The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.461.593
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
zrimo kaže...

Pa normalno da ti je igra prelagana kada na 33 lvl imaš Dragonplate Armor i Daedric Weapons, jer si koristio moguće exploite kao i većina igrača ovdje uključujući i mene osobno. Za taj lvl je predviđeno da si još u Orcish Armoru zato se nemamo što žaliti.

A svatko tko ima GTX560 a kaže da mu grafika nije bitna debelo masla jer bi inače imao gt440 ili nešto slično, ta nije kupio tu grafu da na njoj igra tetris.

To je tako i nema se šta raspravljat onima s high end grafama će naravno uvijek biti najvažnija grafika u igri, dok će onima s low i med end grafama najvažnija biti optimiziranost.

Hehe, i imam orcish armor (full, osim što imam onu zelenu masku za staminu, sad se ne mogu sjetiti kako se zove).

Smithing mi je na 70, jer sam radio armor samo kad sam mogao, plus svako oružje/armor sam prije prodaje "poboljšao". To jedini način kako sam ja dizao smithing. Nisam radio nikakve daggere ili slično. Koji je smisao igre igrati tako. Imam one handed 90, heavy armor 80. Dual wielding, u jednoj imam onu macolu s kojom možeš trapati soul-ove (radi mi 50 damage-a poboljšana) i u drugoj ruci imam axe of absorption (radi mi 52 damage-a, plus 5hp absorption). I to je to. Nikakvi exploitovi.

U početku mi je igra bila preteška (na master), pa sam neke dijelove reload-a masovno, sad pa je obrnuto,  iako opet znam izgubiti na nekog mage-a sa mass fireball/frost spellovima. Ali kad nabavim neki armor koji ima oko 200 armora i magic resistant, mislim da sam onda "god of skyrim" i da mi nitko neće moći ništa

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
17 godina

Makni 4GB i stavi Large Address Aware

Mislim da ne radi nakon 1.3 patch-a

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
17 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

Fantastično -iHUD

Rana BETA, ali fenomenalan posao!!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 17:16 (doktor1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
dado2202 kaže...
Dual wielding, u jednoj imam onu macolu s kojom možeš trapati soul-ove (radi mi 50 damage-a poboljšana)

to misliš na onu sa kojojm moraš nekog lika ubit, dobiješ ju zahrđalu, i onda kad ubiješ lika, bog, demon ili što već ti ju otključa kako treba bit

izgleda onako kao deadric oružje

jučer sam riješio taj quets i odlično oružje, trpaš soul gemove samo tako

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
14 godina
neaktivan
Ekipa, sa kojom profesijom se moze radit lagana obleka za maga?

Upo sam u onu skolu za magove i tam dobio par novih skillova pa me jos zanima zasto se ne moze istovremeno koristit ward i fireball? Mogu samo onu munju uz ward stavit :/
The best way to be boring is to leave nothing out.
16 godina
neaktivan

Evo lvl 39 full ebony osim na ženi tribam joj samo čizmice kupiti :)

So say We All
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Sale_ds kaže...

Upo sam u onu skolu za magove i tam dobio par novih skillova pa me jos zanima zasto se ne moze istovremeno koristit ward i fireball? Mogu samo onu munju uz ward stavit :/

nemos s nicim radit cloth... nema takve profesije

a sto se tice dual casting to ne znam... ne igram mage style...

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Znaci za sve bum trebo odrijesit kesu :/ a sad vec na pocetku ima itema od 1500g na dalje..pocel bum se ku*vat..se to moze?? Lol
The best way to be boring is to leave nothing out.
15 godina
neaktivan

na kojem mjestu ima kupit dobro oruzje i spellovi???

errando discimus Make your choice
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pitanjce jedno. Da li se mogu pronaći deadric stvari okolo po svijetu? I ako da od kojeg lvla? S obzirom da sam pronašao Dragonplate armor u chestu negdje na lvlu 40 mozda ima i ovog?

16 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Enchanting tražiš. Nećeš robu pravit no moć ćeš radit magična poboljšanje moćna, nas svim predmetima.

Možeš kombinirat svaku magiju u svoju ruku, kao i štapove kako god hoćeš. 

Koristi "Q" meni, pritisni broj za svaku želejnu magiju i kombiniraj s brojevima što hoćeš kastat.

Mijenja se uvijek prvo lijeva ruke, ma skužit ćeš.

15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Fantastično -iHUD

Rana BETA, ali fenomenalan posao!!

Triba 100 godina da se mankne crosshair i compas nakon trcanja odnosno ispaljivanja strijele, malo glupo al osim toga super mod!

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan
laki-cakija kaže...

na kojem mjestu ima kupit dobro oruzje i spellovi???

Spellovi na mage collegeu, u whiterunu možeš nać osnovne. Dobra oružja se u pravilu nalaze s većim levelom ih igra baca ili se sami prave. Ako hoćeš dobar mač rano, jedan spoiler: U Riftenu nadji Mjoll ratnicu /followera i napravi quest za nju. 

17 godina
neaktivan
dado2202 kaže...

Makni 4GB i stavi Large Address Aware

Mislim da ne radi nakon 1.3 patch-a

Kaj sad, radi il ne radi?

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
13 godina
odjavljen

Meni je radilo sa patchom

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Nisam igrao od nedjelje i sad kad sam malo zaigrao nekako mi se čini grafika malo zablurana.Stavio sam update 3 i 11.12 drivere.Da li je i vama tako ili ja umišljam?{#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
big_guy kaže...

Nisam igrao od nedjelje i sad kad sam malo zaigrao nekako mi se čini grafika malo zablurana.Stavio sam update 3 i 11.12 drivere.Da li je i vama tako ili ja umišljam?{#}

Cini ti se.Malo se poigraj kao Doktor ako smeta.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Ipak ne radi, bar meni. :(

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina
Danny_HR kaže...
formula1live kaže...

Ako ne modaš ništa onda ti niti ne treba (ne pozna se razlika), a u slijedećem patchu dolazi podrška bez ikakvih "vanjskih fix-eva", pa ti niti onda neće trebati. Patch dolazi u siječnju, pa se valjda strpiš do onda.

Ako pak modaš onda ti nema druge nego skyrim4gb.

16 godina
neaktivan

Slušajući cover one predivne cure, malo mi je palo na pamet nešto..

Jel' onaj jezik zmajeva izmišljen, da su ga spyčkarili, ili zaista postoji nešto slično njemu?

Inače, nakon odigranog Skyrima, igram Morrowind, kralj je kralj. Zna se na koji dio mislim. :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
4ucker kaže...

Jel' onaj jezik zmajeva izmišljen, da su ga spyčkarili, ili zaista postoji nešto slično njemu?

Inače, nakon odigranog Skyrima, igram Morrowind, kralj je kralj. Zna se na koji dio mislim. :)

izmisljen je

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
4ucker kaže...

izmisljen je

Našao sam čak gdje ga neki likovi pokušavaju prevesti. -.-"

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
formula1live kaže...

Ja koristim CFF Explorer, pa ak hoćeš probaj

tutorial:

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
17 godina
protjeran

je može pomoć, savjet, kod enchantanja.

napravio dragon armor (napokon na 46lvl) nemam za daedric sve što treba.

imam jedan perk u enchanting i kad idem enchantat, armor rating pada skoro na pola.

igram kao nord, koje enchantmene da stavim na što'

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mierda-del-torro kaže...

je može pomoć, savjet, kod enchantanja.

napravio dragon armor (napokon na 46lvl) nemam za daedric sve što treba.

imam jedan perk u enchanting i kad idem enchantat, armor rating pada skoro na pola.

igram kao nord, koje enchantmene da stavim na što'

Mislim da ne bi trebao smanjiti, nisam siguran ali možda ako nemaš pod smithing onaj perk za poboljšavanje enchantane opreme... probaj napravi nešto, poboljšat i enchantat, probno, pogledaj da li će ostati smanjeno (mislim da ne bi trebalo ali nisam 100% siguran).

Za ovo drugo ti je dosta jednostavno, pojačaj enchanting malo, ubaci još koji perk da dobiješ malo više bonusa (na skillove i količinu magicka/ealth/stamina) i onda, nema veze što si nord nego po stilu igre si enchantaj za onaj stil koji igraš (npr. ako igraš neki fighter stil sa 2 mača, ubaci za pojačan one-handed, regeneraciju stamine, health, ako si mage, onda za spellove da koštaju manje i regeneraciju magicke itd.)

Ovdje može biti VAŠA reklama!
14 godina
neaktivan

Jel ima tko da je postao Arch-mage mladji od mene?  lvl 22 :)))))

koja je ovo patnja i koja je ovo borba. siguran sam da nesto radim  totalno krivo jer jednog protivnika ubijam (hit'n'run) i po pola sata uz 15-20 quicksaveova. ovim tempom igru cu zavrsit za 5 godina.

ali da nije gust - JE! 

0 0 hvala 0
13 godina
Nisam pratio jucer - ALI - potpuno se slazem sa Doktorom oko grafike, svi kenhaju da im nije bitna a imaju konfiguracije za dizajn studio napraviti,,,,, uglavnom imho problem je kaj se danas rade igre ( grafika ) prvo za konzole jer ih ocito tako puno puno vise prodaju nego za pc di se igra pojavi prije na warezu nego u ducanima ---- i koji je rezultat, 512 teksture, grafika za koju SATLKER iz 2007 izgleda kao grafika/atmosfera koja je dosla iz daleke buducnosti ------- tkoga je igrao -stalkera od jedinice zna da takvu atmosferu nece jos godinama uspjet napraviti u drugim igrama, tamo kaj je mrak onda je mrak, kad si u tunelu i vidis samo odsjaj lampe koja ide lijevo desno i onda odjednom vidis sve cisto a kad se lampa vrati natrag vidis lice odvratnog stvora pola metra od tebe -NEPROCJENLJIVO !!! --------- nadalje i teksture koliko god da su iz daleke nam 2007 pojedu ove dajasnje Skyrimove i to ove modane za dorucak-rucak i veceru i onda forumasi kazu - to su developeri tako zamislili !?!?! Kako lose !?
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

koja je ovo patnja i koja je ovo borba. siguran sam da nesto radim  totalno krivo jer jednog protivnika ubijam (hit'n'run) i po pola sata uz 15-20 quicksaveova. ovim tempom igru cu zavrsit za 5 godina.

ali da nije gust - JE! 

ja nemam pojma kako bih ovo igrao da nemam masu armora...i ovako nekad padnem od 1-2 udarca

15 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

ali da nije gust - JE! 

Ima..{#}

Mislim da sam ga spzdio, tj. taj Winterhold koledž prije lvl17 {#}, vrlo zabavno sve u svemu.

Kupio sam kuću od Bore Mesara iliti Butchera baš, riješio taj mesarski q i to pogrešno, ostala mi Strange Amulet u inventoriju, trebao sam ju istražiti pas mtr..a sad već uredio kuću od dna do vrha i ne da mi se nazad load tražiti..{#} sranje.

Mislim quest je completed, razotkrio sam tko je mesar ali šta ću sa ogrlicom yebem joj sunce..mogao sam nešto epic dobiti imam osjećaj..

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 8:52 (thedream).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice