World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.356.959
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
ocete kupit? :D
17 godina
neaktivan
ushirlo kaže...
Zaja kaže...

Sinoc me ubio t50 na artic mapi. Njima ostala dvi IS3 i T32 kraj baze iza planine kempaju. Ja dolazim u Jagdtigeru sa druge strane i tamn ih pocnem klat kad skuzim ja t50  dolazi i okrenem se i naravno falim ga.Buduci sam bio sam nista mu vise nisam mogao.Ovakva njesra samo su u WOT-u moguca{#}

mene je jednom silova leopard......zalipio mi se straga i bočno i dera sa HE... nakon par minuta sam odusta od pokušaja obrane (leo je znao dobro što radi)...

jebeš to kad grdosija od JT ne može pogurat malog tenkića......

Samo sto me ogrebe ili udari bi se trebao raspast na 180 komada

14 godina
neaktivan
World of Tanks

da velika je glupost sto tenk od 100tona ne moze da pogura neki od 20 -.-

ovaj ima motor od 200ks max. a ja imam 1000ks+ i opet ne moze :S glupost cista

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Šta je ovo svi prodaju, svima je već igre preko glave. Koliko vidim ništa ni od ona dva obećana moda igre do kraja godine ma nek se gone u k**** i oni i njihova pohlepa, premium tenkove štancaju ko na traci a za ostalo ih zaboli.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 13:13 (zrimo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
zrimo kaže...

Šta je ovo svi prodaju, svima je već igre preko glave. Koliko vidim ništa ni od ona dva obećana moda igre do kraja godine ma nek se gone u k**** i oni i njihova pohlepa, premium tenkove štancaju ko na traci a za ostalo ih zaboli.

Pa naravno, kad se niš ne mijenja na bolje u igri, sve je gora s vremenom. A novaca više ne dam, oni su očito dovoljno zaradili kad ih boli k**** za igrače... Skoro će izbacit ono sa avionima, pa brodovima, na kraju vjerojatno i biciklima, sam da izvuku još koju kintu...

15 godina
neaktivan
smola3005 kaže...

ja sam ti dao ponudu..pa ti vidi..

jedino ne znam jel se može tvoj mail i nick promijenit ?

zna netko taj podatak možda?

15 godina
neaktivan
World of Tanks

mail ne možeš sigurno promijeniti, a nick si mogao samo jednom od kada je izašla igra kad je bio onaj event tako da ne vjerujem da će uskoro ponovit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
World of Tanks

E-75 dere sve po redu {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 13:40 (memulica).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
memulica kaže...

E-75 dere sve po redu {#}

Dok ne naletiš na boljeg od sebe :) :) :)

17 godina
protjeran

E za njega čekam zadnji top ... još 15 000 expa, pa počinje genocid {#}

17 godina
World of Tanks

Rusi su sasvim normalno koristili taktiku zabijanja u druge tenkove čine ći ih beskorinim.  Kod Kurska su se na užas Tigrova t-34 zabijali u njih i činili ih beskorisnim. 

0 0 hvala 0
17 godina
g12356 kaže...
Morchiba kaže...

Pozdrav ekipi. Dao sam si malo truda i otključao E-75 i ferdija i sad pofalilo para za njihovu kupnju.Imam KV kao money maker i mislio si kupiti još jedan T5  da ubrzam proces.Pošto od prije imam elite status na PZ4 odlučio uzet njega pa dok farmam pare da uzmem nešto i expa za koji modul na novim tenkovima.Potrošim "zadnju kunu" na sve upgrade na pz4 i skoro pa monitor zajedno s kantom završi kroz prozor.Pa PZ4 se okreće sporije od T10 artiljerije, turret speed bi bio brži da izbacim dva člana posade vani i da ga ručno okreću.Jel imao tko od Vas kakva slična iskustva?Poslao sam ticket prije 3 dana ali odgovor još nisam dobio iako sam čitao na wot forumu da samo neki imaju taj problem dok ostali igraju normalno.Ajd pomozite ako išta znate ili da se riješim kante pa uzmem neki TD tier5.Hvala.

Meni panzer IV radi normalno...to mi je možda najdraži tenk,ili on ili panzer 35(t)

da  i meni se čini da nešto nije u redu sa Pz4 kao da je sve usporeno na njemu, kupola, ubrzanje ništa...

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
16 godina

Pa to je takav tenk...šta vam se ima činiti.

Kao da ja kažem da mi je čudno da mi Maus ide nekako sporo...;)

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
DamageHigh kaže...

U potpunosti se slazem. Kad PzIV skroz nadogradis sa onom kupolom je uzasno spor i tesko okretan. To je takav tenk i zao mi je, ali PzIV je u najbolju ruku tek prosjecan tenk.

17 godina
DamageHigh kaže...

Sint1 kaže...
DamageHigh kaže...

U potpunosti se slazem. Kad PzIV skroz nadogradis sa onom kupolom je uzasno spor i tesko okretan. To je takav tenk i zao mi je, ali PzIV je u najbolju ruku tek prosjecan tenk.

koristite Pz4 sada tj. imate ga u garažama?

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
16 godina

Da. Nije ništa drugačiji no što je bio prije par mjeseci kad sam ga igrao...

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
World of Tanks

neznam kupio ga ponovo nakon nekog vremena i ima gore performanse što se tiče okretanja u mjestu od KV-a a to prije definitivno nije bio slučaj, kao da voziš kamion bez serva.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

A bokte ... Panzer 4 je odličan tenk i jedan od boljih moneymakera u igri.

Navikli ste igrat low tier tenkove i sad kad je došao pravi tenk, onda plačete jer ne znate se prolagodit.

BTW on je dosta osljetljiv na kojoj se podlozi kreće ... najbolje mu ide na tvrdoj podlozi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 20:03 (memulica).
17 godina
World of Tanks

tko je spominjao low tier tenkove.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 20:09 (sokre).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sokre kaže...

tko je spominjao low tier tenkove.

Imate izlozen T-55 u Rijeci,kod McDonaldsa.mozete u uc u njega.Tamo su jos par topova i oklopnih auta. Sry,slucajno sam citirao.Tako da zanemarite citat ;)
This post is signed by Ivanoile
16 godina
neaktivan
memulica kaže...

Navikli ste igrat low tier tenkove i sad kad je došao pravi tenk, onda plačete jer ne znate se prolagodit.

BTW on je dosta osljetljiv na kojoj se podlozi kreće ... najbolje mu ide na tvrdoj podlozi.

A panzer 4 je tier 5, sto je pola od 10 dakle nije visi tier. Pravi tenk, mos mislit.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
14 godina
neaktivan
nev75 kaže...
smola3005 kaže...

ja sam ti dao ponudu..pa ti vidi..

jedino ne znam jel se može tvoj mail i nick promijenit ?

zna netko taj podatak možda?

mzoes sve promjeniti samo mail supp. posalji

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]
15 godina
neaktivan

Cro tankersi se prokrenuli osvojili smo 2 provincije. :)

16 godina
memulica kaže...

Dobar tenk, ali nije otporan (osim sprijeda kupole) i ima malo "energije". Sa skroz unaprijeđenim T-34-85, T-43, KV-3 i VK3601H ga smlavim u 2 pogotka sprijeda (ne u kupolu, nego u trup).

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 11:15 (Izzy).
14 godina
neaktivan
Ztuna kaže...

jel regate?

Xc
15 godina
neaktivan
MrXleader kaže...
Ztuna kaže...

jel regate?

Kolko ja znam da. :)

14 godina
neaktivan
World of Tanks

koji tier treba?

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

E, koja glupa partija maloprije;

Komarin, mi na južnoj strani; svi odu na protivničku bazu, ja (IS4) odem defendat našu a moj platoon mate (isto IS4) u sredinu, jer ni tamo nije nitko otišao...

Teammate pogine jer je naišao na IS4, T-32 i E-75, plus, artie-ji su ga pošteno naštancali (bila su 3 na svakoj strani).

Na našu bazu su odma došla 3 tenka (M6, E-75 i T-29), koje sam iz zaklona potamanio, ali je u međuvremenu poginuo veći dio mog tima pokušavajući cap-ati bazu (blesavi leminzi).

Na kraju sam ostao ja živ, dva naša artie-a i KV koji nije igrao. U međuvremenu sam sredio još jednog E-75 i ostao mi je još tigar, 2 artie-a i IS4.... Ali i samo 2 HE metka (AP sam sve ispucao).  Sa predzadnjim metkom sam dokrajčio Tigra i krenuo scoutat da artiji srede njihove artije i onog IS4 koji je ostao. I onda velim kolegi da nek napiše našim artijima da se nek povuku do naše baze, jer bi im IS4 mogao doći sa druge strane, al bedaci su to odignorirali... Dok sam došao do prvog njihovog artie-a (i ispucao u njega zadnji metak, ali ga je HE samo oštetio), naš zadnji artie je uspio ispucati metak valjda pola sekunde prije nego je i njega dokrajčio IS4 koji je došao do one šume di su bili artiji. Uspio je ubiti barem jednog njihovog artie-a, ali sam onda ja ostao sam i bez municije. Da su se maknuli kad im se reklo, IS4 bi došao do neaktivnog KV-a koji bi ga detektirao i dao artijima dosta vremena da dokrajče IS4 koji je imao nekih 20% HP-a...

I jedino kaj mi je dalje ostalo, je bilo probat cap-at njihovu bazu, ali me njihov artie dočekao u grmu i ubio 2m od njihovog cap-a.... Na kraju sam skupio 6 killova, dobio 75 000 credits-a, al samo 1200 xp-a, jer smo izgubili....

I onda ti nemoj biti lud kad se sva ekipa sjati na jednu stranu... {#}

P.S. moram si kupiti neku prikolicu za IS4 da mogu stavit tamo municiju, jer mi se nije prvi put dogodilo da ostanem bez municije {#}

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2011 5:28 (Berko).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Berko kaže...

P.S. moram si kupiti neku prikolicu za IS4 da mogu stavit tamo municiju, jer mi se nije prvi put dogodilo da ostanem bez municije {#}

Što će ti prikolica za to? Prikolica treba za moj SU-14 {#}

17 godina
World of Tanks

Kad smo vec kod municije. Developeri su bili rekli da se planiraju matchevi 30 vs 30 zamislite, ako tenkovi ostanu na ovoliko municije koliko imaju sad. Na pola partije bi svi prezivjeli ostali bez municije i sto onda? Sudaranje do smrti?!?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice