World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.071.816
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Re: World of Tanks
dedaa kaže...

Moze preporuke topa na KV3?

Trenutno koristiom 107mm od KV-a, imam istrazene gusjenice i radio.

E sad, je li da idem na kupolu pa engine ili kupolu pa 100 mm ili 122mm?

Kupolu obavezno, mada će svi gađati ionako hull, ali je korisna za hulldown pozicije, kao i za topove.

Probaj stotku, nije jaka kao 107 ali je brža i mrvicu preciznija (i mrvicu veća penetracija).

122 je skup, spor i neprecizan, ali probaj i s njim, možda ti legne (ja vidim likove koji se vozaju sa T-44 i 122mm xD).

16 godina
World of Tanks

Pozdrav, novi sam u tenkovima, 3 dana igranja, zasad tjeram do ruskog medium t-34 i njemačkog ferdija. Trenutno vozim bt2 i marderaII

Each day had been worse than the day that had come before it..Today was the worst of all..
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozz ljudi, evo igram vec duze vrijeme WoT, sad sam na pershingu koristim premium pa ako netko hoce nek me doda pod nickom Ifi45 da zaigramo tu i tamo platoon :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Vecinom igram njemacke TD-e i moram zakljuciti da sam definitivno pogrjesio u odabiru te grane za igru. Nakon prelaska na JagdPanthera pocelo je biti jasno da se sa TD-ima jednostavno ne moze konkurirati drugim tenkovima istog, a pogotovo viseg tiera.

Trenutno igram sa Ferdinandom i tesko mi je doci do zakljucka koji bi opravdao igru s njime. Koliko vidim developeri su TD-e visih tierova stavili da bi ih drugi igraci mogli napucavati. Taj zakljucak temeljim na cinjenici da ja sa Ferdinandom nemam niti jednu prednost u usporedbi sa tenkovima istog tier-a, a nije za odbaciti ni cinjenicu da 1 na 1 sa bilo kojim tenkom nizeg tiera nemam sto traziti.

Znaci heavy-i imaju oklop i mocne topove, medium-i brzinu, artiljerija opet mocne topove.

Koju ja kao TD imam prednost nad drugima!?!?

Odgovor je: apsolutno niti jednu. Niti sam brz, niti imam dobar oklop, niti imam top koji moze konkurirati heavy tenkovima, ponekad i medium tenkovima. Igra mi se svodi da camp-anje i cekanje u nekakvoj "zasjedi" koja opet potpuno ovisi na kojoj mapi igram i sto je u nekim slucajevima presudno na kojoj strani mape igram da bi moga imati bilo kakav koristan ucinak za team, a kamo li racunati da cu nekoliko tenkova unistiti.

Moram isto tako zakljuciti da je igra sa TD-ima daleko najgore izvedeni dio ove igre!

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Tvoja korist je da cuvas bazu ili Heavy tenkove koji ce brat dmg umjesto tebe, medium tenkove mos rejpat bez problema samo treba si dat vremena na ciljanju da hit bude koristan. Ja vidis recimo imam pershinga pa mi brzina opet ni bas pre velika, a sam nemogu na tenkove istog tiera, a kamoli veceg tako da smo priti mach u istoj jami.... Recimo ferdi je po meni jedan od odlicnih tenkova, ja sa pershom mu skoro nist nemrem osim trakanja, s prijeda dinga sve a odozada sam isto kifla... I da TD-i jesu za kampanje i mozes ih nazvat "teskim snajperima" , po ovome vidim da ti se bas ne svida taj stil igranja, ali gle jos uvijek imas mogucnosti odabrat nesto drugo. Isprobavaj malo grane i vidi kaj ti se svida, jer dosta ljudi grijese kaj si odaberu samo jednu granu i igraju sa njom.

17 godina
@Sint1
Kad stavis 120mm na Ferdinanda onda počinje zabava.
15 godina
Sint1 kaže...

Vecinom igram njemacke TD-e i moram zakljuciti da sam definitivno pogrjesio u odabiru te grane za igru. Nakon prelaska na JagdPanthera pocelo je biti jasno da se sa TD-ima jednostavno ne moze konkurirati drugim tenkovima istog, a pogotovo viseg tiera.

Trenutno igram sa Ferdinandom i tesko mi je doci do zakljucka koji bi opravdao igru s njime. Koliko vidim developeri su TD-e visih tierova stavili da bi ih drugi igraci mogli napucavati. Taj zakljucak temeljim na cinjenici da ja sa Ferdinandom nemam niti jednu prednost u usporedbi sa tenkovima istog tier-a, a nije za odbaciti ni cinjenicu da 1 na 1 sa bilo kojim tenkom nizeg tiera nemam sto traziti.

Znaci heavy-i imaju oklop i mocne topove, medium-i brzinu, artiljerija opet mocne topove.

Koju ja kao TD imam prednost nad drugima!?!?

Odgovor je: apsolutno niti jednu. Niti sam brz, niti imam dobar oklop, niti imam top koji moze konkurirati heavy tenkovima, ponekad i medium tenkovima. Igra mi se svodi da camp-anje i cekanje u nekakvoj "zasjedi" koja opet potpuno ovisi na kojoj mapi igram i sto je u nekim slucajevima presudno na kojoj strani mape igram da bi moga imati bilo kakav koristan ucinak za team, a kamo li racunati da cu nekoliko tenkova unistiti.

Moram isto tako zakljuciti da je igra sa TD-ima daleko najgore izvedeni dio ove igre!

ferdi je najbolji njemački tier8 (uključujući i teškaše i midijume).......

zakloni donji dio (hull) pazi na arty i sa najboljim topom u tieru si car...........

ferdi se za razliku od ostalih td-ova može igrat i kao assault gun (ako si na vrhu, uz podršku midijuma predvodiš napad)......

ja sa ferdijem imam medalja (top gun, witman, sniper, steel wall itd.) koliko i sa svim ostalima skupa...... 56% pobjeda......

tenk je zakon, samo se treba prilagodit malo drugačijem stilu igre  od ostalih td-ova.......

hacenanug
17 godina
World of Tanks

Dobro ajmo reci da se djelomicno slazem s vama, ali bi htio naglasiti da recimo StugIII i JagdPzIV su sasvim pristojni tenkovi u svom tieru. Znaci s njima mozes konkurirati i sa brzinom i sa topom i sa oblikom i oklopom. Cak bi rekao da oni imaju za svoj tier super odlicne topove, a nema sanse niti jedan medium da ce te zaobici jer si prespor.

I opet moram reci da jednostavno na visem tier-u TD ja po nicemu ne konkuriram drugim tenkovima i kako god okrenes sam "under dog" u svim partijama, a to jednostavno nema smisla.

Ovo sto govorim ne govorim radi frustriranosti jer mi ide lose sa Ferdinandom, vjerovali ili ne sa Ferdinandom imam najvisi postotak pobjeda od svih tenkova s kojima sam igra u svojih nesto vise od 2500 partija.

Cisto bi htio cuti vasa misljenja o ovome.

@ Ushirlo

Imam 57% pobjeda sa Ferdinandom skoro ko i ti, pretpostavljam jer imas vise partija od mene.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2011 14:31 (Sint1).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Onda ga neznaš koristiti kao treba, Ferdinand je najbolji tier 8 tank. Prednji oklop je nevjerojatno jak a top od 122mm sve probija.

Samo moraš paziti Ferdo nije jurišni tenk i nikada ne smiješ s njim izlaziti na otvoreno, uvijek budi blizu nekog zaklona, stijene ili kuće da možeš zaštiti leđa.

Ti si podrška u napadu teškim tenkovima ili obrana na bazi nikad se ne smiješ izdvajati sam i uvijek provociraj protivnika da te gađa u prednji oklop pritom pokušaj sakriti dno i onda si neuništiv. Ja sam s Ferdom imao najviše 8 uništenih tenkova i gotovo uvijek 2 do 3 tenka po bitki, te preko 10 dobijenih medalja steel wall i 2-3 top gun medalje, to mije jedan od najdražih tenkova i još ga imam u garaži.

Ako ti ne leži Ferdo onda vjerovatno TD-i nisu za tvoj stil igre, njih moraš koristiti kao snajper i biti ubojica iz daljine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

I ja sam nabavio ferdia,uzasno tesko igrat,evo vec sam stavio nove gusjenice pa mi je lakse igrati,jos motor pa idem na top,nemam premium pa ga odrzavam sa stugom,i da ti jos nesto kazem meni je lakse igrati kad Nisam najjaci u igri,tada skupljam najvise kredita/exp.a kada sam na vrhu,obicno(uvijek) me napada copor mediuma

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2011 14:49 (shady1024).

0 0 hvala 0
17 godina
Sint1 kaže...
 artiljerija opet mocne topove.

Ne samo da imaju mocne Howitzer i Mortar topove, vec imaju jebacki domet, praktički s kraja na kraj mape možeš one shootati protivnika nakon

što je scout tenk tvog tima se zaletio u protivničku bazu.

Mana je slaba preciznost na daljinu

17 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
DrNasty kaže...

Kako misliš na IS pa na Tigera?

Valjda misli da će se moć sukobit sa Tigrom, budući da mu je KV13 slabiji dosta od Tigra.

Yep, moci ces, imao sam ih oba (IS jos uvijek imam) i IS je jaci, sporiji reload, ali jaci udar topa i bolje dinga od tigera 8tiger uopce ne dinga :-D )

15 godina
World of Tanks

Od kad sam stavio trol top na KV-a, tenk mi je prezakon. Exp se skuplja bez pol frke. U 4 partije nakupim 3k exp...

+ što je prezabavan, + što donosi hrpu love...

Kresneš IS-4 i skineš mu 300 HP-a..{#}

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Od kad sam stavio trol top na KV-a, tenk mi je prezakon. Exp se skuplja bez pol frke. U 4 partije nakupim 3k exp...

Zabavan je no zahtjeva potpuno drugi stil igre.

Nonstop netko treba biti pored tebe da te pokriva dok reloadas, ako ides solo na jednu stranu gotov si.

107mm je top za svaku situaciju, haubica je zabavnija, pogotovo u gradskim mapama, ali 107mm je opcenito bolji za svaku situaciju.

15 godina
dedaa kaže...
DamageHigh kaže...

Zabavan je no zahtjeva potpuno drugi stil igre.

Nonstop netko treba biti pored tebe da te pokriva dok reloadas, ako ides solo na jednu stranu gotov si.

107mm je top za svaku situaciju, haubica je zabavnija, pogotovo u gradskim mapama, ali 107mm je opcenito bolji za svaku situaciju.

Da, to je istina. Ali volim te high damage topove...i na Stugu 105 koristim..;)

17 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...

a i haubica tier 6 je kad se pogleda tier 8 tenk

Pretjerali su sa tim arty glupostima.nek im smanje dmg bar za 30% ovim high tier arty i stave 2 max po mapi.pun mi je qurac da me idiot sa drugog djela mape one shota bez ikakavog skilla i u sigurnosti svoga grma

14 godina
World of Tanks

Ova nije bila loša :

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Zaja kaže...
GRDI-146 kaže...

Pretjerali su sa tim arty glupostima.nek im smanje dmg bar za 30% ovim high tier arty i stave 2 max po mapi.pun mi je qurac da me idiot sa drugog djela mape one shota bez ikakavog skilla i u sigurnosti svoga grma

Taj idiot puca 1-2 zrna po minuti što znači da gađa zicere, ako te one shota pitam se tko je tu bez skilla i mozga? Ali da, svakako ih bude previše, do max 2 bi bilo u redu

Jučer tip iz suparničkog teama iznerviran što ga je arty ubio napiše da smo luzeri koji ne znaju igrat pa iz daljine gađamo, bilo nas je 4 arty na našoj strani, 1 tier 7, 2 tier 6 i ja tier 5, jedan mu je napisao da ima is4 u garaži, drugi is7, treći jagdtigera, ja imam tiger 2 i is3... Tko brani bilo kome da u garaži ima jedan arty za zezanciju? Dapače, kad znaš sve mape sa arty igrat znaš i kako se postavit da te arty što teže može pogodit

clock2much
14 godina
shady1024 kaže...

I ja sam nabavio ferdia,uzasno tesko igrat,evo vec sam stavio nove gusjenice pa mi je lakse igrati,jos motor pa idem na top,nemam premium pa ga odrzavam sa stugom,i da ti jos nesto kazem meni je lakse igrati kad Nisam najjaci u igri,tada skupljam najvise kredita/exp.a kada sam na vrhu,obicno(uvijek) me napada copor mediuma

Odi prije na top, isplati se. 128 mm top razara više manje bilo koga.

I stvarno ne znam nikoga ko se žalio da (full upgrade) Ferdi ne valja... :)

14 godina
neaktivan
Cele303 kaže...
Zaja kaže...
GRDI-146 kaže...

Taj idiot puca 1-2 zrna po minuti što znači da gađa zicere, ako te one shota pitam se tko je tu bez skilla i mozga? Ali da, svakako ih bude previše, do max 2 bi bilo u redu

Jučer tip iz suparničkog teama iznerviran što ga je arty ubio napiše da smo luzeri koji ne znaju igrat pa iz daljine gađamo, bilo nas je 4 arty na našoj strani, 1 tier 7, 2 tier 6 i ja tier 5, jedan mu je napisao da ima is4 u garaži, drugi is7, treći jagdtigera, ja imam tiger 2 i is3... Tko brani bilo kome da u garaži ima jedan arty za zezanciju? Dapače, kad znaš sve mape sa arty igrat znaš i kako se postavit da te arty što teže može pogodit

Potpuno se slažem s tobom. Svak bi trebo igrat sa arty pa bi vidio da nije to samo stat i pucat na nepokretne mete treba imat malo mota i znat prepostavit gdje će se neprijatelj pojavit, koliko uzet preticanje itd. Uostalom barem se naućiš sakrit od arty.

Samo da napomenem otkriveni kemperski tenk je uništen tenk.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2011 16:31 (Valiant28).
15 godina
Ma..ja kad se iznerviram zbog artiljerije uzmema Hummela i chillam...:)
Uopce mi nije bio cilj grindat arty, a sad mi je druga glavna grana.
15 godina
World of Tanks

Kako vi tu igru igrate sa premium-om ili bez, jel vidim da bez trea se krvavo namuciti

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bera kaže...

Kako vi tu igru igrate sa premium-om ili bez, jel vidim da bez trea se krvavo namuciti

Ja igram bez..

Još samo 190k exp do mausa..{#}

15 godina
shady1024 kaže...

ma ferdi je sa 12,8 topom money maker...............

ja sa njim bez premiuma pristojno zarađujem............

sa 10,5 topom sam bio u laganoj poziziv, a sa 12,8 zarađujem u prosjeku 10k kredita po partiji........

naravno da se dogodi neka partija da završim u minusu, ali zato ako dobro odigram nerjetko budem u plusu za 20k.........

hacenanug
14 godina
World of Tanks

Stavio na T-43 top od 100 mm i odma je krenulo .

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ova je jos iz dana bolta,al je nisam znao da printscreen sejva u WoT mapu pa sam je sad tek nasao. btw tenk je T20,na njemu imam cak i steel wall :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

pozdrav,danas sam krenuo sa igrom i kada pokrenem battle ne vidim tenkove nego tek kad pređem iznad svojih vidim kao zeleni obrub...Da li je to normalno ili?

EDIT:Riješeno,samo je trebalo ponovo pokrenuti!

Programer,3D artist i web dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2011 19:31 (Wedran Dev).

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Konačno (top)...

3 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

opet klaunovi napadaju......

pa moga si već naučit slabe točke.........

hacenanug
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
ushirlo kaže...

opet klaunovi napadaju......

pa moga si već naučit slabe točke.........

A jesam...ali nisam napravio backup skinova pa mi se neda vraćat..:p

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice