Uopce ne ulazim u to sto se moze naci, tko je pametan nije platio vise od:
http://www.fast2play.com/category/4451/the-elder-scrolls-online-headstart-explorer-pack-digital-download-30-days/
35€ , ali necu vam servirat stvari - uostalom svi ste pisali kak se ima para, kak zasluzuju taj novac, bla bla bla, uz optuzbe da smo probisvijeti kojima tata ne zeli placat mjesecno, da je dzabe bi svi itd. Bilo je i jeftinijih verzija (oko 32€ se naslo) i imperial za 45€ sam naso sa head startom jednom prilikom. Na srecu me igra ne zanima, pa nisam narucio, jer mi Wildstar izlazi u 6 mjesecu. Uz D3: RoS i Dark Souls 2 koji dolazi mjesec dana nakon, ovo me trenutno ne zanima. Mozda na jesen ako srede dodatno combat, uvedu AH/TP i kad se vidi jel Cyrodil fail ili ipak uspjesni pokusaj, mozda razmislim... Uostalom do tada ce igra bit F2P kak stvari stoje pa onda nece biti problem.
Kako ljudi kenjaju to je nemogucno.
Yebo te wildstar
i D3 RoS
i Dark Souls
Ovo je tema o ELDER SCROLLS ONLINE, ako ti ne valja sta postas ovdje idi igraj Diablo za retose i uzivaj. Budi mali americki klinjo i gg. Boze dragi sta vi samo poredite!
Elder Scrolls igru sa raspalim Diablo 3, tzv incestom od Activilizzarda sto su svi rekli a ti ga dizes u visine!
Ajde razguli smaras