Mislim da bi uz to trebali maknut i multiplayer i pvp i dungeone pa bi svi mogli opet igrat jedno 5 puta bolji skyrim i pricat preko skypea ko je koga ubio...
Mislim svakom svoje, ovo ocito ima publiku, ali to nije ideja MMO-a.
A da mogu birat izmedju LFG i trade housea izabro bi trade house uvijek. Ljude uvijek mozes naci, trgovat tesko.
Ako su htjeli izbjec tradicionalni TP iz razloga da bi se ljudi vise druzili i trgovali vise direktno nego preko oglasne ploce, mogli su napravit "designated trading area" gdje ljudi mogu postavljat standove sa proizvodima i cijenama pa da se tako trguje, poput imitacije real life trznice, gdje se cijene mogu dogovarat i slicno, sa dobrim sustavom tradea kako je imao wow, sa offer i accept te dodatno putem "oglasnih ploca" pa da se itemi dostave putem poste sa pay on pick up opcijom ili nesto, ovo sto su napravili je lose i nemastovito.

QQ dabog da ih pohlepa pojela
nadam se da budu skoro prešli na drugi model da i ja koji nedam pare mogu igrati QQ 

. Sustina mmo je u interakciji s drugim ljudima, kad se koristi LFG meni su ti drugi ljudi isto mobovi, zasto onda uopce igram mmo, bolje bi bilo da igram neki dobar single player rpg. Jedna od ideja koja mi se gadi, a misao je vodilja svih novijih mmo igara, je da svi trebaju iskusiti sve sto igra nudi, onda zato imamo razne LFG, LFR, farm pvp itd... Osjecaj kad se covjek potrudi pa dva sata trazi ljude za neki low lvl dungenon i kad ti jos onda droopa wep koji ti treba i dobijes ga je nemjerljiv sa svime sto nudi LFG. Kolicina truda ulozena = osjecaj zadovoljstva kad nesto postignes, LFG = NULA truda = nema osjecaja zadovoljstva = uninstall and move on...
iako iskreno nisam ga se trudio skužiti, nego sam u zone chatu našao party za spindleclutch. druge dungeone mi se nije dalo igrati, jer nisam neki pve-er, samo sam želio vidjeti na kaj to liči.
. To je buducnost...