Skinuo 90%, prekinuo download, otisao na spavanje, ujutro nastavio i javlja neki error i pocinje download opet od 0%
Hvala, uninstall.
EDIT:
Hvala Rhodine, htio sam dat sansu igri, medutim ako nisu sposobni napravit launcher kak spada nemam vise
kaj tu radit.
Mozda se neki nece slozit sa mnom, ali ja nemam vremena ni zivaca za poluproizvod (znam da je beta) a poslije releasea ako cu vidjet
pozitivne kritike pokusat cu jos jednom.
omg, kako se ekipa počela ponašati kao grupa razmaženih derišta!. S nostalgijom se sjećam starih vremena i nikako mi ne sjeda ovaj današnji prosječan gamer koji ne zna više k.. cijeniti u igrama nego ih proždire 2-3 tjedno pod izgovorom da se zabavlja. Nekad se jedan igra igrala mjesecima :) Bila prijeđena 17 puta i bilo je zabavno. Danas... meh...
Ako ćeš ti popljuvati tim ljudi koji je uložio puno truda, vremena i energije u ovaj projekt na osnovu toga jer ti nekim čudom zaštekao DL, dovoljno govori o tebi kao potrošaču ove industrije, nisi ni zaslužio da ju probaš/igraš.
Ukoliko ti je datum rođenja točan, mogu samo reći da bi te trebalo biti sramota što si ovo gore napisao...
ma epic fail hehe trebao je samo opet pritisnit da se skine neki patch ili tako nešto puno kraće od same igre i igra bi radila,a on mudruje a da pritom nije potražio niti provjerio ništa