The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.457.636
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
The Unforgiven kaže...
delphine je mućka provokatorica

MuČka.

Do NOT feed the troll!!
13 godina
odjavljen
The Elder Scrolls V: Skyrim

1 0 hvala 0
17 godina
Comi123 kaže...

DLC detalji

Odlicne ideje, Skeleton kuvar bi bio strava u mojem Assassin Den-u {#} a i Bearwolf forma, grana za boost linkatropije, goblini vampire lord. Steta sto je to samo demonstracija mastovitosti. . . I wana fight huge mudcrab. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
neaktivan

Pozdrav,

ja sam našao neki slow time shout ali ga ne mogu otključat!

Piše neki racku tipa Dragon souls are required to unlock shouts, a ja nakon što sam našao taj shout ubio 6 zmajeva i dalje isto!

Može pomoć, pls?

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 13:34 (gamer 2138).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
gamer 2138 kaže...

Pozdrav,

Piše neki racku tipa Dragon souls are required to unlock shouts, a ja nakon što sam našao taj shout ubio 6 zmajeva i dalje isto!

Može pomoć, pls?

lol..kad izaberes taj shout stisni R..

14 godina
neaktivan
Vesperian kaže...
gamer 2138 kaže...

Pozdrav,

Može pomoć, pls?

igram na xbox-u

16 godina
neaktivan
gamer 2138 kaže...
Vesperian kaže...
gamer 2138 kaže...

Pozdrav,

Može pomoć, pls?

igram na xbox-u

a bravo..onda stisni tipku koja ti je oznacena za otkljucavanje shouta..valjda pise u donjem lijevom kutu.

.

14 godina
neaktivan
Vesperian kaže...
gamer 2138 kaže...
Vesperian kaže...
gamer 2138 kaže...

Pozdrav,

Može pomoć, pls?

igram na xbox-u

a bravo..onda stisni tipku koja ti je oznacena za otkljucavanje shouta..valjda pise u donjem lijevom kutu.

.

Hvala!!!

14 godina
neaktivan

Evo i 3. problem  {#}{#}{#} sad mi pise da mi je svaki: save corrupted, i to svaki!!!

Probao sam reinst. igru al nista...

Edit: Uspio sam rijesit i taj problem, al se opet javio onaj stari dosadni not responding... luuudim ko Cicero{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 20:22 (Skywalker5).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo uspio sam da feed-am da smanjim vampirizam na stage 1, all kad odem kod barman-a nema da ga pitam za onaj quest da se oporavim od vampirizma, vec mi samo daju druga 2 questa, Azura Shrine i da ubjem nekog lidera bandita . Eh da li sad trbam prvo ta 2 questa da uradim da bi mi dali ovaj za ljecenje od vampirizma ? ppozz

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
15 godina
dzelo kaže...

Evo uspio sam da feed-am da smanjim vampirizam na stage 1, all kad odem kod barman-a nema da ga pitam za onaj quest da se oporavim od vampirizma, vec mi samo daju druga 2 questa, Azura Shrine i da ubjem nekog lidera bandita . Eh da li sad trbam prvo ta 2 questa da uradim da bi mi dali ovaj za ljecenje od vampirizma ? ppozz

brijem da na prvom stageu se moš izliječit potionom ili na shrineu, al nisam ziher

Pričam i serem bezveze
14 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
CrnaBitanga kaže...
gamer 2138 kaže...
doktor1 kaže...

Sretneš ih više diljem Skyrima... Ako se ne varam u Riverwoodu možeš nabavit jednog.....

Ma nabavit ih i ja znam ali nakon nekog vremena samo odu.

Jel mogu nabavit ovakvog bodyguarda da ne odlazi?

Pa ne mogu ti sami od sebe otići bez da ih ne pustiš! Dakle ako im kažeš nešto tipa ''It is time to part ways'' i slično - otići će i vratiti se gdje si ih i unajmio.

Ako im kažeš ''Wait Here'' čekat će neko vrijeme i vratiti se opet gdje si ih unajmio. Osim Lydije, ona te čeka u Breezehomeu.

Inače, Lydia nije jedini Housecarl, u kojem god gradu kupiš kuću - dobiješ i Housecarla (followera koji žvi u tvojoj kući).

Bitna stvar je i da ako se dosta oslanjaš na followera u svom stilu igranja, pripaziš kad ćeš kojeg "dobit" na korištenje.  Jer se njihov level izjednači s tvojim u tom trenutku kad se spawnaju i tamo ostane zauvijek. Tako da je Lydia većini na 1-10lvl i ostaje tako slaba i dalje, a ako npr. kupiš kuću u Riftenu na 40lvl, dobiješ nord, two-handed 40lvl Bijač koja pwna cijeli dungeon sama. {#}

E neznam jel ovo neki bug ili neki rackuuuu.

Reko si da kad kupiš kuću dobiješ followera a ja followera nisam dobio kad sam kupio Breezehome u Whiterunu!

kada se popnem na kat u kući na lijevoj strani je krevet koji je owned a nema nikog u kući!

Help me please!!!!

16 godina

Za probleme s Vampirizmom ili sve drugo što vas zanima o istome:

http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Vampirism

Old Insomniac
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
gamer 2138 kaže...

Reko si da kad kupiš kuću dobiješ followera a ja followera nisam dobio kad sam kupio Breezehome u Whiterunu!

kada se popnem na kat u kući na lijevoj strani je krevet koji je owned a nema nikog u kući!

Help me please!!!!

Daj počni igrati polako i uživaj u igri, razgovaraj s svima a ne samo letiti okolo s mačem u ruci.

Tip vrati se u Dragonreach i traži žemsku s imenom L. budeš je našao.

I opet uživaj u igri ne brzaj jer ćeš puno toga propustiti.

13 godina
protjeran
The Unforgiven kaže...
dzelo kaže...

brijem da na prvom stageu se moš izliječit potionom ili na shrineu, al nisam ziher

Ne na prvom stageu nego kad ga tek zaraze vampirizmom onda ima neki rok od par dana (ne sjecam se tocno koliko) da se izljeci inace postane vampir.

Ako to fula onda ima par opcija kako da se rjesi tog dreka, jedan je da postane vukodlak a drugi da trazi onog lika sto istrazuje vampire. Meni osobno je draze priduruzit se companionsima i postat vukodlak.

15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
dzelo kaže...

Probam sam i potion i Shrine of talos i nece. 

dzix
13 godina
protjeran
dzelo kaže...
The Unforgiven kaže...
dzelo kaže...

Probam sam i potion i Shrine of talos i nece. 

Nista postao si vampir, vozi u Whiterun i pridruzi se Companionsima. Nakon par laganih questova ponudit ce ti da postanes vukodlak. Rjesit ces se vampirizma i ujedno dobit dobru  novu sposobnost.

17 godina
neaktivan
gamer 2138 kaže...

Help me please!!!!

Lydia je u Whiterunu tvoj Housecarl.

Pa ako ti je poginula prije kupnje kuće ili ako negdje čeka onda zato nema nikoga.

Moguće je čak da nije još stigla do kuće, budući da mora lagano pješke od palače do tvoje kuće. :)

LoL EU: Ferinus
13 godina
protjeran
zv'jer2 kaže...
gamer 2138 kaže...

Help me please!!!!

Pa ako ti je poginula prije kupnje kuće ili ako negdje čeka onda zato nema nikoga.

Moguće je čak da nije još stigla do kuće, budući da mora lagano pješke od palače do tvoje kuće. :)

Kakva kupnja kuce, pa ja sam Lydiu dobio u Whiterunu nakon sto zmaja ubijem i uopce nisam nikakvu kucu kupovao nego su mi neku titulu dali.

16 godina
neaktivan

Kakva kupnja kuce, pa ja sam Lydiu dobio u Whiterunu nakon sto zmaja ubijem i uopce nisam nikakvu kucu kupovao nego su mi neku titulu dali.

Kad kupiš kuću u Whiterunu gadura se odmah useli i tamo stoji dok je ne zovneš.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
13 godina
protjeran
thuglife kaže...

Kad kupiš kuću u Whiterunu gadura se odmah useli i tamo stoji dok je ne zovneš.

Cekaj se da se dobro ismijem na ovo....

OK ja nisam nikakvu kucu kupio a dobio sam ju. A ak se ona misli meni u kucu uselit sam tak i zderat a da nist ne radi...nece moci ove noci.Boga mi onaj cuko lutalica sto sam ga u nekoj sumetini pokupio mi je dosad bio najbolji pratioc.

17 godina
neaktivan
Tyberius_Prime kaže...
zv'jer2 kaže...

Bar pročitaj s razumijevanjem prije citiranja...

LoL EU: Ferinus
14 godina
neaktivan

Za vampirizam:

Barmena pitati "Have you heard any rumors?". Onda ce on poceti pricati kako ima jedan tip koji istrazuje.....

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Jel zna netko zašto mi neće TAB da radi nakon misije kad idem u Abandoned House u Margrath i dobijem onaj posebni mace za nagradu? Testirao sam TAB tipku da vidim dali radi ali svugdje radi osim u igri odjedanput mi neda u character menu. Stavim na neku drugu tikpku hoće. Loadam quicksave od prije misije opet TAB radi, opet ju prijeđem opet zablokira. E sad stavio bih ja na neku drugu tipku al TAB je već postao velika navika. Jel imao itko drugi takav problem? Malo radi pa onda opet zablokira i  ne reagira pa ja moram alt tab iz igre i vratit se da bi opet proradilo o onda za minutu opet ne radi.............a sad se to počelo događati i sa shiftom/trčanjem. Znači obe tipke rade ali ih igra prestane prihvaćati kao naredbu. A evo sad i trebam Ctrl da se sagnem pritisnuti 3-4 puta da se sagne. Ponavljam sa tastaturom je sve u redu testirao sam ju na drugim stvarima.

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 4:11 (Kora).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

evo da se i ja ukljucim.Napokon sam pronasao nesto malo slobodnog vremena i krenuo igrati Skyrim.Dosao sam do questa sa onim prokletim mutavim Esbernom.Kako da ga natjeram da progovori i otvori ona vražja vrata?Znam da je bug ali neznam kako ga rijesit...{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 4:53 (Nitro233).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Skines ovo s linka al se moras registrirati i onda kopiras u data folder..

http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=10321#content

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 5:40 (Vesperian).
14 godina
odjavljen

hvala ti,ali trebao sam prije editirati post da sam rijesio problem skinuo sam fallout bsa extract tool i extract-ao sam voice sound.bsa file i zalijepio dvije datoteke sto sam dobio u data folder,rijesilo je problem...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koji su sastojci za bil kakav healing potion?

Ali samo da heala nešto tipa potion of plentiful healing.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 18:59 (gamer 2138).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Kora kaže...

Jel zna netko zašto mi neće TAB da radi nakon misije kad idem u Abandoned House u Margrath i dobijem onaj posebni mace za nagradu? Testirao sam TAB tipku da vidim dali radi ali svugdje radi osim u igri odjedanput mi neda u character menu. Stavim na neku drugu tikpku hoće. Loadam quicksave od prije misije opet TAB radi, opet ju prijeđem opet zablokira. E sad stavio bih ja na neku drugu tipku al TAB je već postao velika navika. Jel imao itko drugi takav problem? Malo radi pa onda opet zablokira i  ne reagira pa ja moram alt tab iz igre i vratit se da bi opet proradilo o onda za minutu opet ne radi.............a sad se to počelo događati i sa shiftom/trčanjem. Znači obe tipke rade ali ih igra prestane prihvaćati kao naredbu. A evo sad i trebam Ctrl da se sagnem pritisnuti 3-4 puta da se sagne. Ponavljam sa tastaturom je sve u redu testirao sam ju na drugim stvarima.

bump

Dinamo živi vječno
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice