World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.301.757
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
krayz1e kaže...

Joooj igram sa ovim VK4502 Ausf b i to mi je trenutno njagori tenk s kojm sam igrao!

Koliko god igrao ne mogu mu nac ni jednu prednost.

Tenk je izrazito spor iako sam mu stavio novi motor i gusjenice. Nadalje, motor mu se nalazi s prednje strane! Znači požar je uobicajena stvar kod njega.

Također ammo i spremište goriva mu se nalaze odnapred, znači tko god te gađa nešto od toga ce pogodit.

Blago rečeno KATASTROFA!

Sa njegovim 105mm topom ne mogu IS4 probit cak niti kroz onaj prozorcic nakon 3 šuta s udaljenosti od 30-tak metara. Čak i IS3 predstavlja velik zalogaj za njega.

Uspoređivat ga sa E75 koji je isti tier kao on je blago rečeno smiješno, čak pomalo i žalosno.

Pa ne mozes ocjenjivati tenk, a da ga nisi do kraja nadogradio. Sta bi onda rekla T34 ekipa s topom od T29? Stavi 128mm s Mausa, pa vidi kako melje. Iako ni druga 105ica s 225 penetracije nema nekih problema s penetracijom is3/4 s te udaljenosti.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Free stvari. FREE

Morate imati validnu karticu i pazljivo citati upustva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Leopard_st kaže...

Free stvari. FREE

kasniš jedno 5 dana{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 21:00 (jura).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji top na SU-152?

10 stock 152mm +HE
5 122 mm

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Mislim da bi pod equipment trebalo uvest i kišobran, jer ovo nema smisla

U mad bro?
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 22:44 (U-MAD).

13 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
U-MAD kaže...

Ovako nesto jos nisam vidio, sramota.

13 godina
neaktivan

Ajde, jedino bar što valjda jest to da obje ekipe imaju po skauta... Najbolje je kad ima hrpa artija, a nema skauta, ili jedna ekipa ima 0, druga 3 :)

Ili kad na borbu visokih tiera ubaci 6 scauta na obje strane, a 0 artija - Fail. 

U mad bro?
14 godina
neaktivan
jura kaže...
Leopard_st kaže...

Free stvari. FREE

kasniš jedno 5 dana{#}

Jbg. tek sad vidjeh, haj mozda netko nije vidio pa nek uradi ovo.

15 godina
neaktivan
MrXleader kaže...
zerocool12 kaže...

Kako doć do tigera? (pzkpfv VI ako se dobro sječam)

imas 2 nacina {#}

Šta nisu 3 načina?

Ja preporučujem preko vk3601.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

3 su jedino ako preko Panzera IV odes na VK 3001 P i onda na Tigera P i tek onda na Tigra,2. je preko VK 3601 H,a moze se i preko VK 3002 DB sa kojeg ujedno i na pantera ides

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ali bilo bi bolje da ide na tigera p,jer iskreno običnog tigera buše kao švicarski sir,Panzer IV sa schmalturmom ima veći max armor od full nadograđenog običnog tigera.Ja da sam prije znao kakva je situacija vjerojatno bi otišao na tigera p,a ovako sda se trudim i grindam za tigera II.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ah sta se mora mora se ili pricekaj patch gdje ce dobiti mao poboljsavanje armora ja mislim

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bruno11 kaže...

Koji top na SU-152?

Obavezno stock top plus Rammer,gun drive i camo net. Kad ti posada dode na 100% mozes slobodno snajpat sa njime.Odlican top,jeftine granate i svaki tenk mozes odvalit. Sto veci tier dobijes to bolje. Znao sam E100 skinit preko 1000 sa par hitaca. Samo se pazi da si na pristojnoj udaljenosti jer imas dug reload. Najbolji stock top u igri.

Josip666 One Shoot Panzer
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Francuski tenkovi u akciji. Rus prica pa eto uzivajte heheh

Josip666 One Shoot Panzer
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

bilo je na prosloj stranici ali eto za one koji nisu vidjeli :)

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
U-MAD kaže...

Gadno gadno a šta kažeš na ovo

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 14:14 (baxx).
14 godina
neaktivan
jura kaže...

eto još malo veselja za one koji imaju paypal ili kreditnu{#}(ja sam naparavil sa paypalom i prošlo mi):

Znači idite na IGN stranicu registrirate se sa onom opcijom od 7dana free(morate dati svoje podatke od paypala),zatim idete na fileplanet i logirajte se sa accountom od IGN-a koji ste upravo napravili te na kraju kliknite na ovaj link i dobivate 7 dana premium,750 golda i m3 stuart{#}.

VAŽNO: kad ste logirani na IGN-u obavezno maknite Auto Renew na svojem profilu u postavkama ili vam budu skinuli nakon 7 dana mjesečnu pretplatu za  IGN!!!

{#}SRETNO!!!{#}

Jedna dobra vijest za sve koji nemate karticu. Moguće je kupiti poklon karticu i s njom dobiti dva koda gore navedenom metodom. Isprobao sam s Hypo mastercard poklon karticom i stvar šljaka, dobio sam dva koda. Kartica će vas koštat 110kn (100kn na nju i 10kn trošak izrade).

Dakle, step by step:

1. kupiti karticu u Hypo banci (110kn)

2. pričekati da postane aktivna, par sati

3. dobiti keyeve postupkom iz citata, jedan preko paypal računa, a drugi preko same kartice

4. potrošiti 100kn s kartice,pokloniti je ili podići lovu s nje uz par kuna naknade

Suma sumarum: Za nekih 20 kn imate dva koda {#}

PS: postoji još Visa poklon kartica od ZABA-e, i s njom bi stvar trebala šljakati, a kolko vidim i troškovi izrade su malo jeftiniji {#}

14 godina
neaktivan
g12356 kaže...
MrXleader kaže...
zerocool12 kaže...

Kako doć do tigera? (pzkpfv VI ako se dobro sječam)

imas 2 nacina {#}

Šta nisu 3 načina?

Ja preporučujem preko vk3601.

Preko vk3601h je najlakše, ali preko vk3601h je bolje ic na vk3001db pa na panter.

15 godina
World of Tanks

Update v7.0 released LINK North American region!

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 18:26 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lmutak kaže...

Update v7.0 released LINK North American region!

Jos da je za EU servere.

=XII=SandMan....
17 godina
protjeran

PS: postoji još Visa poklon kartica od ZABA-e, i s njom bi stvar trebala šljakati, a kolko vidim i troškovi izrade su malo jeftiniji {#}

ja probao s ZABI-nom i nece .. ne prihvaca je .. nemam pojma zasto ... ona poklon od 200kn ... evo maloprije natenkiro u auto za 200 i prosla ... jutros za WoT nije htjela ...

i da pitam .. za KV-3 .. jel bolji onaj top od 122mm ili 100mm ? sve ostalo nadogradjeno .. jos mi fali 3k eksp za topce ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 18:46 (JozicA).
16 godina

100 mm je brži i precizniji i kao takav vrlo dobar i ja sam dugo vremena igrao s tim topom, ali nekako mi se više sviđa 122 mm jer je jači. Isto tako treba imati na umu da je KV-3 tzv. moneymaker po meni samo sa 100 mm topom jer su granate za 122 mm vrlo skupe.

13 godina
neaktivan
zdralac kaže...

Jedna dobra vijest za sve koji nemate karticu. Moguće je kupiti poklon karticu i s njom dobiti dva koda gore navedenom metodom. Isprobao sam s Hypo mastercard poklon karticom i stvar šljaka, dobio sam dva koda. Kartica će vas koštat 110kn (100kn na nju i 10kn trošak izrade).

Dakle, step by step:

1. kupiti karticu u Hypo banci (110kn)

2. pričekati da postane aktivna, par sati

3. dobiti keyeve postupkom iz citata, jedan preko paypal računa, a drugi preko same kartice

4. potrošiti 100kn s kartice,pokloniti je ili podići lovu s nje uz par kuna naknade

Suma sumarum: Za nekih 20 kn imate dva koda {#}

Kupiti karticu? 

PBZ daje besplatnu Visu electron. Ja je koristim apsolutno za sve i iskoristio sam ju na IGN-u da poberem kodove.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo sad sam pokušao ući u igru i počelo mi je skidat 1 gb i još nešto updejta... onda je valjda to v7

Battlefield Fan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gamer71 kaže...

Evo sad sam pokušao ući u igru i počelo mi je skidat 1 gb i još nešto updejta... onda je valjda to v7

na US serveru?

AMD---ATI
15 godina
neaktivan
dejvis kaže...
Gamer71 kaže...

na US serveru?

europskom

Battlefield Fan!
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma kako?

Meni nista...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
World of Tanks

http://downloads.worldoftanks.com/links/latest_install_eu

nemoguce ... o.7 jos nije dosao ...  ovdje gore je uvjek zadnja verzija na njihovom serveru ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 21:59 (JozicA).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
krayz1e kaže...

Kupiti karticu? 

PBZ daje besplatnu Visu electron. Ja je koristim apsolutno za sve i iskoristio sam ju na IGN-u da poberem kodove.

Da kupiti jer moraš dati 10kn za samu karticu, a onda 100kn poslije digneš preko bankomata. A ova PBZ Visa na koju misliš je vjerojatno ona od deviznog, a devizni plaćaš 4kn mjesečno, tako da ni ona nije free. Ali kako god, mala cijena za ono što se dobije.

14 godina
al komplicirano
AMD u <3 Intel u 8===3
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice