- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zakon je kad si među prvima na listi, kada si ispod sredine onda ces tek moc pocesati jace i to ako im pucas u stranu.
Ma kakav kv3,ja sam se bio zajebo kad sam isao na njega. Prespor za popozdit.sad kad sam uzeo kv 1s da idem na med liniju vidim koliko je bolji od kv3 zbog brzine
Jel se moze igrat sa gw tigerom bez pretplate ili cu se morat vratit na hummela?
Jel se moze igrat sa gw tigerom bez pretplate ili cu se morat vratit na hummela?
Sve se može ali ovisi kako igraš....moraš pogađati, ubijati i ne biti uništen....
Leopard je stvarno zvijer od tenka, pogotovo u nižim terovima. Samo sam se vozikao okolo i pucao kao luđak, nakraju mi ostala samo 1 granata.
Ja sam otključao Luchs, fali mi free xp-a da otključam leopard.
Ja sam otključao Luchs, fali mi free xp-a da otključam leopard.
dobar si bravar bogte :))))
Koja je po vama najbolja medium grana. Njemci mi nisu nest privlacni u vezi mediuma, pa cu ciljat ruse i amere. I koje se obavezno mediumi moraju imat.
14 | Rusi |
---|---|
6 | Amerikanci |
2 | Njemci |
Opet sere test server. :-(
Koja je po vama najbolja medium grana. Njemci mi nisu nest privlacni u vezi mediuma, pa cu ciljat ruse i amere. I koje se obavezno mediumi moraju imat.
Najteži mi je panther2 za uništit.T54 mi je sad lagan za uništit jer imam top sa is7.
Sad neznam koji je najbolji američki.Mislim patton da je zadnji. Uh on me probija i to lako ali i ja njega bome kad i sve američke kante
Evo igro sam u test verziji amere i ruse. Dosa sam do t-43 i t-20. 20etka mi se nije svidjela dok je nisam full upgrado, sporo se oketo nis nije probijo sporost al sad na kraj je fenomenalan. t-43 mi nije bas nest spori load s 100mm 5,4 u minuti al dobro probija, po mom ukusu sporo ubrzava, al svidja mi se to sto mu hp skidaju sporo.
EDIT: ikone su tocno ove :
http://mirtankov.net/ico/2537-icons-blackspy-v232g-065.html
samo imaju foru sto ruski nekovi pisu nacirilici u toj tablici sa strane,al meni je to bas zanimljivo. naravno kad vidis tenka sve ti lijepo pise kraj njega,osim u tablici toj
Skinuo stavio u folder vehicles..ali nista..
gdje griješim?
tj nema tablice..imaju samo oznake tenkova na njima
Koje poniženje.
Kakav je ovo cirkus?
Mislim na ove nove pokazatelja igrača i tenkova!
Što dalje to sve gore,"jeftinije".Prvo novi sad već bivši voice,pa ovo
Tx. Unaprijed
Tx. Unaprijed
jedan igrač mora imati premium, i on može invitati još jednog ili dvojicu u platoon(vod) onda možete grupno igrati.
Koje poniženje.
Kakav je ovo cirkus?
Mislim na ove nove pokazatelja igrača i tenkova!
Što dalje to sve gore,"jeftinije".Prvo novi sad već bivši voice,pa ovo
To ti je mod.
Tx. Unaprijed
jedan igrač mora imati premium, i on može invitati još jednog ili dvojicu u platoon(vod) onda možete grupno igrati.
Treba napomenuti da će od sljedećeg patcha koji bi trebao sljedeći tjedan, vrlo vjerojatno u pon, moći napraviti platoon za dvoje bez obveze premiuma. Ukoliko će onaj koji kreira imati premium tad će moći i pozvati 3.
A za BIPSa, neznam dal ima premium ali iz posta nisam skužio dal ne može naći kako kreirati platoon, ili zna pa nema premium a ne zna da se bez premiuma ne može.
Uglavnom. Ispod Battle, piše random battle, e sad klikneš na aj random battle i otvori ti se lista ispod, tu ima opcija platoon/create platoon, ne znam točno. Ukoliko imaš premium ova opcija će ti biti omogućena za odabrati. Ako nemaš, onda je blokirana.
Zna li se hoće li se mijenjati matchmaking u sljedećem patchu i/ili malo popraviti skupljanje exp/creditsa?
Napokon istražio T34!
Sad još malo udariti po StuG III i T-34-85 da se skupe pare i to je to.
Još imam istraženog JgPanthera i T-43,ali oni neka guštaju dok T34 ne postane premium,onda dolaze u obzir! :D
Pomozite mi da ne odustanem od 110k ep dugog grinda za 120mm top za T34....
P.S.Nadam se da ću stići do T30 kad ga budu mjenjali za T110...
P.P.S.Non-Premium Player!
Bemti.Toliko plačete i kukate protiv rusa a sad maus i ja deremo po onom ausf govnu i nemoš mu ništa.Marišem ga odnaprijed u sve moguće točke i njemu ništa.Da ne govorim o tome koliko brži reload ima od mene.A moja slaba točka odnaprijd svijetli kao prometni znak...
Nakon sto sam dosao do IS po heavy liniji, odustajem od toga. Posto sam KV prodao, prebacio sam se na grindanje medium linije. E sad....famozni A-20. Kako sa time nagrindat do T-34?? Bitke mi u porsjeku sa njime traju oko 20 sek,nekad i manje. Uglavnom sam na dnu, dok vrh popunjavanju IS3 i IS4 i sl.... Dakle apsolutno NISTA ne mogu osim se zaletit napred, ili ostat cucat u nekom grmu i cekat kraj bitke. Netko nekakav savjet mozda? Netko tko je prosao ovaj pakao od tenka?
Nakon sto sam dosao do IS po heavy liniji, odustajem od toga. Posto sam KV prodao, prebacio sam se na grindanje medium linije. E sad....famozni A-20. Kako sa time nagrindat do T-34?? Bitke mi u porsjeku sa njime traju oko 20 sek,nekad i manje. Uglavnom sam na dnu, dok vrh popunjavanju IS3 i IS4 i sl.... Dakle apsolutno NISTA ne mogu osim se zaletit napred, ili ostat cucat u nekom grmu i cekat kraj bitke. Netko nekakav savjet mozda? Netko tko je prosao ovaj pakao od tenka?
Ja sam preskočio BT-2 i 7 i A-20 sa slobodnim iskustvom. Spasili su me bili oni kodovi. Jedino što možeš je izviđati.
Pa to nije ni izvidjanje....spotam ja i za cas oni nestanu i kakva korist od toga...a i xp malo dobijem. Probao sam support scout ali dogovorit se sa ljudima iz tima skoro pa ne moguce. Tako da u biti samo radim 2x R i gledam kako tenk ide ravno.... Nema mi druge.
a-20 je jako, jako specifičan tenk. Njega uopće nemoj igrat ko tenka već kao da voziš NFS...nikad, nikad nemoj stat, flankiraj, spotaj artiljeriju i heavy, meni je trebalo ~160 120 (ako se dobro sjećam) bitki da dođem do t-34 (bez premiuma)....
Jer ova testna faza završila ili im nešto nije uredu sa serverom jer se nikako nemogu spojit