World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.072.716
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Re: World of Tanks
Zaja kaže...

Moram se zalit na drnastya. Trenutak poslje moj kolega sopot ga je razvalio sa objectom 261 {#}

Hahahaha koja bitka. Razmišljao sam dal da njega skinem dok sam tebe rammao i syebao ti gusjenicu, ali nisam se htio kockati. Ne vjerujem da bi ga ubio iz 2 pogotka, a primarna meta živa :D

Dobro sam odlučio, tek na tvojoj slici vidim da su GwE i tiger2 krenuli na mene, njih sam prošao gore.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 15:16 (DrNasty).
14 godina
neaktivan
legend kaže...

ovo skidanje ide presporo....{#}

prehebeno sporo

16 godina
neaktivan
BIPS kaže...
legend kaže...

prehebeno sporo

Imas direktan link kaj je Nasty dao na prethodnoj stranici, ide mi maksimalnom brzinom.

15 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

ma da... meni ne odgovaraju njemački tenkovi i zato prešao sam na ruske... više volim igrat s tenkovima koji imaju jači top a sporiji su... zato i sad imam u garaži KV-3 s kojim igram dok VK3601H stoji i skuplja prašinu... jesam ja kriv šta njemci imaju slabije topove u odnosu na ruse (barem dosad kolko sam igral do tier6)... i onda je neznam igrat kad naletim s PZIV na KV koji ima 200hp više od mene i ja mu skinem možda 100hp s jednim metkom, on meni odma s jednim metkom oduzme 300hp i pouništava pola modula ili pobije posadu... pa normalno da nisam trpio to ni cendrao okolo nego sam ja uzeo KV pa ostalima radio to isto...

inače... da su napravili njemce jače onda bi s*ali da su oni ionako imali najnapredniju tehnologiju, da su rusi pobijedili samo zbog kvantitativnosti a ne kvalitativnosti, niko nebi priželjkivao balans svih triju nacija...

Najmoćniji su mi vozači KV-a kad se zalete na Malinovki u prvoj minuti preko polja kao da su neuništivi i da znaš s PzIV možeš ko od šale razbiti KV ako znaš ikako voziti a ne stajati ko kip i napucavat se. Pročitaj malo pa ćeš vidjeti da su ruski teški tenkovi najlakši za igrati pa ne treba ti nikakvo taktičko razmišljanje samo se gegaš po mapi i čekaš kad će ti neko naletit na top, možda takva igra nekome odgovara meni osobno ne i nije čudo što uvijek moraju nerfati ostale nacije zbog ovakih razmaženih tipova koji se počnu cendrati čim ih tenk neke druge nacije može ogrebati.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Jucer sam ima odlicnu partiju na himmlsdorfu sa gw tigerom. one shotam tiger 2 koji je dosa preko brda u bazu.  Spasim is4 od t54  jer je is4 ima vrlo malo HP. Skuzim da je is4 zapeo za olupinu od t54 pa sam se vratio i gurno olupinu.Krenem naprjed i spucam is7 iz prve i ubijem ga. Vratim se nazad radi reloada i naleti mi t29 sa nekih 500-600 hp i sacekao ga iza ugla. Krenem naprjed i ubije me arty i gotova tekma. 4 killa u TD modu{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dedaa kaže...
BIPS kaže...
legend kaže...

prehebeno sporo

Imas direktan link kaj je Nasty dao na prethodnoj stranici, ide mi maksimalnom brzinom.

Sad je gotovo, pokrenuo sam preko launchera i moram čekat...

15 godina
neaktivan
BIPS kaže...
dedaa kaže...
BIPS kaže...
legend kaže...

prehebeno sporo

Sad je gotovo, pokrenuo sam preko launchera i moram čekat...

Zaustavi i samo pobriši sve iz Updates mape.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 15:30 (zrimo).
14 godina

a znači ako imaš brži tenk s slabijim topom onda znaš igrat a ako imaš sporiji tenk s jačim topom onda nemaš pojma? oO hvala na informaciji... znači ljudi ako imate Mausa i gegate se okolo nemate pojma o igranju!! nemojte heavye uopce koristit samo mediume jer tek onda znate igrat...

★★★★★☆
15 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

a znači ako imaš brži tenk s slabijim topom onda znaš igrat a ako imaš sporiji tenk s jačim topom onda nemaš pojma? oO hvala na informaciji... znači ljudi ako imate Mausa i gegate se okolo nemate pojma o igranju!! nemojte heavye uopce koristit samo mediume jer tek onda znate igrat...

Pa Maus i jeste najdosadniji tenk, pa normalno da za srednje tenkove treba više umijeća od teških isto vrijedi posebno za lake tenkove, zato većina ljudi i igra s teškim tenkovima upravo zbog toga razloga.

14 godina

igraš s Mausom pa govoriš iz vlastitog iskustva ili?

★★★★★☆
15 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

igraš s Mausom pa govoriš iz vlastitog iskustva ili?

Da igrao sa svim tier X tenkovima.

15 godina
World of Tanks

Opet ruska propaganda. Puj to.

Ne znam zašto pokušavaš progurati tezu da su Rusi sporiji od njihovih suparnika iz druge nacije. Jedino što tu odudara je KV-PZ IV, al jbm mu, pa pz IV je medium.

Dalje, kako ideš kroz tierove, sve to varira u par km/h top speed , osim naravno zadnjeg, gdje je IS-7 ko fakin medium.

Tak da priča o sporim rusima ne drži vodu. skokni onda do TDa, pa mi pričaj nešto o brzini.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

imam jedno pitanje, do sada nisam uspio pronaci nijednog arty-a, jel se uopce vidi trag njegovog projektila kad puca?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
legend kaže...

imam jedno pitanje, do sada nisam uspio pronaci nijednog arty-a, jel se uopce vidi trag njegovog projektila kad puca?

Na njihovu sreću ne. Makli to zbog navodnih client-side programčića koji su računali odakle je ispaljena granata. 

Zato ih sad ima pun k po matchevima, kad opet uključe(jer rade na novom sistemu za njih) onda ih neće bit ni 1/5.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kaj nisu planirali   tier 5 light tank stavit?Šteta,htio sam to vidjet...Isto zašto ne pokušaju nekako ugurati panzer I?

Isto tako,igra priznaje da je e-75 postojao samo   u ''planovima'',šta će onda stavit i panzera X,Panzera IX,p.1000 monstera a bome i p.1500?I naravno posljednja dva će nerfati do te mjere da nebudu imali nikakvu prednost.Ali ako ništa drugo Njemci sada fakat imaju izbor. to se nemože zanovijetati.

Također,Skužio sam,u prošlom patchu su updateani većinom Ameri,u ovome su updateani većinom Njemci pa se možemo veseliti Rusima za slijedeći puta.

Također molio bih da čim izađu prvi planovi za tech tree u slijedećem patchu da postajte simo.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Buahahaahaha, neće bit rusa u sljedećem patchu. Buahahahaaha {#}

Ali bez brige, neće ni nerfati ove postojeće,tak da još uvijek imate za što slavit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Ko kaže da su sovjetski topovi neprecizni? Upravo ubio pattona u pokretu na 542m. {#}

Ping 246ms.

F*CK YEA

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

skinuo sam patch sa torrenta i paste ga u updates na WOT i udjem u igricu da se logiram na acc opet me izbaci -.-

kako ovo trebam rijesiti ?

17 godina
moderator

Pokreneš patch, to je exe fajl.

13 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Pokreneš patch, to je exe fajl.

evo ti slika .. nema exe.

17 godina
moderator

Nema ekstenziju. Ako si skinuo do kraja probaj preimenovati fajl tako što ćeš dodati .exe na kraj.

13 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Nema ekstenziju. Ako si skinuo do kraja probaj preimenovati fajl tako što ćeš dodati .exe na kraj.

ma evo promjenio pokrenuo i nista -.-

skidam sad drugi od 300mb ..

15 godina
World of Tanks

Ovu točku si maknul ispred patch? Stavi tu _ i dodaj .exe, mislim da bi trebalo bit u red.

btw. T30 before & after 6.6 -posada na 116%(vent) +stabilizer

http://bad.host.name/wot/0.6.6/

nadam se da je onaj Zaja zajedno sa ostalih 95% igrača zadovoljan. 

Također, ovim patchom nestaje bilo kakva uloga T30 u CWu, osim ako baš hoćeš voziti g*vno.

+ Sad L/38 ima veću penetraciju od T7. {#}

PS. Gamad iz WGa stavljaju lažne vrijednosti penetracije.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Killing T30 with D10T? No problem.

Muhahahahhah.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Već? Odakle tim ljudima novaca i toliko free exp...

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovih E50 ima na bacanje sad, sve sami rojevi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
World of Tanks

odrzavanje servera????

Damn

World Of Tanks nick: TheChosen

2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

E-50 je dobijen kao zamjena za Panther II tako da nije cudno sto ih ima puno. Dosta ljudi je imalo XP na KTu i onda samo otkljucali E-75. Samo oni sa E-100 su trosili free XP.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

unable to connect the network

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Opet dr*aju po serveru.

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice