Thx, aktivirao
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pardon nisam bas gledao u vezi cega se to grabate...
malo sam snimio igru da probam, o cemu se radi? (u vezi grabanja za keyeve)
Pardon nisam bas gledao u vezi cega se to grabate...
malo sam snimio igru da probam, o cemu se radi? (u vezi grabanja za keyeve)
Pogledaj ovo
pošto za svaki kôd trebaš različit mail ja sam našao riješenje pa pogledaj onda ovo
I onda uživaj
Evo vam još jedan:
CBSDE3ZNS-3V44-376K
Gdje ukucam taj kod?
EDIT : ovdje http://worldoftanks.eu/game/guide/en/general/tank-crew-training-and-qualifications ???
Ovdje ti piše:
Gdje ukucam taj kod?
EDIT : ovdje http://worldoftanks.eu/game/guide/en/general/tank-crew-training-and-qualifications ???
Ulogiraš se u svoj account na http://worldoftanks.eu.
Tamo gore-desno imaš svoj nick, klikni na njega i imaš "Enter bonus code" i pojavit će ti se prozorčić za upisati kôd. I dalje već znaš
Jel postoji ograniceni broj kodova koji se moze ukucat? Znam da je dnevno 10 komada, al dal se moze ponovo 10 ukucat sutra?

Hvala na svemu sada sam skuzio di da utipkam kod...
Oprostite sto sam dosadan al jednosavno sada nekuzim ovo sa registracijom
Jel se trebam registrirati na tu njemačku stranicu ili samo napraviti lazan mail na guerilli i onda sebe invaitati?
ma samo sebe invitas . .evo 10 puta sam za danas napravio ... tenk sam mogao samo 4 puta prodat ali premiuma ima se za 10dana ...
Zato upisuješ kodove kroz 2 dana, pa prodaš svih 9 tenkova.
znam kako ti je ja sam zbog posla zapostavil grajnd al cu gurat da uzmem kaj se uzet da prije tog updatea
nadam se svih 5 tenkova da cu stic
i 10 dana premiuma nije za bacit,a garaza ko hrelic, 5+ 6 od free golda + 10 od jucer = 21 slot a i kv3 mi je pao s neba na poklon...
hvala djede mraze bas sam ti zahvalan
samo me cudi da nema za kupit paketa free expa za golde ili jevre, cudi me da se jos nisu toga sjetili u World of Money
pa bi svaki nub s lovom mogo odma sve kupit u tieru 8...ovak mora bar malo igrat,osim ak si u startu ne kupi premium tenkove...premium nub armor
a ovo nerfanje zarade od artija mi smrdi na pripremu terena za premium arty
jos malo cemo placat 1€ za ulazak u bitku
a prije samo 2-3 mjeseca sam bil spreman konkretnu lovu dat za golde da imam za slotove i da nemoram zonglirat s 5 tenkova i posadama
al eto nemoram pozz svim u WG
zahvaljujuci gold diggerima i rudarima s foruma
nek znaju da od balkanaca nece izvuc nofce samo tako jer cemo im prije j***t majku
a MrXleader,ti bi mi mogo grajndat a ja cu ti pisat zadace (malo sam prestar da bi proso ko ti na testu u skoli) a ak treba i profesorice masirat,sam da dobis 3
e decki kak to ide s klanom dow-b jel bi ja igro s njima u company ak se prijavim jer je random najcesce prepun debila imam osjecaj ko da igram sam

ja iz ispravka matise (a profa nam je raska) dobio opet keca srecom pa u srijedu pisemo opet ali propade onda bar dan premiuma
13 artya??? i to na Himmelu??? da bar ogranicenje platoona je i ogranicenje artya...
trebali bi složiti matchmaking da budu dva ili max tri artya sa svake strane.
pa to i je ogranicenje platoona(voda) sa premium 3 najvise bez premiuma 2 i mirna bosna
Ako itko zeli u klan,evo zovem vas u klan Pijanice [PIJ].Nema nikakvih obaveza za igranje,igras kad mozes.Jos se skuplja ekipa,a pozeljnije je imat +5tier bilokakvih tenkova.Ima dosta iskusnih igraca,pa vam pomognu ako vam treba.
Javite meni na PP ili ovdje u temu.
T30 i T34 mi postali moneymakeri. :P Hebeš premium tenkove.
upravo kupljen T32 ( na jedva jedvite jade)
sa kojim tenkom smola?
ti si je*eni fakin luđak :)
Respect !
PS: tko hoće jedan neiskorišten code.... CBSDE6HDE-8V27-436M
(TKO PRVI NJEGOVA DJEVOJKA)
A sreo je neki kretenski tim pa je lako ušao u bazu. A mogli bi i protumačiti da je T-54 OP. Sad vi odaberite.
produzio na manje branjeni flank, dok je ostatak tima zaklao ostatak...