Micron gasi Crucial kako bi se usredotočio na AI t

poruka: 10
|
čitano: 3.141
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Micron gasi Crucial kako bi se usredotočio na AI t".
16 godina

Vjerojatno najbitnija IT vijest ove godine nema komentara.

Jako tužna vijest i loše za kupce i svakoga tko slaže svoje računalo, uskoro će pre-built postati najpovoljnije opcije, trenutne cijene DDR5 memorije su bolesne 200-400€ za 32GB... a bit će još i gore nakon ovoga.

Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina

Pizde

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

ai će uništit sve, imam njihov mx 500 i super radi 

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Micron gasi Crucial kako bi se usredotočio na
Da, AI sa bude nesto najbolje ikad nama tech entuzijastima na kraju ispada da ce bit nesto najgore ikad...

2 0 hvala 0
14 godina

ne sikirajte se, tu je ai balun u zraku, samo se ceka kad ce puci. tako bar kazu kvazi analiticari. 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

1 0 hvala 0
18 mjeseci

Bile su i cijene grafičkih u nebu i nestašice pa je pukao balon rudarenja...

Vratiti će se i ovo u normalu za koji mjesec.

2 0 hvala 0
4 godine
SharkZ kaže...

Bile su i cijene grafičkih u nebu i nestašice pa je pukao balon rudarenja...

Vratiti će se i ovo u normalu za koji mjesec.

Pukao je balun rudarenja, ali cijene grafičkih nisu pukle, ostale su visoke, a i dalje će biti visoke.

Nema više jeftine slanine i čvaraka.

Sve se vrati u normalu, najgore je onima koji će sad kupovati nova računala ili komponente za servere itd.

合気道 五段 Me, myself and I
14 mjeseci
@Vule: Da, AI sa bude nesto najbolje ikad nama tech entuzijastima na kraju ispada da ce bit nesto najgore ikad...

Pa već 50 godina se bojimo kako će završiti ta priča , recimo svi su čuli za dobroćudnog HAL9000 što je radio ili Skynet , rijetki su maštali da ćemo brati cvijeće kad dođe era UI. Čak i neki luđaci (Peter Thiel) koji razvijaju UI za vojsku smatraju da će nam UI biti apokalipsa!
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
17 godina

Jebeni karteli! Uvijek gamad se slozi i namjerno izazove umjetnu krizu! Ova govnarija s memorijom se odigrava u pravilnim ciklusima najmanje zadnjih 25 godina! Smradovi prokleti!

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

Prošlo nepunih 10 mj od kakao sam uzeo 64GB GSkilla i dva Samasung Pro ssd-a 2 i 4 TB.

Sjećam se kompariranja... okruglo bi prošao 40% jeftinije da sam tada kupio sve to od Crucial.

Ovo je jako loša vijest. Zbilja, jako loša.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice