World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.399
|
čitano: 9.089.851
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks

hehe, i ja sam krenuo kao arty man, nagurao do gw panthera bez koristenja drugih tenkova, no onda sam se malo zasitio i reko idem nesto brze voziti pa krenuo sa scoutima (reko da zadam drugima glavobolje koliko i oni meni) a i imao sam ponesto iskustva gledajuci mrske gadove kako jurcaju. t50 mi je na pola puta do t 50 2 a leopardom nisam fasciniran zbog manje pokretljivosti, usprkos 10 km vecem top speedu, al nagurat cu i njega nekako. jucer je frisko mi se researchao i jadgpz IV na kojem jos samo treba zadnji top researchat pa ce biti solidan td.

ukratko, igranje artija od pocetka daje zanimljiv uvid u potencijalan nacin igre drugih klasa, otkriva dobre tocke gdje vas arti ne moze dosegnuti i slabe tocke gdje kao ekipa se moze prodrijeti, kao arti ste uglavnom zadnji prezivljeli na mapi pa ste vidjeli sve prijatelje i neprijatelje kako ginu i kolju na nekim zarisnim punktovima.

oh, jos 50k expa do GW tigera, ali sam neodlucan da ga uzmem, em je skup, em mu je ammo jos skuplji nego pantheru, a ni repair nije malen na njemu. u bitkama sam ga jos sa hummelom one-shotati mogao, dok mu o razornoj moci ne znam puno, mislim da i nije toliki pomak nabolje od pantera. ali, vidjet cemo, ako se exp nagrinda i financijska mogucnost bude dobra, uzet cu gada.

13 godina
neaktivan
U-MAD kaže...

ima li neko link od onog moda sa health barom umjesto postotka?

i navodno da ima neki što ti prikazuje u kutu ekrana ukupan dmg u matchu... pa eto ako ko ima, bio bih zahvalan :)

btw, sve najbolje za blagdane svim tenkistima :P

Ovo? http://mirtankov.su/over-target-markers-0-7-0

Ja imam, radi kako treba...

RHCP
15 godina
World of Tanks

SU-152 u garaži :D

Apsorbirao sam jedno 3-4 HE granate i skinuo jedno 40% sa Tiger-P i uništio VK-3001P i KV-3.

152mm gun sa HE granatama (kapacitet 26 granata), koliko čujem, je najbolja kombinacija jer ovi ostali topovi se ne isplate istraživat, nego samo direktno na ISU-152 jer motor već imate istraženo s nekog od heavy tenkova. Samo preporučam Binocular telescope jer ima view range od 380 metara :-\

Javim dojmove nakon par dana, iako još uvijek imam jedno 8-9 dana premiuma za đabe :P  zarada je dobra, oko 12k čiste zarade sam imao prvu bitku

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

to je to :)

hvala puno!

U mad bro?
15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Apsorbirao sam jedno 3-4 HE granate i skinuo jedno 40% sa Tiger-P i uništio VK-3001P i KV-3.

152mm gun sa HE granatama (kapacitet 26 granata), koliko čujem, je najbolja kombinacija jer ovi ostali topovi se ne isplate istraživat, nego samo direktno na ISU-152 jer motor već imate istraženo s nekog od heavy tenkova. Samo preporučam Binocular telescope jer ima view range od 380 metara :-\

Javim dojmove nakon par dana, iako još uvijek imam jedno 8-9 dana premiuma za đabe :P  zarada je dobra, oko 12k čiste zarade sam imao prvu bitku

Jep, najbolji je 152+ HE, ali ćeš svakako morat otključavat te 122 mm topove ako želiš na BL-10 na isu-152, pa razmisli di će ti bit lakše otključat.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

napokon se dokopao E-75

prva partija:

Victory!

Battle: Siegfried Line 28. prosinca 2011. 1:06:26

Vehicle: E-75

Experience received: 3.888 (x2 for the first victory each day)

Credits received: 69.223

Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Master Gunner, Sniper

oduševljen, presretan :D

U mad bro?

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Napokon sve istražio za Panthera, još 90k XP-a trebam skupiti za Panthera II. Ne mogu se načuditi koliki je ovaj zadnji top, ali je dobar.

~
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

{#}

njubaro. {#}

je bena partija, dabogda ti svaka tako pala. meni je gw panter imao isto ludilo prvu partiju, 5 kilova, ko kroz maslac. steta sto nije nastavio tako, nego tek nakon upgradea i 100% treninga je poceo raditi slicne scores. cudo neprecizan na 100% sutevima.

EDIT: evo na glavnoj stranici objavljeni pobjednici 23.12. covjece, koji base exp... iznad 2600 sve. u zurbi sam prvo pogledao category I pa sam pomislio svi imaju ispod 2000 exp, opljackan sam! onda skuzio category II i III pa sam se plesnuo po tikvi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 1:53 (LIX).
14 godina
World of Tanks

chilanje poslije nocne smjene

6 medalja...sumnjam da bum  taj rekord ikad skinul

Victory!
Battle: Siegfried Line 28. prosinca 2011. 7:42:28
Vehicle: PzKpfw VI Tiger (P)
Experience received: 4.640 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 54.193
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Sharpshooter, Master Gunner, Boelter's Medal, Sniper

ps.prvi put se hvalim na ovoj temi i ponosan sam na rezultat pa molim pohvale,a brojeve od sestara u inbox

wtf je sa slikama?

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 8:08 (phnx).
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Najbolji stock top u igri.Zaradit ces brdo love sa njim.

Josip666 One Shoot Panzer
17 godina
neaktivan
LIX kaže...

hehe, i ja sam krenuo kao arty man, nagurao do gw panthera bez koristenja drugih tenkova, no onda sam se malo zasitio i reko idem nesto brze voziti pa krenuo sa scoutima (reko da zadam drugima glavobolje koliko i oni meni) a i imao sam ponesto iskustva gledajuci mrske gadove kako jurcaju. t50 mi je na pola puta do t 50 2 a leopardom nisam fasciniran zbog manje pokretljivosti, usprkos 10 km vecem top speedu, al nagurat cu i njega nekako. jucer je frisko mi se researchao i jadgpz IV na kojem jos samo treba zadnji top researchat pa ce biti solidan td.

ukratko, igranje artija od pocetka daje zanimljiv uvid u potencijalan nacin igre drugih klasa, otkriva dobre tocke gdje vas arti ne moze dosegnuti i slabe tocke gdje kao ekipa se moze prodrijeti, kao arti ste uglavnom zadnji prezivljeli na mapi pa ste vidjeli sve prijatelje i neprijatelje kako ginu i kolju na nekim zarisnim punktovima.

oh, jos 50k expa do GW tigera, ali sam neodlucan da ga uzmem, em je skup, em mu je ammo jos skuplji nego pantheru, a ni repair nije malen na njemu. u bitkama sam ga jos sa hummelom one-shotati mogao, dok mu o razornoj moci ne znam puno, mislim da i nije toliki pomak nabolje od pantera. ali, vidjet cemo, ako se exp nagrinda i financijska mogucnost bude dobra, uzet cu gada.

GW tigar je totalno drukciji arty.Velik,spor,i sa drugim topom udara ko budala. Popravci 9k. Sa njime pocinje one shot mode.

14 godina
neaktivan
LIX kaže...

Leopard je prilicno mocan tenk, pogotovo na eliti i 100% crewa, nije okretan kao i luchs (nitko ne igra sa njim ali i on je op na 100%, mega okretljiv, samo je spora kupola problem), i jos kasnije dobijes VK2801 koji je kao medium srednje klase koji ide 72 na sat (ali se klasificira kao medium gornje klase iznad VK3600 i 3001 i KVa tako da je malo frustrirajuce sta si uvik medju E-100 i IS-7). t-50-2 je isto brz i ima MASU vecu akceleraciju u startu, ali sta se tice armora i topa, dosta je inferiorniji pa se na kraju sve svodi na tvoj stil igre i sta ti vise pase :)

15 godina
phnx kaže...

chilanje poslije nocne smjene

6 medalja...sumnjam da bum  taj rekord ikad skinul

Victory!
Battle: Siegfried Line 28. prosinca 2011. 7:42:28
Vehicle: PzKpfw VI Tiger (P)
Experience received: 4.640 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 54.193
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Sharpshooter, Master Gunner, Boelter's Medal, Sniper

ps.prvi put se hvalim na ovoj temi i ponosan sam na rezultat pa molim pohvale,a brojeve od sestara u inbox

wtf je sa slikama?

Stavi si Fraps.

Pogledaj PP ;)

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 11:30 (Krešo91).
14 godina
t-50-2 je bolji po meni. samo me repair od 9k jeb*e.
AMD u <3 Intel u 8===3
15 godina
World of Tanks

trebam vase savjete...  relativno sam pocetnik s S-51 znaci i s arty opcenito, ali nekako sam napokon istrazio 203mm B-4, pa me zanima kad koristit HE a kad AP...

pretpostavljam da je bolje koristit HE na brže tenkove (IS-7, IS-4, T30,...) jer ih je teze pogodit a splash svejedno napravi neku stetu ako se i kraj njih pogodi... dok AP za sporije tvrđave (MAUS, T95, T28) kad sam siguran da cu pogodit pa ga pošteno stresem... ali onda je slučaj s AP da ako se promaši ili nekim čudom ne penetrira da nema štete za protivnika, ko i sa ostalim tenkovima?

dobrodošli su i dodatni savjeti kaj se arty tiče...

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

trebam vase savjete...  relativno sam pocetnik s S-51 znaci i s arty opcenito, ali nekako sam napokon istrazio 203mm B-4, pa me zanima kad koristit HE a kad AP...

pretpostavljam da je bolje koristit HE na brže tenkove (IS-7, IS-4, T30,...) jer ih je teze pogodit a splash svejedno napravi neku stetu ako se i kraj njih pogodi... dok AP za sporije tvrđave (MAUS, T95, T28) kad sam siguran da cu pogodit pa ga pošteno stresem... ali onda je slučaj s AP da ako se promaši ili nekim čudom ne penetrira da nema štete za protivnika, ko i sa ostalim tenkovima?

dobrodošli su i dodatni savjeti kaj se arty tiče...

ja sam uvijek gađal sa HE od tier I pa sad do tier VIII haubice.

moj savjet je da gađaš sa HE jer postoji splash damage pa ako ga fulaš barem ga malo oštetiš,imam samo 2 granate AP i to samo ako me stavi na neku gradsku mapu pa igram ko TD i onda ako su moji pokraj suparničkog tenka da ne oštetim i svojeg.

i da AP ti zna bouncati i to dosta često,barem je tak kod objecta 261.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
14 godina
to je do tvog stila igre ces ap ili he.
AMD u <3 Intel u 8===3
14 godina
reci te mi neki tier 2-3 tenk da je dobar mm
AMD u <3 Intel u 8===3
15 godina

mozda neki od TD-a... t82, marder,...

makar meni vise nijedan tenk nizeg tiera nije dobar osim T-50 i T-50-2.. i kupio nedavno leopard pa cemo vidjeti kakvi su on i VK2801

★★★★★☆
14 godina
imam t-50-2 al trazim ih jos.
AMD u <3 Intel u 8===3
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Može mi netko objasnit zašto ne mogu stavit ventilaciju na gw panthera uopće mi nije ponuđena???

Marin Mikleušević

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
m4r1n kaže...

Može mi netko objasnit zašto ne mogu stavit ventilaciju na gw panthera uopće mi nije ponuđena???

mislim da su maknuli opciju da stavljaš ventilaciju na arty.

maknuli su,ali ne na sav arty.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 13:59 (jura).
13 godina
neaktivan
m4r1n kaže...

"Removed "improved ventilation" equipment in SPG GW Tiger and GW Panther."

Iz 7.0 changelog-a.

RHCP
16 godina
neaktivan

Koliko ja znam, a to je i logično, maknuli su ventilaciju s otvorenih SPG-a, na zatvorenim još uvijek postoji.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Jučer sam pao na guzicu.. došao doma s posla kasno, poslije upalio WOT

pokrenuo igru s VK4502B.. odigrao sam prosječnu partiju

ubio dvojicu, osmoricu oštetio, pogotci 10/11, ostao živ i pobijedili smo.

Dobio sam 52.000 kredita?!?!?!?

a do sada nikad više od 25.000

čudno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Jučer sam pao na guzicu.. došao doma s posla kasno, poslije upalio WOT

pokrenuo igru s VK4502B.. odigrao sam prosječnu partiju

ubio dvojicu, osmoricu oštetio, pogotci 10/11, ostao živ i pobijedili smo.

Dobio sam 52.000 kredita?!?!?!?

a do sada nikad više od 25.000

čudno

si kupil premium možda?

13 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

mozda neki od TD-a... t82, marder,...

makar meni vise nijedan tenk nizeg tiera nije dobar osim T-50 i T-50-2.. i kupio nedavno leopard pa cemo vidjeti kakvi su on i VK2801

Evo moj VK2801 nakon 300+ partija...

Avg exp. 726

Max exp. 2427

U početku je jako frustrirajuće igrat, dok posada ne dođe na 100%, i dok malo skužiš da nemaš t-50 :D

Ali je jako zahvalan scout (medium), koji u borabama do 7 tiera, pa čak i 8 može odigrati kvalitetnu ulogu kao dobar medium.. kruzenje oko heavya i skrivanje iza svega i svačega sa onim topom koji radi 400 dmg sa HE shellovima - radi jako dobro :)

ja sam u početku žalio para koje sam potrošio, sad ga ne bi dao ni za što :) 

U mad bro?
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 16:01 (U-MAD).
17 godina
protjeran
World of Tanks

ma svi su tenkovi dobri kad ti se sve poslozi, eto malo s Hummelom igram, arty ko arty, a fino se s njim zaradi (dole par slicica), a i desilo mi se da sam osto jednom bez municije (obicno prije poginem :P )

a po zaradi mi IS (122 D-25T) drzi rekord, malo preko 64k i to prva bitka danas , kad oce onda oce, a Type 59 sam stuko s jednim metkom, MAlinovka, gore na brdu, bio je na oko 50-60%, valjda sam ga potrefio di treba, tip je do kraja partije pisao cheater na cheatu u igri :D , kad neko nezna podnjeti poraz :D a ima para za premium tenk i jos me bounco s prvim metkom :D

uglavnom lagano, udaram i s Leopardom, zao mi sto nisam snimao fajt, Ensk, prosao cijelu obranu njihovu, otkrio obje arty i obje ostetio, moji dokusurili ih, a sve IS3 IS4 PAnther2 T34 T29, ma luda partija bila ...

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

jesi sa hummelom rammao ovoga i pobijedili ili ste izgubili ipak?

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice