hehe, i ja sam krenuo kao arty man, nagurao do gw panthera bez koristenja drugih tenkova, no onda sam se malo zasitio i reko idem nesto brze voziti pa krenuo sa scoutima (reko da zadam drugima glavobolje koliko i oni meni) a i imao sam ponesto iskustva gledajuci mrske gadove kako jurcaju. t50 mi je na pola puta do t 50 2 a leopardom nisam fasciniran zbog manje pokretljivosti, usprkos 10 km vecem top speedu, al nagurat cu i njega nekako. jucer je frisko mi se researchao i jadgpz IV na kojem jos samo treba zadnji top researchat pa ce biti solidan td.
ukratko, igranje artija od pocetka daje zanimljiv uvid u potencijalan nacin igre drugih klasa, otkriva dobre tocke gdje vas arti ne moze dosegnuti i slabe tocke gdje kao ekipa se moze prodrijeti, kao arti ste uglavnom zadnji prezivljeli na mapi pa ste vidjeli sve prijatelje i neprijatelje kako ginu i kolju na nekim zarisnim punktovima.
oh, jos 50k expa do GW tigera, ali sam neodlucan da ga uzmem, em je skup, em mu je ammo jos skuplji nego pantheru, a ni repair nije malen na njemu. u bitkama sam ga jos sa hummelom one-shotati mogao, dok mu o razornoj moci ne znam puno, mislim da i nije toliki pomak nabolje od pantera. ali, vidjet cemo, ako se exp nagrinda i financijska mogucnost bude dobra, uzet cu gada.