I ja sam na murovanki upravo odigrao jako zanimljivu partiju.
To se ne vidi svaki dan...
I ja sam na murovanki upravo odigrao jako zanimljivu partiju.
To se ne vidi svaki dan...
dodjate me svi ign: ToMisLaW
Je li svima koji su poslali E-mail došlo zlato? Meni još nije, a poslao sam prije 2 dana.
Je li svima koji su poslali E-mail došlo zlato? Meni još nije, a poslao sam prije 2 dana.
Da, prekasno si poslao..
Je zna ko kako promjenit jezik na nisanu - ciljniku. Jer sam naso jedan odlican al mi kad me neko pogodi pise na ruskom. HELP!!!!!!!!!!!!
Je zna ko kako promjenit jezik na nisanu - ciljniku. Jer sam naso jedan odlican al mi kad me neko pogodi pise na ruskom. HELP!!!!!!!!!!!!
jel mos link dat
Moj osobni rekord,tj. povećao sam si rekord sa 6 na 9... :):):).Što je bilo najbolje još bi nam prije mene cappali bazu da ja svojima nisam stalno preko chata vikao da se vraćaju u bazu.
E totalno sam sretan što sam ih ovako naprašio.
a gdi mogu vidit nisan,izgled i to
Da, prekasno si poslao..
Pa poslao sam 29., a do kada je onda trebalo?
Pa ja sam 29. dobio golde...dakle, očigledno si prekasno poslao..
Nemam pojma do kad je trebalo..
do 29.09. samo je trebalo pročitati.
Obožavam ovakve partije...
Što je najveća tragedija, pobjedili smo...
Možda sam ja u krivu, možda tako treba igrat...
Misliš na kamp?Kamp ti je najbolja strategija za WoT.Jednostrani rush je nastao samo zato jer je ljudima već bila puna kifla kampova ali dobar kamp uvijek pobjedi jednostrani rush i sa time se kampomrzitelji moraju pomirit.Kamp je najbolja strategija u 90% igara.
Meni je svejedno,ja igram onako kako mi je kada lakše pobijedit.
danas cu ponoivo instalirat ako meko hoce dodat neka posta tu :D
Devet ubijenih, meni neide preko 7...
Ha čuj,meni do sada nije išlo preko 5-6...A i ovi neprijatelji su bili uglavnom loltankovi(ms-1,ltraktor i t-1) sa tek ponekim tier 2 tenkom a ja sam bio u tier 2 tenku.
To je neka njubara teska onda.
Sinoc me ubio t50 na artic mapi. Njima ostala dvi IS3 i T32 kraj baze iza planine kempaju. Ja dolazim u Jagdtigeru sa druge strane i tamn ih pocnem klat kad skuzim ja t50 dolazi i okrenem se i naravno falim ga.Buduci sam bio sam nista mu vise nisam mogao.Ovakva njesra samo su u WOT-u moguca
SU-14 napokon u garaži
Ako je tko zainteresiran, dajem svoj acc na igranje.
http://uc.worldoftanks.eu/uc/accounts/500510116-APazinjan/
Imam još premium 10 dana.
Ja više nisam u mogučnosti igrati.
Uvjeti: 'Poznat na forumu' - ne dajem bilo kome
Obavezno se javiti ako prestajete s igrom. Ne smijete račun prodavati nego se samo kod mene odjaviti da dam drugome.
Igrati pametno :)
To je to.
Meni je T54 najzabavniji tenk
Sad sam gledao malo na oglasniku, neki lik je prodao svoj acc za 100 kn. Šta mislite kolko bi ja za svoj mogao dobit? :D
U garaži su T-54 i Jagdtiger, GW Tiger (sa 89k exp) i T32 (sa 72k exp) + oko 1kk credita. Nema premium i nema golda.
EDIT: svugdje su posade na 100% sa dodatnim skillovima...
Ionak mi se baš ne da igrat, pa bar da se napijem za te novce xD Ak netko kupi, naravno...
Sinoc me ubio t50 na artic mapi. Njima ostala dvi IS3 i T32 kraj baze iza planine kempaju. Ja dolazim u Jagdtigeru sa druge strane i tamn ih pocnem klat kad skuzim ja t50 dolazi i okrenem se i naravno falim ga.Buduci sam bio sam nista mu vise nisam mogao.Ovakva njesra samo su u WOT-u moguca
mene je jednom silova leopard......zalipio mi se straga i bočno i dera sa HE... nakon par minuta sam odusta od pokušaja obrane (leo je znao dobro što radi)...
jebeš to kad grdosija od JT ne može pogurat malog tenkića......
Sad sam gledao malo na oglasniku, neki lik je prodao svoj acc za 100 kn. Šta mislite kolko bi ja za svoj mogao dobit? :D
U garaži su T-54 i Jagdtiger, GW Tiger (sa 89k exp) i T32 (sa 72k exp) + oko 1kk credita. Nema premium i nema golda.
EDIT: svugdje su posade na 100% sa dodatnim skillovima...
Ionak mi se baš ne da igrat, pa bar da se napijem za te novce xD Ak netko kupi, naravno...
150 kuna...
budući da nema low(E)atora, ja dajem 130kn..
ovo vezano uz post smola3005, zaboravio sam citirat