Znaci Is-ovi su definitivno prejaki u prosjeku kao i vecina ruskih snaga, ali sve ja to nekako pretrpim jer ipak su developeri bjelorusi, a i sam oblik Is-ova je takav da kad ga gadas s bilo koje strane postoji sansa od dinganja ili ne probijanja oklopa.
Po meni je daleko najveca sramota Lowe! Upravo sam imao jedan od mnogih okrsaja sa tim cheaterskim smecem. Ja u Ferdinandu sa 105mm topom. 10 hitaca u prednju stranu od toga samo jedan HE jer mu skida oko 5% s njim i jedva jedvice 50% mu skinem. To smece cheatersko trebam gadati sa mikromilimetarskom preciznoscu da mu ista stete nanesem iako on ima 120mm prednjeg oklopa sto je za mene nevidena sramota. I naravno da sam ga uspia i dingnuti u bok sa udaljenosti po mojoj slobodnoj procjeni od cca 2 metra. Uzas uzas uzas kako su gamad to namistili.
Usporedbe radi VK4502 sa 250 mm oklopa dingam jako rijetko, a recimo od 10 hitaca mjesano HE i AP 7 ce sigurno napraviti stetu dok Lowe-u sa 10 hitaca mozda 4 naprave neku stetu, mozda 2 naprave kritikale koji mu ocito ne smanjuju funkcionalnost i dingaj brate do besvijesti.
Po meni ne videna katastrofa!