World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.072.726
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Re: World of Tanks

Variant 2
If “Pz. V Panther” was in the garage at the moment of the change and was researched, all stated in the Variant 1 takes place, along with:

7. Player gets “Pz. V Panther” with default modules without additional modules or consumables, it’s crew will have 100% level, “Pz. V Panther” specialization without additional skills.

Znači ostaje Panter u nižem tieru vlasnicima Pantera kad dobiju Panter 2.

Vlasnici Pantera 2 nisu te sreće, dobiće samo slot kad im zamijene P2 za E-50.

13 godina
neaktivan
pozz, ne mogu da udjem na W.oT. kaze da trebam skinuti novi upgrade a ne mogu da ga nadjem na njihovoj stranici pa ako neko ima link neka ga postavi :) hvala ..

ako neko hoce da me doda na W.oT. nick mi je : wayern imam M6 ht
15 godina
iNFY kaže...
pozz, ne mogu da udjem na W.oT. kaze da trebam skinuti novi upgrade a ne mogu da ga nadjem na njihovoj stranici pa ako neko ima link neka ga postavi :) hvala ..

ako neko hoce da me doda na W.oT. nick mi je : wayern imam M6 ht

Vjerojatno će brzo bit moguć update i sa WOT Launcherom.

Također je to i kod mene, u igri mi piše da moran update napravit, a u launceru da imam zadnju verziju igre.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
17 godina
World of Tanks

Pise vam da je odrzavanje u tijeku i  da zavrsava u 12.00h UTC pa ce te normalno nastaviti igrati.

0 0 hvala 1
17 godina
moderator
World of Tanks

To su ovisnici, ne mogu izdržati.

Go to rehab {#}

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Go to rehab {#}

kakvi ovisnici -.-

mislio sam da ima negdje DL kad je vec upgrade izasao :D :)

15 godina
Sint1 kaže...

Pise vam da je odrzavanje u tijeku i  da zavrsava u 12.00h UTC pa ce te normalno nastaviti igrati.

Je li to 12 po našem satu ili trebam koji sat dodat/oduzet?

DrNasty kaže...

Go to rehab {#}

They tried to make me go to rehab but I said 'no, no, no' {#}

17 godina
World of Tanks

12.00h po UTC ti je 13.00h kod nas.

2 0 hvala 2
14 godina
World of Tanks

nije nego je 12h UTC= 14h kod nas... sad je prema utc 10h 23 min

★★★★★☆
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 12:24 (nani_cropes).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sint1 kaže...

12.00h po UTC ti je 13.00h kod nas.

Nije 13.00 nek je 14.00, al moguće je da izađe koji sat ranije jer oni si uvjek ostave 2,3 sata viška za slučaj da dođe do problema, ak problema nema onda ga puštaju ranije...

17 godina
neaktivan
shady1024 kaže...

Ako sam dobri živaca izigrat ću 4-5 rundi,a obično upalim igru da potrošim double exp i ugasim je.Više mi je igra živce popila

Dobrih sam zivaca pa igram cjelo popodne sa arty. zaboravis sve kad pogodis is7 za 1000 hp ili one shotas tigera 2 {#}

14 godina
neaktivan

Točno 12h UTC = 14h kod nas

17 godina
moderator
World of Tanks

Prolongirali su rok sat vremena kasnije. Taman dođem kući pa će valjda biti patch na torrentu da skinem.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne sviđa mi se previše ovaj novi battle tier,sada tier II tenkovi više neće biti toliko zabavni...ali živjeti će se.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Šta mislite sto ce njenjat u 6.7 verziji ja se nadam ruska grana.{#}

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...

Ako tako bude onda neka u 6.8 ili 7.0 odmah ukinu druge grane.Za zamjenu će za mausove davati tier II ruske tenkove.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima li itko da igra sa Leopardom? Meni jučer nijedna partija bez VK4503, IS-4 i sličnih grdosija.

I je li u ovom patchu dolazi VK2801?

0 0 hvala 0
15 godina
GeneralPag1997 kaže...

Neslužbena lista idućih patcheva: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/49538-inofficial-future-patches/

{#}

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
15 godina
neaktivan
deadman kaže...
GeneralPag1997 kaže...

Neslužbena lista idućih patcheva:  http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/49538-inofficial-future-patches/

{#}

Neće biti beer nego Vodka.a ako će Rus koristiti taj consumable biti će:Crew gains 50% experience while using this consumable.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 14:09 (g12356).
14 godina
World of Tanks

šta cendrate više s tim rusima stalno... igrajte vi s njima... uostalom kolko ja znam.. još uvijek najviše hitpointsa u igri imaju njemački maus (2800) i E-100(2400) dok IS-7 ima 2150, manje čak i od američkog T30 (2200)...

ja sam na početku igrao s njemcima... onda sve do tier 5 nikome nisam mogao ništa... tek s full upgrade PZIV sam počeo pošteno ubijat... al zato umjesto da cendram krenuo sam s rusima, došao do KV kojemu sam jedva išta mogao i s Hetzerom i s PZIV... i uvijek kad sam bio na vrhu liste mogao sam ako dobro odigram i s malom podrškom tima odlučit bitku... to je igra.. tako je kako je... igrajte ili nemojte igrat... jednostavan izbor... ali stvarno ste ko mala djeca.... "joj mojem su smanjili hp joj sad ce mi dat tier 2 tenk... rusi ovo rusi ono"

sta sad da u nekoj igri tipa nfs koju rade njemci naprave porsche carreru gt bržu od pagani zonde... jel jednostavnije cendrati kako je talijansko vozilo preslabo ili uzeti porsche

★★★★★☆
Moj PC  
4 4 hvala 0
15 godina
nani_cropes kaže...

šta cendrate više s tim rusima stalno... igrajte vi s njima... uostalom kolko ja znam.. još uvijek najviše hitpointsa u igri imaju njemački maus (2800) i E-100(2400) dok IS-7 ima 2150, manje čak i od američkog T30 (2200)...

ja sam na početku igrao s njemcima... onda sve do tier 5 nikome nisam mogao ništa... tek s full upgrade PZIV sam počeo pošteno ubijat... al zato umjesto da cendram krenuo sam s rusima, došao do KV kojemu sam jedva išta mogao i s Hetzerom i s PZIV... i uvijek kad sam bio na vrhu liste mogao sam ako dobro odigram i s malom podrškom tima odlučit bitku... to je igra.. tako je kako je... igrajte ili nemojte igrat... jednostavan izbor... ali stvarno ste ko mala djeca.... "joj mojem su smanjili hp joj sad ce mi dat tier 2 tenk... rusi ovo rusi ono"

sta sad da u nekoj igri tipa nfs koju rade njemci naprave porsche carreru gt bržu od pagani zonde... jel jednostavnije cendrati kako je talijansko vozilo preslabo ili uzeti porsche

je formula je ful zanimljiva bila godinama kad je dominirao jedan bolid........

nogometno prvenstvo (mamić liga) nam je isto ful zanimljivo........

tvoje riješenje je isto odlično........ samo su onda mogli napravit world of KV tenk (ili IS ili onaj mali UFO).....

ovo je igra sa tri nacije (zasad) i bilo bi u redu da su izbalansirani tenkovi........

ali mi je kad čitam ovakve postove ipak jasno zašto rusi unatoč satelitom vidljivo boljih tenkova imaju lošiji prosjek pobjeda........

kad zapne (zbog neznanja ili mentalne retardacije) prebaci se u rusku granu i opet si konkurentan.............

stalnim nerfanjem neruskih tenkova ne balansiraju se tenkovi nego prosječni IQ po tenku..............

16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Skida se...

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 14:50 (sirka666).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
moderator
sirka666 kaže...

Skida se...

Još ništa od torrenta na stranici nema. Majku im, neću valjda morati preko updatera 4h skidati taj update (updateri uvijek sporo rade na mom shi.ty netu).

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ushirlo svaka čast upravo tako Rusi su za one koji ne znaju igrati pa im može pomoći samo "napredna ruska tehnologija" a što se tiče balansa nacija to možeš samo sanjati, na kraju će s Švabama i Amerima igrati samo oni s IQ većim od 60 {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 14:57 (zrimo).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

ma da... meni ne odgovaraju njemački tenkovi i zato prešao sam na ruske... više volim igrat s tenkovima koji imaju jači top a sporiji su... zato i sad imam u garaži KV-3 s kojim igram dok VK3601H stoji i skuplja prašinu... jesam ja kriv šta njemci imaju slabije topove u odnosu na ruse (barem dosad kolko sam igral do tier6)... i onda je neznam igrat kad naletim s PZIV na KV koji ima 200hp više od mene i ja mu skinem možda 100hp s jednim metkom, on meni odma s jednim metkom oduzme 300hp i pouništava pola modula ili pobije posadu... pa normalno da nisam trpio to ni cendrao okolo nego sam ja uzeo KV pa ostalima radio to isto...

inače... da su napravili njemce jače onda bi s*ali da su oni ionako imali najnapredniju tehnologiju, da su rusi pobijedili samo zbog kvantitativnosti a ne kvalitativnosti, niko nebi priželjkivao balans svih triju nacija...

★★★★★☆
15 godina
DrNasty kaže...
sirka666 kaže...

Skida se...

Još ništa od torrenta na stranici nema. Majku im, neću valjda morati preko updatera 4h skidati taj update (updateri uvijek sporo rade na mom shi.ty netu).

Je li ti ovo treba? dropbox link.

17 godina
moderator

To, kralju. :D

EDIT: Evo i na službenoj stranici sad vijest i linkovi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 15:05 (DrNasty).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Moram se zalit na drnastya. Trenutak poslje moj kolega sopot ga je razvalio sa objectom 261 {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

ovo skidanje ide presporo....{#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice