The Elder Scrolls: Online

poruka: 1.813
|
čitano: 346.100
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
The Elder Scrolls:Online

{#}

Izgleda da većina opreme u dungeonima ne dolazi od bossova koji nekad ni ne dropaju loot, već iz chestova koje može otvoriti svatko tj. tko prvi stigne.

Pri tome, ako nekog kickate iz dungeona, čovjek je i dalje s vama u instanci i može (i dalje) raditi probleme, a novi igrač ne može ući u instancu.

Zenimax će morati ovo brzo popraviti.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

A o cemu smo pricali u beti pa ste nas zvali hejterima? doci cete vi polako do svih problema koje smo spominjali, strpi se, ima vremena. Koliko citam po netu ljudi su ih vecinu vec naveli nakon releasea.

Moj PC  
6 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: The Elder Scrolls:Online
Hystorian kaže...

Ja sam takodjer kupio, 34€, ne cini mi se pretjerano. Uglavnom odirati cu tih mjesec dana da stvorim dojam o igri.

Iako bode u oci da su mape ogromne i da se daleko najvise vremena trosi na hodanje, umjesto na igranje. Konj je neophodan, ali puno preskup.

Combat je nezgrapan, ovakav tip combata ima Neverwinter u kojem je cijeli sustav aima i dodgeanja puno bolje izveden, i radi fluidnije.

Grafika je super, ali do levela 10 jos nisam osjetio uranjanje u pricu, svijet djeluje malko nezivo. Levelling je iznimno spor u odnosu na druge igre.

Za nove igrace koji nisu igrali betu premalo informacija u igri o skillovima i kako iste upotrijebiti. PvP u cyrodiilu je pun stealth gank timova, pa tko pogine i ide nazad do bitke pjesice i sam, vjerovatno nece doci na cilj, konj je opet, neophodan, inace se gubi strasno puno vremena na setanje.

Toliko za sad od mene

Ma konj uopće nije neophodan......zapravo uopće nisu puno brži od običnog trčanja, eventualno možda u pvpu kojeg ni neigram

14 godina
neaktivan

Meni je vec sad hodanja preko glave.

Malo cu vise vremena provesti u pvp-u, tamo je zbilja frustrirajuce sto je respawn daleko, tuces se 5 minuta, pogines i onda ti treba 5 minuta da se vratis nazad, nije mi to bas neko zadovoljstvo. 

U PVE levelanju me to isto nervira, pretpostavljam da je to ok likovima koji vole istrazivati i fanovima serijala. Mene trenutno prica jos uopce nije uvukla da bih htio igrati vise.

Jednostavno vise volim igrati a manje hodati. Također, mobovi dosta zestoko tuku, pogotovo kad ih je vise, malko je ipak tezina prevelika za obicno leveliranje, samo me to frustrira. Gear mi je up to date, a 3 impa me satru dok ja jednog ubijem. Po mom misljenju tezina bi se trebala pokazati na max levelu, a leveliranje bi trebalo biti taman toliko tesko da do max levela moze doci svatko tko je igru kupio bez vecih problema, zasad bas i ne uzivam.

Posto u SWTOR-u igram iskljucivo pvp, niti ovdje me pretjerano ne zanima PVE, storyline eventualno ako ce biti dobra poslije. Ako se pvp pokaze dobrim, mozda cak kupim prokletog konja i platim pretplatu...Bumo vidli

14 godina
neaktivan
Hystorian kaže...

Ja sam takodjer kupio, 34€, ne cini mi se pretjerano. Uglavnom odirati cu tih mjesec dana da stvorim dojam o igri.

Iako bode u oci da su mape ogromne i da se daleko najvise vremena trosi na hodanje, umjesto na igranje. Konj je neophodan, ali puno preskup.

Combat je nezgrapan, ovakav tip combata ima Neverwinter u kojem je cijeli sustav aima i dodgeanja puno bolje izveden, i radi fluidnije.

Grafika je super, ali do levela 10 jos nisam osjetio uranjanje u pricu, svijet djeluje malko nezivo. Levelling je iznimno spor u odnosu na druge igre.

Za nove igrace koji nisu igrali betu premalo informacija u igri o skillovima i kako iste upotrijebiti. PvP u cyrodiilu je pun stealth gank timova, pa tko pogine i ide nazad do bitke pjesice i sam, vjerovatno nece doci na cilj, konj je opet, neophodan, inace se gubi strasno puno vremena na setanje.

Toliko za sad od mene

probaj otslusat do kraja sto ti quest giver govori umjesto da preskaces pricu. storyline je odlican

za pvp si u pravu kad me ubiju a lako me ubiju jer ide zerg od njih 100

trcanja 5 minuta negine to me malo zivcira moras bit oprezan maximalno

al sad se zapitaj koja je alternativa opet se respawnat u tom keepu koji je pod napadom. znas sto to znaci?

konj je samo 15% brzi od normalnog trcanja a kad dodjes na level 15+ konja mozes zaradit od questova za jedan dan jer po questu dobivas izmedju 200 i 300 golda

alternativa ti je 20 do 30 eura plus za imperial verziju i dobijes odmah 25% brzeg konja. Meni osobno je radje sto sam ovog zaradio i sto ga moram timarit svaki dan da bi bio sve brzi i brzi doci ce polako tih 25%

igram od 31.03 s tim da jedan dan su bili serveri offline otprilike od 19:00 do 23:00h(a igram bas u tom terminu) i znaci za 6 dana igranja sam 21 level i imam konja 

nije za pohvalit se al gustam se lutam okolo pogotovo u pvpu i istrazujem

sto se tice mobova to si u pravu brutalni su pogotovo poslije 20 levela jer onda imaju i healere pa od njih 3 prvo moras healera focusat pa onda preostale

samo jedan savjet:kad vidis da te mob ide drapit sa heavy attackom klikni desni gumb na misu i zblokaj taj napad to ga stuna cak do 6 sekundi

sto se tice onog hejtera gore daj mi reci jedan MMO koji je izasao a da nije imao ni jedan nedostatak.

pricekaj malo slusaju ljudi community ispravit ce neke stvari a od 04.04 od kad je sluzbeni launch ni na jedan bug nisam naletio za nepovjerovat kako fluidno igra radi  i vec je danas izlazi patch sa nekim stvarima a do kraja mjeseca vec stize novi content 

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2014 19:29 (ZujoVg).
18 godina
protjeran

ciirodil je ogromna open world pvp mapa,da li uopce igrate masivne pvp bitke  ili svi igrate hold & capture siege mini games smjestene u open world-u ?,nekako mi djeluje da je propali WAR imao zabavniji i dinamicniji smisleni (za osvojiti zonu)pvp od ESO-a.

Usput kakva im je to fora sa queuom da bih pristupio svom accountu na site-u,bio sam na 450+ mjestu jucer?

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Van_Blaster kaže...

ciirodil je ogromna open world pvp mapa,da li uopce igrate masivne pvp bitke  ili svi igrate hold & capture siege mini games smjestene u open world-u ?,nekako mi djeluje da je propali WAR imao zabavniji i dinamicniji smisleni (za osvojiti zonu)pvp od ESO-a.

Usput kakva im je to fora sa queuom da bih pristupio svom accountu na site-u,bio sam na 450+ mjestu jucer?

Pa to sa quequeom ti je sam po sebi argument koliko ljudi igra igru i koliko je epic.

14 godina
neaktivan
ZujoVg kaže...
...

sto se tice mobova to si u pravu brutalni su pogotovo poslije 20 levela jer onda imaju i healere pa od njih 3 prvo moras healera focusat pa onda preostale

samo jedan savjet:kad vidis da te mob ide drapit sa heavy attackom klikni desni gumb na misu i zblokaj taj napad to ga stuna cak do 6 sekundi

...

U tome je stvar, ja igram lukom i strijelom, a u igri nema ranged interrupt. I dodge 50% vremena ne radi ako se kreces i hoces dodgeati, dok si stacionaran radi bez beda.

14 godina
neaktivan
Hystorian kaže...
ZujoVg kaže...
...

...

U tome je stvar, ja igram lukom i strijelom, a u igri nema ranged interrupt. I dodge 50% vremena ne radi ako se kreces i hoces dodgeati, dok si stacionaran radi bez beda.

nisam siguran

u beti sam igrao sa bowom

mislim da mozes i sa bowom blockat

e sad il je samo desni gumb ili je i lijevi i desni izbaci ti dolje kao help sto moras kliknuti

12 godina
protjeran
ZujoVg kaže...
Hystorian kaže...
ZujoVg kaže...
...

...

nisam siguran

u beti sam igrao sa bowom

mislim da mozes i sa bowom blockat

e sad il je samo desni gumb ili je i lijevi i desni izbaci ti dolje kao help sto moras kliknuti

Naravno da se može, samo onako ispred sebe luk stavi u stilu obrane......nema razlike

14 godina
neaktivan

Znam da moze blockati, ali ne moze interruptati. A njihov jaki napad radi dosta stete i kroz blok, kad ih je 3 ili ne daj boze vise

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Imas inace swap oruzja pa je korisno imat drugi set za melee. Onda ti taj bow ne smeta... ionako je beskorisan u melee naspram nekog sword + shield. Ne znam sto i kako igras, nije ni bitno, svi mogu koristit sva oruzja tako da...

Ja svasta navodim ko manu igri, ali ovo je problem igraca, ne igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Imas inace swap oruzja pa je korisno imat drugi set za melee. Onda ti taj bow ne smeta... ionako je beskorisan u melee naspram nekog sword + shield. Ne znam sto i kako igras, nije ni bitno, svi mogu koristit sva oruzja tako da...

Ja svasta navodim ko manu igri, ali ovo je problem igraca, ne igre.

Nisam jos dosao do toga, to je na lvl 15 valjda

17 godina

Ok onda, nekako prezivi do lvl 15, a ne bi bilo lose levelat malo i sa takvom kombinacijom. Igra ti daje puno mogucnosti u izboru builda i naoruzanja... ako ne mozes igrat sa bow trenutno prebaci na nesto melee i strpi se nekoliko levela.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Reanimator kaže...
Van_Blaster kaže...

Pa to sa quequeom ti je sam po sebi argument koliko ljudi igra igru i koliko je epic.

nah,vise mi to djeluje kao da imaju hardwerskih problema nego da je igra epic,(u pitanju je ESO web stranica ne logiranje na server)

14 godina
neaktivan

Izbacili su novi patch

BRUTALAN BUG

sva contact lista i guild ocisceni. niti imam ijednog frenda nit sam u nijednoj guildi katastrofa

trebao sam danas ubacit jos par ljudi u guild sad se mogu hebat dok to ne poprave. bolje da nisu patchali nista bolje je igra radila

i da zaboravio sam rec krepo sam od obicnog moba jer su mi abilityi zbugani i ne rade

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav svima imam par problema i nadam se da cete mi moci pomoci.
TESO mi se cini kao prebrutalna igra, znaci stvarno gledam trailere i premocno izgleda.
Problem je to sto ja nikad nisam igrao MMO igru niti TES bilo koji serijal. Gledam gameplay po youtube-u TESO i nista ne kuzim sta tip radi.
Ne kuzim uopce koji je cilj igre, kako sve to funkcionira..
Dali mogu poceti igrati tu igro ako nikad nisam pratio TES lore, moze mi neko mozda dati nekakve savijete ili nesto?
Hvala puno 

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
TheBasicMan04 kaže...

TESO mi se cini kao prebrutalna igra, znaci stvarno gledam trailere i premocno izgleda.
Problem je to sto ja nikad nisam igrao MMO igru niti TES bilo koji serijal. Gledam gameplay po youtube-u TESO i nista ne kuzim sta tip radi.
Dali mogu poceti igrati tu igro ako nikad nisam pratio TES lore, moze mi neko mozda dati nekakve savijete ili nesto?
Hvala puno 

svaku igru mozes pocet igrati bez da si odigrao prije ili taj serijal ili žanr.

svaka igra ti ima određen tutorijal što bi trebao raditi i kako. 

mmo ti se svodi na to da trčiš od questa do questa rješavaš i levelaš 

kasnije kad nadjes neki community s njima igras skupa ili protiv AI pa je to PVE ili protiv drugih igrača PVP

14 godina
neaktivan
TheBasicMan04 kaže...

Hvala puno 

ustedi si hrpu novaca i odigraj neki free to play mmo prvo.. tera, aion ili nesto slicno

xfact
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 12:28 (=xfact=).
17 godina

Ili se strpi pola godine pa probaj ovo u f2p :D

Moj PC  
9 1 hvala 0
13 godina
=xfact= kaže...
TheBasicMan04 kaže...

Hvala puno 

ustedi si hrpu novaca i odigraj neki free to play mmo prvo.. tera, aion ili nesto slicno

...ili SWTOR ili čak GW2, koji je buy-to-play i u pola cijene je. 

Inače, traileri, nemaju veze sa gameplay-em, što vrijedi za većinu igara. Ako ti se sviđa Elder Scrolls okruženje, radije za početak odigraj Elder Scrolls:Skyrim.

12 godina
protjeran
Rhodin kaže...

Ili se strpi pola godine pa probaj ovo u f2p :D

Ti izgleda patiš od kroničnog poremećaja hejtanja. Ti i slični kao da želite da ova igra propadne ili da ode free2play

17 godina
Reanimator kaže...

Ti i slični kao da želite da ova igra propadne ili da ode free2play

Ako mi žena nježnim glasom u uho ne šapuće "ESO u rujnu ide na F2Play poslovni model" ne mogu je seksualno zadovoljiti u krevetu.

Za mjesec dana će se vidjeti sve, kao što se vidjelo i sa SW:TOR koji je imao daleko veći hype jer nema mlade osobe od 7-29 koja nije čula za SW pa opet nisu uspjeli poremetiti već ustaljene MMO igre na tržištu.

Može li netko potvrditi onaj video par postova prije oko slobodnog lootanja chestova? Znam da su išli uvesti što više featurea iz Single player igri, samim time i lockpicking, ali kako je nemoguće uvijek naći 4 poznata igrača za raid, teško će biti raidati ako si uvijek na oprezu hoće li netko iz ekipe počistiti chestove prije drugih iz ekipe.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
15 godina
wyks kaže...

Može li netko potvrditi onaj video par postova prije oko slobodnog lootanja chestova? Znam da su išli uvesti što više featurea iz Single player igri, samim time i lockpicking, ali kako je nemoguće uvijek naći 4 poznata igrača za raid, teško će biti raidati ako si uvijek na oprezu hoće li netko iz ekipe počistiti chestove prije drugih iz ekipe.

tako je bilo u beta-i.. ne znam dali je još uvijek.

najbolje je bilo ako je netko failao pickanje locka, mogao si mu uletiti prije nego je opet pokušao pa mu maznuti loot pred nosom {#}

<---- nine-ninjalooter {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina

Najbolje je kad netko lockpicka chest (a ninja je i uvijek trci na njega) pa skuzi da mu je pun inventory (itema iz prethodno ninjanih chestova) pa si cisti inventory trasha a ti samo poberes iz chesta sto nije uspio lootat.

ali da, jos uvijek je ta shema sa lootanjem chestova. nema round robina ili bilo kakvog modela loota - tkogod moze lockpickat moze pobrat sve iz svakog chesta i mos plakat samo ako to radi tokom combata.

Moj PC  
3 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Reanimator kaže...

Ti izgleda patiš od kroničnog poremećaja hejtanja. Ti i slični kao da želite da ova igra propadne ili da ode free2play

Uopće nije pitanje hoće li priječi na f2p. Pitanje je samo kada će {#}

Brojni kvalitetni MMO naslovi su trenutačno na f2p modelu i praktički jedino WoW uspjeva prkositi f2p trendu (za sada).

Lijep pozdrav ;)
18 godina
protjeran

mene nimalo ne bi iznenadilo da ESO ostane p2p,sve je unutar jedne kompanije i ako ostane 100k igraca imace fin profit,troskovi razvoja su vjerovatno poprilcno isplaceni sa prodajom i pretplatom za drugi mjesec igranja.

A imaju in game cash shop , sto je popularno kod igraca jer vole trositi RL novac na pixele.

E sad,misljenja su podjeljena ,vrijedi li ESO pretplate,po meni u usporedbi sa nekim drugim B2P  themepark mmo naslovima (npr TSW je X puta bolji mmorpg od ESO-a ali losa FC reputacija i nesposobni managment stete igri) ,ESO nije vrijedan pretplate,jer je ovo samo jos jedan fantazijski mmorpg na trzistu sa razlikom od istih po tome sto je u pitanju TES setting.

Za mene ESO je samo jos jedna igra iz TES serijala ,ovaj put sa MP+co-op komponentom,bolja od Skyrima ali losija od Obliviona i naravno remek djela Morrowinda.

Na stranu sve, ESO je zabavan mmo,necu ga igrati mjesecima ali kad se zalim TES-a sa mp komponentom nece mi biti problem resub.Zato bih vise volio da je igra b2p sa cash shopom i nek' naplacuju nove sadrzaje.

1 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
Evo nakon igranja bete i gledanja gameplay videa nakon izlaska igre ipak sam odrješio kesu i kupio ESO.
Motiv koji je prevagnuo je Morrowind nostalgija a i činjenica da nisam dugo igrao MMO pa sam se ipak malo zaželio akcije.

Trenutno se skida client pa evo dok čekam da se uključim u Hrv. dio igrača i postavim par pitanja.

Uzeo sam standard edition tako da sam ograničen na Nord, Dunmer ili Argonian rase jer zbog ranije spomenute Morrowind nostalgije želim biti dio Ebonheart pakta,
u beti sam igrao Dunmer Nightblade/Rogue sa dual-wield i nisam puno pazio na raspodjelu skill pointsa nego na to da ih isprobam što više pa sam se osjećao dosta
slabo nakon 10-og levela (dogurao sam do 15).

Molio bih preporuku za početnika, koju rasu (od ove 3) igrati i koja je "klasa" zabavna po vašem mišljenju, na što da pazim u početku ... uglavnom pomozite njubari sa kojim savjetom!
Hvala unaprijed i vidimo se na Morrowindu!
Moj PC  
1 1 hvala 0
18 godina
neaktivan

Mlati majstore Nightblade sa Dunmerom, imas dobre rasne bonuse za tu klasu, ali inače sve rase mogu u bilo koju od tri aliance nakon release-a. 

Općeniti tipovi, ako imaš treasure mape sa igrom, odmah skupi taj treasure, odlične iteme za levelanje dobiješ (lvl5/10/15 itd. doslovno se vrati iz grada nakon zatvora na početni otok/mapu po to obavezno), a ostalo, craftaj stvari, vrlo lako se super itemi naprave, materijala ima na tone, a Nightblade je kao i po meni večina ostalih combo klasa, tako da skillove moraš razvijati da pomažu jedni drugima. Ideš ili dunmer dualwield ili bosmer sa bow, dualwield ideš assasinacija i stealth, znači 2-3 protivnika, uključiš blur (20% miss), pa stealth, onda teleport pa veiled strike, jedan mrtav, opet stealth pa stun drugog itd.. a sa bow klasom igraš na siphon talente i razvijaš agony (dalekometni stun) i siphone koji slowaju i tebe healaju + bow skillove koji su poison i knockback. Nightblade sam najviše igrao u beti i mogu reći da klasa ubija sa lakoćom do levela 50.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 23:38 (50lipa).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice