igro sam swtor:(
ljudi jel ima tko kakav link za kupovati time codove a da je jeftinije nego mjesecno direktno sub placat
recimo time code za 30 dana 10 eura a sub je inace 13
ljudi jel ima tko kakav link za kupovati time codove a da je jeftinije nego mjesecno direktno sub placat
pogledaj na ownedcore.com tu imas sve i svasta za trade, sve i jedan moguci i nemoguci mmo/rpg/rts trade! =)
Dobri ljudi pomozite kako aktivirati igru bez kartice.
Mislim da je malo sramotno da se traži kartica prije 30 free dana iako sam to znao i prije izlaska, ali kad je već rečeno da će biti Game Time Card i drugih opcija kao Pay Safe Card i onda ja dođem na billing, odaberem jednu od opcija mjesečne pretplate, i opcije za plaćanje koje dobijem su Visa MasterCard i PayPal, ovih ostalih nema. A game card zanimljivo kad pitaš ne dobiješ odgovor da ga nema (Algoritam u zadru na primjer),nego ti kaže da nema pojma da to postoji.
Zanimljivo da na kraju brata pitam karticu, on sjedne samnom a retardirana stranica u verifikaciji automatski napiše moje ime na koje je registriran account, znači nemam niti te opcije, osim radit novi na njegovo ime. Kre-te-narija.
Jednostavno kupite 60 dana sa g2a ili slicnih stranica za 20-22€
LOL
kupis igru,i jos moras kupit game time :D
klasika
saću vam reć kolko ESO vrijedi
hmmmmm 0 kn
Dobri ljudi pomozite kako aktivirati igru bez kartice.
Mislim da je malo sramotno da se traži kartica prije 30 free dana iako sam to znao i prije izlaska, ali kad je već rečeno da će biti Game Time Card i drugih opcija kao Pay Safe Card i onda ja dođem na billing, odaberem jednu od opcija mjesečne pretplate, i opcije za plaćanje koje dobijem su Visa MasterCard i PayPal, ovih ostalih nema. A game card zanimljivo kad pitaš ne dobiješ odgovor da ga nema (Algoritam u zadru na primjer),nego ti kaže da nema pojma da to postoji.
Zanimljivo da na kraju brata pitam karticu, on sjedne samnom a retardirana stranica u verifikaciji automatski napiše moje ime na koje je registriran account, znači nemam niti te opcije, osim radit novi na njegovo ime. Kre-te-narija.
napravi paypal account na bratovu karticu i onda paypalom tipla
LOL
kupis igru,i jos moras kupit game time :D
klasika
saću vam reć kolko ESO vrijedi
hmmmmm 0 kn
samo na osnovu plaćanja igre nemaš pravo kenjat po njoj!
kad je budes igrao i otkazao sub onda seri.
okey sub joj je minus al igra je epic
gle dao sam i prije novce za nesto sto je bilo sranje pa mi nije na pamet to bilo braniti
igru sam kupio i dobio early acces kad je poceo 30.03 mislio sam evo opet isto sranje ko i swtor
zbugano nemres zavrsit questove ruse servere u prime time pvp slide show itd itd.
od jucer od kad je kao official release sve je netragom nestalo ni jedan quest zbugan serveri online pvp fps 40+ iako imam procesor star 4 godine uglavnom za nepovjerovati
gledaj stari sub je ogroman minus tu im je otpalo 50% i više ekipe koja bi možda igrala ali ostale stvari meni vrijede novce koje sam dao tebi mozda ne ali tu se nema smisla prepucavati.
kao sto sam jednom bio rekao nekom je 100 kuna svemir a nekom 1000 nebitno
Ako ti je igra preskupa ili jednostavno nije po TVOM ukusu, automatski moraš negativno po svemu?
Mjesečna pretplata nije krađa, kada bih računao koliko sam vremena/novca potrošio na Star Trek Online, F2P mi je bio skuplji.
Pa čak ni to što je u startu malo skuplja (po tvom mišljenju), ne osjećam potrebu da branim i pravdam svoj potrošeni novac.
Grafički je igra dosta daleko od moddanog Skyrima, ali obzirom da se radi o MMO-u (i ako imaš malo jače računalo) odlično je napravljena.
A gameplay... još ne mogu prosuditi, igram tek nekoliko dana, to me pitaj za mjesec dana kada dođem do end-gamea.
Kakvi su dojmovi?
Vrijedi li kupit igru i još plačat pretplatu kao i za WoW?
Po netu vidim mješane kritike i ima dosta razočaranih igrača pa sam pomalo skeptičan.. a i filmovi na YouTube-u im nisu baš nešto
Evo ja sam rješio pretplatu, doslovno googlo 60 day gaming card elder scrolls, izašlo ovo: http://www.gamingpanda.net/the-elder-scrolls-online-60-days-pc.html sa 50% popusta, otišo do Tiska dole kupio 200kn PaySafeCard i nakon registracije i naruđbe i valjda 7% nekakve takse koju imaju na PaySafe transakcije ispalo oko 193~ kn. Nakon pola sata došao u email key i mirna bosna.
Smješno mi je kako se jeftino igra može naći na netu (digital verzija) za oko 250-300kn, i bon za 2 mjeseca za ispod 170kn ako se preračuna ijedno od toga sa njihovog online store-a, ili usporedi sa pretplatom oboje ovako ispada jeftinije.
Možete i pomoću paypala. Naplatit će vam tek kad vam istekne prvih besplatnih 30 dana koje dobijete sa igrom. Naravno u međuvrmenu možete otkazati, ili preći na drugi način plaćanja.
50lipa hvala ti za ovo to sam trazio
upravo platio preko paypala i ispalo 160 kuna:D
Igrao sam sve bete i TESO mi je svaki put bio sve bolji,a iako sam hardcore raidao WoW, od vanille, znači sve radiš što bolje, što više, ako treba bez spavanja i sljedeći tjedan ispočetka u nedogled radi itema koji dropa na određen postotak.
Pristup TESU mi je kompletno drugačiji, kao u Skyrim-u, uvališ se u lika i sam diktiraš tempo, bez da goniš experience ili skillove ili questove, samo trčkaraš i laganini prođu sati za čas. Sa druge strane, kad su frendovi online napadate grupe elita na mapama, dungeone ili pvp i opet vrijeme leti. Grafika na max je super za MMO, questova svakakvih, likova također, tone priče i texta, knjiga, blaga i nasumičnih gluposti na koje potrošiš vrijeme a da se ne okreneš, crafting sistem genijalan, skill sistem raznolik a jednostavan, i po meni jako bitna stvar koja čini igrače boljima je pretplata koja u startu odbije dobar dio ljudi koji bi mi samo zatrpali ignore listu.
Nekome su to sve plusevi, a netko hoće max level u 3 dana i sve da izgleda ko u WoW-u jer nema combat texta, nema minimape, nema 100 skillova odjednom nego 6-7, i tako u nedogled. A kad pogledaš svi ti addonovi postoje za TESO.
Meni je prelomni trenutak bio kad sam nakon rushanja prvih par levela u beti sa grupom mislio da je igra tupaa, da su questovi dosadni, priču nisam uopće čitao nego preskakao, došao u kontakt sa frendom, i laganini doslovno kuda nas put odvede, par questova, pa otkrijes nešto pa nađeš treasure mapu pa se namučiš dok rješiš master lockpick na chestu pa šesnaest drugih stvari i odjednom vani izlazi sunce a ti se pitaš kako?
Doslovno kad plaćam igru plaćam mogućnosti igranja u Skyrim svijetu, u kojem možeš igrati sa frendovima. Znači da na max levelu nema ničeg zabavnog, da igra propadne ili odjednom postane free2play sa pay2win shopom ja sam opet dao 400-500kn ili koliko već mjeseci igrao kao što bi dao za novi Skyrim nastavak. Sad nekome je to puno nekome malo i to je po meni jedina razlika.
upravo smo mergali dva hrvatska guilda sad nas ima 15:D
novo ime guilda je
SunTzu
svi ste dobrodosli
Ja sam takodjer kupio, 34€, ne cini mi se pretjerano. Uglavnom odirati cu tih mjesec dana da stvorim dojam o igri.
Iako bode u oci da su mape ogromne i da se daleko najvise vremena trosi na hodanje, umjesto na igranje. Konj je neophodan, ali puno preskup.
Combat je nezgrapan, ovakav tip combata ima Neverwinter u kojem je cijeli sustav aima i dodgeanja puno bolje izveden, i radi fluidnije.
Grafika je super, ali do levela 10 jos nisam osjetio uranjanje u pricu, svijet djeluje malko nezivo. Levelling je iznimno spor u odnosu na druge igre.
Za nove igrace koji nisu igrali betu premalo informacija u igri o skillovima i kako iste upotrijebiti. PvP u cyrodiilu je pun stealth gank timova, pa tko pogine i ide nazad do bitke pjesice i sam, vjerovatno nece doci na cilj, konj je opet, neophodan, inace se gubi strasno puno vremena na setanje.
Toliko za sad od mene
Izgleda da većina opreme u dungeonima ne dolazi od bossova koji nekad ni ne dropaju loot, već iz chestova koje može otvoriti svatko tj. tko prvi stigne.
Pri tome, ako nekog kickate iz dungeona, čovjek je i dalje s vama u instanci i može (i dalje) raditi probleme, a novi igrač ne može ući u instancu.
Zenimax će morati ovo brzo popraviti.
A o cemu smo pricali u beti pa ste nas zvali hejterima? doci cete vi polako do svih problema koje smo spominjali, strpi se, ima vremena. Koliko citam po netu ljudi su ih vecinu vec naveli nakon releasea.
Ja sam takodjer kupio, 34€, ne cini mi se pretjerano. Uglavnom odirati cu tih mjesec dana da stvorim dojam o igri.
Iako bode u oci da su mape ogromne i da se daleko najvise vremena trosi na hodanje, umjesto na igranje. Konj je neophodan, ali puno preskup.
Combat je nezgrapan, ovakav tip combata ima Neverwinter u kojem je cijeli sustav aima i dodgeanja puno bolje izveden, i radi fluidnije.
Grafika je super, ali do levela 10 jos nisam osjetio uranjanje u pricu, svijet djeluje malko nezivo. Levelling je iznimno spor u odnosu na druge igre.
Za nove igrace koji nisu igrali betu premalo informacija u igri o skillovima i kako iste upotrijebiti. PvP u cyrodiilu je pun stealth gank timova, pa tko pogine i ide nazad do bitke pjesice i sam, vjerovatno nece doci na cilj, konj je opet, neophodan, inace se gubi strasno puno vremena na setanje.
Toliko za sad od mene
Ma konj uopće nije neophodan......zapravo uopće nisu puno brži od običnog trčanja, eventualno možda u pvpu kojeg ni neigram
Meni je vec sad hodanja preko glave.
Malo cu vise vremena provesti u pvp-u, tamo je zbilja frustrirajuce sto je respawn daleko, tuces se 5 minuta, pogines i onda ti treba 5 minuta da se vratis nazad, nije mi to bas neko zadovoljstvo.
U PVE levelanju me to isto nervira, pretpostavljam da je to ok likovima koji vole istrazivati i fanovima serijala. Mene trenutno prica jos uopce nije uvukla da bih htio igrati vise.
Jednostavno vise volim igrati a manje hodati. Također, mobovi dosta zestoko tuku, pogotovo kad ih je vise, malko je ipak tezina prevelika za obicno leveliranje, samo me to frustrira. Gear mi je up to date, a 3 impa me satru dok ja jednog ubijem. Po mom misljenju tezina bi se trebala pokazati na max levelu, a leveliranje bi trebalo biti taman toliko tesko da do max levela moze doci svatko tko je igru kupio bez vecih problema, zasad bas i ne uzivam.
Posto u SWTOR-u igram iskljucivo pvp, niti ovdje me pretjerano ne zanima PVE, storyline eventualno ako ce biti dobra poslije. Ako se pvp pokaze dobrim, mozda cak kupim prokletog konja i platim pretplatu...Bumo vidli
Toliko za sad od mene
probaj otslusat do kraja sto ti quest giver govori umjesto da preskaces pricu. storyline je odlican
za pvp si u pravu kad me ubiju a lako me ubiju jer ide zerg od njih 100
trcanja 5 minuta negine to me malo zivcira moras bit oprezan maximalno
al sad se zapitaj koja je alternativa opet se respawnat u tom keepu koji je pod napadom. znas sto to znaci?
konj je samo 15% brzi od normalnog trcanja a kad dodjes na level 15+ konja mozes zaradit od questova za jedan dan jer po questu dobivas izmedju 200 i 300 golda
alternativa ti je 20 do 30 eura plus za imperial verziju i dobijes odmah 25% brzeg konja. Meni osobno je radje sto sam ovog zaradio i sto ga moram timarit svaki dan da bi bio sve brzi i brzi doci ce polako tih 25%
igram od 31.03 s tim da jedan dan su bili serveri offline otprilike od 19:00 do 23:00h(a igram bas u tom terminu) i znaci za 6 dana igranja sam 21 level i imam konja
nije za pohvalit se al gustam se lutam okolo pogotovo u pvpu i istrazujem
sto se tice mobova to si u pravu brutalni su pogotovo poslije 20 levela jer onda imaju i healere pa od njih 3 prvo moras healera focusat pa onda preostale
samo jedan savjet:kad vidis da te mob ide drapit sa heavy attackom klikni desni gumb na misu i zblokaj taj napad to ga stuna cak do 6 sekundi
sto se tice onog hejtera gore daj mi reci jedan MMO koji je izasao a da nije imao ni jedan nedostatak.
pricekaj malo slusaju ljudi community ispravit ce neke stvari a od 04.04 od kad je sluzbeni launch ni na jedan bug nisam naletio za nepovjerovat kako fluidno igra radi i vec je danas izlazi patch sa nekim stvarima a do kraja mjeseca vec stize novi content
ciirodil je ogromna open world pvp mapa,da li uopce igrate masivne pvp bitke ili svi igrate hold & capture siege mini games smjestene u open world-u ?,nekako mi djeluje da je propali WAR imao zabavniji i dinamicniji smisleni (za osvojiti zonu)pvp od ESO-a.
Usput kakva im je to fora sa queuom da bih pristupio svom accountu na site-u,bio sam na 450+ mjestu jucer?
ciirodil je ogromna open world pvp mapa,da li uopce igrate masivne pvp bitke ili svi igrate hold & capture siege mini games smjestene u open world-u ?,nekako mi djeluje da je propali WAR imao zabavniji i dinamicniji smisleni (za osvojiti zonu)pvp od ESO-a.
Usput kakva im je to fora sa queuom da bih pristupio svom accountu na site-u,bio sam na 450+ mjestu jucer?
Pa to sa quequeom ti je sam po sebi argument koliko ljudi igra igru i koliko je epic.
sto se tice mobova to si u pravu brutalni su pogotovo poslije 20 levela jer onda imaju i healere pa od njih 3 prvo moras healera focusat pa onda preostale
samo jedan savjet:kad vidis da te mob ide drapit sa heavy attackom klikni desni gumb na misu i zblokaj taj napad to ga stuna cak do 6 sekundi
...
U tome je stvar, ja igram lukom i strijelom, a u igri nema ranged interrupt. I dodge 50% vremena ne radi ako se kreces i hoces dodgeati, dok si stacionaran radi bez beda.
...
U tome je stvar, ja igram lukom i strijelom, a u igri nema ranged interrupt. I dodge 50% vremena ne radi ako se kreces i hoces dodgeati, dok si stacionaran radi bez beda.
nisam siguran
u beti sam igrao sa bowom
mislim da mozes i sa bowom blockat
e sad il je samo desni gumb ili je i lijevi i desni izbaci ti dolje kao help sto moras kliknuti
...
nisam siguran
u beti sam igrao sa bowom
mislim da mozes i sa bowom blockat
e sad il je samo desni gumb ili je i lijevi i desni izbaci ti dolje kao help sto moras kliknuti
Naravno da se može, samo onako ispred sebe luk stavi u stilu obrane......nema razlike
Znam da moze blockati, ali ne moze interruptati. A njihov jaki napad radi dosta stete i kroz blok, kad ih je 3 ili ne daj boze vise
Imas inace swap oruzja pa je korisno imat drugi set za melee. Onda ti taj bow ne smeta... ionako je beskorisan u melee naspram nekog sword + shield. Ne znam sto i kako igras, nije ni bitno, svi mogu koristit sva oruzja tako da...
Ja svasta navodim ko manu igri, ali ovo je problem igraca, ne igre.