MuČka.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.goodgame.hr/vijesti/skyrim-bolji-i-od-ekskluziva/
GAZI SKYRIM-E!!!!! RUSI SVE!!!
Odlicne ideje, Skeleton kuvar bi bio strava u mojem Assassin Den-u a i Bearwolf forma, grana za boost linkatropije, goblini vampire lord. Steta sto je to samo demonstracija mastovitosti. . . I wana fight huge mudcrab. . .
Pozdrav,
ja sam našao neki slow time shout ali ga ne mogu otključat!
Piše neki racku tipa Dragon souls are required to unlock shouts, a ja nakon što sam našao taj shout ubio 6 zmajeva i dalje isto!
Može pomoć, pls?
Pozdrav,
Piše neki racku tipa Dragon souls are required to unlock shouts, a ja nakon što sam našao taj shout ubio 6 zmajeva i dalje isto!
Može pomoć, pls?
lol..kad izaberes taj shout stisni R..
Pozdrav,
Može pomoć, pls?
igram na xbox-u
Pozdrav,
Može pomoć, pls?
igram na xbox-u
a bravo..onda stisni tipku koja ti je oznacena za otkljucavanje shouta..valjda pise u donjem lijevom kutu.
.
Pozdrav,
Može pomoć, pls?
igram na xbox-u
a bravo..onda stisni tipku koja ti je oznacena za otkljucavanje shouta..valjda pise u donjem lijevom kutu.
.
Hvala!!!
Evo i 3. problem sad mi pise da mi je svaki: save corrupted, i to svaki!!!
Probao sam reinst. igru al nista...
Edit: Uspio sam rijesit i taj problem, al se opet javio onaj stari dosadni not responding... luuudim ko Cicero
Evo uspio sam da feed-am da smanjim vampirizam na stage 1, all kad odem kod barman-a nema da ga pitam za onaj quest da se oporavim od vampirizma, vec mi samo daju druga 2 questa, Azura Shrine i da ubjem nekog lidera bandita . Eh da li sad trbam prvo ta 2 questa da uradim da bi mi dali ovaj za ljecenje od vampirizma ? ppozz
Evo uspio sam da feed-am da smanjim vampirizam na stage 1, all kad odem kod barman-a nema da ga pitam za onaj quest da se oporavim od vampirizma, vec mi samo daju druga 2 questa, Azura Shrine i da ubjem nekog lidera bandita . Eh da li sad trbam prvo ta 2 questa da uradim da bi mi dali ovaj za ljecenje od vampirizma ? ppozz
brijem da na prvom stageu se moš izliječit potionom ili na shrineu, al nisam ziher
Sretneš ih više diljem Skyrima... Ako se ne varam u Riverwoodu možeš nabavit jednog.....
Ma nabavit ih i ja znam ali nakon nekog vremena samo odu.
Jel mogu nabavit ovakvog bodyguarda da ne odlazi?
Pa ne mogu ti sami od sebe otići bez da ih ne pustiš! Dakle ako im kažeš nešto tipa ''It is time to part ways'' i slično - otići će i vratiti se gdje si ih i unajmio.
Ako im kažeš ''Wait Here'' čekat će neko vrijeme i vratiti se opet gdje si ih unajmio. Osim Lydije, ona te čeka u Breezehomeu.
Inače, Lydia nije jedini Housecarl, u kojem god gradu kupiš kuću - dobiješ i Housecarla (followera koji žvi u tvojoj kući).
Bitna stvar je i da ako se dosta oslanjaš na followera u svom stilu igranja, pripaziš kad ćeš kojeg "dobit" na korištenje. Jer se njihov level izjednači s tvojim u tom trenutku kad se spawnaju i tamo ostane zauvijek. Tako da je Lydia većini na 1-10lvl i ostaje tako slaba i dalje, a ako npr. kupiš kuću u Riftenu na 40lvl, dobiješ nord, two-handed 40lvl Bijač koja pwna cijeli dungeon sama.
E neznam jel ovo neki bug ili neki rackuuuu.
Reko si da kad kupiš kuću dobiješ followera a ja followera nisam dobio kad sam kupio Breezehome u Whiterunu!
kada se popnem na kat u kući na lijevoj strani je krevet koji je owned a nema nikog u kući!
Help me please!!!!
Za probleme s Vampirizmom ili sve drugo što vas zanima o istome:
http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Vampirism
Reko si da kad kupiš kuću dobiješ followera a ja followera nisam dobio kad sam kupio Breezehome u Whiterunu!
kada se popnem na kat u kući na lijevoj strani je krevet koji je owned a nema nikog u kući!
Help me please!!!!
Daj počni igrati polako i uživaj u igri, razgovaraj s svima a ne samo letiti okolo s mačem u ruci.
Tip vrati se u Dragonreach i traži žemsku s imenom L. budeš je našao.
I opet uživaj u igri ne brzaj jer ćeš puno toga propustiti.
brijem da na prvom stageu se moš izliječit potionom ili na shrineu, al nisam ziher
Ne na prvom stageu nego kad ga tek zaraze vampirizmom onda ima neki rok od par dana (ne sjecam se tocno koliko) da se izljeci inace postane vampir.
Ako to fula onda ima par opcija kako da se rjesi tog dreka, jedan je da postane vukodlak a drugi da trazi onog lika sto istrazuje vampire. Meni osobno je draze priduruzit se companionsima i postat vukodlak.
Probam sam i potion i Shrine of talos i nece.
Probam sam i potion i Shrine of talos i nece.
Nista postao si vampir, vozi u Whiterun i pridruzi se Companionsima. Nakon par laganih questova ponudit ce ti da postanes vukodlak. Rjesit ces se vampirizma i ujedno dobit dobru novu sposobnost.
Help me please!!!!
Lydia je u Whiterunu tvoj Housecarl.
Pa ako ti je poginula prije kupnje kuće ili ako negdje čeka onda zato nema nikoga.
Moguće je čak da nije još stigla do kuće, budući da mora lagano pješke od palače do tvoje kuće. :)
Help me please!!!!
Pa ako ti je poginula prije kupnje kuće ili ako negdje čeka onda zato nema nikoga.
Moguće je čak da nije još stigla do kuće, budući da mora lagano pješke od palače do tvoje kuće. :)
Kakva kupnja kuce, pa ja sam Lydiu dobio u Whiterunu nakon sto zmaja ubijem i uopce nisam nikakvu kucu kupovao nego su mi neku titulu dali.
Kakva kupnja kuce, pa ja sam Lydiu dobio u Whiterunu nakon sto zmaja ubijem i uopce nisam nikakvu kucu kupovao nego su mi neku titulu dali.
Kad kupiš kuću u Whiterunu gadura se odmah useli i tamo stoji dok je ne zovneš.
Kad kupiš kuću u Whiterunu gadura se odmah useli i tamo stoji dok je ne zovneš.
Cekaj se da se dobro ismijem na ovo....
OK ja nisam nikakvu kucu kupio a dobio sam ju. A ak se ona misli meni u kucu uselit sam tak i zderat a da nist ne radi...nece moci ove noci.Boga mi onaj cuko lutalica sto sam ga u nekoj sumetini pokupio mi je dosad bio najbolji pratioc.
Bar pročitaj s razumijevanjem prije citiranja...
Za vampirizam:
Barmena pitati "Have you heard any rumors?". Onda ce on poceti pricati kako ima jedan tip koji istrazuje.....
Jel zna netko zašto mi neće TAB da radi nakon misije kad idem u Abandoned House u Margrath i dobijem onaj posebni mace za nagradu? Testirao sam TAB tipku da vidim dali radi ali svugdje radi osim u igri odjedanput mi neda u character menu. Stavim na neku drugu tikpku hoće. Loadam quicksave od prije misije opet TAB radi, opet ju prijeđem opet zablokira. E sad stavio bih ja na neku drugu tipku al TAB je već postao velika navika. Jel imao itko drugi takav problem? Malo radi pa onda opet zablokira i ne reagira pa ja moram alt tab iz igre i vratit se da bi opet proradilo o onda za minutu opet ne radi.............a sad se to počelo događati i sa shiftom/trčanjem. Znači obe tipke rade ali ih igra prestane prihvaćati kao naredbu. A evo sad i trebam Ctrl da se sagnem pritisnuti 3-4 puta da se sagne. Ponavljam sa tastaturom je sve u redu testirao sam ju na drugim stvarima.
evo da se i ja ukljucim.Napokon sam pronasao nesto malo slobodnog vremena i krenuo igrati Skyrim.Dosao sam do questa sa onim prokletim mutavim Esbernom.Kako da ga natjeram da progovori i otvori ona vražja vrata?Znam da je bug ali neznam kako ga rijesit...
Skines ovo s linka al se moras registrirati i onda kopiras u data folder..
http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=10321#content
hvala ti,ali trebao sam prije editirati post da sam rijesio problem skinuo sam fallout bsa extract tool i extract-ao sam voice sound.bsa file i zalijepio dvije datoteke sto sam dobio u data folder,rijesilo je problem...
Koji su sastojci za bil kakav healing potion?
Ali samo da heala nešto tipa potion of plentiful healing.
Jel zna netko zašto mi neće TAB da radi nakon misije kad idem u Abandoned House u Margrath i dobijem onaj posebni mace za nagradu? Testirao sam TAB tipku da vidim dali radi ali svugdje radi osim u igri odjedanput mi neda u character menu. Stavim na neku drugu tikpku hoće. Loadam quicksave od prije misije opet TAB radi, opet ju prijeđem opet zablokira. E sad stavio bih ja na neku drugu tipku al TAB je već postao velika navika. Jel imao itko drugi takav problem? Malo radi pa onda opet zablokira i ne reagira pa ja moram alt tab iz igre i vratit se da bi opet proradilo o onda za minutu opet ne radi.............a sad se to počelo događati i sa shiftom/trčanjem. Znači obe tipke rade ali ih igra prestane prihvaćati kao naredbu. A evo sad i trebam Ctrl da se sagnem pritisnuti 3-4 puta da se sagne. Ponavljam sa tastaturom je sve u redu testirao sam ju na drugim stvarima.
bump