Nabavio sam igru World of Goo, fenomenalna igra, samo jedan problem; u poglavlju Cog in te machine, na nivou The third wheel jednostavno ne mogu prebaciti goo-e preko onog otrovnog kotača, kad god ih pričvrstim na čistu površinu sa onim rijetkim goo-em oni se nagnu i svi mi poumiru ili padnu dolje. Molim nekoga tko je prošao ovaj level naka mi pomogne.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nažalost, ja sam tek prije 2 dana nabavio igru, tako da kad dođem na taj level, reći ću.
PS: Odlična igra.
Samo nešto da dodam, postoji mogućnost ''skip this level for now", ali to mi ne pomaže jer bih ipak htio proći taj level poslije. Pa da znam kako.
Stvarno odlicna igra, presao sam ju cim je izasla i bas nesto razmisljam da bi mogao opet. Na tom nivou sam se i ja mucio, to je bio jedini koji nisam znao preci. Ja sam pogledao na youtubu, samo upises ime nivoa i World of goo i dat ce ti vise rezultata sa vise razlicitih rjesenja. Bila je neka fora, ali se ne sjecam tocno koja.
Zbilja super igra,ja sam došao do zadnjeg dijela ali nisam znao proči neku stazu(ima onako šiljke ).
Ioboro mi je kaj slažeš online svoju kao utvrdu.
Evo ovako češ napraviti. Žuti goo ti služi za hvatanje na kotače. Prvo povisi malo onu formaciju i zakelji žuti na prvi kotač a da je povezan sa formacijom.
Kad ti formacija dođe do vrha gooa zakelji žuti na drugi kotač. Prođi jedan krug i pokupi ona dva kosturska gooa.
Oni su vrlo važni jer su neranjivi. Čekaj ravnu izbočinu na trečem sa vrha 2 i opet zakelji žutu. Gledaj na koju stranu će pasti i osiguraj je sa kosturima. Kad završi krug jednostavno otkači.
Thnx, probat ću kad se vratim za komp.
Dobar dan, evo me opet. Već neko vrijeme ne mogu spavati jer me muči onaj predzadnji level, onaj sa dva''tornja'' pokrivena šiljcima, u onoj ''poruci od sign-paintera'' kaže mi dje bolje da preskočim taj level, jeli to moguće uopće proć jer težim proći igru bez skipova ( igru sam prošaso odavno, ali taj level me j**e u zdrav mozak)
Dobar dan, evo me opet. Već neko vrijeme ne mogu spavati jer me muči onaj predzadnji level, onaj sa dva''tornja'' pokrivena šiljcima, u onoj ''poruci od sign-paintera'' kaže mi dje bolje da preskočim taj level, jeli to moguće uopće proć jer težim proći igru bez skipova ( igru sam prošaso odavno, ali taj level me j**e u zdrav mozak)
ne znam na koji tocno mislis al 100000% imas na youtubeu tutorial za svaki level samo upisi ime