Moramo bit sretni sto su napravili ovakvu igru i da je besplatna(osim goldsa)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
balans lako vrate ako naprave nove veće mape, jer 1000*1000 je premala mapa za njemačke topove (odnosno njihove prednosti)
u stvarnosti rusi jesu imali veći i jači oklop, ali i lošije topove
Ali što su dirali tier X tenkove? T30 su napravili nepreciznim, a hull je stvarno papir. Uzmeš u obzir nizak rof i dobiješ tenk koji ne može preživjeti dugo ako ne izgrade bunker oko njega.
e imam pitanje:Kako igrati dobro sa panzerom IV?Researchane su mi sve nadogradnje osim onog zadnjeg 7.5cm topa.
e imam pitanje:Kako igrati dobro sa panzerom IV?Researchane su mi sve nadogradnje osim onog zadnjeg 7.5cm topa.
E pa tek kad metnes taj top ces igrati nesto s njim, glavnja uloga ti je snajpanje jer taj je top ubitacno precizan za ogromnim rofom.
E pa tek kad metnes taj top ces igrati nesto s njim, glavnja uloga ti je snajpanje jer taj je top ubitacno precizan za ogromnim rofom.
Dobro,a kako da se ponašam na mapi?ja pretpostavljam da pratim heavyje?
Maus ima 190tona a oni su napravili da ima debljinu oklopa skoro kao i IS7 koji ima 70 tona, samo što + is7 još više odbija. Pa tiger je teži od is7 koji ima 90 tona.
I ja sam jučer čitao overlordov blog, jako su ljudi ljuti što su smanjili e seriju i što uvijek ruski tenkovi moraju biti najjači.
Čak su neki pričali kako bi izgledao onda mod kojeg misle staviti da se bore nacija protiv nacije, pa to bi se moglo predvidjeti tko bi pobjeđivao.
@dedaa:Znači ako bih trebao igrati kao snajper,značilo bih da bi se morao negdje skempati i ciljati?
Hm, kažu da je maus imao 2800 hp-a u prijašnjim verzijama (6.4), ali da je zbog buga u prednjem oklopu privremeno dobio 400 hp više. Sad su to fixali i vraćaju na staro.
odigrao sam bitku s Stugom... praktički sam sam pobijedil... otišel sam uphill gdje skoro nije bilo protivnika, samo jedan PZIII kojeg sam uništil, otišel do baze i capal... još je došel M3 LEE za mnom i pomogel mi cappati kad je vec bilo oko 60% zauzeto... a da ne pričam da smo gubili 8-3 i vec su nam bili blizu baze i sigurno bi izgubili... al ovako se nisu stigli vratiti a ni cappati...
i koja su mi postignuća? nikakve medalje ni niš + dobijem 576 exp (DOUBLED) i 10k creditsa... koja glupost
i onda nek oni vrte savjet prije bitke tipa "Ne slušaj krvožedne suborce" i "Ponekad je najjednostavnije capati bazu. Uništavanje svih neprijatelja ti neće donijeti extra bonuse." (tako nešto vrte, ovo ja svojim riječima govorim)
@dedaa:Znači ako bih trebao igrati kao snajper,značilo bih da bi se morao negdje skempati i ciljati?
Pa da ali kako u kojoj mapi.
U ostalima prati heavye i pomazi im koliko mozes.
Ja imam resrchane njemce skroz, obozavam TD ove (jagdtiger skoro 900 bitaka) , mišonju koristim u CW ovime jer jbg a treba netko i batine primati, a skupio sam 600 k free expa i 8 milja kredita da kupim E100 kada dođe a ono nerf do bola. Sada uopče neznam što da radim, ne igra mi se uopče , ni doublove ne radim ... Probao sam Američku TD granu ali je presmiješna u odnosu na nijemce a o rusima da ni ne spominjem...
Da slažem se sa večinom ljudi gore, Rusi u bilo kojoj grani su overpower. T 54 mog Panther a II pojede u close combatu za 2 hitca manje nego kaj meni treba a koliko dinga... ni moj miš ne dinga toliko. Object 704 mi nebi smio probijati Jagdtigera kada mu pogledaš penetraciju, a 2 hitca u čelo i mrtav sam dok ja na njemu ako ge ne gađam bočno mogu se pozdraviti. Ruska artiljerija ima splash dmg od tako reči početka a njemci recimo tek od GW Panthera... ma uzas.
Čitam službene ESL sekcijske forume, naravno rusi su opet u hebenoj prednosti , pravila koja su postavili su abnormalna...
Jako mi se sviđa igra, potrošio sam ne računajući zadnja 2 tjedna , jako puno vremena na nju, i 350 eura na gold za konvert free expa,ali jednostavno oni bi htjeli da ljudi igraju to 24/7 da otvore sve nacije, sve grane samo skupljaju free exp i konvertiraju ga sa zlatom ida od toga zive . Ali taj period dok su ljudi nemilice piskali gold na konvertiranje je prošao jer jednostavno svakome sa zrnom soli u glavi jasno je što god da rade rade u korist ruske grane , i ako ne pređeš na istu uvijek češ biti u podređenom položaju. Mišljenje mene i moje ekipe iz klana je da kada 15.09. svima počne škola, igra je kaput. Pod time mislim da se može zaboraviti na ovoliki broj ljudi na serverima i prelazak polagani na, red Orkestra, BF3 i sl kako če dolaziti.
Da su barem napokon završili sa hebenom betom CW ova da se ljudi mogu malo igrati a ne ovako , da svaki dan na soft resetu u 5 oni nešto mijenjaju , nikada neznaš što i kako, i da jednostavno razvoj patcheva ( koji btw su super brzi što se tiče vremena izlaska tj. pohvaljujem dodatak novih sadržaja) je u potpunosti ovisan o broju vhinera na ruskim forumima koji plaču ako se neki tenk a da nije ruske grane upgradea. Pa onda neka naprave samo rusku granu i da znamo na čemu smo ...
Jako mi se sviđa igra, potrošio sam ne računajući zadnja 2 tjedna , jako puno vremena na nju, i 350 eura na gold za konvert free expa
Dude... damn... why?
Maus ima 190tona a oni su napravili da ima debljinu oklopa skoro kao i IS7 koji ima 70 tona, samo što + is7 još više odbija. Pa tiger je teži od is7 koji ima 90 tona.
I ja sam jučer čitao overlordov blog, jako su ljudi ljuti što su smanjili e seriju i što uvijek ruski tenkovi moraju biti najjači.
Čak su neki pričali kako bi izgledao onda mod kojeg misle staviti da se bore nacija protiv nacije, pa to bi se moglo predvidjeti tko bi pobjeđivao.
Maus je trebao imat 3 puta vise helti nego sto sad ima.
Mislim da su trebali bar donekle ostavit realne omjere snaga među tenkovima jer jedino tako bi se mogla docarat snaga nacisticke njemacke u ono vrijeme te zasto su bili strah i trepet na bojistima.
U igri njemacki tenkovi (ukljucujuci i Mausa) ispadaju ko neke igracke za napucavanje sto mi jako smeta.
Ja = no lifer , koji ni ne puši ni ne pije, ni kava ni ništa, em sam u penziji ... Pa rekoh ma kog vraga ču ja se zahebavati sa recimo Tiger , Mini Miši sl, pa sam njih preskakao da što prije dignem 2-3 grane na max za CW, i onda došli CW sa njima ljeto i kao što vidiš po mapi , u khur.cu su tako reči svi klanovi sa naših teritorija što se tiče ljudi.
A da mi je sada žao kaj sam toliko spiskao žao mi je, ali da sam zaozbiljnije zaigrao Cw onda mi nebi bilo žao. Ali klan u kojem sam nisam htio mijenjati da bi u drugome igrao CW ove svaki dan, jer je ekipa prehebena.
Pozz
Hm, kažu da je maus imao 2800 hp-a u prijašnjim verzijama (6.4), ali da je zbog buga u prednjem oklopu privremeno dobio 400 hp više. Sad su to fixali i vraćaju na staro.
Mozda ja ne bih rekao ja sam bas citao overlordov blog bio sam sretan zbog one E serije kakva je bila u test 2 ali nista i tako citajuci vidio sam overlordov odgovor kada ga je netko pitao zasto su nerfali Mausa.... Because Maus was overpreforming!
Danas mi napokon krenulo sa panzerom IV kada sam počeo redovito pratit heavyje...
A i nagrindao sam i testirao zadnji 7.5cm top i dobar je,prvi puta da sam imao prilku capati kv-a ali mi ga je netko uzeo kada je imao jako malo healtha.Ugl.ako si medium zdravo je imati heavyja oko sebe.
Jedino što ću sad moći raditi sa mausom je stajati iza neke kuce i cekati da oni dolaze k meni, micati se s njime po nekoj čistini je suludo jer kad se snjime malo pokažem negdje na otvorenom odmah sva artiljerija uperi vatru u mene, još su mi i smanjili reload speed. I za kaj sam si ja sad kupovao rammera?
Pa tako oni i očekuju da svatko troši pare ko lud, pa ovo je najskuplji mmo na tržištu i šta korisnici dobiju za to bugove koje ispravljaju godinu dana i samo jedan uparabljiv tank za CW i jednu OP naciju. Ja sam se veselio E-seriji pošto sam ju igrao i na supertestu i free testu i grindao Tiger II da mogu dobit E-75 i E-100 i na kraju dobijem sranja od tenkova i kako da mi se igra s njima sad kad su nerfani poslije testa. Zato lijepo čekam Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad i posebno Battlefield 3, daleko pametnije ulaganje i nastave li ovako Wargamingu se ne piše dobro neće dočekati ni godinu od izlaska iz bete.
Pa tako oni i očekuju da svatko troši pare ko lud, pa ovo je najskuplji mmo na tržištu i šta korisnici dobiju za to bugove koje ispravljaju godinu dana i samo jedan uparabljiv tank za CW i jednu OP naciju. Ja sam se veselio E-seriji pošto sam ju igrao i na supertestu i free testu i grindao Tiger II da mogu dobit E-75 i E-100 i na kraju dobijem sranja od tenkova i kako da mi se igra s njima sad kad su nerfani poslije testa. Zato lijepo čekam Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad i posebno Battlefield 3, daleko pametnije ulaganje i nastave li ovako Wargamingu se ne piše dobro neće dočekati ni godinu od izlaska iz bete.
To su kao neki test serveri?Kako se do njih dođe?
To su kao neki test serveri?Kako se do njih dođe?
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/49328-update-v66-test3-is-out/
Pozdrav, opet sam započeo igrat nakon mjesec - dva dana pauze. I...već mi se igra počeli gaditi, samo pushanje rusa...pa ako ce tako, mogu izbacit sve ostale nacije i dodati jos ruskih tenkova, barem ce bit ravnopravni...
eh da, imam problem, igra mi lagga neprestano, pogotovo u kontrolama tenka, kasni pola - cijelu sekundu i tesko je manevrirati tenk jer ti "pobjegne" isto tako postoji kasnjenje pri pucanju, chatu, oznakama na karti... svemu. Ping je normalan(65-85). FPS je dobar (30<). Znate kako to rjesiti?
Meni se to događa kada imam bittorent upaljen.
hvala, to mi je pomoglo jucer, ugasio sam utorrent i nastavio normalno igrati, ali danas mi steka neovisno o tome jeli ili nije upaljen...
djabe tenkova, djabe taktika, kad se ova banda nakupila zlata i sad roka samo gold shellove, mos se j a ne dobiti
We are Ventrilo cheaters
Bila je jedna di nas je bilo 9 u jednoj ekipi, al mislim da ti nisi tu igrao... Ili čak 11 xD
Ankete su praktične
EDIT: Pas mater, kako je KV-2 kupola za KV ružna...
21 | KV-3 |
---|---|
0 | KV-1S |
Ankete su praktične
EDIT: Pas mater, kako je KV-2 kupola za KV ružna...
Ja ti imam obadva u garazi i mogu ti reci da mi puno vise odgovara 1S.
Razlog tome je brzina, okretnost i ukupna mobilnost koju ima uz jednako naoruzanje (122mm D25T). Zbog toga oklop i ne igra veliku ulogu.
Primjer, jucer mi je Ferdi doletio iza ugla i puknuo 1 granatu ravno u frontalni oklop koji mi je oduzeo pola hp-a, za vrijeme reloada samo sam produzio naprijed s njegove lijeve strane i pobjegao. Da sam imao KV3 u tom slucaju napucao bi me ko beba zvecku. Takvih primjera je bilo mnogo, kad te jaci tenk copi sa KV3 nemozes nigdje pobjeci, ovako sa 1S imas veliku sansu da zbegas.
Najbolje ti je kupiti obadva i vidjeti koji ti vise odgovara, meni 1S puno bolje.
Osobno sam mislio KV-3 uzeti baš radi jačeg oklopa i slabije mobilnosti jer vozim polako i pucam iz prikrajka, stil igre mi je ići polako i ne volim se zaletavati. Kad me netko dosta jak i gađa, uglavnom idem na njega umjesto da mu šmugnem iza leđa. Opet, kao što si rekao, sve je do stila, no zanimalo me vaše mišljenje i stavovi prema tom tenku.