World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.121.414
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
World of Tanks

Prije sam obožavao KV al ovaj KV-2 ( full upgrade-ani) je još močniji {#}

Victory!

Battle: Ruinberg 21. svibnja 2012. 20:42:02

Vehicle: KV-2

Experience received: 1.252

Credits received: 32.968

Battle Achievements: Mastery Badge: II Class

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: World of Tanks
Stolnik kaže...

Prije sam obožavao KV al ovaj KV-2 ( full upgrade-ani) je još močniji {#}

Victory!

Battle: Ruinberg 21. svibnja 2012. 20:42:02

Vehicle: KV-2

Experience received: 1.252

Credits received: 32.968

Battle Achievements: Mastery Badge: II Class

Manje dinga, ali više buši s 107 topom...pravi damage dealer u svom tieru.

17 godina
Stolnik kaže...

vele ljudi da tai TD nije nesto, a meni je uredu, nikad u minus s njim, naprijed me tesko probiju a i lijepo zaraduje....

Naprijed te teško probiju? daj nemoj me je*at...pa sprijeda ga probuši tko god hoće i stigne.

Lijepo zarađuje? Puno lošije od StuG-a III:

16 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

jučer sam odigrao najgoru bitku do sad.nisam moga vjerovat sa kakvim debilima sam igra.

Imao sam ja još goru. Frajer je prvo ubio A-20 iz čistog mira, zatim sam ga ja napao, pa je i mene ubio, nitko ga se nije usudio napast, a oni koji su ga napali poginuli su. Nadam se da je kreten dobio ban.

veća slika

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 1:37 (Balvan8).
15 godina
Balvan8 kaže...
cod4gamer kaže...

jučer sam odigrao najgoru bitku do sad.nisam moga vjerovat sa kakvim debilima sam igra.

Imao sam ja još goru. Frajer je prvo ubio A-20 iz čistog mira, zatim sam ga ja napao, pa je i mene ubio, nitko ga se nije usudio napast, a oni koji su ga napali poginuli su. Nadam se da je kreten dobio ban.

veća slika

{#} dobro je nisi mene uslikal{#}

nisam nikad ubil cetvoricu suigraca al sam znal ubit a20 ili nekog scouta iz cista mira kad se zasjedne u grmlje i "snajpa"...{#}

pwnd n00b {#} ne stigne se ni okrenut{#}

sad sam iskusan s team killovim gledam da ak nekog budem roknul da ne stigne zapucat po meni{#}

lako je s t34 al s tetrachom malo teze,moram brzo pucat i jos potrosim granate bezveze na nuba{#} al se isplati{#}

prvo svojega i onda idem pobit sto vise protivnika,da mi se partija isplati{#}

17 godina
World of Tanks

Idiotno je pucati po svom igraču ako on ne puca po tebi.

To što scout snajpa nije tvoj problem i taj jedan tenk može biti dobar mamac kasnije ako naprijatelj napadne bazu što može dati TD-ovima, artiljeriji i jačim tenkovima vremena da zapucaju jednom više što može značiti razliku između pobjede i poraza.

Uostalom, čovjek ne želi ić u samoubilačku misiju, tko si ti da ga ubiješ zbog toga? A-20 ovisno u kakvoj je partiji može biti opasan i po tier 5 i 6 ako igra polako i pametno.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

10 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

to je istina, bezveze je pucat po svom kolko god beskoristan bio, ja ne pucam samo iz razloga što sam onda ja na gubitku, a najviše me živciraju kad najveći tier u igri odluči kampat pred bazom i čekat, nas ostale onda sve pobe i on nam nešto sere kao noob team, po takvim jedino volim ispalit koju granatu iz protesta, ali više se oslanjam verbalnu komunikaciju na chatu kad mu izvrijeđam cjelu porodicu zbog tog ;) 

17 godina
Balvan8 kaže...
cod4gamer kaže...

veća slika

Zašto se ne čudim što taj igra sa T34... mene je neki dan oneshotao moj KV-5 dok sam bio u SU-85, jer sam ga navodno blokirao, a lik može pucati iznad mene... Uglavnom, postoji puno kretena sa premium tenkovima koje ne muči ako ubiju svoga jer ne gube skoro ništa od kredita pa...

LoL username: UnimatriX (EU West) HoN username: ArmageddonX
14 godina
Ima raznih budala, treba tu i tamo koji TK... ja znam koknut one koji capaju bazu na rezultatu 14+3 ili sl. Jos ih zamolis da prestanu, oni nista. Bum!
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisam ni znao da se sa BatChat-om moze dobit steel wall {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 12:12 (dasoo988).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako izgubismo bitku za provinciju, nista ljepše nego kad te arty oneshoota...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja po svojima pucam jedino ako počnu po meni i ostalima ili ako me naživciraju stalnim blokiranjem. Ne šuta, na to sam već naviko da nitko ne gleda pa ti uleti u nišan, ali kad s Objectom čekam da visoki tier opali pa da ga pogodim dok reloada i vratim se u zaklon a neko mi se parkira iza i još daje gas naprijed da idem u napad i arty me rastavi na proste faktore jer se ne mogu povuć {#} Takvima obično sprašim jednu 152mm AP u guzicu ako preživim povlačenje. Zadnji sam put oneshoto Tier I Renaulta u Tier X bitci. Kad netko platoona jednog Tier I tenka još i pretrpim, al kad imamo 2 tenka manje u bitci s 5 top tiera sa svake strane oni neće poslužit ni kao distrakcija, rammat će ih neko u prolazu.

potpisujem se

1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ja mislim da sam samo dvaput TK napravio namjerno, i oba puda su bila zbog bloka i to žeščeg. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
smola3005 kaže...
Ima raznih budala, treba tu i tamo koji TK... ja znam koknut one koji capaju bazu na rezultatu 14+3 ili sl. Jos ih zamolis da prestanu, oni nista. Bum!

I onda dobiš temporary ban, ne?

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 13:41 (idoh).
13 godina
odjavljen
smola3005 kaže...

Takvima kao što si ti treba zabraniti da igraju igru.

Ako netko želi capati,neka capa.

Ja uvijek idem na cap.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
13 godina
neaktivan
World of Tanks

cuo sam nesta da ce Jagdtiger postat premium ?! da li je to istina

Anthony
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pranja kaže...
smola3005 kaže...

Ja uvijek idem na cap.

istina, takvima treba zabranit igrat igru, btw ako capas dobijes vise expiriensa.....

16 godina
World of Tanks

Imali tko da igra sa KV-4? Zanima me dali se isplati ići na istraživanje istog, ili ostati na KV-3 i ići istraživati druge grane, npr. KV-1s-KV-13 - T tenkove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Treba uvest IQ test prije svakog logina. 

Ima ljudi koji igraju timski, znaju ulogu tenka kojeg voze, pa su korisni. Ima onih koji surađuju, ako imam 5 killova, ostao još 1 tenk, pa kad zamoliš ostave. I sam radim isto, ne hebe me 10 XPa koje bum dobil ak capam 10% u bazi.

Naravno ima i kretena koji scoutaju s artyjem, scouta koji se zavuku na crtu, imam osjećaj da bi najrađe pobjegli van s mape. Tad ću ga prvo 2-3 puta pitati preko chata dal zna svoju ulogu, ak se ne pomakne, onda možeš lagano u sljedeću borbu.

Od takvih u timu koristi nema.

Moj PC  
8 0 hvala 1
15 godina
Stolnik kaže...

btw ako capas dobijes vise expiriensa.....

Sigurno ne više nego kad ubiješ nekog. Capanja je za 3.14čke, osim ako gubite.

Pričam i serem bezveze
17 godina
World of Tanks

najdraži su mi kretenoidioti s Typeom59..zalete se odmah kao skaut, ulete tamo u fajt s 10oricom i poginu za 60 sekundi od početka matcha...dok teškaši nisu ni blizu došli polovici mape.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Anthony17 kaže...

cuo sam nesta da ce Jagdtiger postat premium ?! da li je to istina

pa kolko vas ima posvađanih s googlom... {#}

NE, sadašnji jagdtiger neće postat premium... ostat će netaknut, ali će uvesti novi jagdtiger koji će imati slabiji top i to 8.8cm KwK 43 L/71

★★★★★☆
14 godina
Stolnik kaže...
Pranja kaže...
smola3005 kaže...

Ja uvijek idem na cap.

istina, takvima treba zabranit igrat igru, btw ako capas dobijes vise expiriensa.....

Takvima kao vi treba zabranit igrat. Ha, šta ćete sad reći? {#}

Pročitajte moj post, samo idioti cappaju kad je ostao 1 tenk na protivničkoj strani. I takve treba eutanizirat po kratkom postupku.

15 godina
neaktivan
smola3005 kaže...

Pročitajte moj post, samo idioti cappaju kad je ostao 1 tenk na protivničkoj strani. I takve treba eutanizirat po kratkom postupku.

Zašto? I ja najčešće idem ubijat ako ih je malo ostalo, ali ić pucat na onog koji capa stvarno nema smisla.

14 godina
idoh kaže...
smola3005 kaže...

Zašto? I ja najčešće idem ubijat ako ih je malo ostalo, ali ić pucat na onog koji capa stvarno nema smisla.

Zato jer su idioti. Opet ne čitate moje postove -.-'.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Čim si rekao sam išao čitat, ali to ti nema smisla. Pusti ih nek capaju. Neki možda oće brže završit, neki možda jednostavno oće cappat...  Ionak nekad i uz capanje stigneš dovršit ostale.

0 0 hvala 0
14 godina
idoh kaže...

Čim si rekao sam išao čitat, ali to ti nema smisla. Pusti ih nek capaju. Neki možda oće brže završit, neki možda jednostavno oće cappat...   Ionak nekad i uz capanje stigneš dovršit ostale.

Ja to više edukacijski. Drugi put neće capat ak ih netko zamoli da prestanu.

17 godina
World of Tanks

Capao sam tako jednom sa KV (sadašnja dvojka) i glupi PzIV se našao pametan da idemo ubiti sve bla bla (ostala 2-3 negdje, nas 7-8). Počela budala pucati po meni, sreća njegova dingalo mi je i dobro da imam sporu kupolu jer sam se baš spremao da mu zafrljim jednu 107mm u mozak ali smo pobjedili u međuvremenu. Bio sam Invader.

I zašto pobogu želite pobiti sve? Jeste vi normalni? Cilj igre je pobjeda tima, ako uspiješ uhvatiti preostale ok, ali zašto ja ne bih probao capati i dobiti više XP-a?

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

6 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

kai pa sam to dobil?

Victory!

Battle: Swamp 22. svibnja 2012. 15:52:06

Vehicle: Grille

Experience received: 1.014 (x2 for the first victory each day)

Credits received: 15.049

Battle Achievements: Fadin's Medal

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Mene je jednom Löwe probio u M18, nisam imao šanse, na nekih 8>4. On piše don't cap, a ja mu stišćem F6 :). Ignorirao sve, došao do baze i bum, ali je poplavio pa je valjda dobio privremeni ban :). smola, jesi to bio ti?{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 16:19 (idoh).

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice