Strah za vrijeme igranja

poruka: 417
|
čitano: 70.275
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Strah za vrijeme igranja
Living.Dead kaže...

Mozda zvucim kao pi**ica no ja nikada Fallout 3 ne mogu igrati mirne duse, svaku put kad hodam pustarom ili podzemljem upirem V.A.T.S. za slucaj da detektira neprijatelja.

U Falloutu ima dosta situacija kad ti nije svejedno, uglavnoom u interijerima, uvijek mi se u sjećanje vraća Dunwich building, prepun raunoraznih ghoulova koje samo čuješ kako ubrzano tapkaju prema tebi u mraku...

Pa nije mi bilo svejedno ni kad sam prvi put igrao Dead Space, ali sve je to nekako stvar navike...

16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

meni je fear zakon , sama atmosfera , zvukovi , prostorije..prekul.

tko rano rani , zajebo je kokota
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Indigo Prophecy ili Fahrenheit, kak oćete, predobra igra, ima onak strašnih dijelova....npr kad si pere ruke u wc-u i pogleda u ogledalo a onak iza tebe se stvori neki frajer kojeg si ti ubio...ono WTF....Iznenađen

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Fahrenheit je bio najbolja igra godine poizboru Gameplaya 2005.

Uistinu nevjerovatna igra, i meni jedna od all-time favorita. Preporuka .

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Mene je strah kad pokrenem 1v1 u SC2 ladder, i piše "opponent favored"... {#}

2 0 hvala 0
14 godina
Strah za vrijeme igranja

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Strah za vrijeme igranja
nixXxa kaže...

meni je fear zakon , sama atmosfera , zvukovi , prostorije..prekul.

Uf, taman sinoc presao... predobra igra, i puna dobrih fora... tipa melee fight - to ce i novi crysis imati a koliko sam vidio po klipovima izgleda da su to totalno prekopirali (to nije losa stvar nikako).. 

nevjerovatno koliko ja ta igra ispred mnogih drugih koje su izasle nakon nje.. cak i po grafici... igra svjetla i sjena je nevjerovatna i uvelike pridonosi sveopcoj atmosferi..

danas jos pocinjem extraction point, pa persues mandate i onda fear2.... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
herc1988 kaže...

Joj kak mi je iritantan taj Brad. Frajer se pravi da se boji duhova u igrici i vrišti ko curica u mikrofon i odjednom je "internet senzacija".

15 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

A pazi mene, prešao sam FEAR prva dva puta sa zvukom na off i pustio sam si neku svoju mjuzu na winamp-u.

Isprepadalo me i ježilo, ali barem nisam čuo te gadne zvukove koji uvelike pridonosi atmosferi.

Idem prijeći treći put i sad kao stara iskusnjara {#} upalim zvuk. Prolazim neki level gdje hodaš među stolovima (uredima) kad mi odjednom ona ku*ka iskoči ispod jednog stola. Vrisnuo sam ko djevojče i skočio sa stolca, pritom skoro strgo nogu.

Kako sam prije igrao bez zvuka nisam ni primijetio da ta kurava iskoči, jer ju nisam čuo.

Moj PC  
15 0 hvala 0
16 godina
Strah za vrijeme igranja

silent hill jedan je bolestan. a u doom 3 sam par puta grcevito ispruzio noge na stolici glupi pauci mamu im j.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
baba kaže...

Mene je strah kad pokrenem 1v1 u SC2 ladder, i piše "opponent favored"... {#}

{#} Hehehe!

[url=http://sc2sig.com/profile/eu/216192/1/Seka%25C4%258D/][img]http://sc2sig.com/s/eu/216192-1.png[/img][/url]
16 godina

FEAR je prebolesna igra.

Većina hororaca me jednostavno ostavi ravnodušnima jer točno znaš da će se nešto dogoditi. FEAR je doslovno, Holy Shit, WTF?!?!

Doom3 je hebena dosada koju su pokušali napraviti "hororcem" tako da nemaš vražju lampu... Doom je iritantan sa tim swichanjem, a ne da te preplaši...

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 14:16 (Bukva).
16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

I ja sam pičk*ca što se tiče toga :D

Na te iznenadne prepade se trznem xD

Sećam se kada sam Half Life 2 EP1 igrao oko 5 sati ujutru, i misija je bila da sam negde u podrumu (taman izašao iz lifta) i svugde mrak a samo sa puškom i pajserom.

I samo čujem oko mene krike stvorenja. Ono, usr*o sam se :D

Inače moj drug se toliko trza i plaši da u Minecraftu ne sme da igra normalu već na peaceful :D

http://baguje.com/author/icecold/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

F.E.A.R 

VIVISECTOR oni psi drisneš odmah

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja
Sinoć probao Amnesiu, igrao u dva ujutra u potpunom mraku sa headsetom... Igrao sam dosta horor igri, no ovakav osjećaj tjeskobe i nervoze nikad nisam osjetio.
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oh, Amnesia... Čitao sam negdi da je to najstrašnija horror igra ikad... Nažalost, nisam je mogao pokrenuti (Frictional Games ne voli Radeone :( )...

Trenutno igram Call of Chthulu - početak je super, igra vas smjesti u neobičan, misteriozan, propali grad, a vi ste detektiv koji mora otkriti nešto... I onda šećeš po gradu, pričaš sa stanovnicima, istražuješ, a sve je napravljeno jako atmosferično.
Nakon tog dijela dolazi drugi, onaj pravi, strašilački - (bez, brige, neću spoilati) ugođaj koji tamo stvaraju zvukovi i slike je neopisiv... Toliko je bolestan da ja iskreno nisam mogao izdržati... Takvu intenzivnost do sad nisam doživio u nijednoj igri.
Iako je dosta stara, svakako je preporučam ljubiteljima ovakvih stvari.
14 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Igra koja je za mene oduvjek bila najstrašnija je fatal frame 2.

Pogledajte samo jednu od mnogobrojnih scena.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

o da alien vs predator mi je onako nije bas nesto

cold fear 

F.E.A.R strava kad te onaj ciko mlatne daskom, ides kroz wc i ukaze ti se pomrli(uh zog ovoga sam zamalo potres mozga dobio)i kad ona djevojka ide prema tebi i moras skociti kroz prozor

quake 4 ima neki situacija kojih se mozes prestrasit  ali najjaca ona kad ti porezu noge i postanes jaci i brzi

e dali mi neko moze preporuciti neku igricu strasnu ali da zahtijeva konfu kao cod4 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Jos malo i izlazi Dead Space 2 :DDDD UUU jedva cekam trebat cu kupiti jos nekoliko boxerica za svaki slucaj.

The best things in life aren't things.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

ja se prepadnem kad igram minecraft :D kad gledam ona cudovista u daljini i onda samo odjednom doleti projektil :D

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno.

2 0 hvala 0
15 godina
Strah za vrijeme igranja
Ja se prepanem kad igram Solitare,onako kad djeli onaj zvuk pa se ja prepanema lol.
zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Igrao Amnesiu pola sata, nakon toga uninstall.

Bolje živjeti 100 godina kao bogataš, nego 2 dana kao siromah. | they see me trollin they hatin, moderatin and tryin to catch me postin dirty!
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Ja sam se najviše prepao kad sam igrao stalkera, kada uđeš u neki bunker pod zemljom i samo najedanput čuješ neko vrištanje i netko tuče po tebi a ti nevidiš to čudovište jer je nevidljivo.

Tada sam izašao iz igrice i nastavio tek nakon par dana.

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja sam se najviše prepao kad sam prvi put fear igro,i vise nikad  :D

Pain is temporaily,glory is forever!!
16 godina
Eminem kaže...

Igra koja je za mene oduvjek bila najstrašnija je fatal frame 2.

Pogledajte samo jednu od mnogobrojnih scena.

Slažem se, igrao davno na plejki, pre*ebena igra.

Noi siamo come la nostra fede...Immomartali...
14 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Doom 3 je jedna od igara gdje sam se najvise isprepadao (sad se ceka Doom 4), a sto se tice napetosti, Rainbow Six 3: Raven Shield je imao takvih misija gdje sam mogao da umrem iza coska.

Takodjer znam da je onaj stari Aliens vs. Predator bio prestrasan, mnogi su proklinjali onaj krckavi zvuk detektora u mraku...{#}

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

alien vs predator je nista naspram fear-a koji je to adrenalin bio 

kolega ga je igrao bez totalnog mraka i ukenjo se al ja da se napravim vazan

uzmem mrak i nakon sat vremena obrisem igricu 

ali to je bilo prije 3 ili 4 godine

mislim da bi ga sad mogao igrati 2 sata a da ga ne obrisemXD

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Strah za vrijeme igranja

meni fear uopce nije strasan.ja sam je dozivio kao pucacinu i nista drugo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
herc1988 kaže...

meni fear uopce nije strasan.ja sam je dozivio kao pucacinu i nista drugo

mozda ga nisi igrao u totalnom mraku

14 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Nasao sam jednu igricu ne sjecam se imenu ugl. bio sam u mracnoj sobi i vidio nesto krvavim slovima uzeo svjetijlku osvjetlio i pisao je "Ako si zelio ostati ziv nisi trebao procitati ovo" tolko sam se usro  pa sam na brzinu ugasio ekran,mozda se nista nije pojavilo al kad sam ga upalio bio sam na pocetku

Inace koliko god se userem na svakoj horor igri jos uvijek ih volim

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.1.2011 19:05 (NoobCrusher).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice