The Elder Scrolls: Online

poruka: 1.842
|
čitano: 315.757
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: The Elder Scrolls: Online
mlinka93 kaže...

i onda se čude zašto ljudi skidaju igre besplatno , ideš kupit igru i onda još moraš svaki mjesec platit pretplatu pa kolko bi onda godišnje trebali davat za jednu igru soma eura ???

edit

onda nakon 17.3 će moći igrat bez te pretplate ????

pa dobro jesi ti zivio ispod kamena? wow to radi od 2004te godine

Šta ti je iso kupovat bez da se prije raspitao uopce?

14 godina
neaktivan

Pa frajer prvi put kupio igricu vidio je trailer svidilo mu se i kupio mislio je da kad kupiš da možeš igrat kao npr call of duty i sl. Šta dal će onda nakon 17.3 moći igrat bez pretplae ili neće ????

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2015 12:51 (mlinka93).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pa da je samo pročitao na stranici il gdje već je uzeo vidio bi odma da je sub based.

Kao što rekoh to nije ništa novo i u svijetu gaminga (nazalost) je već 10+ godina.

Mrzim sub based igre inače i smatram da je to totalno sranje,al opet,onaj ko prati zna o čem se radi i nemogu se ne nasmijati da netko kupi na prvi mah igru i tek onda to skuzi.

Ali da,poslije 17.3 netreba pretplata,igra zbog nezainteresiranosti odlazi u B2p (buy to play) model.

Jasnije ti nemrem objasnit da si isus.

14 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

Pa da je samo pročitao na stranici il gdje već je uzeo vidio bi odma da je sub based.

Kao što rekoh to nije ništa novo i u svijetu gaminga (nazalost) je već 10+ godina.

Mrzim sub based igre inače i smatram da je to totalno sranje,al opet,onaj ko prati zna o čem se radi i nemogu se ne nasmijati da netko kupi na prvi mah igru i tek onda to skuzi.

Ali da,poslije 17.3 netreba pretplata,igra zbog nezainteresiranosti odlazi u B2p (buy to play) model.

Da je pročitao al jbg nije. Zajebo se, ko da netko tko skida pirat igre cijeli život zna šta je sub based igra.

Znači mjesec dana mora čekat i onda tek može na rokanje.

Hvala na odgovoru  

13 godina

bitno da je naučio nešto iz toga.

Ilitiga dat pare za igru nije mala stvar,pa kad vec kupujes bilosta,dobrano se informirat u šta se upuštaš.

12 godina
neaktivan
mlinka93 kaže...

i onda se čude zašto ljudi skidaju igre besplatno , ideš kupit igru i onda još moraš svaki mjesec platit pretplatu pa kolko bi onda godišnje trebali davat za jednu igru soma eura ???

edit

onda nakon 17.3 će moći igrat bez te pretplate ????

Tako je. Od 17.3. će igra funkcionirati na način Buy 2 Play, tj. na način na koji zamišljaš da sve igre funkcioniraju - "kupi i igraj".

Međutim, TESO je još uvijek baziran na preptplati, ali ako sam dobro upućen gdje god da kupiš dobiješ i mjesec dana besplatno pretplate.

Pretplata nije nešto novo. WoW je od početka sa sustavom pretplate i uz to još idu exspanzije koje moraš kupiti.

Ali malo je igara koje imaju takvu bazu igrača koji će davati 10+€ mjesečno za igranje. No opet, njima je tržište Amerika i EU gdje su ti iznosi sitniš.

Ja sam baš jučer uzeo preko ebay-a ključ i nadam se da se nisam opekao. Registrirao sam se bez problema i aktivirao igru. Jučer sam odmah stavio skidati ali zbog spore veze zaigrat ću danas kad dođem sa posla.

17 godina
mlinka93 kaže...

MMO igre si otkrio tek ove godine?  

16 godina
mlinka93 kaže...
Rocinante2112 kaže...

Da je pročitao al jbg nije. Zajebo se, ko da netko tko skida pirat igre cijeli život zna šta je sub based igra.

Znači mjesec dana mora čekat i onda tek može na rokanje.

Hvala na odgovoru  

Pa zar nije dobio mjesec dana pretplate kada je kupio igru. Ja sam je platio 14.99€ u srpnju prošle godine i dobio sam 1 mjesec suba uz igru.

12 godina
JackIsBack kaže...

Pa zar nije dobio mjesec dana pretplate kada je kupio igru. Ja sam je platio 14.99€ u srpnju prošle godine i dobio sam 1 mjesec suba uz igru.

Svaki MMORPG koji ima pretplatu, kad se kupi daje mjesec dana igranja besplatno, pa tako i ovaj.

Bez obzira na navedeno, obično je potrebno prilikom aktivacije accounta ubaciti kartične podatke, koji se odmah nakon toga mogu obrisati.

PSN - DeniZg80
12 godina
DeniZg kaže...
JackIsBack kaže...

Svaki MMORPG koji ima pretplatu, kad se kupi daje mjesec dana igranja besplatno, pa tako i ovaj.

Bez obzira na navedeno, obično je potrebno prilikom aktivacije accounta ubaciti kartične podatke, koji se odmah nakon toga mogu obrisati.

Tako ide i ovdje, moraš navesti sredstvo plačanja i dobiješ odmah prvi mjesec free, a nakon toga ukloniš samo kartične podatke i to je to.

14 godina
neaktivan
Emirthestroj kaže...
DeniZg kaže...
JackIsBack kaže...

Tako ide i ovdje, moraš navesti sredstvo plačanja i dobiješ odmah prvi mjesec free, a nakon toga ukloniš samo kartične podatke i to je to.

Evo sad sam tako napravio i sad može igrat

12 godina

Jučer sam uzeo igru, nakon što sam probao betu davno prije i nisam bio zadovoljan tada.

Zaželio sam si igrati neki novi Elder Scrolls RPG, bez pretplate, s naglaskom na solo igranje i zadovoljan sam viđenim.

Mislim da se za 25€ isplati uzeti.

PSN - DeniZg80
12 godina
neaktivan

Pozdrav,

započeo sam i ja igrati TESO. (Kupio sam key preko ebaya za 130 kn).

Preko vikenda sam uspio stići tek do 11. levela i zasada mi se sviđa.

Odabrao sam Nord/Dragonknight da izbjegnem squishy lika ali ni to mi nije pomoglo da umrem 10-tak puta.

A to uključuje: pad s visine, napad slaughterfisha, pad u lavu; ali i manje/više sramotne smrti: zajebavanje sa bossom s kojim se nisam trebao zajebavati, respawnanje mobova iza mene, opuštanje/ne korištenje skilova protiv mobova, ponovo zajebavanje sa bossom s kojim se nisam trebao zajebavati a mislio sam da smijem jer sam bio koji level veći.

Iako sam čitao guidove prije nego sam krenio igrati, tek nakon par sati su stvari sjele na svoje mjesto.

Skužio sam da je craftanje zapravo korisno u odnosu na druge MMORPG-ove.

Questovi mi se sviđaju. Nisu generički kao što su ubij X pataka ili skupi Y šarafa, iako da budem iskren nisam dugo igrao neki mmorpg, već imaju svoju priču a neki i posljedice.

Borba je "ok". Sviđa mi se free combat ali još se nisam uštosio.

Još trebam pohvatati skillove i smjer u kojem bi trebao razvijati lika. Trebat će mi malo vremena da vidim koja uloga mi se čini najzanimljivijom.

To je ukratko moje mišljenje.

Nego, jel postoji neki cro ili ex-yu guild? Igrate li solo ili sa ekipom?

Ako me netko želi dodati da zaigramo ponekad zajedno nick mi je: Kuschnyer

2 0 hvala 0
12 godina

PSN - DeniZg80
13 godina
odjavljen

Gdje jeftino kupiti igru, da nije tipa 50 eura ? 

Darko

0 0 hvala 0
12 godina
DarkoKwon kaže...

Tu

PSN - DeniZg80
12 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Ja bh preporučio ovaj LINK na ebayu.

cca 130 kuna. Key sam dobio za nekih 10 minuta. Kupio sam 2 komada u razmaku par dana, prvo sebi a kad sam vidio da radi onda i prijatelju.

I što je najbolje key koji je prijatelj aktivirao je ispao za Imperial Edition koji je 25€ skuplji. Izgleda da mu je kinez greškom poslao skuplji key, ali nećemo se žaliti :).

I da napomenem. Dobije se i 30 dana besplatno pretplate. Tako da ako sad kupite moći ćete igrati i prije nego igra pređe u B2P.

13 godina
odjavljen
Kuschnyer kaže...
DarkoKwon kaže...

cca 130 kuna. Key sam dobio za nekih 10 minuta. Kupio sam 2 komada u razmaku par dana, prvo sebi a kad sam vidio da radi onda i prijatelju.

I što je najbolje key koji je prijatelj aktivirao je ispao za Imperial Edition koji je 25€ skuplji. Izgleda da mu je kinez greškom poslao skuplji key, ali nećemo se žaliti :).

I da napomenem. Dobije se i 30 dana besplatno pretplate. Tako da ako sad kupite moći ćete igrati i prije nego igra pređe u B2P.

A sta ako je taj key na ebayu ukraden i osoba koja kupi igru gdje je ukraden kod, posalje sve informacije supportu i tebi oduzmu akaunt ? Nekako mi je sumnjiv ebay. Jos on moze da vrati nakon 30 dana akaunt preko supporta, a ti ne mozes vratiti pare jer je vec proslo mjesec dana. Je li mozda bio prevaren neko na ovaj nacin ?

Darko
12 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
Kuschnyer kaže...
DarkoKwon kaže...

A sta ako je taj key na ebayu ukraden i osoba koja kupi igru gdje je ukraden kod, posalje sve informacije supportu i tebi oduzmu akaunt ? Nekako mi je sumnjiv ebay. Jos on moze da vrati nakon 30 dana akaunt preko supporta, a ti ne mozes vratiti pare jer je vec proslo mjesec dana. Je li mozda bio prevaren neko na ovaj nacin ?

Nadam se da je sve "legalno". To si objašnjavam tako da je taj lik te ključeve nabavio jeftino, iako neznam na koji način. Možda je nedavno nakupovao kad su cijene bile oko 13$, neznam, nagađam.

Razumijem da mi je ovo bio rizik i nemam puno iskustva sa online kupovinom digitalne robe. Ovo preko ebaya mi djeluje koliko-toliko sigurno. Možeš i sam pogledati kakve su mu recenzije. Nisam našao ništa negativno za TESO i ima puno poslovanja. Prije ću u Konzumu kupit pokvareno meso nego biti prevaren na ebayu.

Ne bi ti preporučio da i sam nisam probao. Prošlo je tjedan dana i još sve radi.

12 godina

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan

Kad ESO postaje b2p?

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Kad ESO postaje b2p?

17.3

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
MegaMass 2000 kaže...

Kad ESO postaje b2p?

Ako ga nisi još kupio, za tebe već jest B2P (s kupnjom se dobije mjesec dana igranja besplatno).

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan

Ovaj gore key s ebaya je za TESO stranicu ne može se aktivirati na steamu?

I ja razmišljam da uzmem sad kad prelazi na b2p pošto sam u Skyrimu uživao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne znam za vas ja sam lvl 15 uzivam u questanju @ebonheart, tako su dobri i zanimljivi questovi, razne odluke koje donosis ma 5/5. Previse negativne kritike je bilo zbog pretplate....previse!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zrimo kaže...

Ovaj gore key s ebaya je za TESO stranicu ne može se aktivirati na steamu?

I ja razmišljam da uzmem sad kad prelazi na b2p pošto sam u Skyrimu uživao.

Tako je. Taj key sa ebaya NE možeš aktivirati na steamu. To i meni malo smeta jer volim imati sve na jednom mjestu. Nisam siguran ali mislim da nigdje osim na steamu ne možeš kupiti za steam. Ali steam ne radi ništa drugo nego što te preusmjeri ponovo na TESO.

Ja sam level 17 Nord i zasad mogu reći samo dobre stvari. Malo mi smeta što nije baš coop friendly, tj. uvijek je zajebancija igrati sa prijateljem.

15 godina
neaktivan

Evo i mene ste navukli s ovom ebay ponudom i nisam požalio, igra definitivno vrijedi 18$.

Do sada sam igrao nekoliko MMORPG-ova TERA, SWORT i Guild Wars 2 ali ovo mi je daleko bolje.

Guild Wars 2 sam prodao i uzeo ESO i mogu samo reći da je bio super potez.

Dosta toga su uzeli iz Skyrima, zanimljivi quastovi, samo je crafting dosta kompliciraniji, mislim da ima slična fora kao na Skyrimu da se prave daggeri za nabijanje blacksmithinga i entchantinga ali treba raditi u paru s prijateljem.

Uzeo sam Norda i idem na dual hand po uzoru na Skyrim gdje sam sve gazio s Orcom ali ovdje je sve kompliciranije tek sam level 7 dosta toga još trebam pohvatati, moram malo guide proučiti ako imate neke savjete dajte slobodno i dodajte me nick daramo

Ima li neki domaći guild, pvp nisam probao nadam se da će biti zanimljiv.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nisam vidio da se ovdje na forumu spominje neki hrvatski guild pa ću ja predložiti svoj koji sam napravio sa prijateljima: Imperial High Legion.

Nick u igri mi je kao i na forumu: Kuschnyer. Možete kontaktirati i @hrwoyem ili @Marked_boris.

Guild smo napravili radi banke kako bismo mogli pohraniti čak 500 itema.

Ali ako se još netko želi pridružiti rado ćemo ga primiti.

Trenutno smo oko levela 20. Ebonheart Pact. 

Igramo PvE i kad se skupimo grindamo ili igramo dungeone.

Rado ćemo dati savjet ili pomoći.

Koristimo program dolby za komunikaciju ali ni skype nam nije stran :).

I da, moja ocjena za TESO je 8/10.

0 0 hvala 0
16 godina

javim vam se ja kad krene free....koji server strana ,kak  vec to ide dugo nisam igrao pa cu ispocetka krenut

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
windforce kaže...

igra netko ovo smeće

Smaras nepotrebno. Razguli.

Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice