World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.124.306
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
World of Tanks

Znaci Is-ovi su definitivno prejaki u prosjeku kao i vecina ruskih snaga, ali sve ja to nekako pretrpim jer ipak su developeri bjelorusi, a i sam oblik Is-ova je takav da kad ga gadas s bilo koje strane postoji sansa od dinganja ili ne probijanja oklopa.

Po meni je daleko najveca sramota Lowe! Upravo sam imao jedan od mnogih okrsaja sa tim cheaterskim smecem. Ja u Ferdinandu sa 105mm topom. 10 hitaca u prednju stranu od toga samo jedan HE jer mu skida oko 5% s njim i jedva jedvice 50% mu skinem. To smece cheatersko trebam gadati sa mikromilimetarskom preciznoscu da mu ista stete nanesem iako on ima 120mm prednjeg oklopa sto je za mene nevidena sramota. I naravno da sam ga uspia i dingnuti u bok sa udaljenosti po mojoj slobodnoj procjeni od cca 2 metra. Uzas uzas uzas kako su gamad to namistili.

Usporedbe radi VK4502 sa 250 mm oklopa dingam jako rijetko, a recimo od 10 hitaca mjesano HE i AP 7 ce sigurno napraviti stetu dok Lowe-u sa 10 hitaca mozda 4 naprave neku stetu, mozda 2 naprave kritikale koji mu ocito ne smanjuju funkcionalnost i dingaj brate do besvijesti.

Po meni ne videna katastrofa!

4 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
Sint1 kaže...

Znaci Is-ovi su definitivno prejaki u prosjeku kao i vecina ruskih snaga, ali sve ja to nekako pretrpim jer ipak su developeri bjelorusi, a i sam oblik Is-ova je takav da kad ga gadas s bilo koje strane postoji sansa od dinganja ili ne probijanja oklopa.

Po meni je daleko najveca sramota Lowe! Upravo sam imao jedan od mnogih okrsaja sa tim cheaterskim smecem. Ja u Ferdinandu sa 105mm topom. 10 hitaca u prednju stranu od toga samo jedan HE jer mu skida oko 5% s njim i jedva jedvice 50% mu skinem. To smece cheatersko trebam gadati sa mikromilimetarskom preciznoscu da mu ista stete nanesem iako on ima 120mm prednjeg oklopa sto je za mene nevidena sramota. I naravno da sam ga uspia i dingnuti u bok sa udaljenosti po mojoj slobodnoj procjeni od cca 2 metra. Uzas uzas uzas kako su gamad to namistili.

Usporedbe radi VK4502 sa 250 mm oklopa dingam jako rijetko, a recimo od 10 hitaca mjesano HE i AP 7 ce sigurno napraviti stetu dok Lowe-u sa 10 hitaca mozda 4 naprave neku stetu, mozda 2 naprave kritikale koji mu ocito ne smanjuju funkcionalnost i dingaj brate do besvijesti.

is4 full nadograđen(dakle top os is7) i dingam leoparda sa 5 metara.šta da više kažem

17 godina
neaktivan
FichoM kaže...

Imam PZ IV, i nemam pojma kako igrati, stalno me stavlja u partije sa puno jačima od sebe, redovito sam među slabijima u ekipi... tenk nije za scouta jer je prespor, a bogami ove jače tenkove ne može ni okrznuti...

skini si skin koji ti pokazuje osjetljive točke tenkova (rusi su imali u WWII knjižicu - "osjetljiva mjesta tenka" koju su morali naučiti napamet - ako su željeli preživjeti)

nikad ne jurišaj sa čela, nastoj biti bočno ili ideano sa leđa,

gađaj uvijek gusjenice, tank sa gorivom i motor

nakon svakog hica, bježi koliko te gusjenice brže mogu nositi u zaklon

16 godina
Sint1 kaže...

treba znat di gadat.opce poznato je da je lowe jako slab u donje prednjem dijelu,isto kao i vk ausuf b.sa is3 sam im skidao dosta hp-a pogovoro loweu,a sa is4/is7 da ne pricam.naravno govorim o ovim jacim topovima.

nisam znao di bi gadao vk-a dok mi dragi prijatelj kuky nije naglasio di i u kojem djelu su najslabiji.i od tad ih ubijam ko od sale.ali bilo di drugdje da ga gadas on ce ti u 80% bouncati bez obzira na jacinu topa.

isto tako i o americkim tenkovima sa svojim neprobojnim kupolama,na tijelu su slabi ko kremsnite a kupola ko da je od neznam cega.dinga di god da pogodis

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 19:47 (lollik91).
17 godina
World of Tanks

Znam ja da njega treba tuci u najnizi dio prednje strane. Ali da to probijes glavni uvjet je da ste oba na ravnoj podlozi i vrlo blizu inace nemas sanse to pogoditi i probiti njegov sramotno tanki 120mm oklop!

Ma nema veze viditi cu kako ce mi ici sa 128mm topom ovo sam jednostavno mora izbaciti frustracije iz sebe u vezi tog cheaterskog tenka.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 20:37 (Sint1).

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Lowe odbija granate i od mojeg mausa.

Zapravo Tiger II(King tiger ili KT) ima deblji oklop, ali je Lowe više ukošen pa zato jako puno odbija, isto je sa njegovom kupolom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 21:07 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Darky kaže...
FichoM kaže...

Imam PZ IV, i nemam pojma kako igrati, stalno me stavlja u partije sa puno jačima od sebe, redovito sam među slabijima u ekipi... tenk nije za scouta jer je prespor, a bogami ove jače tenkove ne može ni okrznuti...

skini si skin koji ti pokazuje osjetljive točke tenkova (rusi su imali u WWII knjižicu - "osjetljiva mjesta tenka" koju su morali naučiti napamet - ako su željeli preživjeti)

nikad ne jurišaj sa čela, nastoj biti bočno ili ideano sa leđa,

gađaj uvijek gusjenice, tank sa gorivom i motor

nakon svakog hica, bježi koliko te gusjenice brže mogu nositi u zaklon

Nisam mislio otključavati jači top, jer mi je plan što prije preći na jačeg tenka, ali očito ću morati;) Nabavio sam i Premium napokon... Btw. sa Hummelom gotovo svaki put imam preko 900xp i preko 35 000 creditsa (sa premiumom), al očito da mi artiljerija bolje leži...

14 godina
lollik91 kaže...
Sint1 kaže...

treba znat di gadat.opce poznato je da je lowe jako slab u donje prednjem dijelu,isto kao i vk ausuf b.sa is3 sam im skidao dosta hp-a pogovoro loweu,a sa is4/is7 da ne pricam.naravno govorim o ovim jacim topovima.

nisam znao di bi gadao vk-a dok mi dragi prijatelj kuky nije naglasio di i u kojem djelu su najslabiji.i od tad ih ubijam ko od sale.ali bilo di drugdje da ga gadas on ce ti u 80% bouncati bez obzira na jacinu topa.

isto tako i o americkim tenkovima sa svojim neprobojnim kupolama,na tijelu su slabi ko kremsnite a kupola ko da je od neznam cega.dinga di god da pogodis

Ista stvar je meni bila sa KV-5, gdje god ga pogodim odbije se, pa sam onda otišao na forum i potražio rješenje, sada ih skidam ko od šale.

16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Da su njemci napravili tenk 1948 izgledao bi ovako:

To su inače bili planovi njemaca, da naprave tenk sa dva topa, koji bio bio ujedno i aa gun.{#}

Njemci su po meni bili tehnooški najnaprednija nacija u WW2. Neka kaže tko što hoće,ali stvarno su rasturali

To ti je i bila najveća greška nijemaca u WW2. 

Da su manje išli na perfeknost i eksperimentiranje sa high tech điđama poput orbitalnih bombardera, V2 raketa, pa i praktički tenkova od kojih su imali vrlo malo koristi tipa Konig Tiger i drugih, a više se orijentirali na masovnu proizvodnju ko sovjeti, možda bi i bili uspješniji. Isto tako pitaj Boga što bi se dogodilo da nisu odgodili Barbarossu zbog hebene Italije i njezine nesposobnosti, rekao bih da bi sigurno dobili rat. Al eto.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

bullshit, da su V2 izmislili prije, mozda bi i dobili rat, njima je također trebao dalekometni bombarder a ne Junkersi (oni su bili psihološko ouzje sa svojim sirenama) a snjime bi dobili bitku za britaniju

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

kod topova jel bolje da je accuracy manja ili veća? i jel velika razlika između jednog koji ima npr 0.37 i jednog 0.39

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CRT kaže...

bullshit, da su V2 izmislili prije, mozda bi i dobili rat, njima je također trebao dalekometni bombarder a ne Junkersi (oni su bili psihološko ouzje sa svojim sirenama) a snjime bi dobili bitku za britaniju

Kaj pričaš ti?

Uspoređuješ štuke koji su bili obični bombarderi za obrušavanje sa nekakvim dalekometnim bombarderima koje su isto naveliko proizvodili. Kakvoj Bitci za Britaniju pričaš?

Nijemci su je izgubili jer umjesto da su se više koncentrirali na bombardiranje aerodroma i industrijskih postrojenja, oni su rađe bombardirali civilne zgrade zbog osvete što su ima Berlina malo taknuli Britanci.

Ja sam mislio na Meseršmita New York bombardera, čini mi se da je bio samo prototip napravljen ali ulupane ogromne količine novca u razvoj.

I V2 prijatelju nije imao nikakvu drugu namjenu osim bombardiranja hebenog Londona, baš kao i V1. 

Jedine koristi su na kraju imali Ameri i Rusi od Von Brauna, čovjek zaslužnog za cijeli svemirski program.

17 godina
protjeran
Sint1 kaže...

IS nije najjači tenk u tier 10 tieru , vjerovatno ste malo igrali... On ima svoje prednosti i mane , ali frontalno ga obično jede maus, a u flankanju ga jede t30 zbog strašnog topa... Ono u čemu je on dobar je što je nevjerovatno brz i ima poveću mogućnost dinganja odnaprijeda posebno medium tenkovima...

Što se tiče LOWE-a donji dio cijeli je preslab , njegova kupola je nevjerovatno jaka i zaobljena , u borbi sa medium tankom nema ama baš nikakve šanse jer je to vjerovatno jedan od najsporijih tenkova ne samo u brzini nego i u okretanju kupole... Odličan za snajpanje zbog dobrog topa , ali u bliskoj borbi ko zna igra protiv njega je kanta (ISKORISTITE NJEGOVU PREDUGAČKU CIJEV MEDIUMI...) ... Najslabiji mu je zadnji dio i tu svaki pogodak sigurno probija i skida nevjerovatno puno lifea...

Netko je spomenuo KV-5 , pa ću otkriti tajnu gdje je najslabiji... , on ima strašan donji dio i tu ljudi griješe kada ga dolje gađaju..., njegov najlošiji dio koji se lako većinom probija je kupola koja koda je kartonska kutija... Ja sa jagpantherom ko od šale probijam tu kupolu, prije sam griješio i gađao ga u gusjenicu što je znalo biti iritantno koliko je otporan u donjem dijelu...

U biti svaki tenk treba prokljuviti i onda se postaviti tako da se izbjegavaju njegove najjače točke... Nevjerovatno mi je gledati likove koji samo što ne plaću , kada frontalno napadaju tenka koji je od  naprijeda jači od njih... TO  mi je najsmješnije kod T29 gdje likovi koji znaju jednostavno provire samo kupolom (visok je...) i onda izmjenjuju vatru sa tigerom 1 ... Normalno pobjednik je već unaprijed određen, umjesto da tigar pričeka ili da cijeli izađe ili da ga arty riješi ili da ode na drugo mjesto...

PS. Kada Ferdinand nadogradiš na 120 mm top vidjet ćeš šta je mašina za ubijanje lowe-ova...

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 12:50 (Busola).
17 godina
protjeran
CRT kaže...

Greška V2 je iznimno neprecizna raketa koja se na bojištu nije mogla upotrebljavati (odmak od cilja preogroman...) Njihova velika greška je što nisu ubrzano razvili ono u čemu su bili najbolji , a na kraju rata ni nisu mogli jer su cijelo vrijeme bili bombardirani... (mlazni avioni, izvrsni topovi, pokretne haubice, brzi tenkovi koji su pri kraju rata jednostavno odbacili pa Panthera nikada nije došla do izražaja, ...)

Bitku za Britaniju nisu dobili (mislim zračnu, kopnena je bila nemoguća zbog preslabe mornarice njihove...) zbog u to vrijeme preslabih lovaca presretača koji su štitili njemačke bombardere...

16 godina
neaktivan
World of Tanks

ME109 je bio podjednak sa Spitfireom po ajmo reći performansama, popljugali su je jer si je Luftwaffe i njezino vodstvo malo zabrijalo, Kriegsmarine je bio preslab.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Kupio sinoć T-44. Stavio sam mu dugački 85mm, ali je i dalje undergunned, idem ekspresno na kupolu i D10T, nabiću one pojačane amortizere za 200k kredita, da podnesu masu (jest da će biti spor al jbg).

Nisam bio ammoracked nikako, jesu jednom oštetili, ali nije eksplodiralo. Vidjećemo kako će bit s novom kupolom i 100mm.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dedaa kaže...

ME109 je bio podjednak sa Spitfireom po ajmo reći performansama, popljugali su je jer si je Luftwaffe i njezino vodstvo malo zabrijalo, Kriegsmarine je bio preslab.

ME je imao dizajnersku pogrešku sa kotačima

njemci su tvrdili da su više ME 109 izgubili na slijetanju nego da su ih skinuli englezi

ME109 je imao u propeleru 20 mm top koji je doslovce kidao savezničke avione

16 godina
World of Tanks

Dobili bi njemci bitance samo je bio problem što su njihovi avioni puno trošili i ponekad se dešavalo da se jednostavno nisu stigli vratiti iz britanije jer im nesalo goriva pa su se spuštali u vodu.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

@Darky

Aha da, čini mi se da sam gledao taj dokumentarac.

Bilo kako bilo Spitfire je imao premali operativni domet, što ne čudi obzirom da je konstruiran za obranu a ne napad.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 13:12 (dedaa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
CRT kaže...

V-2 je bilo zapravo psihološko/propagandno oružje, jer se zapravo i nije nešto iskazala na bojištu. Ispaljeno je sve skupa oko 3000 raketa, a ubijeno je oko 7000 ljudi.

Više je ljudi ubijeno pri izradi i savezničkom bombardiranju V2 postrojenja ... procjena je oko 10 000.

Junkers JU-87 aka STUKA je bombarder za neposrednu podršku kopnenim i pomorskim snagama i to jedan od najboljih u WW2.

On se vrlo dobro pokazao skoro na svim bojištima, osim kod borbe za Britaniju. A tamo je krivo upotrebljavan i zato su imali velike gubitke.

Pogotovo dobra je bila verzija za protuoklopnu borbu ... JU-87G sa dva 37 mm AT topa. Na tom modelu se iskazao njemački as Hans Ulrich Rudel.

16 godina
neaktivan
memulica kaže...
CRT kaže...

V-2 je bilo zapravo psihološko/propagandno oružje, jer se zapravo i nije nešto iskazala na bojištu. Ispaljeno je sve skupa oko 3000 raketa, a ubijeno je oko 7000 ljudi.

Više je ljudi ubijeno pri izradi i savezničkom bombardiranju V2 postrojenja ... procjena je oko 10 000.

Junkers JU-87 aka STUKA je bombarder za neposrednu podršku kopnenim i pomorskim snagama i to jedan od najboljih u WW2.

On se vrlo dobro pokazao skoro na svim bojištima, osim kod borbe za Britaniju. A tamo je krivo upotrebljavan i zato su imali velike gubitke.

Pogotovo dobra je bila verzija za protuoklopnu borbu ... JU-87G sa dva 37 mm AT topa. Na tom modelu se iskazao njemački as Hans Ulrich Rudel.

A najvažnije je da su tih 7000 ljudi bili sve civili.

Taj podatak pokazuje koliko su očajni Nijemci bili zadnje 2 godine rata.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 13:29 (dedaa).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Hitler je bio covjek od ideje, imao je dugogodisnji plan... i onda mu dodje takav racun za plin... ko ne bi popi?dio...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro

6 2 hvala 0
17 godina
protjeran
Busola kaže...

Netko je spomenuo KV-5 , pa ću otkriti tajnu gdje je najslabiji... , on ima strašan donji dio i tu ljudi griješe kada ga dolje gađaju..., njegov najlošiji dio koji se lako većinom probija je kupola koja koda je kartonska kutija... Ja sa jagpantherom ko od šale probijam tu kupolu, prije sam griješio i gađao ga u gusjenicu što je znalo biti iritantno koliko je otporan u donjem dijelu...

Ne, KV-5 treba gađati onu malu kupolu sprijeda  s lijeve strane.

Američke heavye (T-29 pa na dalje) gađajte u 'uši' na kupoli.

BTW velika većina tenkova je najtanja sprijeda dole i na fiksnim strojnicama.

16 godina
odjavljen
World of Tanks

Nemojmo u offtopic, tema je World of Tanks, ne World of War.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

Samo T29 ima te uši na drugoj kupoli. Kasniji tenkovi to više nemaju.

Inače američki tenkovi su od papira cijelo tijelo. Dobro je dok možeš izvirivati samo s kupolom.

Što se IS-7 tiče, brz je, al malo puta mi se desilo da mi dinga sa mojeg 120mm na T34. Zapravo, ovaj top nema problema s probijanjem bilokojeg tenka. Čak i Mausa odere samo treba znat gdje mu je oklop slabiji. 

I ako se može tako igrat s neprijateljem skrivača, onda ima dobre šanse, al ako ti nešto dolazi od iza, bio to i tier 5 medium, onda si vrlo vjerojatno mrtav. Osim ako su totalni kreteni što nije nemoguće ko sve igra ovu igru.

Što se tiče ovih skinova, vidim da se dosta koriste po igri, al nije to moj stil. 

Evo neki dan, bli na Minesu, išao na brdo, 1 VK36, 1 T-44 i ja u T25. Gore su došli 1 T-43 1 T-44 i 2 PzIV. Ubili smo sve osim T-44 koji je ostao na 10%, protiv našeg t-44 na nekih 80-85%. Kako je ovaj reloadao prije nego naš, tako ga je dimnio u ammo rack u killao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
World of Tanks

Da li bi vam se svidjelo da strojnice i ostala oružja na tenku koja inače miruju, doista pucaju (radi efekta)?

21 Svakako
2 Da
6 Možda
7 Ne
3 Ni u ludilu
Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Busola kaže...

Bitku za Britaniju nisu dobili (mislim zračnu, kopnena je bila nemoguća zbog preslabe mornarice njihove...) zbog u to vrijeme preslabih lovaca presretača koji su štitili njemačke bombardere...

NE, Me109 i Spitfire su bili podjednaki, cak je Me bio brzi i cini mi se imao veci domet, dok je Spitfire bio pokretljiviji. Takodjer je Luftwaffe (na pocetku bitke za britaniju) bila visestuko jaca od (ostatka ostataka) RAF-a. Engleze je spasilo nepromisljeno djelovanje Goringa i radari!

Jack Sparrow kaže...

Dobili bi njemci bitance samo je bio problem što su njihovi avioni puno trošili i ponekad se dešavalo da se jednostavno nisu stigli vratiti iz britanije jer im nesalo goriva pa su se spuštali u vodu.

Istina, (dodše, imali su lovca velikog akcionog radijusa (me110) koji je bio katastofa) ali su njemci imali odlicnu podrsku te spasavanje pilota koji su pali u more (za razliku od britanaca koji su taj sistem razvili pre kraj rata=

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Nemojmo u offtopic, tema je World of Tanks, ne World of War.

Pa svijet tenkova je svijet rata.

Sry na OT, jednostavno mi je uvijek falilo što nisam išao u gimnaziju unaprijeđivati znanje povijesti pa se tu i tamo malo ispucam.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 14:30 (dedaa).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Moze kakav link za hitzones skin?

Nalazim tu neke ali pokazuje samo na nekim tenkovima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice