- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Igra nakon nekog vremena jednostavno udje pod kozu, nije savrsena, ali ima ono nesto...
ovo potpisujem. U početku mi je smetalo dosta sitnica i stalno brojanje da bi ovo moglo biti bolje. Onda se jednostavno prepustiš igri i počneš uživati. Samo je pitanje da li je to dovoljno dobro da plaćam pretplatu :(
ja se isto slažem.. igra ima ono nešto i definitivno bi se dalo izgurati do max lvla i malo zekati, istraživati, pvpati, nagearavati..
samo problem je to što je češća pojava da je igra zabavnija dok lvlaš do max lvla, nego u samome endgameu, te stoga ovo sve što smo probali nije jako relevantno.. dali je igra vrijedna pretplate će se vidjeti tek u endgameu.
iskreno meni najviše trenutno smeta kada odigram par faza nekog questa, pa onda ga ne mogu završiti jer je zbuggan. podsjeća me kada sam neke mmo-e isprobavao na piratskim serverima. dat bitter taste of unfinished..
Netko je prije htio usporedbu Cyrodiil PVP-a i GW2.
Ovdje je usporedba veličine mapa.
Prema nekim komentarima beta testera, kompletan PVE sadržaj (sve frakcije i zone) se može završiti za otprilike 9-10 dana (240 sati) kežual igranja.
Onaj koga zanima Cyrodiil PVP će plaćati mjesečnu pretplatu za ovu igru. "PVE only" igrači, vjerojatno malo teže, jer će biti gotovi za dva-tri mjeseca.
Ja već sad obožavam krafting sistem, u tom leži prava lova, pogotovo Alchemy profesiji i Blackshmithingu. Što se tiče PvPa meni je trenutno neigriv, došao sam sinoć u Cyrodil, do prve bitke i imao slideshow kad odjednom You are dead lol, jbg
Ja ne bih htio komentirat lag u Cyrodilu jer ga osobno nisam iskusio (premalo sam bio tamo i nisam uopce igrao od one prve bete), ali vidite da pratim temu, nije bug forum jedino mjesto gdje ju pratim. Reddit i pojedini forumi su prepuni topica poput:
http://www.reddit.com/r/elderscrollsonline/comments/20kt5h/cyrodiil_server_lag_killing_the_fun/
koji nisu bas toliko optimisticni naspram lagovima u Cyrodilu. Opet, necu puno komentirat, pogotovo sto jos ima... 10ak dana do (pre)releasea, ali sretno vama koji ste preorderali. vidim i neke bijele konjice ovdje, znam da nije bilo jeftino.
to ti je to kad se zaletis i kupis macka u vreci. i ja sam bio u istoj situaciji kad sam kupio aion na nevideno. nikad vise, ako ne udem u betu onda zaletit se do nekoga tko ima igru i vidjeti iz prve ruke ili pricekati misec-dva pa vidit jel to lici na nesto.
Bijeli konjici su bili 1g za sve ovaj weekend .
Pvp je odlican, scene kad nas 50ak napada utvrdu i provaljuje kroz vrata i onda nas treca frakcija, njih 100ak napada s ledja su stvarno odlicne, laga ima, ali to je ocekivano, isto kao i bugovi kod nekih questova kad je tona igraca u zoni, sve je to normalno, to ce se polirati u iducim mijesecima, igra ima dosta jakog izdavaca iza sebe tako da ce imati i dobar support koji ce rjesavati probleme.
Ovaj tjedan sam uradio jednu stvar, skinuo rift, wow i teru i pokretao sve igre uporedo s TESO i mogu vam reci da je razlika u kvaliteti engena ogromna, jednostavno TESO je puno bolji, tako da ipak mislim da ce igra imati svoju publiku iz mmo zajednice, ima najbolji crafting, skilove koji su stvarno odlicno uradjeni, fun pvp u Cyrodilu i tako, ima tu ponesto za sve i ima jednu stvar koja je po meni najaca strana ove igre koja joj dugorocno garantira uspijeh, a to je razvoj lika i skilova, koji stvarno pruza tonu konbinacija i nesto je sto ce igru jednom prosjecnom mmoRPG igracu ciniti stalno svjezom.
Cyrodil zapravo nije bg vec je kontinent u kome se pvpa, a to je velika razlika, kako ce se razvijati to ce mo vidjeti, ali ideja ima puno potencijala, iz mojih iskustava i radjenja nekih questova, to stvarno moze biti ok, osjecaj da je rat i da kraj tebe prolaze sukobljene vojske sa svojim ciljevima je dobar, male grupe bandita po mapi sto traze izolirane igrace pa se pridruze vojsci koja napada utvrdu pa onda opet nastave svojim putem itd... Ja moram reci da sam uzivao u tome.
Jedna stvar koja me iskreno nervira je ingame store, da nema sub i da je kozmetkia pa dobro nemam nista protiv, ovako to mi je zasad jedini razlog zbog kojeg jos nisam kupio igru, nekako mrzim tu ideju da se bilo sta korisno u igri moze kupiti za stvarni novac, zapravo mi se to gadi da budem iskren, pa imaju sub upravo da bih se takve stvari izbjegle i osigurao stalni pritok novca ekipi koja radi na projektu...
Slazem se sa tobom da imaju jako dobar crafting, mozda i najbolji do sada sto sam sreo, takodjer da ingame store sa bilo cime u igri koja naplacuje 13€ mjesecno nije najsretnije rjesenje. Ostalo si dosta optimistican.
Jedna stvar koja me iskreno nervira je ingame store...
ne vidim razloga za živciranje, jer nije da si možeš kupiti neku prednost nad ostalim igračima.
konj ili čak xp za mene nije prednost. za mene je prednost veći dmg, crit chance, armor, hp ili štogod.
Znaci ti se slazes sa itemima poput crafting, xp i slicnih boostera, mountova (,skinova?) koji ce se nalaziti u tom storeu, koji ljudima skracuju vrijeme, u igri koja se placa mjesecno? Svaka cast ako vam je to prihvatljivo. Jedini razlog zasto ih trenutno nema je sto ih nece ni biti prvih mjesec dana zbog "world first" achievementa. Meni je recimo super kak je to svima, ukljucujuci i brojne ljude koji sudjeluju u ovoj temi, npr. u GW2 bio OGROMAN problem, strasno nesto, nesto zbog cega su pljuvali igru i nisu se mogli natjerat upalit ju, no ovdje je to, uz spomenutu pretplatu, sasvim prihvatljivo.
S time da se ni ne zna SVE sto ce se tamo nalazit. Iskreno, ja se nadam da je ingame store nista drugo nego priprema za prelazak na F2P ili B2P model jednom kad opravdaju dio od spekuliranih 200mil$ + investicije.
Ja sam u ovoj igri naso samo relativno nelos TES nastavak, sto mi je tuzno, jer TES mi je jedan od najdrazih serijala, sa pojedinim stvarima koje su odradjene na nivou, poput vec vise puta spominjanog craftinga, a sa druge strane losim ili barem ne toliko dobrim stvarima poput combata (znam, znam, nekima od vas je savrsen - stvar ukusa), animacijama, bugovima, lagovima... te ingame storom sa (potencijalno) hrpom dzidja-midja u igri gdje ce se placat mjesecna pretplata.
Da me ne bi krivo shvatili, vjerojatno se slicno desava u wildstaru kojeg sam ovdje vise puta spomenuo, koji ce otprilike isto kostat (i kupnja i mjesecno) - uz iznimku da 1$ nije priblino 1€ kao kod bethesde, nego se fino preslikava razlika u cijeni, pa u kn placamo isto u Europi koliko bi placali i u SAD-u, ali tamo mi je naprosto puno stvari sjelo koje su mi ovdje tak ili meh ili stovec.
Skyrim mi je imao nelos combat, ESO puno losiji od Skyrima, a kad se shvati da razlog u tome lezi u controleru kojim je upravljana i igra poput dark soula, i kad se usporedi combat dark soula i ESO (nije isti zanr, samo se pokusavam referencirat na ono sto je combat ovdje mogao biti uz malo maste i znanja) onda vidite koliko je tu kombat limitiran i koliko ustupaka je radjeno jer nisu znali kako drugacije rijesit odredjene stvari.
Znaci ti se slazes sa itemima poput crafting, xp i slicnih boostera, mountova (,skinova?) koji ce se nalaziti u tom storeu, koji ljudima skracuju vrijeme, u igri koja se placa mjesecno?
ispravi me ako sam u krivu, ali trenutno je u pitanju samo konjić i par drugih sitnica. xp boosteri će se nuditi nakon određenog vremena. za crafting boostove još nisam nigdje ništa pročitao.
ovako:
- remodel/appearence itemi - nikakav utjecaj na gameplay, boli me briga.
- xp boostovi - tko voli nek izvoli, ne okreće gameplay nego onome tko ima love malo ubrza put ka max lvlu.
- konjić - i couldn't care less
nema ništa što igrača čini jačim od tebe, čitaj nije pay to win, te je stoga sve to zajedno irelevantno.
stvari koje bi mi smetale u ovom modelu.
- enchantmenti sa visokom razinom uspijeha koji bi mogli povećati attack ili armor
- raznorazni buffovi (crit, attack, pospješavanje craftinga itd itd..)
Pa nigdje nisi JACI sa necim sto kupujes u ingame storeu... Nigdje nisam naletio na stvar tipa "kupi ovaj bonus i skilovi su ti 30% jaci" - sto ne znaci da ne postoje u odredjenim igrama, ali ono sto sam ja igro postoje samo stvar poput dodatne rase/klase koju mozes otkljucavat u drugim igrama kroz ingame store. ESO ima cak i to, zove se imperial i kosta oko 15-20€. Samo nemojte pricat da je to dio deluxe paketa jer se ista stvar moze kupit na bilo kojem accountu putem ingame storea za 20€ i u biti je isto sr*nje drugo pakovanje. Drugim rijecima, ima ili ce imat punokrvni ingame store kao i svaka F2P/B2P igra.
A dobiješ li konja kojeg dobiješ u deluxeu?
Pa nigdje nisi JACI sa necim sto kupujes u ingame storeu... Nigdje nisam naletio na stvar tipa "kupi ovaj bonus i skilovi su ti 30% jaci" - sto ne znaci da ne postoje u odredjenim igrama, ali ono sto sam ja igro postoje samo stvar poput dodatne rase/klase koju mozes otkljucavat u drugim igrama kroz ingame store. ESO ima cak i to, zove se imperial i kosta oko 15-20€. Samo nemojte pricat da je to dio deluxe paketa jer se ista stvar moze kupit na bilo kojem accountu putem ingame storea za 20€ i u biti je isto sr*nje drugo pakovanje. Drugim rijecima, ima ili ce imat punokrvni ingame store kao i svaka F2P/B2P igra.
daj mi samo objasni što tebi u toj čitavoj priči konkretno smeta? znači to što ima store nije argument. to što se tebi neda trošiti extra (ili uopće) pare isto nije argument.
konkretno me zanima tvoje stajalište prema extra stvarima koje možeš nodokupiti i njihovom utjecaju na gameplay.
store je OPCIONALAN, ne obavezan pa me baš zanima što to tako jako bode u oči/mozak. pogotovo zato što zadnjih godina više niti ne znam igru koja ima bilo kakve veze sa internetom, nebitno p2p, b2p ili f2p, a da nema store.
FFS pa i fcking OFFLINE singleplayeri danas imaju neku vrstu store-a
Igra nakon nekog vremena jednostavno udje pod kozu, nije savrsena, ali ima ono nesto...
Bas to, kao svaka Elder Scrolls igra
Jel zna netko gdje ima u Hrvatskoj za kupiti TESO imperial edition fizička verzija? Ja sam našao samo jedno mjesto http://www.svijet-igara.hr/ ali neznam koliko su pouzdani
Jel zna netko gdje ima u Hrvatskoj za kupiti TESO imperial edition fizička verzija? Ja sam našao samo jedno mjesto http://www.svijet-igara.hr/ ali neznam koliko su pouzdani
Probaj nazvati Algoritam ili Infomark.
Ako nema, uvijek možeš naručiti sa Game.co.uk. Dostava je 2-3 funte, a osim kreditnih kartica i Paypala, primaju i Maestro.
Probaj nazvati Algoritam ili Infomark.
Ako nema, uvijek možeš naručiti sa Game.co.uk. Dostava je 2-3 funte, a osim kreditnih kartica i Paypala, primaju i Maestro.
A Skrill? Algoritam samo reklama da će bit, nema cijene
Cijena u algoritmu... prava sitnica. Moja procjena oko 550-600kn. Sretno!
Ako te ne zanimaju kutije uzmi online za 45-50€ digital imperial edition.
Imperial nije 50 nego 80 eura.
Ne, imperial je 45€ ... samo treba znati pronaci.
Ne, imperial je 45€ ... samo treba znati pronaci.
Ja sam vidio nižih cijena od 80 eura ali 45 za imperial nigdje nisam vidio. Gdje ima za tu cijenu?
Ja sam sebi isto sad tražio i gledao imperial edition da li ima za neku pristojniju cifru,ali isto nisam našao ispod 50-tak eura ništa,tako da ću si uzet "običnu" verziju za 33e
Samo vi placajte 80€. Sretno!
Samo vi placajte 80€. Sretno!
Pa jesi li ti ćorav il ti noge smrde? Hajde reci gdje ima za 45 € Imperial kad se toliko kurčiš da znaš.......osim ako nije nacionalna tajna
Na Green Man Gamingu sam uzeo Standard za 25% jeftinije, i to je bio najveći popust kojeg sam našao.
Tamo sada ima za 20% (cijena Imperial Editiona ispadne €64), ali za €50 ili čak manje od €60... dokaži ;)
Na Green Man Gamingu sam uzeo Standard za 25% jeftinije, i to je bio najveći popust kojeg sam našao.
Tamo sada ima za 20% (cijena Imperial Editiona ispadne €64), ali za €50 ili čak manje od €60... dokaži ;)
Da to sam i ja vidio međutim nisam imao love a lova će mi sjest tek krajem mjeseca
jel tko kupovao na ovoj stranici? http://www.kinguin.net/
Jesu li pouzdani?
jel tko kupovao na ovoj stranici? http://www.kinguin.net/
Jesu li pouzdani?
Kupovao sam kod njih ključeve za razne igre i sve je prošlo super