Pa normalno da ti je igra prelagana kada na 33 lvl imaš Dragonplate Armor i Daedric Weapons, jer si koristio moguće exploite kao i većina igrača ovdje uključujući i mene osobno. Za taj lvl je predviđeno da si još u Orcish Armoru zato se nemamo što žaliti.
A svatko tko ima GTX560 a kaže da mu grafika nije bitna debelo masla jer bi inače imao gt440 ili nešto slično, ta nije kupio tu grafu da na njoj igra tetris.
To je tako i nema se šta raspravljat onima s high end grafama će naravno uvijek biti najvažnija grafika u igri, dok će onima s low i med end grafama najvažnija biti optimiziranost.
Hehe, i imam orcish armor (full, osim što imam onu zelenu masku za staminu, sad se ne mogu sjetiti kako se zove).
Smithing mi je na 70, jer sam radio armor samo kad sam mogao, plus svako oružje/armor sam prije prodaje "poboljšao". To jedini način kako sam ja dizao smithing. Nisam radio nikakve daggere ili slično. Koji je smisao igre igrati tako. Imam one handed 90, heavy armor 80. Dual wielding, u jednoj imam onu macolu s kojom možeš trapati soul-ove (radi mi 50 damage-a poboljšana) i u drugoj ruci imam axe of absorption (radi mi 52 damage-a, plus 5hp absorption). I to je to. Nikakvi exploitovi.
U početku mi je igra bila preteška (na master), pa sam neke dijelove reload-a masovno, sad pa je obrnuto, iako opet znam izgubiti na nekog mage-a sa mass fireball/frost spellovima. Ali kad nabavim neki armor koji ima oko 200 armora i magic resistant, mislim da sam onda "god of skyrim" i da mi nitko neće moći ništa