Vjerojatno najbitnija IT vijest ove godine nema komentara.
Jako tužna vijest i loše za kupce i svakoga tko slaže svoje računalo, uskoro će pre-built postati najpovoljnije opcije, trenutne cijene DDR5 memorije su bolesne 200-400€ za 32GB... a bit će još i gore nakon ovoga.
Micron gasi Crucial kako bi se usredotočio na AI t
- poruka: 10
- |
- čitano: 3.141
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pizde
ai će uništit sve, imam njihov mx 500 i super radi
ne sikirajte se, tu je ai balun u zraku, samo se ceka kad ce puci. tako bar kazu kvazi analiticari.
Bile su i cijene grafičkih u nebu i nestašice pa je pukao balon rudarenja...
Vratiti će se i ovo u normalu za koji mjesec.
Bile su i cijene grafičkih u nebu i nestašice pa je pukao balon rudarenja...
Vratiti će se i ovo u normalu za koji mjesec.
Pukao je balun rudarenja, ali cijene grafičkih nisu pukle, ostale su visoke, a i dalje će biti visoke.
Nema više jeftine slanine i čvaraka.
Sve se vrati u normalu, najgore je onima koji će sad kupovati nova računala ili komponente za servere itd.
Pa već 50 godina se bojimo kako će završiti ta priča , recimo svi su čuli za dobroćudnog HAL9000 što je radio ili Skynet , rijetki su maštali da ćemo brati cvijeće kad dođe era UI. Čak i neki luđaci (Peter Thiel) koji razvijaju UI za vojsku smatraju da će nam UI biti apokalipsa!
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Jebeni karteli! Uvijek gamad se slozi i namjerno izazove umjetnu krizu! Ova govnarija s memorijom se odigrava u pravilnim ciklusima najmanje zadnjih 25 godina! Smradovi prokleti!
Prošlo nepunih 10 mj od kakao sam uzeo 64GB GSkilla i dva Samasung Pro ssd-a 2 i 4 TB.
Sjećam se kompariranja... okruglo bi prošao 40% jeftinije da sam tada kupio sve to od Crucial.
Ovo je jako loša vijest. Zbilja, jako loša.