World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.124.498
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
World of Tanks

Novosti u garaži :

Moj PC  
17 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
World of Tanks

Novi tenkić:

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks
Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: World of Tanks

Ti se šališ, zar ne?

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kupio sam prije par tjedana kv13 , tenk ima brzinu i solidan oklop , ali top je nekako preslab nemam šanse protiv tigera jedino ako gađam u motor .

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nixXxa kaže...

Kupio sam prije par tjedana kv13 , tenk ima brzinu i solidan oklop , ali top je nekako preslab nemam šanse protiv tigera jedino ako gađam u motor .

Lupaj mu sa 122 topom He granate i nabi mu koji crit

15 godina
vexx5555 kaže...

Novi tenkić:

Realno gledajući smeće.U igri naravno.Lak za probijanje da je to strašno.

Čitao sam da je tiger tako podcjenjen u igri i tako loš zato što nisu uzimali u obzir od kakvog je materijala već samo debljinu oklopa.

Tiger u svoje doba je bio zvijer a u igri je loš,vjerojatno zbog toga

16 godina
odjavljen
Kill Frenzy kaže...

Čitao sam da je tiger tako podcjenjen u igri i tako loš zato što nisu uzimali u obzir od kakvog je materijala već samo debljinu oklopa.

Dosta su oni fulali, npr. Pershing je u stvarnosti bio najjači američki tenk, a vidiš kako su ga u igri prikazali.

14 godina
neaktivan
Ma igra odavno nema smisla al sto ces. Trebali bi dodati nekakve bitke gdje sudjeluju samo pravi tenkovi koji su bili napravljeni, a ne nekakvi maus, is4, is7, t30 i slicno. Bilo bi zanimljivo sigurno vidjeti Tiger II protiv 5 Shermana i 1 Pershinga bas kao sto je bilo i u stvarnosti, al sto mozemo
15 godina
World of Tanks

Niti jedan tenk nije izmišljen koliko znam ali ih ima dosta prototipa.Neki su napravljeni na samom kraju rata,neki nisu zaživili masovnu proizvodnju ali niti jedan nije izmišljen.

btw mausa su rekli izbacit

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
dwade20 kaže...
Ma igra odavno nema smisla al sto ces. Trebali bi dodati nekakve bitke gdje sudjeluju samo pravi tenkovi koji su bili napravljeni, a ne nekakvi maus, is4, is7, t30 i slicno. Bilo bi zanimljivo sigurno vidjeti Tiger II protiv 5 Shermana i 1 Pershinga bas kao sto je bilo i u stvarnosti, al sto mozemo

Većina ih je bila napravljena, neki doduše samo prototipovi, ali eto...

Peace means I'm reloading my gun.
15 godina
World of Tanks

Meni nesmeta što ima prototipova i sl.

Nisam siguran šta je točno ali znam da su rekli da će ubacit još oko 500 tenkova ili da će ih sveukupno biti toliko.Nešto od ovog dvoje same neznam koje

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 13:39 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...

Tiger je prelabi, a kamo li Tiger II. Čitao sam da nije bilo topa u ono vrijeme koji je mogao probiti njegov oklop s prednje strane. Oba dva su ostvarivali brzinu od 42km/h, a ovdje idu jedva 30, KT čak i 27.

Ali su zato ubrzali Mausa za 7km/h, te sad umjesto 13 ide 20 na sat.

vexx5555 kaže...

Dosta su oni fulali, npr. Pershing je u stvarnosti bio najjači američki tenk, a vidiš kako su ga u igri prikazali.

Da dosta toga su fulali jer je Pershing zapravo Heavy tenk, a ne medium kako su ga oni stavili. Onda pola ruskih Tenk Destroyera je zapravo Artiljerija, a KV sa 152 topom se isto koristio kao artiljerija.

15 godina
World of Tanks

Na pamet mi pada jedino Lowe, on nikad nije bia napravljen već samo dizajniran na papiru.

Peace means I'm reloading my gun.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

A evo i VK4502(P) kako je zapravo trebao izgledati, mislim da je i ona bio samo na papiru.

Neko mi je čak rekao da ga misle promjeniti u jednim od narednih patcheva i stavit mu kupolu kako treba jer bi trebao doči još jedan VK4501 koji ima kupolu kao sad ovaj 4502 u igri.

Pa evo kako je zapravo zamišljen taj tenk, meni je užasno ljepi, a ne kao sad ova rugoba u igri:

EDIT: odnosno doči će još jedan VK4502(P) samo ausf A, a ovaj u igri je ausf B.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 13:59 (Jack Sparrow).
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Da,kad se Tiger poceo koristiti u bitkama,doslovno nije bilo tenka/AT oruzja kojega bi unistilo,Mnogo se govorilo o Tigerovoj pokretljivosti u smislu da je se on jedva krece, ali to bas i nije sasvim tocno. Tiger I je za svoju tezinu i velicinu imao sasvim dobre manevarske sposobnosti koje su cak na blatnom terenu bile superiornije shermana,na istocnom bojistu ostao je zapisan događaj u kojem je jedan Tigar napao pedesetak tenkova t-34 i unistio ih vise od dvadeset, vrativsi se u bazu nakon sto je ispucao streljivo.Potrebno 5 tenkova sherman koji moraju u širini napasti Tigra kako bi jedan od njih dosao dovoljno blizu i mozda ga unistio.,a sto se tice lowe,on je rađen da bude zamjena za KT,vidi se tko je radio igru,e a sto se tice is-7 je napravljen 1948,rat je vec gotov,a oni ga stavili medu ww2 tenkove,Maus je napravljen(nije koristen)1944 a is-7 1948,u WoT-u su podjednaki,sto bi bilo da su njemci napravili tenk 1948?

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 15:29 (shady1024).

4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pocetnik sam.Pa mi recite koji da si kupim prvo tenk.Sada igram sa Leichtracktorom.Kako da stavim igru na Hrvatski i kako neko ima bolju garazu od mene?Dali to ide sa levlima ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dolu kaže...

Pocetnik sam.Pa mi recite koji da si kupim prvo tenk.Sada igram sa Leichtracktorom.Kako da stavim igru na Hrvatski i kako neko ima bolju garazu od mene?Dali to ide sa levlima ili?

Na hrvatski jezik promjenis u launcheru (prije ulaska u igru)...a ''bolju'' garazu ti imaju oni koji imaju premium...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
16 godina
World of Tanks

Da su njemci napravili tenk 1948 izgledao bi ovako:

To su inače bili planovi njemaca, da naprave tenk sa dva topa, koji bio bio ujedno i aa gun.{#}

Moj PC  
7 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Da su njemci napravili tenk 1948 izgledao bi ovako:

To su inače bili planovi njemaca, da naprave tenk sa dva topa, koji bio bio ujedno i aa gun.{#}

Njemci su po meni bili tehnooški najnaprednija nacija u WW2. Neka kaže tko što hoće,ali stvarno su rasturali

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja trenutnio igram sa  Leic.. tenkom.Nadogradio sam ga totalno.I sada vidim da mi se pojavio neki novi tenk.Dali ja njega moram kupit prvo pa onda istrazit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
vexx5555 kaže...

Novi tenkić:

nije samo to, tigar je imao sperioran 88 mm top

mogao je na 2 km uništiti bilo koji protivnički tenk (rusi su morali prići na manje od 1000 metara da probiju tigra, a ameri maltene na point blank (par stotina metara i samo sa leđa)

top je bio vrlo precizan i jake probojne snage

tenk koji se našao ispred tigera, bio je bivši

problem u igri je što su mape za njemačke tenkove premale (mape su 1000*1000 metara) za njemačku prednost mape bi morale biti 3000*3000 metara, tada bi došao do izražaja njemački precizni 88 mm top

17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Niti jedan tenk nije izmišljen koliko znam ali ih ima dosta prototipa.Neki su napravljeni na samom kraju rata,neki nisu zaživili masovnu proizvodnju ali niti jedan nije izmišljen.

btw mausa su rekli izbacit

Zasto bi izbacili mausa?

15 godina
HotRod402 kaže...

Nemas pojma

Gledam dosta dokumentarce i čitam o tome i brojni vojni analitičari i povjesničari tvrde da su njemci sačekali još koju godinu,još malo se razvili tj napravili,proizveli sve što su naumili da bi rasplet bio sasvim drugačiji

Zaja

neznam

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 15:32 (Kill Frenzy).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Da. Napravljena su dva Mausa u WW2,a nijedan IS-7,on je tek 48.

u sljedecem patchu ocekivamo 

USA-M1 Abrams

Rusija-t90

Njemacka-Leopard 2

{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 15:34 (shady1024).

1 0 hvala 0
16 godina
moderator
HotRod402 kaže...

lol,a vi hrpa maminih sinova od 15godina znate sta je i kako bilo?

Tek se sa sise skinuli i vec pametujete,,..

Ja ako sam i gup,glup sam sebi, i krivo radim sebi,al citajuci kakve gluposti pisete to su strahote

Onda budi sebi glup negdje drugdje,jer ovako samo trolaš po temi.

Tema je World of Tanks a ne WW2.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
11 2 hvala 4
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kakva partija,još nemogu smiriti dojmove.

Mapa je Prijevoj il ti ga Mountain Pass.Spawnali smo se gore,najjači tenk nam je VK4500 AusfB kao i njima.Odem ja tamo lijevo,na onaj prolaz iza planine,siđem dolje i tu dođe A-20 koju oneshotam.

Krenem dalje i tamo iza ugla čekaju 3 Lowe i VK3601(H).Oštetim ih,s tim da ubijem 2 Lowe i tog VK3601(H).S mnom su tu bili IS-3 i KT.Kažem KT-u da ide cappat njihovu bazu a ja se vratim u našu.Tamo su nam bazu cappali

VK3601(H),VK3001(H) i VK3002(DB).Imali su sitno snage,pa sam ih ubio s lakoćom.Zanimljivo je da je baza bila cappana već na nekih 97%,sva sreća da mi top nije bio oštećen.Međutim u igri smo ostali samo ja i VK45,dok u njih GwPanther i VK45.

Ovaj VK u nas je bio stock,te je njihov VK bio tamo u sredini,u onom središnjem putu iz baze.Tako idem preko mosta,dodem do kraja kad odjednom netko nama cappa bazu.Ja brzo nazad i nađem GwPanther.Opalim u njega i skine mu 82% a on mene promaši.Ubijem ga i počnem se vraćati preko mosta tamo,jer je njihov VK se počeo biti s mojim tamo na onoj nizbrdici koja vodi u kanal(korito rijeke).Drži ga on tako, ja mu dođem s leđa,ispalim 3 runde i ubijem ga.

Kao nagradu dobijem Wittmanovu medalju(prvu),Branitelj i Najbolji Tenkista.

Evo slika :)

P.S.T32 Elite, Posada 100%

P.P.S.Ostalo mi 936/1550 HP!

P.P.P.S.Bug Uploader shebe slike pa evo na ImageShacku!

P.P.P.P.S.Resizane i dodane!

1.LINK

2.LINK

3.LINK

4.LINK

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 18:22 (pandza94).
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Izdržljiv ovaj M6A2E1 , 35 pogodaka i ostao živ .

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam PZ IV, i nemam pojma kako igrati, stalno me stavlja u partije sa puno jačima od sebe, redovito sam među slabijima u ekipi... tenk nije za scouta jer je prespor, a bogami ove jače tenkove ne može ni okrznuti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

mapa lakeville.

Njih 12 ide kroz onaj mali prolaz,onu usku nizinu.Naravno svi izginu.

Kao da igram s gomilom....neznam nijedna životinja nije dovoljno glupa za većinu igrača ove igre

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice