World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.112.012
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

LJudi,je ovo istina?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: World of Tanks

Je, imaš i kad loltraktor puca na VK4502 ;)

17 godina
g12356 kaže...

LJudi,je ovo istina?

to je teški namješteni fejk.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Šta da stavim na At-1?

0 37mm top
1 57mm top(već stavljen)
10 76mm top
0 stock
Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

57mm ti je najbolji izbor.

15 godina
Ziga kaže...
g12356 kaže...

LJudi,je ovo istina?

to je teški namješteni fejk.

{#}

Nadam se da je ovo sarkazam

Poanta uopće nije jel fake ili nije poanta je da i sa najlošijim tenkom možeš ubit/oštetit one puno jače.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2011 11:27 (Kill Frenzy).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako već imam KV i idem na KV3 i dalje na is teškaše, da li ima smisla i da poslije pzIV a uskoro sam i njega apsolvirao skoćim na medium stranu njemaca (panter itd) ili da se i tu držim tigera i te strane...

Da li tko igra u većim tierovima sa mediumima i kako bi to iskustvo opisao u par rijeći?

Za lijene može i jednostavan odgovor tipa, isplati se ili ne...

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Meni su mediumi najzabavniji, jer mi je zanimljivije kretati se po mapi nego se vući ili skempati negdje. Ako pogineš, samo kažeš FFFUUU i odeš na drugi tenk.

15 godina
BIPS kaže...

Ako već imam KV i idem na KV3 i dalje na is teškaše, da li ima smisla i da poslije pzIV a uskoro sam i njega apsolvirao skoćim na medium stranu njemaca (panter itd) ili da se i tu držim tigera i te strane...

Da li tko igra u većim tierovima sa mediumima i kako bi to iskustvo opisao u par rijeći?

Ja iman pershinga (tier8)...pa da ukratko opišen.

U dosta slučajeva ćeš zaradit nakon borbe i popravka tenka, dok u nekim slučajevima nemaš niti za popravak već gubiš. Zbog toga uz pershinga iman i stugga koji mi pokriva sve gubitke. 

Ali daleko je najveća zabava kad te stavi pri vrhu ljestvice, bez problema možeš imat 5 killova i zaradit brdo novaca.

Zabavno je, a sad koliko je isplativo, to ovisi o tebi i tvom stilu igre, meni je isplativo jer mi je sa mediumima najzabavnije igrat pa čak iako sam nekad u minusu.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
14 godina
neaktivan
World of Tanks

takodjer.. Imam pershinga i nije mi lezao dok nije nadogradjen bio do kraja,ali sada..pa to cudo bounca skoro kao neki heavy,kada naidjem na nekog noob vozaca T54 znam ga 1 vs 1 rasturit(nemojte se zbunit,kad naidjem na nekog tko zna igrat u tom vozilu skinem mu samo 40%)...jedva cekam pattona pa da vidim njega...do sada mi je najzanimljiviji bio T20 za vozit... mediumi zakon :)

EDIT: ikone su tocno ove :

http://mirtankov.net/ico/2537-icons-blackspy-v232g-065.html

samo imaju foru sto ruski nekovi pisu nacirilici u toj tablici sa strane,al meni je to bas zanimljivo. naravno kad vidis tenka sve ti lijepo pise kraj njega,osim u tablici toj

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2011 12:00 (TWade).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A šta kažete na pantere kao konkurenciju?

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Victory!
Battle: Sand River 4. kolovoza 2011. 11:57:06
Vehicle: Löwe
Experience received: 2.097
Credits received: 138.096
Battle Achievements: Steel Wall

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
moderator
BIPS kaže...

A šta kažete na pantere kao konkurenciju?

Neugodan top, ali ako mu uspije T-54 prići, stvari se mijenjaju.

Ali stvarno ne znam šta su mislili sa mediumom od preko 60 tona (E-50 kao tier 9 još malo), em veliko, em tromo (IS-7 je tu negdje po mobilnosti i agilnosti).

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Čuo sam da planiraju staviti i singleplayer mod u igru :))))

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Što mislite o KV1S?

Planiram ga kupiti da popunim kolekciju Klimenta, KV1 i KV3 su mi prave zvijerke.

Po statistikama vidim da je to nekakav hibrid heavya i mediuma, nit smrdi nit miriše.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Trailer za 6.6 patch:

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
Moj PC  
3 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Sa ovim updejtom nerfaju njemacke tenkove, sa E-75 skidaju 10 mm zato jer su se rusi bunili da ga je teško uništiti sa IS-4 -{#},smanjuju HP za Maus i za VK4502P {#},to je što sam za sada skužio

EDIT:naravo dolaze par novih tenkova

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2011 12:48 (shady1024).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
shady1024 kaže...

Sa ovim updejtom nerfaju njemacke tenkove, sa E-75 skidaju 10 mm zato jer su se rusi bunili da ga je teško uništiti sa IS-4 -{#},smanjuju HP za Maus i za VK4502P {#},to je što sam za sada skužio

Baš kada su ljudi mislili da nemogu biti još nerfaniji...

Zanima me šta sve bude do verzije 1.0...vjerojatno fizika a i ja se osobno nadam singleplayeru...

16 godina
neaktivan
g12356 kaže...
shady1024 kaže...

Zanima me šta sve bude do verzije 1.0...vjerojatno fizika a i ja se osobno nadam singleplayeru...

A je da ti sada i daju i singleplayer besplatno..

Previše tražiš, nerealan si.

15 godina
neaktivan
dedaa kaže...
g12356 kaže...
shady1024 kaže...

A je da ti sada i daju i singleplayer besplatno..

Previše tražiš, nerealan si.

Ja samo ponavljam ono da sam čuo da planiraju napraviti singleplayer,a ako bude makar dio singleplayera besplatan onda još bolje.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

A da budem iskren nije me briga za SP,ovakav tip igara netriba kampanju,samo nek je izbalansiraju i napravu prema pravim mjerama tenkove,pa ću sa zadovoljstom kupovati svaki mjesec Premium.
(I nebi bilo loše da tenkove drže u razdoblju od 1938-1945 pošto je WW2 tematika,pošto jedna strana je stala 45. {#})

BTW:jeli isplativo stavljati na ferdinanda top 10,5 cm?

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2011 13:25 (shady1024).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
shady1024 kaže...

A da budem iskren nije me briga za SP,ovakav tip igara netriba kampanju,samo nek je izbalansiraju i napravu prema pravim mjerama tenkove,pa ću sa zadovoljstom kupovati svaki mjesec Premium.
(I nebi bilo loše da tenkove drže u razdoblju od 1938-1945 pošto je WW2 tematika,pošto jedna strana je stala 45. {#})

BTW:jeli isplativo stavljati na ferdinanda top 10,5 cm?

Ma kakva kampanja,svaku mapu neka se igra po sandbox načinu.Kao razne enemy territory igre i kao prvih nekoliko battlefield igara.

15 godina
neaktivan

Ne, bolji ti je 8,8cm dok ne istražiš 12,8cm, za 10,5cm su ti skupe granate a ništa posebno ne dobivaš dok s 8,8cm lako skupljaš kredite.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Singleplayer definitivno nije potreban, neka ostane MP pa nek sredstva ulože negdje drugdje, tipa tu flatout fiziku.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Da bolje da prvo riješe probleme koji postoje od početka: nevidljivi tenkovi na otvorenom, fiziku vozila i zaglavljivanje na mapama, bolji balans tenkova te više modova igre inače će s vremonom izgubiti dosta igrača.

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Što mislite o KV1S?

Planiram ga kupiti da popunim kolekciju Klimenta, KV1 i KV3 su mi prave zvijerke.

Po statistikama vidim da je to nekakav hibrid heavya i mediuma, nit smrdi nit miriše.

Ja ga kupio,mislio prec malo na med stranu jer samo njih nemam.sve mu je istrazeno.stavio 122 top i neznam ja igrat sa time lol.posada je na 60% i nema ostalo opremu pa mi je naporan. navikao sam na jagdtigera previse i njegov nacin pucanja kao mitraljez lol{#}

16 godina
neaktivan
BIPS kaže...

kad već pitaš,kreni na stranu tigra. igrao sam sa VK3002DB i redovito bilježio gubitke što nije bio slučaj za vrijeme igranja VK3601H gdje sam u 95% slučajeva bilježio dobitke. igrao sam sa mediumima na višim tierovima i bilo je izuzetno zabavno jer nisam kempao. dovukao bih se do protivnika, spotao ih, napadao ukoliko su slabiji ili bi ispucao granatu i povukao se prepuštajući teškašima da odrade svoj posao. u ovisnosti o položaju nastavljao bih napad u suradnji sa ostalim tenkovima. važno je kod igranja sa srednjacima da ne srljaš predaleko jer si brži od teškaša pa ako previše odeš nemaš potporu i pogibaš. također se upoznaj sa karakteristikama artiljerije jer ne valja odmah srljati dok ista ne nađe položaj i napuni cijev. i to je to, sa srednjacima je lijepo igrati, imaju svoju svrhu, možda ćeš malo češće ginuti dok ne istražiš bolji prijenos ali nude more zabave, više nego igranje sa teškašima. jučer sam barem u 80% partija imao srednjake koji su se zakempali u bazi ili njenoj blizini te bili totalno beskorisni. npr. na El halufu jučer smo vodili bitku na prvom brdu od baze, dva srednjaka i nas dva teškaša protiv petorice iz drugog tima (dva srednjaka i tri teškaša). svi neprijatelji su pali, svatko je imao po kill ali smo ostali bez srednjaka pa odlučismo osvojiti brdo- kod prijelaza kolegu ubije stug, artiljerija njega (njen prvi kill). ja se popnem na brdo i zovem pomoć na koji se odazove teškaš koji je nasrnuo i skinuo jednog ali zbog srljanja ga razbije artiljerija. ja nakon toga bez ičije pomoći razbijem dva šermana, jedan KV i IS 3, spotam blizanca svoga Tigra jedinicu. dotle je rezultat bio 13-9 za nas jer su i kemperi u bazi osim artiljerije nešto uništili snajpanjem. tek onda su se usudili pomaknuti svoje guzice i srediti tigra koji me probušio i preostalu artiljeriju. za igranje sa teškašima, barem po mom iskustvu trebaš puno strpljenja. omjer pobjeda i poraza sa Tigrom mi je 41%:59% i nisam u gubitku. nemam još elitni status na svim vozilima (Hummel i JagdPanther), 3,3 milje kredita pa će biti i za King Tigera pa će mi ova dvojica lijepo krpati gubitke. i to je to, nadam se kako si zadovoljan odgovorom.

16 godina
World of Tanks

Ne kužim ako smanje helath mausa koji je njegov smisao? Spor je nokretan, a i svaki top ga lako probija. Ma nek se ****

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Heh i ovako je Maus bio u sjeni IS-7 koji uopce nije smio biti u igri(igra je u WW2 jel tako?)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
shady1024 kaže...

Heh i ovako je Maus bio u sjeni IS-7 koji uopce nije smio biti u igri(igra je u WW2 jel tako?)

Ne, i nikad nije ni bila i to se ponavlja svaki dan na wot forumu jedno 200-300 puta. Ovo je igra o tenkovima i onakva je kako je "bijeli rusi" zamisle, znaci ruski tenkovi ce uvijek biti najjaci i pomirimo se sa tim.

I nemoj im prigovarati jel oni ne citaju sta ljudi pisu i briga ih za sve, oni su najpametniji na svijetu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice