Pozdrav,
nakon što su najavili prelazak na b2p razmišljam o tome da krenem igrati TESO ali stalno se dvoumim.
Možda mi netko od vas pomogne da se odlučim.
Zanima me par stvari:
1. Kakvo je vaše osobno mišljenje o igri? Ima li ono "nešto" zbog čega bi htjeli igrati svaki dan?
2. Razmišljam o tome da kupim preko ebaya ili neke divlje stranice kad bude oko 20$ (šteta što nisam uhvatio dok je bilo oko 15$). Koliko sam skužio ne dobije se svugdje steam key, tako da ne mogu aktivirati na steamu, već se ulogiram preko njihovog launchera. Iako nema neke razlike volim imati sve preko steama. Jel postoji neka razlika između igranja preko steama ili direkt preko njih?
3. Jel imate neku svoju ekipu ili igrate solo? Jel moguće igrati solo a da je i dalje zanimljivo? Kakav je comunity?
Već dugo vremena mi se igra neki MMORPG pa se nadam da bi to mogao biti TESO. Probao sam ih nekoliko ali odustanem nakon nekoliko dana. Probao sam prije godinu ili više Runes of Magic, TERA i još par. Iako su mi svi bili ok odustao sam jer nitko od prijatelja ne igra mmo-e, nego samo tenkove, i to me naviše spriječava da započnem neki mmo.
TESO mi djeluje zanimljivo. Sviđa mi se što je veliko ime i serijal iza njega, ali ne očekujem da ću igrati nešto slično Skyrimu/Oblivionu tako da se neću razočarati što se tiče toga.
Nadam se da igra ima budućnost i da se neće ugasiti, pogotovo nakon prelaska u b2p.
Ako bi netko mogao dati svoje mišljenje bio bih mu jako zahvalan.
Ili ako mi netko može preporučiti neki drugi mmo, bilo da je izašao ili će uskoro izaći.