XMG Apex 16 Max je solidna alternativa poznatijim

poruka: 1
|
čitano: 1.398
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "XMG Apex 16 Max je solidna alternativa poznatijim ".
17 godina
XMG Apex 16 Max je solidna alternativa poznatijim

Napokon da i Bug piše o ovom proizvđaču. Ja sam za njih čuo davno i dugo sam se namjeravao na jedan sve dok ga nisam kupio.

Ono što ja sugeriram je, za one koji žele nešto utržiti, da uopće ne gledaju generičke web-dućane nego neka idu na proizvođački dućan (bestware.com) jer je tamo cijena vjerojatno najpovoljnija, a druga je prednost modularnost — svaki model može se konfigurirati do maksimuma gdje se može birati (ovisno o modelu), ekran, procesor, količina i čroizvođač RAM-a, kapacitet SSD-a i broj diskova, vrsta mrežne kartice, raspored tastature... Dakle praktično sve. Korisnička podrška je odlična, svaki tjedan je neka akcija (istina, obično do 10% popusta, ali s obzirom na cijenu nije zanemarivo), dostava je iz Njemačke besplatna, oni odmah obračunaju hrvatski PDV (tijekom konfiguriranja je njemački od 18% pa treba pripaziti).

U paketu s računalom dobijete na poklon i neke sitnice u vidu promo materijala. Obično dobijete stik s drajverima, ali katkad dodaju i privjesak za ključeve, podlošku za miša, trzalicu za otvaranje kućišta i sl. Ja sam dobio i licencu za dvije igre i licencu za Windowse (ali to obično ne dijele besplatno). Inače, materijal kućišta je dobre kvalitete, s trzalicom se kućište otvara u trenu dok dogradnja memorije i SSD-a ne utječe na garanciju.

Svaki kompjutor se testira prije slanja (zbog kompatibilnosti komponenti). Meni su naveli 3 tjedna rok isporuke jer nisu imali procesor na stanju, ali je stigao za dva tjedna.

Uglavnom, moja najveća preporuka.

Moj PC  
5 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice