World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.399
|
čitano: 9.089.851
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
bibi007 kaže...

Situacija od jučer...  {#}

Wait what??!?!?!1

How the hell.....{#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
15 godina
World of Tanks

Tiger madness :

1. Vehicle used: PzKpfw VI tiger
2. Time and date:Komarin 14:33:08 26.12.2011 

3. XP:6.185 5x exp, nonpremium

4. List of medals:Top gun,Sniper,Defender,Boelters medal
5. Credits:35.325

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 15:36 (lmutak).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bibi007 kaže...

Situacija od jučer...  {#}

{#} I meni se to desilo jednom ali nas je bilo po deset na svakoj strani i to sam igrao negdje oko 3 poslije ponoci..kad si ti igrao tu?

BF3:nick: =XII=Teo_HR WoT nick:SnowMan_Cro
15 godina
neaktivan

Nekih 10 sati (ujutro).

...
15 godina
World of Tanks

Mislim da je ovo rekord trenutno.

Moj PC  
13 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Ima li ovdje itko iz DOW-a? Želio bih nešto pitati na PM.

SK crew
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 22:06 (Pranja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Da se i ja malo pohvalim!

Medalje: top gun, defender, Kolobanova medalja.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 22:04 (Sint1).

6 0 hvala 0
15 godina
pandza94 kaže...

ED nebi te ubilo da budeš malo kulturniji?

Tier VIII-X+Premium vehicles,nigdje nepiše all.

BTW Kako ćeš jednog Pz38h735 koji je tier II računati kao TX tenk?

Event details:

• There will be three different categories:
    • Category 1: Tier I-III vehicles
    • Category 2: Tier IV-VII vehicles
    • Category 3: Tier VIII -X + all premium vehicles

kao sto sam napisao bas si nub i to ili coravi ili nepismen

i da mogo bi bit kulturniji{#}

ED?

mislim ipak nepismen...{#} ivane moj

ED63 ili edge je od rub,ivica u prijevodu

imas gugl i translejtor{#}

neki put nije dosta samo igrat treba nekaj i citat{#}

koji dio od all premium vehicles nisi skuzio?{#}

da ne trazim unatrag isto tako je neko napiso da kod update-a ruskih vozila onaj ko ima kv2 kupolu istrazenu ce dobit arty s-51? ftw?

a ljudi kaj su grajndali 100k + expa su debili? ili neko nije cital kaj tocno pise kaj ce se dogodit u apdejtu...ja jesam i po nekoliko puta i nervira me kad neko pise gluposti

ljudi kaj pisu na ovom forumu su posveceni wot-u i ekipi kaj pise svoje dojmove i zato ga pratim i pisem

ak dodjes samo po kodove ili info o tome kak nekaj dobit mukte...{#}

nadam se da tak ne citas i lektiru{#}

enivej jos malo do svih tier 5 u garazi osim 3 lighta-to ce pricekat, m7 medium, humela, su8, su-85 i stuga

skupil sam si oko 15k free expa i neznam na kaj to potrosit.

jel uzet prije hevija-t29 ili is?

ili si otkljucat hummel i su8 i kupit u po cene{#} pozz svima u wg-u

ili uzet stuga i su-85?

ili cuvat za francuze?

trebam to obavit nocas,znaci do nekih 3 ujutro (do kad cu igrat?

15 godina
ED63 kaže...

Daj popij kamilice, smiri hormone. Bokte pišeš ko da si popio 16 litara kave i 120 limenki redbull-a. ;D

Kao prvo, lik nije mislio nikakvo zlo ako je reko tvoj nick malo kraće, meni bi bilo glupo da me svi zovu Krešo91 kad ne citiraju moj post....kakvog to ima smisla ffs (for f*cks sake ako ne znaš :P)

Dalje, na koji tenk potrošit taj silni free exp? Pa, odluka je na tebi. Kako igraš tako si odaberi tenk. Ako igraš kao "camper" onda arty ili neki od navedenih TD-ova, ja osobno imam stuga i su-85, oba jako dobri tenkovi. Ali ipak je jači su-85 jer ima 107mm top koji je malo brži sa reload i brzinom granate od onoga s KV-a. Ako ideš na arty onda bi svakako išao na Hummel jer je epic tenk. Frend iz klana ima taj tenk i malo sam ga i ja igrao, stvarno odličan tier 5 arty; brz u kretnji, dovoljno brzo ciljanje i jako brz reload za razliku od mog S-51 sa 203mm topom koji ima oko 39 sekundi reload i kreće se ko krepani konj XD

Od heavy linije ja bi reko da ideš na američke ali dosta ćeš se namučit dok ne staviš dobru opremu na T29 i kasnije T32. Ako ćeš ići na rusku heavy liniju onda i tamo očekuj dosta muke dok ne dođeš do dobre opreme. Ja imam IS, dosta dobar tenk kad ga skroz opremiš, ali ima i on svojih mana. Ali s novim patchom je došao novi oklopni sustav koji je zayebo moj sistem igranja svim tenkovima osim artyjem. Zato bolje pričekaj ostale da ti kažu svoje dojmove navedenih tenkova i onda odlučit na šta potrošit free exp.

Znaš kako kažu, no pain no gain :D

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 0:39 (Krešo91).
14 godina
ED63 kaže...

jel uzet prije hevija-t29 ili is?

ili si otkljucat hummel i su8 i kupit u po cene{#} pozz svima u wg-u

ili uzet stuga i su-85?

ili cuvat za francuze?

trebam to obavit nocas,znaci do nekih 3 ujutro (do kad cu igrat?

Preporučam da ti heavy linija bude primarna, tako ćeš biti od najveće koristi svom klanu jednog dana za CW (pod uvjetom naravno, da jesi u nekom klanu...). Ako ti to nije bitno, odaberi si stil igre koji ti odgovara i tjeraj dalje. Hummel je zakon arty, nećeš požalit ako ga uzmeš. Što se tiče dvojbe T29 / IS, mislim da su u najmanju ruku jednako dobri, ako T29 nije i bolji u tom tieru, ali kasnije, pogotovo na tierovima 9 i 10, rusi jednostavno razvaljuju i tu nema puno priče. Igranje s američkim heavijima je čisti mazohizam :D

StugIII je super TD, ali ga ubije SU85. Odaberi si ili nijemci ili rusi. Ako ćemo generalizirati, rusi imaju veći alpha damage, a nijemci preciznije topove i precizniji su. Pa ti vidi.

A na francuze bi ja zaboravio, bavi se time kada dođe ;)

14 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Ima li ovdje itko iz DOW-a? Želio bih nešto pitati na PM.

Ja sam iz DOW-a :D

15 godina
World of Tanks

ED63 - e vidiš kak tebe nervira kad neko stalno ispituje iste gluposti tak mene nervira kad neko pita dal uzet T29 ili IS, dal uzet Tiger ili Tiger P.... pa ne namjeravaš valjda tu stat... i onda naravno nema smisla pitat se koji je od njih bolji nego se pitat dal ti se vise sviđa stil igre s IS-7 ili T30...

to je isto ko da ja sad upitam dal je bolji T-43 ili Panther... možda je i Panther bolji al što mi to znači kad preko Panthera nemogu doci do T-54 kojeg hocu... ak se i ne susreces bas s tier 9-10 tenkovima i neznas kakav je ko na bojistu, onda ti je najbolje instalirat test server i vidjet s kim ti je ljepše igrat...

odlučiš koji ti je top heavy/medium/light/td/spg cilj i onda tjeraš tim putem... nema baš previše mogućnosti za skakanje s grane na granu

★★★★★☆
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Bravo MM...

RHCP
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina

tu ste sigurno izgubili? pretspotavljam jer mi u ovoj jesmo

mrzim igrati s hrpom premium tenkova... ili kad su na vrhu lowe i kv5 -.-

★★★★★☆
17 godina
13 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

Ah čak nismo izgubili, bio je draw 10:13 JgTiger i ja ostali zivi..

EDIT: Koji bug, niko nam ne cap-a bazu a svira ona uzbuna xD

RHCP
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 13:23 (Veco97).
15 godina
neaktivan
ED63 kaže...

skupil sam si oko 15k free expa i neznam na kaj to potrosit.

Cuvaj za francuze, kak sam vidio na testnom serveru sa tih 15k xp-a ces moci preskocit barem 2 il 3 tenka nisam siguran.

BF3:nick: =XII=Teo_HR WoT nick:SnowMan_Cro
15 godina
nani_cropes kaže...

Kako ste pak ovo izgubili!?Pa T59,cim ih je vise od 3-4 na jednoj strani,ta strana je pobjednik.Tako je od kad su dosli,koliko sam ja vidio.

Mjenjam Katanu 3 za bolje ;)
14 godina
World of Tanks

Ameri otprilike istraženi :

Američki tt Američki tt
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
ivanoile kaže...
nani_cropes kaže...

Kako ste pak ovo izgubili!?Pa T59,cim ih je vise od 3-4 na jednoj strani,ta strana je pobjednik.Tako je od kad su dosli,koliko sam ja vidio.

Ja kada ih vidim više na jedno strani znam da će ta strana izgubiti. Samo sam jednom pogriešio i tada ih je spasila brzina pa su capali bazu pri rezultatu 10:5 za nas. Ogromna količina t59 su nobare i to teške. 

14 godina
neaktivan
World of Tanks

bilo je "divno igrat ovu igru"do sad sa US linijom krenuo sma sa njom zbog t29 koji me je inpresioniro i sad imam u garaži hrpu amera T30,T34,M26,m40/43 i onda dođe ovaj 7,0 i bude još divnije igarat sa amerima,pa jedine slaba točke koji su rusi imali IS3,t44 su dignuti u ovom 7,0 poprilično a preshinga su smanjili i još mu pojačali ammo rack ma stvarno su "pametni"ne znam samo zbog čega su uopće pravili američku liniju ako su je bas ujeb.... u potpunosti,ovo je sad preterivanje , prije ovog novog izdanja sa pershingom sam dobija t44  sa lakočom a sad ne ona razvaljuje...čini mi se isti slučaj i sa is3 ne znam što su joj uradili ali mi se čini puno težem za uništiti od stara IS3 o is7 ne traba trošit riječi ja sa  t30 nemam nikakve sanse protiv is7 juče pucam u nju sa 50 m sa t30 u onaj trokut naprijed i 2 šuta ne prolaze ako uskoro ne dođe m110 i m103 ova igra ide na brisanje ....

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma kakva francuska linija.Trebali bi ukinuti sve linije osim ruske,op-ati-ms-1 i postaviti da se reanult,cunningham i loltraktor mogu boriti samo protiv tier x   i tier ix tenkova,pa kada će t-54 i is-7 rapeati sve nijemce,francuze i amere,onda će izaći patch u kojem neće nerfati neruske nacije(ali nije isključeno da buffaju ruske tenkove).

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
neaktivan
Frfa kaže...

bilo je "divno igrat ovu igru"do sad sa US linijom krenuo sma sa njom zbog t29 koji me je inpresioniro i sad imam u garaži hrpu amera T30,T34,M26,m40/43 i onda dođe ovaj 7,0 i bude još divnije igarat sa amerima,pa jedine slaba točke koji su rusi imali IS3,t44 su dignuti u ovom 7,0 poprilično a preshinga su smanjili i još mu pojačali ammo rack ma stvarno su "pametni"ne znam samo zbog čega su uopće pravili američku liniju ako su je bas ujeb.... u potpunosti,ovo je sad preterivanje , prije ovog novog izdanja sa pershingom sam dobija t44  sa lakočom a sad ne ona razvaljuje...čini mi se isti slučaj i sa is3 ne znam što su joj uradili ali mi se čini puno težem za uništiti od stara IS3 o is7 ne traba trošit riječi ja sa  t30 nemam nikakve sanse protiv is7 juče pucam u nju sa 50 m sa t30 u onaj trokut naprijed i 2 šuta ne prolaze ako uskoro ne dođe m110 i m103 ova igra ide na brisanje ....

ne znam kaj da ti velim osim toga da onda nekaj ne štima sa tobom ,a ne sa američkom linijom tenkova.igram sa t44 i pershing me uvijek izudara da glava boli,a sa t30 nemam nikakvih problema probiti IS7.zna mi tu i tam bouncati kak i neki drugi tenkovi,ali to je normalno.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 18:14 (jura).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

{#}

#!

=XII=SandMan....
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
protjeran
World of Tanks

{#}

strasan video ...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ima li neko link od onog moda sa health barom umjesto postotka?

i navodno da ima neki što ti prikazuje u kutu ekrana ukupan dmg u matchu... pa eto ako ko ima, bio bih zahvalan :)

btw, sve najbolje za blagdane svim tenkistima :P

U mad bro?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
World of Tanks

Evo i ja konacno kupio prvi Tier 8 Heavy tenk ... izbor pao na VK 4502 (P) Ausf. A ...

sto reci ... 9 borbi ... 2 pobjede (22%) ... 7 killova ... 81% Hit ratio ...

PA koji njubeki imaju tier X tenkove, to nije za vjerovati ... nick mi je u igri no0o0ob ... ali sto ljudi rade, sad me stid sto sam taj nick uzeo ... ne kuzim kako neko moze imati E100 ili Mausa a igrati ko najveci njub ... tip s Mausom na Litici stane na sredinu prolaza, 3 protivnicke arty ga ubile u roku odma, E100 se sakrio iza njega, prvi kamen ili zaklon 50m dalje ... oni stoje na sredini, jos u timu ... to je bilo ekspresno, nase arty se odma zaletile i poginile, isle scoutat valjda ... ne kuzim ljude ni 1% ...

2 0 hvala 0
15 godina
nani_cropes kaže...

ED63 - e vidiš kak tebe nervira kad neko stalno ispituje iste gluposti tak mene nervira kad neko pita dal uzet T29 ili IS, dal uzet Tiger ili Tiger P.... pa ne namjeravaš valjda tu stat... i onda naravno nema smisla pitat se koji je od njih bolji nego se pitat dal ti se vise sviđa stil igre s IS-7 ili T30...

to je isto ko da ja sad upitam dal je bolji T-43 ili Panther... možda je i Panther bolji al što mi to znači kad preko Panthera nemogu doci do T-54 kojeg hocu... ak se i ne susreces bas s tier 9-10 tenkovima i neznas kakav je ko na bojistu, onda ti je najbolje instalirat test server i vidjet s kim ti je ljepše igrat...

odlučiš koji ti je top heavy/medium/light/td/spg cilj i onda tjeraš tim putem... nema baš previše mogućnosti za skakanje s grane na granu

hvala na odgovoru.

nisam pital kojeg uzet jer to tjeram paralelno do patcha pa kolko uspijem izgrajndat

ne zuri mi se u cw i nisam bas od preskakanja tiera,svaki ima svoj gust

evo sad sa kv3 i m6 igram,i mogu reci da je m6 brzinom dosta nalik medijumu, kv3 spor do boli-sve top na obadva + ramer i vent

skrsio sam jutros (igro do 6 ujutro x5{#}) sav free exp na su-8 i su-85,usput otkljuco i stuga i svu lovu sam skrsio,naravno

shvacam da se tenk pocne ponasat kak treba tek kad je sve istrazeno i posada na 100% i prema tome idem s gustom

sad imam sve tier 5 osim humela,m7 med, i light tier 5

fokus grajnda je na hevije,al sam ipak ja arty man

da ne velim da mi je na pocetku garaza bila sve arty tier 3 + m7 priest...koji jos radi{#} i sve ovo ostalo je izfinanciral...jos malo pa ce svi u penziju{#} i to generalsku

mogu rec da ucim igrat ostale linije polako,sa puno gresaka al kad sam probal sve pomalo nisam vise tolki nub...neki dan tip sa m36( top tier) kampa na sand river iza stijene i ceka kv 152 da mu dodje blizu,ostal sam u partiji da gledam jer sam sa grile roknul 6 pa si mislim: win x5 to ce bit...pushing jer je debil mudro cekal pol vure kv-a da mu dodje na pol metra{#}

nevjerojatno je da se sa porastom tiera ne povecava skill igraca onak kak sam si mislil{#}

stay online,grind the new year away

hebemu na wot forumu imaju tak kul tenkiste smajlice{#} sad bi tu onog s macem stavil kaj poziva na juris

15 godina
M36 je kralj svog tiera,dva puta u danu 8 ubijenih.Moze pobjedit Tigera P bez problema od 7.0.U bitci gdje sam bio zadnji,ubio sam IS i Tigera i u bazi arty smaknuo.A koliko para nosi to je predivno
Mjenjam Katanu 3 za bolje ;)
16 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
M36 je kralj svog tiera,dva puta u danu 8 ubijenih.Moze pobjedit Tigera P bez problema od 7.0.U bitci gdje sam bio zadnji,ubio sam IS i Tigera i u bazi arty smaknuo.A koliko para nosi to je predivno

Pa naravno kada je td i jos ima kupolu, kakva prevara.

Je*o ti Overlord mater.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice