Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 873.792
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
17 godina
Star Citizen

Strpi se, igra je tek u razvoju, nece to skoro doci na police. Dok zavrse igru 3 puta se stigne jos sve promijenit, a mozda covjek naprosto voli igrati na controleru.

Ipak, ako je radjena sa controlerom u vidu za PC i svi izbornici i akcije budu na ovaj ili onaj nacin prilagodjene konzolama tj. controleru, to ce biti epic fail. Ako ista mrzim to je kad sam na PC-u prisiljen koristiti kruzne izbornike i svega nekoliko tipki jer se na controleru ne moze vise.

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Star Citizen
Van_Blaster kaže...

nova rasprodaja ,660$, ogranicen broj brodova,ukljucite alarme da ne bi slucajno propustili ovu povoljnu rasprodaju ,gratis dozivotno osiguranje,i sve to za samo 660$;

https://forums.robertsspaceindustries.com/discussion/186116/890-jump-concept-sale-plans#latest

I sad ce meni rec da je taj brod moguce dobiti ingame na regularan nacin?

Na isti nacin i na koji mogu kupit Bugatti-a sa prosjecnom placom...

sve je moguce...

eeee...

17 godina
Star Citizen

A gle, sve je moguce... pitanje je samo koliko si vremena voljan dati igri, igrat se trgovinom itd...

To su brodovi koji se ne nabavljaju piratstvom jer ne sluze tome, a tesk da ce pirat postat posten covjek preko noci ili da mu je takav stil igre uopce zabavan. Po meni ce brdo ljudi iskesirat za ovo i naknadno skuzit da i nije ono sto su kupili, ili da ima bolje.

Svako toliko ce radit ovakav "ekskluzivni sale", samo me zanima kad netko za 4-5 mjeseci skuzi da za par dolara vise/manje dobije "bolji" brod, ili jos gore, da u pola cijene dobije brod koji ce biti bolji za njegov stilu igre. Takodjer vec vidim ljudi koji su sve ove "prigodne prodaje" popratili kupnjom... ne kuzim sto zele, skupit sve ili?

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Star Citizen

Evo dobrog članka o SC:

The real kicker? Cloud Imperium Games claimed the high cost of its stretch goals would allow it to meet a November 2014 release date, two years after the project was announced.

http://www.gamefront.com/star-citizens-fundraising-could-end-up-hurting-the-game/

Glavno da sam ja osim RSI Aurora MR brodića dobio i svoj UEE ručnik, akvarij s ribicom, Mistery Engine Modifier i Laser pistol side arm.

Ajd potrošio sam samo 30 baksa i imam titulu Veteran Backer Sucker {#}

Čitam malo forum tamo i ne vjerujem:
Ljudi plaču da i traže da se poveća razmak između raznih prodaja jer nemaju toliko novaca na računu.
A kad god neko nešto kaže protiv SC-a biva poklopljen hordom diehard fanboyza.

Moj PC  
12 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Star Citizen

veću navlakušu i muzatora love od ove "igre" nisam vidio....

14 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Star Citizen

Danas uzeo Cutlass Black pledge packet.... sa par klikova našao i buduću organizaciju za zajednički zločinački poduhvat u smislu svemirske piraterije i plaćeništva .... što ćeš, jednom se živi {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.10.2014 18:07 (PanzerGod).

1 2 hvala 0
13 godina
PanzerGod kaže...

Danas uzeo Cutlass Black pledge packet.... sa par klikova našao i buduću organizaciju za zajednički zločinački poduhvat u smislu svemirske piraterije i plaćeništva .... što ćeš, jednom se živi {#}

Bolje da si sacuvao te novce i kupio obveznice autocesta...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
neaktivan
Možda bolje da nisam :D
17 godina
Van_Blaster kaže...

nova rasprodaja ,660$, ogranicen broj brodova,ukljucite alarme da ne bi slucajno propustili ovu povoljnu rasprodaju ,gratis dozivotno osiguranje,i sve to za samo 660$;

https://forums.robertsspaceindustries.com/discussion/186116/890-jump-concept-sale-plans#latest

{#} {#} {#} {#} {#} {#} 

http://dejankober.com/, http://dd3d.hr/
16 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2014 10:13 (NightShadow).
15 godina
Star Citizen

1 0 hvala 0
12 godina
Star Citizen

Star Citizen Debuts First Person Shooter Mode 

^puno posla jos preostalo oko ovoga

po meni bolje da su izbacili FPS dio i fokusirali se samo na hodanje i interakciju sa NPCima/drugim igracima po stanicama/planetima/brodovima

a FPS dio mogu ubaciti kasnije kao expanziju da ne trose sad bzvz vrijeme na to

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Star Citizen

idemo na 70 000 000 $

Now you can own the Next Great Starship! Designed by Star Citizen backers, the Aegis Redeemer is a powerful fighting ship capable of holding its own in battle with a lethal weapons payload. Bristling with turrets and missiles, the Redeemer can double as an armored landing craft capable of deploying soldiers for first person combat!

ljepotan samo  265 $ ;https://robertsspaceindustries.com/pledge/Packages/Redeemer-LTI

ako je 265 $ nekome previse ,ima i jeftiniji paket samo 250$ ;https://robertsspaceindustries.com/pledge/Standalone-Ships/Aegis-Redeemer-LTI  ,cika Chris misli na sve pa i na one sa slabijim financijskim stanjem

8 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Star Citizen

Čekaj nisam sve čitao previše tih informacija ima,pa me interesira jeli se igra može skinuti i igrati ,probati ili moraš uzeti neki paket za betu?

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
skyreeper kaže...

Čekaj nisam sve čitao previše tih informacija ima,pa me interesira jeli se igra može skinuti i igrati ,probati ili moraš uzeti neki paket za betu?

Moraš uzeti paket.

13 godina
neaktivan

Bilo je prije nekih 2 mjeseca dostupno za skinut besplatno i probat na par dana..neki gamescom ili tak nekaj je bilo.Dobila se Aurora i pristup hangaru i AC.

Mozda bude opet.

11 godina
neaktivan
Star Citizen

Developere koji rade u RSI sve treba pohapsit a Robertsa osudit za iznudu.......kako vas navlače pa to nije normalno

14 2 hvala 0
17 godina
protjeran
Ronky kaže...

Developere koji rade u RSI sve treba pohapsit a Robertsa osudit za iznudu.......kako vas navlače pa to nije normalno

nemoj tako,nisu oni krivi,oni samo iskoristavaju ono sto su im igraci/donatori  dopustili; a to je uzimanje  novca kroz crowfounding,potpuno legalno i bez ikakve odgovornosti.

Jedva cekam nove piksele u cash,grab shopu za FPS modul {#}

17 godina
neaktivan
Ronky kaže...

???

To isto bi ja mogao komentirat na neku drugu temu o nečem što se meni osobno čini kao bacanje novaca ali veseli masu drugih ljudi recimo (sportske kladionice, davanje love za neke hobije itd.)

Lijep pozdrav ;)
13 godina
odjavljen
Dado_ZG78 kaže...
Ronky kaže...

???

To isto bi ja mogao komentirat na neku drugu temu o nečem što se meni osobno čini kao bacanje novaca ali veseli masu drugih ljudi recimo (sportske kladionice, davanje love za neke hobije itd.)

Zasto ti to tak osobno shvacas ?

Nego kaj je sa onim MOCAP-om ?

http://www.snabbox.org/
11 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
Ronky kaže...

???

Slobodno hahaha

17 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

Pa kad imaš hobi koji te veseli i onda vidiš komentare ko ovdje na forumu za projekt koji sam priželjkivao godinama...

Mocap studio rabe punom parom za animacije likova (vidi se u novim FPS filmićima a uskoro će to inkorporirati u Alfu). 

Igra će biti prepuna humanoida na površinama planeta i po stanicama/brodovima i svi će biti animirani uz pomoć Mocap-a :)

Btw, evo

modul dolazi kroz cca 4 mjeseca.

Lijep pozdrav ;)
17 godina
Dado_ZG78 kaže...
Arnold Layne kaže...

Pa kad imaš hobi koji te veseli i onda vidiš komentare ko ovdje na forumu za projekt koji sam priželjkivao godinama...

Mocap studio rabe punom parom za animacije likova (vidi se u novim FPS filmićima a uskoro će to inkorporirati u Alfu). 

Igra će biti prepuna humanoida na površinama planeta i po stanicama/brodovima i svi će biti animirani uz pomoć Mocap-a :)

Btw, evo

Yeeey!! Još jedna stvar koja nema veze sa core gameplayem i samom igrom, za koju bude ziher gro điđa-miđa koje budu koštale nekoliko desetaka dolara i na koju budu developeri gubili još dodatnog vremena umjest da slože glavni dio igre da liči na nekaj (ili da barem POČNE ličiti na nekaj)....

{#}

13 godina
Star Citizen

Rade od igre rupu bez dna... isto ko i Rocket od DayZa... ajmo nesto novo pa onda to implementirati pola godine jer nejde kako si htio. Ali bitno da lova kapa. Nece ovo bit nikad gotovo kako su krenuli i ako bude, bit ce nasjeckano na fini fio DLCova i pay2win stvari...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
Dado_ZG78 kaže...
Arnold Layne kaže...

...

Btw, evo

Da, samo kad imam hobi koji me veseli, poput recimo izrade maketa aviona, brodova ili cega god vec, onda odem u trgovinu, iskesiram 2000kn i dobijem odmah materijal sa kojim mogu krenut radit nesto.

U ovom slucaju ti iskesiras 600$ za brod onda dobijes "I.O.U." ticket koji ces jednoga dana moc naplatit, a ako ne onda dobijes drugi ticket "SORRY" i sliku u novinama gdje se oni kupaju u lovi.

Ne kazem da igra nece nuzno bit gotova, toliko je love upucano u nju i jos toliko ljudi ceka na red da upucaju lovu, ovi bi bili idioti da ju ne dovrse, barem u nekom obliku, pa makar morali sa nekim stvarima krenut iznova. Ovdje je stvar u tome da se na coravo daje novac :D projektu koji nece biti uskoro gotov, koji je ubacio toliko dodatnih funkcionalnosti da je tesko vise pohvatat sto je tocno ova igra.

Nitko nema pravu viziju sto u stvari placa, kakvi ce biti odnosi u igri, koliko ce biti tesko ili lako neke od tih stvari zaradit ingame i u biti sto od svega toga ti doista treba i sto ce biti najbolje za tebe u datom trenutku.

Imajte na umu da cete pilotirat jednom brodom, eventualno 2 (veliki brod i mali lovac), kupit 10ak brodova za desetke ili stotine dolara je ... glupost je jako blaga rijec za to.

Svakih mjesec do dva izbace novi, veci, jaci brod, ili barem drugaciji. Vec sad ima "lljutih" koji nisu zadovoljni cinjenicom da su kupili neke od prethodnih "ekskluziva" jer su u medjuvremenu izasle bolje, a jeftinije varijante.

Kako meni izgleda, ovo nece biti vani jos barem 2 godine, do tada ce biti sigurno jos desetak brodova, mozda i vise "super turbo ekskluziva" od 200-800$, dok ljudima na kraju nece biti puna kapa i igre i brodova i svega i zahtjevat ce release. Na zalost, do tada ce biti i hrpa novih stretch goalova koje ce trebat implementirat prije releasea i bojim se kako ce onda zbrzat i zgotovit stvari, jer koliko vidim njihovoj gladi nema kraja i ne planiraju objavit kraj skupljanja sredstava i zadnji stretch goal.

17 godina
Rhodin kaže...

jer koliko vidim njihovoj gladi nema kraja i ne planiraju objavit kraj skupljanja sredstava i zadnji stretch goal.

Zaboli me za skupljanje love jer nije meni iz džepa ni u džep ali gledajući šta je sve obećano...nije mi jasno kako će to sve ispoštovat, mislim da nema šanse.

Nemojte me krivo svatit nadam se da će uspjet samo ono "ali" me ubi u pojam. :)

Sad budimo realni, ako igra izbaci SP komponentu i ovi fps modul, zajedno sa izbačenim arena commanderom, igra će vrijedit više nego neki AAA naslovi koji su nakon službenog izlaska još praktički bili u beti (Battlefield 4, Rome 2) i tek nakon godinu dana krpljenja liče na gotov proizvod.

17 godina
neaktivan

Ovo se u (game)dev struci zove "feature creeping", a u drugim strukama se zove i "scam". {#}

17 godina
Star Citizen
Moj PC  
8 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Argumenti su vam zbilja super..  detaljnost nema veze sa gameplayom..  super!

Recimo nadolazeći 'The Division' itekako je detaljan i to itekako ima veze sa gameplayom, pa ne vidim zašto u Star Citizenu detaljnost i pažnja na detalje ne bi bila itekako bitna.

Nadalje, svi ovi brodovi koji su na prodaju trenutačno mogu se nabaviti kasnije u igri kroz čisti gameplay tako da svatko tko ne želi podržati razvoj projekta ne mora potrošiti više od 40tak $ da kupi igru i pristup Alphi/Beti.

Naravno da ne želim kupovati ogromne brodove jer kao prvo ne dam toliko novaca, a kao drugo gušt će to biti zaraditi u igri (nikad nisam shvaćao ekipu koja kupuje gold ili gotove likove u MMOima, ja volim sam sve steći kroz igru, tako imam osjećaj postignuća).

Sudjelovanje u ovom projektu od samih početaka (već više od 2 godine) pruža mi više zanimacije i guštanja od mnogih gotovih igara i srećom ima još na stotine tisuća gamera koji razmišljaju kao i ja i guštaju u istim stvarima. To je projekt o kakvom sam sanjao zadnjih 10tak godina i nadao se da će ga netko pokrenuti, srećom i jest :)

Ako sam kroz 24 mjeseca na igru ukupno potrošio oko 350$ čisto kao support projektu (na razne manje brodove, dodatke, donacije..) koliko me to izađe?  14$ mjesečno, što je oko 80kn - meni prihvatljivo za hobi :)

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 15 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vakaka kaže...
Sad budimo realni, ako igra izbaci SP komponentu i ovi fps modul, zajedno sa izbačenim arena commanderom, igra će vrijedit više nego neki AAA naslovi koji su nakon službenog izlaska još praktički bili u beti (Battlefield 4, Rome 2) i tek nakon godinu dana krpljenja liče na gotov proizvod.

A stoji i ovo  {#}

Lijep pozdrav ;)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice