treba isprobati kako ce funkcionirati to bez AH.a odnosno na ovaj način na koji oni to žele predstaviti. Može ispasti sasvim odlično, maknuti onaj robotski dio klikanja po skriptama da vidis što se isplati preprodati da bi zaradio koji kopar više. Prije nego je gw2 izasao je bilo ogromno pljuvanje po store.u što je na kraju ispalo potpuna glupost. Tamo je za ekipu koja ima love i želi si neke sitnice ali ne predstavlja ni jedan važan čimbenik u igri. Wow je igra p2p i ima store i to savršeno dobro funkcionira. Ne vidim čemu taj hejt...?
Gw2 je uveo veliku novost "eventove" koji su ubrzo postali jako dosadni i zamorni te svi na istu priču. Ja sam digao 3 lika na max level i nikada nisam skužio da se išta s tim eventovima mijenja. Niti sam imao osjećaj da moji postupci išta mjenjaju u samoj igri. Nadam sam se da eso neće imati event sistem jer mi se nije svidio predstavljen na način od anet ekipe, meni odlično što nema.
Dungeoni i raid sistemi bez svetog trojstva ne funkcioniraju. Iako sam i ja kao neki od vas imao sasvim lijepu ekipu gdje smo znali tko sto radi i imali smo lijepi progres u istima, od trenutka kada bi ja ušao u public dungeon sve bi palo u vodu. Totalni kaos bez komunikacije, gubljenje vremena i živaca. To se i događa kada je sveto trojstvo uključeno ali osjetno manje i rijeđe.
Novosti u ESO po meni ni nema. Poneki quest daje odabir načina na koji ga možeš riješiti ali je uglavnom to manje više i dalje prelinearno. Buildovi mi se čini full ok ali to ništa za sada ne znači jer sam bio premalen level. Najvažniji dio svakog mmo.a "End Game" još ne poznamo. U svakom slučaju, kupiti i odigrati barem tih 2 mjeseca mi neće biti nikakv problem, za dalje budemo vidjeli :)

ili nešto u stilu da se najbolji set geara može dobiti isključivo pvpanjem kao u AION-u, ili za vrijeme vanille u WOW-u
, diablo nije unistio real money auction house, to je vecinom bio glavni razlog, ali razloga je poprilicno. Igra je nista drugo nego
nadam se da budu skoro prešli na drugi model da i ja koji nedam pare mogu igrati QQ 

. Sustina mmo je u interakciji s drugim ljudima, kad se koristi LFG meni su ti drugi ljudi isto mobovi, zasto onda uopce igram mmo, bolje bi bilo da igram neki dobar single player rpg. Jedna od ideja koja mi se gadi, a misao je vodilja svih novijih mmo igara, je da svi trebaju iskusiti sve sto igra nudi, onda zato imamo razne LFG, LFR, farm pvp itd... Osjecaj kad se covjek potrudi pa dva sata trazi ljude za neki low lvl dungenon i kad ti jos onda droopa wep koji ti treba i dobijes ga je nemjerljiv sa svime sto nudi LFG. Kolicina truda ulozena = osjecaj zadovoljstva kad nesto postignes, LFG = NULA truda = nema osjecaja zadovoljstva = uninstall and move on...