredim grb klana? ubije me kad vidim grb u paintu "rađen"

mozes vidit sta sam radio za exiles ili za sadasnji klan wolf, v1, v2, v3

★★★★★☆
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 21:28 (nani_cropes).
16 godina
neaktivan
smola3005 kaže...
idoh kaže...

Čim si rekao sam išao čitat, ali to ti nema smisla. Pusti ih nek capaju. Neki možda oće brže završit, neki možda jednostavno oće cappat...   Ionak nekad i uz capanje stigneš dovršit ostale.

Ja to više edukacijski. Drugi put neće capat ak ih netko zamoli da prestanu.

Jel ti vidiš što pišeš. Ti ih "zamoliš", a u stvari im pokušavaš zapovijediti jer ako ne poslušaju tvoju zapovijed bivaju kažnjeni, jer ti si, eto, bog i batina na mapi...

15 godina
World of Tanks

Danas igram sa T30 na Sand Riveru, bacilo me na jedinicu. Odoh gore na ono brdo desno da pazim dine. U međuvremenu se 2 tenka otkrila u gradu i povučem natrag malo da opalim. Njih smo riješili u pol minute i sad M103 protivnički pokušava proć onom cestom kod dina do onog kanjona. Naravno predivno bi smjestio jednu granatu u bok, al kreten sa Loweom je stao u međuvremenu ispred moje cijevi. Napišem mu da miče dupe, ali ne bi on. Pokušam se premjestiti desno da mogu opaliti iza njega, sad on ide na rikverc.

Sljedeće kaj sam napravil je da sam mu smjestil u dupe granatu uz poruku da sljedeći put nek pazi gdje parkira.

Neke stvari jednostavno ne mogu tolerirati.

Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Dvije početničke greške u WOTu koju pola servera radi non stop

1. NIKAD ne zaustavljaj tenk ispred nečijeg tenka (koliko sam puta ubio svog jer taman kad sam opalio on je odlučio skempat se ispred mene)

2. NIKAD ne zaustavljaj tenk iza nečijeg tenka (koliko puta sam poginuo jer nakon paljbe se nisam mogao povući iza zaklona)

10 0 hvala 1
17 godina
mystik kaže...

Danas igram sa T30 na Sand Riveru, bacilo me na jedinicu. Odoh gore na ono brdo desno da pazim dine. U međuvremenu se 2 tenka otkrila u gradu i povučem natrag malo da opalim. Njih smo riješili u pol minute i sad M103 protivnički pokušava proć onom cestom kod dina do onog kanjona. Naravno predivno bi smjestio jednu granatu u bok, al kreten sa Loweom je stao u međuvremenu ispred moje cijevi. Napišem mu da miče dupe, ali ne bi on. Pokušam se premjestiti desno da mogu opaliti iza njega, sad on ide na rikverc.

Sljedeće kaj sam napravil je da sam mu smjestil u dupe granatu uz poruku da sljedeći put nek pazi gdje parkira.

Neke stvari jednostavno ne mogu tolerirati.

Meni se neki dan dogodila slična situacija. Bio ja u Grille-u i počeo meč i ja skrenem desno da se parkiram u neki grm, kad ono ispred mene se nasadi neki američki medium (M7 ak se ne varam). I ja malo čekam, on ništa. Kažem makni se, on ništa. Probam ga zaobići, a on u rikverc ispred mene. E onda mi prekipilo pa sam raznio njega i svoje tračnice. Neki ljudi jednostavno ne znaju granicu. Da ne mislite da sam bio brz na okidaču, sve je to trajalo oko 30-40 sekundi. Dakle, mnogo vremena da se reagira.

Come to the dark side, we have cookies.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo da se i ja malo javi. Klan JPB trazi aktivne igrace koji imaju min 2 tenka t10 (npr. IS7,maus ili IS4 te arty t8). U slucaju da se zelis pridruziti nasoj maloj zajednici u farmanju golda kontaktiraj igraca deda123

Evo i koji link di posjedujemo provincije http://imageshack.us/photo/my-images/820/landingdubaprovincija6.png/ te koliko dobivamo zlata: http://imageshack.us/photo/my-images/15/ownedprovinces6.png/

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 11:11 (sword).

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice